Avast VPN til Android

Når et cybersecurity-selskab denne berømte og populære kommer ud med en Virtual Private Networking (VPN) -løsning, ville du antage, at den er lige så pålidelig og sikker som de tidligere produkter. Men det er måske ikke altid tilfældet. Med andre ord er det muligt, at den tjekkiske-baserede Avast VPN til Android ikke er det bedste valg.


Selvom de vigtigste platforme som Windows- og Mac OS-klienter fungerer i orden, kan Android-appen stadig være uhyggelig og mindre pålidelig. Derfor dedikerede vi denne side for at se, om Avast VPN Android-klienten kan leve op til sit navn.

Følg os, mens vi afslører fordele og ulemper ved denne Android-applikation.

Hvad Android VPN-appen tilbyder

Du kan bruge Avast VPN Android-version til Google Android 4.1 (Ice Cream Sandwich, API 15) eller nyere. Denne klient tilbyder følgende:

 • 7-dages prøve
 • Adgang til blokerede begrænsede websteder og apps
 • Anstændig online sikkerhed og privatliv når du opretter forbindelse til usikret offentlig WiFis
 • Anonym browsing
 • VPN On / Off-dashboardwidget
 • Op til 5 enheder samtidigt
 • 54 VPN-servere i 34 lande, der sikrer relativt gode hastigheder

Det kan være vigtigt for dig at være opmærksom på, at Avast VPN Android-klienten indeholder annoncer og tilbyder køb i appen.

Sådan downloades og installeres det

Du har dybest set to valg her. Først kan du besøge Google Play Store direkte og downloade den app, der kaldes VPN-proxy af Avast SecureLine. For det andet skal du besøge det officielle websted, gå til Til hjemmemenu, Vælg Android til venstre, klik på SecureLine VPN-link under Privatliv, og til sidst, tryk på Installer på Android-knappen på den dedikerede side. Den anden mulighed omdirigerer dybest set dig til den samme Google Play Store-appside.

Du skal dele følgende data med appen: identitet, kontakter, placering og WIFI-forbindelsesoplysninger.

Selve installationsprocessen er ganske enkel. Vi må dog nævne, at du skal gøre det, før du faktisk installerer Android VPN-proxy-appen accepterer følgende tilladelser så denne app kan få adgang til din:

 • Identitet: at finde konti på enheden såvel som at tilføje eller fjerne konti
 • Kontaktpersoner: for at finde konti på enheden
 • Beliggenhed
 • WiFi-forbindelsesinformation

Hvis dette ikke er skræmmende nok for privatlivsbevidste websurfere, her’s hvad ellers 10+ millioner intetanende Android VPN-brugere har accepteret.

Ved at installere denne Avast VPN Android-app tillader du den at have adgang til:

 • modtag data fra internettet
 • se netværksforbindelser
 • oprette konti og sæt adgangskoder
 • tilslut og afbryd fra WiFi
 • fuld netværksadgang
 • køres ved opstart
 • bruge konti på enheden
 • forhindre din enhed i at sove
 • læse Google-servicekonfiguration

For at være ærlig skal du være ekstra forsigtig, når du vælger en VPN-service til din Android-enhed. En undersøgelse fandt, at omkring 40% af Android VPN'er indeholdt malware og andre sikkerhedsrisici.

Selvom denne VPN-klient muligvis er fri for sådanne trusler, hæver disse ovenstående tilladelser bestemt vores øjenbryn, når vi tænker på dit online privatliv og sikkerhed. Alligevel ser millioner af brugere ud til at være helt fine med det.

Når det gælder SecureLine VPN Android-klient, installerer du grundlæggende 7-dages prøve først, medmindre du beslutter at købe ind i en af ​​de to tilbudte planer i stedet.

Avast VPN Android gratis prøveversion

Sådan bruges Avast VPN Android-appen

Dette er det område, hvor denne VPN virkelig kan udmærke sig; i det mindste når det kommer til brugervenlighed. Selvom der er nogle virkelig brugervenlige applikationer derude som TunnelBear, ExpressVPN og ZenMate, på denne front, er Avast SecureLine VPN Android-klient også et sted blandt de første.

Dens interface er meget intuitiv, en drøm for begyndere VPN-brugere, helt sikkert. Vi mener, at brugervenligheden er dens virkelige forte.

Sådan bruges Avast Secureline VPN Android-appen

Når du har startet din app, skal du blot trykke på den store Tilslut-knap at starte en forbindelse til en optimal VPN-serverplacering, som også sandsynligvis er tættest på din fysiske placering og den mindst overfyldte. Faktisk er det på grund af det relativt lave antal servere ikke muligt at oprette forbindelse til overbelastede servere, eller det kan tage nogle få forsøg.

Hvis du selv ønsker at ændre lokationen, kan du nemt gøre det ved at trykke på Skift placeringsknap og vælge en af ​​serverne. Det kan’t bliver enklere.

Hvis du trykker på Gearikon i øverste højre hjørne kan du få adgang til følgende indstillinger:

 • Konto: oplysninger om dit abonnement, hvis du har noget; hvis ikke, eller du har haven’t aktiveret det, kan du trykke på Abonnementslink for at blive omdirigeret til Indstillinger side.
 • Indstillinger: disse er i det væsentlige Forbindelsesregler for at se de automatiske tilslutnings- og genforbindelsesindstillinger. Grundlæggende er det alt, hvad du kan tilpasse om dit online privatliv og sikkerhed med denne app.
 • Fejlfinding: det er her du kan få hjælp til brugen af ​​denne app.
 • Generel: at se din Indstillinger for personligt privatliv og Slutbrugeraftale.

Som du kan se, gør Avast VPN Android-appen ikke’t giver dig for mange funktioner til at finpusse rundt. Dette kan være temmelig frustrerende for mere seriøse VPN-brugere; nybegyndere kan dog faktisk glæde sig over denne enkelhed.

Hvis der er en ny version tilgængelig, underretter Google Play Store dig automatisk, så det bør ikke være et problem at holde din app ajour.

Hvorfor bruge Avast VPN Android-appen

Hvorfor bruge Avast VPN Android-appen

Grundlæggende er det’er det muligt at bruge denne Android-app til at falske din IP-adresse, sikre offentlige WiFi-forbindelser, få adgang til geo-blokerede websteder, streame videoer, spille geobegrænsede spil, og du kan også prøve at omgå Netflix-detektionen for at se dine foretrukne tv-shows. Selvom denne liste kan synes helt fin for dig, skal du huske, at du muligvis har problemer med hastighed afhængigt af din placering. Dette er grunden til, at 7-dages gratis prøveversion er et godt plus.

Hvis du er bekymret for din anonymitet eller en person, der bekymrer sig om privatlivets fred som en grundlæggende borgerret, anbefaler vi ikke Avast VPN.

Hvis du er bekymret for din anonymitet som politisk / miljøaktivist, en hacker eller nogen, der holder af privatlivets fred som en grundlæggende borgerret, anbefaler vi ikke Avast VPN. Men don’t du føler dig trist. Se vores bedste VPN til Android-liste.

Avast VPN til Android: Prissætning

SecureLine VPN er ganske rimeligt prissat til Android, selvom denne service har en af ​​de mest komplekse planer, du kan finde på VPN-markedet.

Dette er, hvad du kan abonnere på, når din gratis prøveperiode er udløbet:

 • 1-månedlig plan: $ 2,99
 • 1-årig plan: $ 19.99

Vi har dog et problem med abonnementsprocessen. Du skal ind dit land, det fulde navn, postnummer og e-mail-adresse, hvilket er lidt foruroligende og alt for meget information, når man søger privatliv. Men det er ikke alt.

Når du betaler for dit Avast VPN Android-abonnement, kan du kun bruge Kredit- / betalingskort og PayPal.

Når du betaler for dit Avast VPN Android-abonnement, kan du kun bruge Kredit- / betalingskort og PayPal. Ingen anonym betalingsmetode er tilgængelig; ingen cryptocurrency (Bitcoin), intet, nada. Med andre ord kan du tydeligt identificeres og linkes til din VPN-konto, hvilket ikke er det bedste, når alt hvad du ønsker er online anonymitet.

Sørg også for, at du læser refusionspolitikken omhyggeligt siden din 30-dages pengene-tilbage-garanti kan være ugyldig hvis du køber Android-appen via Google Play. Stadig, gode nyheder om den 7-dages gratis prøveperiode, så du ikke gør det’t har brug for at investere dine penge med det samme uden at vide, hvad du får.

Sådan annulleres dit SecureLine VPN-abonnement på Android

Hvis du ikke gør det’t ønsker at bruge din Avast SecureLine VPN Android-app længere, skal du annullere dit abonnement. Du kan gøre det ved at besøge Google Play Store; tryk på 3-Bar menuikon og vælg Mulighed for abonnementer. Når du finder dit Avast VPN-abonnement på listen, skal du trykke på Administrer-knap. Endelig skal du vælge Annuller abonnementsindstilling og på den næste pop-up, skal du igen trykke på Annuller abonnementsknap.

Anbefalet læser

Avast Secureline VPN-gennemgang

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me