Avast VPN voor Android

Wanneer een beroemd en populair cybersecuritybedrijf uitkomt met een Virtual Private Networking (VPN) -oplossing, zou u aannemen dat deze net zo betrouwbaar en veilig is als de vorige producten. Maar het is misschien niet altijd het geval. Met andere woorden, het is mogelijk dat het in Tsjechië gevestigde Avast VPN voor Android niet de beste keuze is.


Zelfs als de belangrijkste platforms zoals de Windows- en Mac OS-clients goed werken, kan de Android-app nog steeds onhandig en minder betrouwbaar zijn. Daarom hebben we deze pagina gewijd om te zien of de Avast VPN Android-client zijn naam kan waarmaken.

Volg ons mee terwijl we de voor- en nadelen van deze Android-applicatie ontdekken.

Wat de Android VPN-app biedt

U kunt de Avast VPN Android-versie gebruiken voor Google Android 4.1 (Ice Cream Sandwich, API 15) of hoger. Deze klant biedt het volgende:

 • 7 dagen op proef
 • Toegang tot geblokkeerde beperkte websites en apps
 • Fatsoenlijke online beveiliging en privacy bij het verbinden met onbeveiligde openbare WiFi's
 • Anoniem browsen
 • VPN aan / uit dashboardwidget
 • Tot 5 gelijktijdige apparaten
 • 54 VPN-servers in 34 landen zorgen voor relatief goede snelheden

Het kan belangrijk voor u zijn om te weten dat de Android-client van Avast VPN advertenties en aanbiedingen in-app-aankopen bevat.

Hoe het te downloaden en te installeren

Je hebt hier in principe twee keuzes. Eerst kunt u rechtstreeks naar de Google Play Store gaan en de app downloaden VPN-proxy door Avast SecureLine. Ten tweede moet je de officiële website bezoeken, ga naar Voor het startmenu, kiezen Android klik links op SecureLine VPN-link onder Privacy, en druk ten slotte op Installeren op Android-knop op de speciale pagina. De tweede optie verwijst u in principe naar dezelfde Google Play Store-app-pagina.

U moet de volgende gegevens delen met de app: identiteit, contacten, locatie en WiFi-verbindingsinformatie.

Het installatieproces zelf is vrij eenvoudig. We moeten echter vermelden dat voordat u de Android VPN-proxy-app daadwerkelijk installeert, u moet ga akkoord met de volgende machtigingen zodat deze app toegang heeft tot uw:

 • Identiteit: om accounts op het apparaat te vinden en om accounts toe te voegen of te verwijderen
 • Contacten: om accounts op het apparaat te vinden
 • Plaats
 • WiFi-verbindingsinformatie

Als dit niet eng genoeg is voor privacybewuste websurfers, hier’s waar 10+ miljoen nietsvermoedende Android VPN-gebruikers mee hebben ingestemd.

Door deze Avast VPN Android-app te installeren, geeft u hem toegang tot:

 • gegevens ontvangen van internet
 • bekijk netwerkverbindingen
 • maak accounts en stel wachtwoorden in
 • maak verbinding en verbreek de verbinding met wifi
 • volledige netwerktoegang
 • uitvoeren bij opstarten
 • gebruik accounts op het apparaat
 • voorkomen dat uw apparaat slaapt
 • lees Google service configuratie

Nou, om eerlijk te zijn, moet je extra voorzichtig zijn bij het kiezen van een VPN-service voor je Android-apparaat. Uit een onderzoek bleek dat ongeveer 40% van de Android VPN's malware en andere beveiligingsrisico's bevatten.

Hoewel deze VPN-client mogelijk vrij is van dergelijke bedreigingen, trekken deze bovenstaande toestemmingen onze wenkbrauwen zeker op als we denken aan uw online privacy en beveiliging. Toch lijken miljoenen gebruikers dat prima te vinden.

Kortom, in het geval van de SecureLine VPN Android-client installeert u de 7 dagen op proef eerst tenzij u besluit in plaats daarvan in te kopen in een van de twee aangeboden plannen.

Avast VPN Android gratis proefversie

Hoe de Avast VPN Android-app te gebruiken

Dit is het gebied waar deze VPN echt kan excelleren; tenminste, als het gaat om gebruiksgemak. Hoewel er een aantal echt eenvoudig te gebruiken applicaties zijn zoals TunnelBear, ExpressVPN en ZenMate, is de Avast SecureLine VPN Android-client op dit vlak ook een van de eerste.

De interface is zeer intuïtief, een droom voor beginnende VPN-gebruikers, zeker. Wij geloven dat het gebruiksgemak de echte kracht is.

Hoe de Avast Secureline VPN Android-app te gebruiken

Nadat u uw app hebt gestart, tikt u eenvoudig op de grote Verbinden knop om een ​​verbinding tot stand te brengen met een optimale VPN-serverlocatie, die waarschijnlijk het dichtst bij uw fysieke locatie is en ook de minst drukke. Vanwege het relatief lage aantal servers is het mogelijk om geen verbinding te maken met overbelaste servers of kan het een paar pogingen duren.

Als u zelf de locatie wilt wijzigen, kunt u dit eenvoudig doen door op te tikken Wijzig locatieknop en het selecteren van een van de servers. Het kan’eenvoudiger.

Als u op tikt Tandwiel icoon in de rechterbovenhoek hebt u toegang tot de volgende instellingen:

 • Account: informatie over uw abonnement als u die heeft; als niet of u haven’t hebt geactiveerd, kunt u op tikken Abonnement link om doorgestuurd te worden naar de Opties pagina.
 • instellingen: dit zijn in wezen de Verbindingsregels om de automatische verbindings- en herverbindingsopties te bekijken. Kortom, dit is alles wat u kunt aanpassen over uw online privacy en beveiliging met deze app.
 • Probleemoplossen: hier kunt u hulp krijgen bij het gebruik van deze app.
 • Algemeen: om uw te bekijken Persoonlijke privacy-instellingen en de Licentieovereenkomst voor eindgebruikers.

Zoals u ziet, doet de Avast VPN Android-app dat niet’het geeft je te veel functies om rond te tweaken. Dit kan behoorlijk frustrerend zijn voor serieuze VPN-gebruikers; beginnende gebruikers kunnen deze eenvoud echter verwelkomen.

Als er een nieuwe versie beschikbaar is, waarschuwt de Google Play Store u automatisch, dus het up-to-date houden van uw app zou geen probleem moeten zijn.

Waarom de Avast VPN Android-app gebruiken

Waarom de Avast VPN Android-app gebruiken

Fundamenteel, het’Het is mogelijk om deze Android-app te gebruiken om je IP-adres te vervalsen, openbare WiFi-verbindingen te beveiligen, toegang te krijgen tot geo-geblokkeerde websites, video's te streamen, games met geografische beperking te spelen en je kunt ook proberen de Netflix-detectie te omzeilen om je favoriete tv-programma's te bekijken. Hoewel deze lijst misschien helemaal goed voor je lijkt, moet je er rekening mee houden dat je snelheidsproblemen kunt hebben, afhankelijk van je locatie. Daarom is de gratis proefperiode van 7 dagen een groot pluspunt.

Als u zich zorgen maakt over uw anonimiteit of iemand die privacy belangrijk vindt als een burgerrecht, raden we Avast VPN niet aan.

Als u zich zorgen maakt over uw anonimiteit als een politieke / milieuactivist, een hacker of iemand die privacy belangrijk vindt als een burgerrecht, raden we Avast VPN niet aan. Maar don’t je voelt je verdrietig. Bekijk onze beste VPN voor Android-lijst.

Avast VPN voor Android: prijzen

SecureLine VPN is redelijk geprijsd voor Android, hoewel deze service een van de meest complexe abonnementen heeft die u kunt vinden op de VPN-markt.

Hier kunt u zich voor aanmelden nadat uw gratis proefperiode is verlopen:

 • 1-maandelijks abonnement: $ 2,99
 • 1-jarig abonnement: $ 19,99

We hebben wel een probleem met het abonnementsproces. Je moet binnenkomen uw land, volledige naam, postcode en e-mailadres, wat enigszins zorgelijk is en veel te veel informatie wanneer je op zoek bent naar privacy. Maar dit is niet alles.

Wanneer u betaalt voor uw Avast VPN Android-abonnement, kunt u dit alleen gebruiken Creditcards / betaalkaarten en PayPal.

Wanneer u betaalt voor uw Avast VPN Android-abonnement, kunt u dit alleen gebruiken Creditcards / betaalkaarten en PayPal. Er is geen anonieme betaalmethode beschikbaar; geen cryptocurrency (Bitcoin), niets, nada. Met andere woorden, u kunt duidelijk worden geïdentificeerd en aan uw VPN-account worden gekoppeld, wat niet het beste is als u alleen online anonimiteit wilt.

Zorg er ook voor dat u het restitutiebeleid aandachtig leest sinds uw 30 dagen geld-terug-garantie kan nietig zijn als u de Android-app koopt via Google Play. Nog steeds goed nieuws over de gratis proefperiode van 7 dagen, dus u niet’t moet uw geld meteen investeren zonder te weten wat u krijgt.

Hoe uw SecureLine VPN-abonnement op Android te annuleren

Als je dat niet doet’Als u uw Avast SecureLine VPN Android-app niet langer wilt gebruiken, moet u uw abonnement opzeggen. U kunt dit doen door de Google Play Store te bezoeken; druk op Menupictogram met 3 balkjes en kies de Abonnementen optie. Zodra u uw Avast VPN-abonnement in de lijst hebt gevonden, tikt u op Beheer knop. Ten slotte moet u de selecteren Abonnementsoptie annuleren en tik bij de volgende pop-up opnieuw op Abonnementsknop annuleren.

Aanbevolen leest

Avast Secureline VPN-beoordeling

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me