7 bedste Linux VPN’er i 2020


Selvom ikke alle VPN-tjenester understøtter Linux, giver mange instruktioner til manuel konfiguration. Vi gør dog ikke’t tror på det’er den mest praktiske og sikre løsning til at beskytte dit privatliv og anonymitet. Heldigvis dig’Jeg finder VPN'er med fremragende sikkerhedsoplysninger, der også vil have en indbygget, let at bruge Linux VPN-app. Men hvilken er den bedste Linux VPN i 2020?

Uanset om dit Linux OS er Fedora, Mint, RedHat eller Ubuntu, er online sikkerhed og privatliv vigtig for dig. Ellers dig’d bruger Windows, ikke? I visse tilfælde, hvis du’hvad angår en politisk aktivist, journalist eller en borger i et stærkt censureret land, er din anonymitet mere end bare en gåde. Så lad’se, hvilke VPN-tjenester der er bedst i 2020, og hvorfor du skal bruge en VPN til Linux i første omgang.

#PROVIDERMINIMUM PRISEMIN. pris1. NordVPN1.NordVPN 3. $ 3.492. ExpressVPN2.ExpressVPN ‣ $ 8.323. Surfshark VPN3.Surfshark VPN ‣ $ 1.994. TorGuard4.TorGuard ‣ $ 4.175. Astrill VPN5.Astrill VPN ‣ $ 10.006. Privat internetadgang6. Privat internetadgang ‣ $ 3.337. ProtonVPN7.ProtonVPN ‣ $ 3,29

1. NordVPN

NordVPN servicelogo Besøg NordVPN NordVPN NordVPN VPNpro-vurdering: 9,6 / 10

Mens NordVPN kun dedikerede brugerdefinerede Linux-app i 2018, er det’er en af ​​de bedste VPN-udbydere på markedet i 2020. NordVPN Linux kommandolinje-app fungerer muligvis ikke for en række Linux-distros endnu, men denne service er værd at bruge hver krone. Bortset fra sin oprindelige app tilbyder Nord også manuelle konfigurationer til andre Linux-distros.

NordVPN har 5500+ servere i 58 lande, hvilket giver fremragende global dækning. Denne VPN har alle de bedste fortroligheds- og sikkerhedsfunktioner såvel som en streng politik for no-logs. Du kan bruge NordVPN til at torrentere, fjerne blokering af Netflix og andre underholdningsplatforme, beskyttelse af personlige oplysninger, geo-unblocking og mere.

hvis du’er du i tvivl, brug den 7-dages prøveperiode til at finde ud af, om NordVPN er dit bedste valg. Denne service har rimelige og overkommelige priser for alt, hvad den har at tilbyde. 30-dages pengene-tilbage-garanti er værd at overveje, hvis du har brug for mere tid til at sammensætte dig.

Linux OS understøttet med en indbygget app: Debian

2. ExpressVPN

ExpressVPN-servicelogo Besøg ExpressVPN ExpressVPN ExpressVPN VPNpro-bedømmelse: 9,3 / 10

ExpressVPN, som er en førende leder på VPN-arenaen, er et fremragende valg til alle dine behov. Med 3000+ servere i 90+ ​​lande har denne service stor dækning, uanset hvor du er’igen placeret. ExpressVPN har gode hastigheder og upåklagelig sikkerhedsfunktioner med en ægte no-logs-politik.

ExpressVPN tilbyder en brugervenlig kommandolinjegrænseflade til dit Linux OS. Appen har eksisteret siden 2016. Selvom den mangler GUI (Grafisk brugergrænseflade) på dens Windows- og Mac OS-modstykker, er den’er stadig meget lettere end at konfigurere dine konfigurationsfiler manuelt.

Denne VPN er en af ​​de dyreste tjenester på markedet. Dog overvejer du niveauet for sikkerhed, privatliv og alsidighed dig’Jeg får det, det kan være værd at prøve. 30-dages pengene-tilbage-garanti giver dig en måned til at overveje dit valg igen.

Linux OS understøttet med en indbygget app: Ubuntu, CentOS, Debian, Fedora, Raspbian og Arch

3. Surfshark VPN

Surfshark VPN-servicelogo Besøg Surfshark VPN Surfshark VPN Surfshark VPN VPNpro-vurdering: 9,0 / 10

Surfshark VPN er en stor nykommer på markedet og gør skridt til at slutte sig til lederne en dag. Denne VPN tilbyder fremragende sikkerhedsfunktioner kombineret med gode hastigheder til dine aktiviteter, det være sig Netflix eller andre mediecenter-streaming, online spil, torrenting eller simpel geo-unblocking.

Surfshark har over 1000 servere i 60 lande, som er en relativt lille flåde, men udbredt. Vi mener, at denne service er rimeligt prissat for det, du får til gengæld. 30-dages pengene-tilbage-garanti er også der for at hjælpe dig med at tage den rigtige beslutning baseret på din egen oplevelse.

Linux OS understøttet med en indbygget app: Ubuntu og Debian

4. TorGuard

TorGuard servicelogo Besøg TorGuard TorGuard TorGuard VPNpro-vurdering: 8,8 / 10

Hvis du hovedsageligt vil bruge en VPN til torrent, du’Jeg vil helt sikkert være tilfreds med TorGuard. Denne VPN er en af ​​vores hurtigste VPN'er i 2020. Generelt tilbyder TorGuard en pålidelig og sikker VPN-app. Men da det’s under amerikansk jurisdiktion, ville vi ikke’t anbefaler denne service til flere hard-core brugere, der har behov for “Perfekt” anonymitet.

TorGuard’s splinternye Linux VPN-klient tillader nem navigation gennem servere, og den har også et pænt designet interface. Bortset fra torrenting, dig’Jeg vil også være tilfreds med at bruge denne VPN til online spil, generel ophævelse af geo-restriktion og beskyttelse af dit privatliv. Med mere end 3000 servere i over 60 lande skal du have anstændig global dækning.

TorGuard er god værdi for dine penge, og du kan også drage fordel af enten den 7-dages gratis prøveversion eller “1 måned gratis” mulighed.

Linux OS understøttet med en indbygget app: Debian, RedHat og Arch

5. Astrill VPN

Astrill VPN-servicelogo Besøg Astrill VPN Astrill VPN Astrill VPN VPNpro-bedømmelse: 8,9 / 10

Vi fandt, at Astrill VPN var en af ​​de hurtigste VPN'er i 2020. Så hvis det’s fart dig’Når du leder efter, kunne Astrill være det bedste valg. Interessant nok har denne VPN en relativt lille serverflåde - 320+ servere. De’findes dog i 60 lande, hvilket er stor dækning.

Astrill tilbyder en bred vifte af protokoller og funktioner til beskyttelse af din anonymitet, mens du er online, og det’er også fantastisk til Netflix og torrenting. Det har et kommandolinjeinstallationsprogram til en lang række Linux-distros, hvilket gør det nemt at konfigurere din VPN.

Alt i alt er Astrill et fantastisk værktøj til beskyttelse af personlige oplysninger, der leveres med en høj prisskilt. Hvis du vil vide, hvad det er værd, skal du først gå i 7-dages prøveperiode.

Linux OS understøttet med en indbygget app: CentOS, Debian, Fedora, RedHat, Ubuntu 8+ og Linux Mint 10+

6. Privat internetadgang

Privat internetadgangstjeneste logo Besøg privat internetadgang Privat internetadgang Privat internetadgang VPNpro-vurdering: 8,0 / 10

Privat internetadgang eller PIA er en af ​​de billigste gode VPN-tjenester. Faktisk er PIA en af ​​de bedste VPN'er i 2020. På trods af sin amerikanske jurisdiktion, som vi ikke giver’t overveje optimalt, PIA har gode onlinesikkerheds- og privatlivsfunktioner til at beskytte dig.

Denne VPN har også hurtige hastigheder, hvilket gør den ideel til streaming af Netflix og andre underholdningsplatforme, online spil og mere. En skuffende ulempe er manglen på live chat support, som til tider kan være afgørende for en anstændig onlineoplevelse. Planerne med lave priser skal dog kompensere for alle dine mulige tekniske problemer.

Linux OS understøttet med en indbygget app: Ubuntu 16.04+, Mint 18+, Arch og Debian

7. ProtonVPN

ProtonVPN servicelogo Besøg ProtonVPN ProtonVPN ProtonVPN VPNpro-vurdering: 8,0 / 10

Endnu en ny VPN, der fortsætter med at vokse og klatre på VPN-rankingen. Det Schweiz-baserede ProtonVPN er kun få år gammelt, men det tilbyder førsteklasses anonymitet med en stram politik uden logfiler. Dens Secure Core-servere kan skabe multi-humle for et ekstra lag af sikkerhed. Naturligvis er ikke alle privatlivsfunktioner tilgængelige med alle planerne.

ProtonVPN har en oprindelig Linux kommandolinjeapp, som virkelig er nem at bruge. Denne VPN er muligvis ikke det bedste valg til streaming af Netflix, men du er muligvis tilfreds, når du bruger den til torrenting og andre online aktiviteter. Den gode nyhed er, at du kan prøve ProtonVPN gratis. Husk dog, at hver abonnementsplan har forskellige funktioner, hastigheder og generel ydelse. Brug 30-dages pengene-tilbage-garanti som en 30-dages gratis premium-prøve, hvis du har brug for bevis.

Linux OS understøttet med en indbygget app: Ubuntu 16.04+ og Fedora

Hvorfor du skal bruge en VPN til Linux

Bare fordi Linux er hurtigere og mere privatlivsvenligt end Windows, gør det ikke’t mener dig’alle sammen sikkert. Når du går online, ses dine aktiviteter af din internetudbyder, men de kan også ses af din regering og cyberkriminelle. Hvis du foretrækker at være anonym online, kan du overveje at bruge en pålidelig VPN.

Her’er listen over de generelle grunde til at bruge en VPN til Linux:

  1. Privatliv: ligesom du ikke gør’t gå rundt med alle dine personlige detaljer, inklusive dine bankoplysninger, der er bundet på ryggen for alle at se, kan du også ønske at bevare dit privatliv online.
  2. Sikkerhed: om det’er en usikret offentlig wifi dig’bruger du eller din egen internetforbindelse, det’er bedst at beskytte din internettrafik mod nysgerrige øjne.
  3. Omgåelse af geobegrænsninger og censur: de fleste VPN-brugere ønsker at forfalske deres IP for at få adgang til geobegrænset indhold, herunder underholdningsplatforme som Netflix, Hulu, Amazon Prime og BBC iPlayer. Desuden bor millioner af brugere i stærkt censurerede lande (som Kina eller Iran) og ønsker at have informationsfrihed.
  4. torrenting: dette er et risikabelt felt, fordi torrenting normalt svarer til at krænke ophavsretten. Således er det’er klogt at bruge en VPN til torrenting. Dette vil hjælpe dig med at undgå at få bøder for at dele ulovligt materiale. Visse lande som Australien går så langt som at forbyde de fleste eller alle torrent-websteder.
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me