Bedste VPN Chrome-udvidelser i 2020

Google Chrome er langt den mest populære webbrowser, men langt fra den mest privatlivsvenlige. VPN er muligvis ikke en løsning på ethvert Chrome-privatlivsproblem, men det’er bestemt en god start for dem, der ønsker at gennemse anonymt, samt fjerne blokering af geobegrænset indhold på Netflix og andre platforme.

Når det kommer til at vælge den bedste VPN til Chrome, er du bestemt forkælet med valg. Heldigvis er vi her for at hjælpe med at gøre tingene lettere ved at give vores topanbefalinger. Så uden yderligere problemer her’s alt hvad du har brug for at vide.

Ingen tid til at læse? Her er vores bedste VPN'er:

#PROVIDERMINIMUM PRISEMIN. pris1. NordVPN1.NordVPN 3. $ 3.492. Surfshark VPN2.Surfshark VPN ‣ $ 1.993. CyberGhost3.CyberGhost ‣ $ 2.754. ExpressVPN4.ExpressVPN ‣ $ 8.325. Windscribe VPN5.Skriv VPN ‣ $ 1,00

Bedste VPN-udvidelse til Chrome

1. NordVPN

NordVPN servicelogo Besøg NordVPN NordVPN NordVPN VPNpro-vurdering: 9,6 / 10

NordVPN er lige der oppe med de bedste VPN'er lige nu - alt sammen takket være det brugervenlighed, høj sikkerhed og forbrugervenlig privatlivspraksis. Du finder den alsidige NordVPN Chrome-udvidelse via Chrome Web Store.

Dette lette værktøj gør det ikke’t vejer din browser ned og leveres komplet med fremragende funktioner såsom en annonce og malware-blokkering, samt give adgang til over 5500 servere jorden rundt.

En anden stor ekstra fordel ved NordVPN er, at du kan drage fordel af en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Så hvis det bare ikke gør det’t passer til regningen for dig, kan du være sikker på, at du’Jeg kan få refusion. NordVPN er tilgængelig fra så lidt som $ 3,49 / måned - meget billigt i betragtning af de fantastiske funktioner.

Fordele

 • Stærkeste sikkerhedsfunktioner
 • Strålende bonusfunktioner (løg over VPN, dobbelt VPN, SOCKS5 osv.)
 • Omfattende serverliste og god ydelse
 • Ingen logfiler
 • Frablokerer Netflix og tillader torrenting
 • En af de billigste VPN'er - starter ved $ 3,49 / måned

Ulemper

 • Ingen router-app

2. Surfshark VPN

Surfshark VPN-servicelogo Besøg Surfshark VPN Surfshark VPN Surfshark VPN VPNpro-vurdering: 9,0 / 10

De, der leder efter den bedste VPN-udvidelse til Chrome, stopper ofte efter at have fundet Surfshark VPN. Denne service er fantastisk til sikkerhed, slå online-censur eller god gammel underholdning. Denne Surfshark-udvidelse fås i Chrome Store og leveres med en anti-malware værktøj der blokerer for annoncer og phishingforsøg og tilbud dets egne DNS-servere for at beskytte dit privatliv.

Surfshark er en af ​​de mest omkostningseffektive VPN'er derude - ikke kun er det snavs billigt (priser starter fra 1,99 / måned), men det tilbyder også ubegrænsede forbindelser pr. abonnement. Dette er en no-logs værktøj, hvilket betyder, at dine data ikke overvåges, spores eller gemmes. Og hvis du stadig er i tvivl om denne Chrome-udvidelse, skal du betragte dig selv informeret om, at det var uafhængigt revideret af websikkerhedstestere Cure53, der ikke gjorde det’t finde nogen problemer.

Fordele

 • Store tilslutningshastigheder
 • Solide sikkerhedsfunktioner
 • Ubegrænsede samtidige forbindelser
 • Fjern blokering af Netflix, Disney + og mere
 • Meget billig - starter ved $ 1,99 / måned

Ulemper

 • Svag selvhjælpsafdeling

3. CyberGhost

CyberGhost-servicelogo Besøg Cyberghost

CyberGhost’s Chrome VPN er en gratis version af deres almindelige VPN-service. Det gør det ikke’t gemme nogen data i modsætning til mange andre gratis VPN'er til Chrome. Den gratis CyberGhost VPN Chrome-tilføjelse giver dig adgang til servere i USA, Tyskland, Rumænien og Holland. Der er to servere i hver region. Du kan håndplukke en af ​​serverne selv for straks at oprette forbindelse til de hurtigste.

Deres brugervenlige interface gør brug af udvidelsen enkel og intuitiv. Plus at det fjerner besværet med geobegrænset indhold, da det ophæver Netflix og BBC iPlayer.

Du vandt’t få en Killswitch, 24/7 live chat og multi-protokol support, da dette er de funktioner, du får med et månedligt abonnement.

4. ExpressVPN

ExpressVPN-servicelogo Besøg ExpressVPN ExpressVPN ExpressVPN VPNpro-bedømmelse: 8.1 / 10

ExpressVPN er fyldt med sikkerhedsfunktioner: AES-256-kryptering, netværkslåsen, DNS-lækager og WebRTC lækebeskyttelse for at sikre dine personlige oplysninger mod eksponering. Det har også en funktion, der hedder “HTTPS overalt,” hvilket sørger for at du ikke gør det’t ender på et websted, der ikke gør’t krypterer de data, du sender.

Med 3000+ servere i 90+ ​​lande, ExpressVPN leverer den hurtigste service, du kan få. Denne VPN er et kraftfuldt unblocker- og anticensurværktøj - hvis du’Hvis du er seriøs med hensyn til sikkerhed, skal du overveje ExpressVPN seriøst.

Fordele

 • Kraftig AES-256-kryptering og netværkslås
 • Ingen lækager
 • Strengt taget ingen logfiler
 • Det bredeste servernetværk
 • Tillader torrenting på alle servere

Ulemper

 • Ret dyrt - starter ved $ 8,32 / måned

5. Windscribe VPN

Windscribe VPN-servicelogo Besøg Windscribe VPN Windscribe VPN Windscribe VPN VPNpro vurdering: 7,0 / 10

hvis du’igen på jagt efter en god Chrome VPN, er Windscribe VPN absolut en værdig konkurrent. Det er jo det tilbyder både en gratis version og en betalt version, hvor sidstnævnte præsenterer stor værdi for pengene.

Windscribe er en af ​​de mest innovative VPN'er på markedet, der tilbyder en række funktioner, der ikke ses hos et flertal af sine konkurrenter.

Det gratis version tilbyder en generøs månedlig godtgørelse på 10 GB og adgang til et anstændigt antal servere. Men regelmæssige brugere ville sandsynligvis have det bedre med at vælge det betalte abonnement, da dette fjerner databegrænsningen og giver adgang til flere servere. Uanset hvad, Windscribe VPN’s Chrome-udvidelse er det værd at prøve selv.

Fordele

 • Meget rig på funktioner
 • Store sikkerhedsfunktioner
 • Ubegrænsede samtidige forbindelser
 • Gratis version
 • Meget billig - starter kl

Ulemper

 • Mere ensartede hastigheder ville være en bonus

Konklusion

Så det afslutter vores komplette guide til den bedste VPN-udvidelse til Chrome! Nu hvor du’Vi har fundet ud af alt hvad du har brug for at vide, dig’Jeg bliver nødt til at tage dig tid til at overveje, hvilken af ​​de ovennævnte udvidelser der er den mest passende til dine særlige behov.

hvis du’når du leder efter en gratis VPN til Chrome-browseren som helhed, skal du sørge for at se på vores bedste gratis VPN til Chrome-valg for at finde den mulighed, der bedst passer til dine gratis online sikkerhedsbehov.

Hvad enten du’være en grundlæggende bruger på et budget eller en almindelig bruger på udkig efter noget lidt mere, du’Jeg finder ud af, at der er masser af muligheder for en Chrome VPN-udvidelse. Uanset hvilken kategori du falder ind under dig’Jeg er snart godt på vej til sikker og anonym browsing.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me