Avast VPN-problemer, og hvordan man løser dem


Alt det, der glitter, er ikke’t guld, som den sene sanger, Prince, udtrykte det så korrekt. Dette gamle ordsprog viser sig også at være sandt i dette tilfælde: det’det er meget muligt dig’Jeg finder din Avast SecureLine VPN ikke fungerer på en eller anden måde.

For eksempel, vi’Vi har fundet Avast ikke tilslutte til bestemte servere lejlighedsvis. Hvad’Yderligere kan du også opleve problemer med at etablere forbindelse, hvis du har installeret modstridende software på din enhed.

At ikke kunne oprette forbindelse til VPN-servere og slippe forbindelser er sandsynligvis de to mest irriterende problemer, du muligvis har at gøre med.

Derudover kan du støde på følgende blandt andre Avast-problemer:

  • Din Avast-klient svarer ikke
  • Din Avast-forbindelse mislykkedes
  • Hastighedsproblemer
  • Problemer i Kina
  • Problematisk støtte
  • Ingen anonym betalingsmetode
  • Problemer med sikkerhed og privatliv

Lade’s udforske disse mere detaljeret, find ud af årsagerne til, at din Avast VPN ikke fungerer, og se, hvordan du løser dem.

# 1 Softwarekonflikter

Det er måske ikke indlysende, men hvis du har et antivirusprogram eller andre VPN-apps installeret, har du muligvis softwarekonflikter. Det er også muligt, at du har Avast Premier inklusive gratis antivirus installeret i stedet for den uafhængige SecureLine VPN-software, og dette forårsager konflikten med et tredjeparts antivirusprogram. Med andre ord kan du muligvis ende med, at Avast SecureLine VPN ikke fungerer, når andre cybersecurity-apps er installeret.

Der er to ting, du kan gøre i dette tilfælde:

  1. Inkluder din antivirus-software i Liste over undtagelser af din Avast Premier / Antivirus-software. Det er muligt, at du kun oplever konflikter, hvis du har premium-versionen af ​​et tredjeparts antivirus, såsom Malwarebytes Premium. Åbn din Avast Antivirus-interface og vælg Valg af komponenter til venstre. Klik derefter på Tilpas til File Shield i Sikkerhedsafdeling.

Avast VPN-problemer

Vælg nu Udelukkelser til venstre og klik på Gennemse-knap at finde den antivirus-software, du ønsker at ekskludere.

Avast VPN opretter ikke forbindelse

Når du har markeret det eller de ønskede afkrydsningsfelt, skal du klikke på Okay og klik derefter på Tilføje for at føje filen eller mappen til listen over ekskluderinger.

malware-bytes

avast vpn fungerer ikke - løsning

Når du er færdig med denne side af mønten, skal du ikke glemme at ekskludere dit Avast-produkt fra det andet antivirusprogram fra tredjepart. Det er for eksempel, hvad du skal gøre, hvis du har Malwarebytes Premium:

Malwarebytes

Afinstaller enhver anden tredjeparts antivirus- og VPN-software via Kontrolpanel (hvis du bruger Windows). For eksempel kan Avast SecureLine VPN ikke fungere korrekt, hvis du har andre VPN'er installeret.

# 2 Overbelastede servere

avast vpn problem - Overbelastede servere

Du kan opleve problemer med, at SecureLine VPN ikke opretter forbindelse, når din valgte Avast VPN-server er overfyldt. På grund af det faktum, at denne udbyder kun har 54 servere til millioner af brugere, er det meget muligt at ende med “Forbindelsen mislykkedes” fejl.

Se aldrig en anden overbelastet server igen.

Brug en hurtig og sikker VPN med en 5.200+ serverflåde.

Besøg ExpressVPN ▸

Da dette kan være forårsaget af for meget trafik og forkert timing, kan du blot prøve at vælge et andet sted. Desværre skal du muligvis prøve igen et par gange, indtil du endelig kan oprette forbindelse til en server.

# 3 Problem ved din ende

Det er muligt, at du har et internetforbindelsesproblem ved din ende. Du har muligvis glemt at betale dit månedlige internetgebyr, og din internetudbyder (internetudbyder) har dræbt din forbindelse. Du har muligvis hardwareproblemer som din WiFi eller router er slået fra. Så simpelt som det. Værd at tjekke med det samme, hvis du kan’Det ser ud til at etablere forbindelse til flere Avast VPN-servere i træk. Som en glasur på kagen kan du også prøve at genstarte din computer.

# 4 Firewall-konfiguration

Hvis din firewall er konfigureret forkert, kan du også opleve, at du ikke kan oprette forbindelse til VPN-servere. Sørg for, at det er konfigureret korrekt. Se manualen til din firewall for at hjælpe dig med de mulige ændringer.

# 5 Ugyldigt abonnement

Endelig kan en anden grund til, at din Avast SecureLine VPN ikke fungerer, være, at dit abonnement kunne være udløbet eller annulleret for misbrug. Det sidstnævnte kan ske, når du bruger din VPN på en upassende måde som angivet af Privatlivspolitik og acceptabel brugspolitik. Det er værd at kontrollere Abonnementsindstillinger i din app for at se, om den vises gyldig. Da du normalt i et sådant tilfælde normalt modtager en meddelende e-mail, kan du også tjekke dine mails.

Hastighedsproblemer

Avast SecureLine VPN forbinder ikke - hastighedsproblemer

VPN-forbindelseshastigheder er ikke en nøjagtig videnskab, da vi har understreget et antal gange før. Der er dog visse faktorer, der kan bidrage til dårlige resultater. En af disse er det lave antal servere. Avast VPN har 54 servere i 34 lande, hvilket sammenlignet med premium VPN-udbydere’ tusinder af servere i 50 til 100 lande er ret fattige.

Når du tilføjer de titusinder af millioner brugere til billedet, som muligvis bruger denne VPN-tjeneste på samme tid som dig, kan dette let være årsagen til overbelastede servere overalt. Alligevel kan du have held i din region og oprette forbindelse til en valgt server uden noget problem overhovedet og nå relativt gode hastigheder til dine behov.

Hvis du oplever lave hastigheder fra det øjeblik, du opretter forbindelse til en server, er chancerne for, at du er alt for langt fysisk fra Avast VPN-serverplacering. For eksempel, hvis du er beliggende i New Zealand og forsøger at oprette forbindelse til den nederlandske server, er din forbindelse muligvis ikke den hurtigste tilgængelige.

Dette Avast VPN-hastighedsproblem kan undgås, hvis du forsøger at oprette forbindelse til en anden server, der måske er tættere på din placering, eller en hvor tidsforskellen ville betyde, at færre mennesker bruger nettet.

Supportproblemer

Det er måske ikke så indlysende, hvorfor Avast VPN-supportproblemer er så store, at vi er nødt til at nævne dem her. Vi må dog tilføje med det samme, at en VPN-service uden en anstændig og venlig support 24/7 live chat er så god som en pianist uden fingre.

Lade’siger, at du oplever Avast VPN-forbindelsesproblemer og kan’Det ser ud til at finde en løsning. Hvad ville du gøre? Den første og bedste ting at gøre, efter at du har sørget for, at problemet ikke er ved din ende, er at kontakte supportteamet via live chat. I det mindste er det normalt den hurtigste måde at sortere dit mulige tekniske problem på.

Avast VPN har ingen live chat support.

Dette er en reel ulempe; ikke underligt, hvorfor mange brugere klager over ikke at finde eller få ordentlig hjælp til deres problemer.

Så hvad kan du gøre, hvis du står overfor Avast VPN-problemer? Hvor kan du vende dig?

Først og fremmest kan du gennemse i Support side, som har et søgefelt såvel som kategoriserede emner (Produktaktivering, Salg & Fakturering og refusionsanmodning) for at hjælpe dig med ofte stillede spørgsmål.

For det andet kan du besøge Avast-fora at finde løsninger på dine problemer.

For det tredje, hvis du har brug for specifik hjælp, skal du trykke på Kontakt os-knappen nederst på en FAQ-side. Sådan gør du’Jeg vil være i stand til at indsende en supportbillet til supportteamet efter at have gennemgået et antal spørgsmål og fremlagt de ønskede data.

Endelig er der en gratis telefonnummer at ringe 24/7 til “få hjælp til alle dine enhedsproblemer.” Det ser ud til, at dette er den eneste og den hurtigste måde for dig at tale med en human support agent.

For at være ærlig, når det kommer til support, er Avast VPN muligvis ikke den mest effektive. Du finder masser af klager i fora og gennemgår kommentarer fra Avast-brugere, der ikke kunne’t hjælpe deres tekniske problemer, selv efter at du har kontaktet supportteamet.

Kina problem

Den enkle sandhed her er, at Avast VPN ikke fungerer i Kina. Så hvis du er en rejsende, der går bag Great Firewall eller ligger i Kina, vil denne VPN ikke være til hjælp.

Den eneste løsning på dette problem er at gøre din research ordentligt, hvis du har brug for den bedste VPN til Kina. Lige nu er der ingen måde for dig at bruge Avast SecureLine VPN i Kina.

Betalingsproblem

Avast SecureLine VPN fungerer ikke - betalingsproblem

Når du køber din SecureLine VPN, tilbydes du dybest set to betalingsmetoder: Kredit- / betalingskort eller PayPal. Selvom dette er de mest almindelige og mest anvendte måder af alle andre VPN-tjenester, har vi bekymringer om privatlivets fred. Hvorfor?

Vores Avast VPN-betalingsproblem er baseret på det faktum, at der ikke er nogen anonym betalingsmetode tilgængelig. Med andre ord kan du ikke betale for dit abonnement med cryptocurrencies som Bitcoin, Dash eller Ethereum eller gavekort. Dette betyder, at du personligt kan være knyttet til en VPN-konto, hvilket ikke er den bedste praksis, når du vil være så anonym som muligt.

Hvis du har brug for fuldstændigt privatliv, kan det være bedst at kigge efter en anden VPN, der tilbyder anonyme betalingsmetoder. Dette Avast VPN-problem kan ikke rigtig løses på nogen anden måde.

Sikkerhed & privatlivsproblemer

Hvis en VPN-løsning har problemer med dets sikkerhed og privatliv, bør den glemmes med det samme, når din anonymitet er vigtig for dig. Lade’s se, hvilken slags sikkerheds- og privatlivsproblemer du kan møde, hvis du bruger Avast VPN.

Først og fremmest har denne VPN-løsning ikke en imponerende linje med online-sikkerheds- og privatlivsfunktioner. Praktisk set er alt det meget grundlæggende: IPsec og OpenVPN på UDP såvel som AES-256 (bank-grade) kryptering. Selvom disse protokoller generelt betragtes som de bedste og hurtigste, har andre VPN-tjenester en bredere variation.

Hvad der er endnu mere foruroligende, hævder Avast VPN ikke at have nogen logfiler over dine forbindelser og internetbrug, men deres egen gennemsigtighedsrapport på det officielle websted afslører dog nogle besværlige statistikker. I henhold til denne rapport var der 28 sager sidste år, hvor myndigheder fra forskellige lande krævede data videregivelse, og i et tilfælde leverede Avast personligt identificerende data.

Når vi taler om datadeling, finder vi det vigtigt at også tale om en anden VPN-tjeneste fra Avast kaldet HMA! eller HideMyAss! I forbindelse med denne service var der 102 dataanmodninger i 2017, og Avast leverede værdifulde oplysninger som ægte IP-adresser, e-mail-adresser og faktureringsoplysninger i 40 tilfælde.

Så det største spørgsmål forbliver som en klippehanger:

Er du eller er du ikke sikker og anonym, når du bruger Avast VPN?

Selv hvis denne udbyder er gennemsigtig for sin dataarkning, giver vi ikke’t tro, at din online sikkerhed og privatliv er i de bedste hænder. Den eneste løsning til sådanne privatlivspolitiske spørgsmål vedrørende logging og deling af data er at gøre din research for at finde en mere pålidelig og strengt taget ingen logbogspolitik VPN-service.

Anbefalet læser

Avast Secureline VPN-gennemgang

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me