Bedste gratis VPN til Disney + i 2020


Lad os, før vi alle bliver ført væk’s får noget lige først: at bruge en gratis VPN til Disney + er som at spille et lotteri. Ligesom stort set alle andre store streamingplatforme forsøger Disney + aktivt at forhindre folk i at bruge proxier og VPN'er for at få adgang til dets geo-blokerede film og tv-shows. Og det gælder især når det kommer til gratis VPN-tjenester.

Gratis VPN'er har en tendens til at tilbyde meget få servere at vælge imellem, hvilket betyder, at de’er langt lettere at blokere i modsætning til tusinder af servere, der er tilgængelige for premium VPN-abonnenter. At’hvorfor vores gratis VPN til Disney + faktisk er en 45-dages prøveperiode.

Og inden vi kommer ind i det tykke, et ord til de kloge: Hvis du har råd til et Disney + -abonnement, du’d være bedre stillet ved også at investere i en premium VPN til Disney + og redde dig selv fra en stressinduceret hjerneaneurisme.

Med det i tankerne er dette de bedste gratis VPN'er til Disney+.

Ingen tid til at læse? Her er vores bedste VPN'er:

#PROVIDERMINIMUM PRISEMIN. pris1. CyberGhost1.CyberGhost ‣ $ 2.752. Windscribe VPN2.Skriv VPN ‣ $ 1.003. Hotspot Shield3.Hotspot Shield ‣ $ 7.99

1. CyberGhost - den bedste gratis VPN til Disney+

Besøg CyberGhost CyberGhost CyberGhost VPNpro-vurdering: 9.1 / 10

Når det kommer til at bruge CyberGhost til Disney+, “gratis” er relativ. CyberGhost tilbyder en 24-timers ubegrænset gratis prøveversion for syv samtidige forbindelser sammen med en 45-dages pengene-tilbage-garanti. Dette betyder dig’Jeg vil være i stand til at nyde kvalitet af Disney + streaming i 45 dage lige uden at skulle bekymre sig om overfyldte VPN-servere, “du ser ud til at bruge en proxytjeneste” lotteri- eller båndbreddebegrænsninger.

Så hvad har CyberGhost at tilbyde? Først og fremmest får du en enorm 5.700 serverflåde i 90+ ​​lande. Dette betyder, at du med CyberGhost skal være i stand til at streame Disney + -indhold i det mindste i HD-kvalitet ved hjælp af servere beliggende i USA, Canada eller Holland - alle tre placeringer, hvor Disney + er tilgængelig i øjeblikket. Hvad’Endnu mere kan du bruge CyberGhost til andre streamingplatforme som Netflix, BBC iPlayer og Amazon Prime Video.

Alt dette sammen med premium privacy og sikkerhedsfunktioner gør CyberGhost til den bedste VPN for Disney + - i det mindste i løbet af den 45-dages periode, der giver mulighed for refusion. Og med en af ​​de billigste abonnementspriser derude, vandt du sandsynligvis’t gider endda at skifte tilbage til en gratis VPN-service.

Fordele

 • Ubegrænset premium-funktioner
 • Massiv serverliste
 • Fjern let blokering af streamingplatforme
 • 45-dages pengene-tilbage-garanti

Ulemper

 • Gratis prøveperiode er kun 24 timer

2. Windscribe VPN - den mest generøse gratis VPN til Disney+

Besøg Windscribe VPN Windscribe VPN Windscribe VPN VPNpro vurdering: 8,4 / 10

Som en faktisk gratis VPN til Disney + leverer Windscribe næsten ethvert aspekt. Hvis du giver dem din e-mail-adresse, vil Windscribe tilbyde dig en generøs månedlig datagrænse på 10 GB (hvis du ikke gør det’t, du får 2 GB). Selvom det åbenbart ikke er så godt som ubegrænsede data, skal dette stadig være nok i mindst en sæson’er værd med Disney + streaming.

Windscribe giver dig også adgang til et stort antal gratis VPN-servere, med undtagelse af den streamingspecifikke Windflix-server. De gratis amerikanske servere bør stadig fjerne blokering af Disney +, i det mindste for tiden.

Mens Windscribe’s hastigheder kan være noget gennemsnitligt sammenlignet med premium VPN'er, det sæt premium-sikkerhedsfunktioner, du får uden at betale en krone mere end kompenserer for den lejlighedsvise afmatning eller forbindelsesfald.

Alt taget i betragtning er Windscribe VPN en af ​​de bedste muligheder for at streame Disney + frit og sikkert, så længe dets gratis servere ikke er blokeret af Mickey Mouse og venner.

Fordele

 • Generøs båndbreddegrænse (op til 10 GB)
 • Stort sæt gratis sikkerheds- og privatlivsfunktioner
 • Brugervenlige og brugervenlige klienter
 • 13 servere

Ulemper

 • Gennemsnitlige hastigheder og lejlighedsvis tilslutning falder
 • Du skal tjene ekstra gratis data med tweets og henvisninger
 • Ingen Netflix-servere

3. Hotspot Shield - den hurtigste gratis VPN til Disney+

Besøg Hotspot Shield Hotspot Shield Hotspot Shield VPNpro-vurdering: 7,6 / 10

Det er klart, når det kommer til streaming af Disney +, hastighed er vigtig, og det’s hvor Hotspot Shield leverer. Brugt af mere end 650 millioner mennesker er Hotspot Shield stadig en af ​​de hurtigste gratis VPN'er på markedet. Og selv den gratis version er fantastisk til at fjerne blokering af streamingtjenester, inkluderet Disney +.

Når det er sagt, kommer al denne fantastiske ydelse til prisen på en 500 MB dagligt datahætte og en enkelt samtidig forbindelse pr. Konto. Det betyder, at du med Hotspot Shield’Jeg er begrænset til at se en eller to episoder med Disney + TV-show om dagen - ikke stor, ikke forfærdelig. Også dig’Jeg får vist nogle annoncer, når du bruger VPN-tjenesten. Hvis du imidlertid vil prøve den komplette Hotspot Shield-pakke der’s en 7-dages opt-out gratis prøveversion tilgængelig.

Ja, datagrænsen er måske skuffende, men Hotspot Shield er en fantastisk gratis VPN for Disney + på alle andre aspekter. Du får tophastigheder, kryptering af militær kvalitet, solide sikkerhedsfunktioner og en relativt god chance for, at din forbindelse vandt’t blokeres af Disney +. I en branche fuld af malware-apps, der udgør sig som gratis VPN'er, skal det tælle for noget.

Fordele

 • Hurtige forbindelsestider og VPN-servere
 • Kryptering af militær kvalitet
 • Automatisk offentlig wifi-beskyttelse
 • Brugervenlig VPN-app

Ulemper

 • 500 MB dagligt båndbreddehætte
 • Tredjepartsannoncer, mens du gennemser
 • VPN kun til en enhed

Bundlinie

Dette er de tre bedste gratis VPN'er til streaming af Disney +, men der’s kompromis med hver af disse udbydere. Fra CyberGhost’s 45-dages refusionsgrænse og Windscribe’s ydelsesbegrænsninger til Hotspot Shield’s relativt beskedne 500 MB daglige datahætte, dig’Jeg bliver nødt til at ofre et eller andet aspekt for et andet.

Men det’s del af livet, når du’gå på travlt efter en god gratis VPN-service. Hvilken af ​​disse tjenester du ender med at vælge som en måde at streame Disney +, don’glem at i sidste ende får du det, du betaler for.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map