Bedste VPN for Argentina i 2020

Du skulle måske tro, at Argentina er en nation med lav risiko når det gælder overvågning, men internettet er et globalt netværk. Og hvis du torrent filer eller streamer online, bruger du muligvis servere i lande med meget forskellige holdninger til copyright eller overvågning.

VPN'er giver folk i Argentina adgang til indhold, der ellers ville blive blokeret. Virksomheder som Netflix begrænser mængden af ​​tv og film, der er tilgængelige for brugere i Argentina, ved hjælp af det, der kaldes “geo-blokke” at skabe digitale vægge. Top virtuelle private netværk smadrer ned ad disse vægge, hvilket giver dig det bredeste valg af underholdning.

For at hjælpe dig med hurtigt at adskille hveden fra chaff, vi’Vi har sammensat en liste over de bedste VPN'er til Argentina. Lade’s dykke lige ind.

Ingen tid til at læse? Her er vores bedste VPN'er:

#PROVIDERMINIMUM PRISEMIN. pris1. NordVPN1.NordVPN 3. $ 3.492. CyberGhost2.CyberGhost ‣ $ 2.753. Surfshark VPN3.Surfshark VPN ‣ $ 1.994. VPNArea4.VPNArea ‣ $ 4.925. Perfekt Privatliv VPN5.Perfect Privacy VPN ‣ $ 8.956. ExpressVPN6.ExpressVPN ‣ $ 8.327. PureVPN7.PureVPN ‣ $ 1.328. VPN.ac8.VPN.ac ‣ $ 3,75

De 8 bedste VPN-tjenester til Argentina

1. NordVPN

NordVPN servicelogo Besøg NordVPN

Beliggenhed: Panama

Prisfastsættelse: starter ved $ 3,49 / måned

Funktioner: Stærk kryptering, over 5500 servere, bruger DoubleVPN, 6 samtidige enheder, to separate kill-switches, fjerner blokering af Netflix, fungerer med TOR, 30-dages pengene-tilbage-garanti, ingen logfiler, cryptocurrencies accepteret

Sammen med ExpressVPN, Panama’s NordVPN ses normalt som guldstandarden for hylden Virtuelle private netværk. Med over 5500 servere kan meget få konkurrenter matche hastigheder og bekvemmelighed, og sikkerhedsstandarderne er usædvanlige. Bundsolid 256-bit AES-kryptering, beskyttelse mod lækage af DNS og muligheden for at køre TOR over NordVPN gør det til en fantastisk mulighed for privatlivets fans.

Streamere kan få adgang til Netflix i den valgte jurisdiktion, og NordVPN er også skræddersyet til gamere, mens P2P-support er ret godt. Apps er smukt designet, og de er tilgængelige til alle slags enheder, og der’er også en praktisk proxyudvidelse til browsere.

På samme tid kan du betale anonymt via cryptocurrency og prøve før du køber med en 30-dages garanti. Priserne er lave nok til at friste de fleste brugere, mens regelmæssige rabatter regelmæssigt sender dem til forhandlingsområde.

Selvom NordVPN er billig, er der et par bedre værdiindstillinger. Det gør det heller ikke’t har en router-app. Men samlet set er disse mangler’t stor nok til at have det hvor som helst lavere på denne liste over bedste VPN'er til Argentina.

2. CyberGhost

CyberGhost-servicelogo Besøg CyberGhost

Beliggenhed: Rumænien

Prisfastsættelse: starter ved $ 2,75 / måned

Funktioner: Bred vifte af apps, en brugerdefineret app til Amazon Fire Stick, 256-bit kryptering, IP-anonymisering, ingen logfiler, 6200+ servere over hele verden, 45-dages garanti, 7 samtidige enheder, ubegrænset båndbredde

Rumænien’s CyberGhost er et pænt eksempel på en VPN, der fungerer rigtig godt, tikker en masse kasser, men gør det ikke’t gør det helt.

På plussiden er CyberGhost superhurtig og har en enorm rækkevidde med over 6200 servere at vælge imellem. Dette hjælper med at Netflix blokerer, hvilket det gør meget godt, og generelt leverer bedre hastigheder for brugere i Argentina.

Sikkerhed tages hånd om via 256-bit AES-kryptering og OpenVPN-protokoller (dog er IKEv2 ikke’t inkluderet), samt fuld beskyttelse mod DNS og IP-lækage. Så du kan surfe på internettet anonymt uden frygt for eksponering. Hvis det værste sker, og din beskyttelse falder, sparker CyberGhost-dræbsknappen ind for at sikre, at der lækker lækager’t et problem.

Tilføj 7 enheder på én gang og fremragende kompatibilitet med smarte enheder som Amazon Fire Stick og dig’Vi har meget at lide. Så hvad er ikke’t som tiltalende?

Nå, kundeservice er ikke et stærkt punkt for CyberGhost. Du kan’t ringe til dem, så brugere er nødt til at stole på live chat eller e-mail. Vi foretrækker et menneskeligt element. Og der har været nogle beskyldninger om de nye ejere af virksomheden, hvad angår adware og malware. Ikke noget’er bevist endnu, men det’er noget at tænke på.

3. Surfshark VPN

Surfshark VPN-servicelogo Besøg Surfshark

Beliggenhed: De Britiske Jomfruøer

Priser: starter ved $ 1,99 / måned

Funktioner: Ubegrænsede samtidige forbindelser, kryptering af militær kvalitet, anti-malware-værktøj, ingen-logs, ophæver Netflix, tillader torrenting, cryptocurrencies accepteret

Surfshark er bestemt en af ​​de bedste VPN'er for Argentina, og her’hvorfor.

For det første tilbyder det fremragende sikkerhed og privatliv. Du’Jeg får en no-log-udbyder der’er baseret på den britiske jomfruø, et sted langt fra Fourteen Eyes alliance medlemmer. Surfshark bruger også kryptering i militær kvalitet og har en pålidelig dræbskontakt til din tjeneste.

Når det kommer til hastighed, kan du ikke forvente intet mindre end meget hurtigt. Surfshark har 1000+ servere i over 60 lande, hvilket giver en god global dækning. Med en sådan forbindelse skal du være i stand til at streame i HD eller endda 4K. Det afhænger naturligvis af din placering og internetudbyder.

Apropos streaming er Surfshark fremragende til at fjerne blokering af Netflix og andre indholdsplatforme. Det har også en app til Amazon Fire TV og Fire Stick, ud over at understøtte SmartDNS. Sidstnævnte hjælper dig med at streame dine foretrukne shows på smarte tv'er (inklusive Apple TV) og spilkonsoller.

Surfshark tillader torrenting og er fantastisk til P2P takket være dens hastighed og sikkerhedsoplysninger. Faktisk det’er blandt de bedste VPN'er til torrenting. Endelig, hvis du støder på problemer, er dens 24/7 live chat der for dig.

4. VPNArea

VPNArea servicelogo Besøg VPNArea

Beliggenhed: Bulgarien

Prisfastsættelse: starter ved $ 4,92 / måned

Funktioner: Ingen logfiler, OpenVPN, 256-bit kryptering, fjerner blokering af Netflix, fremragende apps, 6 samtidige forbindelser, kill switch, tilbyder dedikerede IP'er, accepterer cryptocurrencies

Det kan være Bulgarien’er nummer et Virtual Private Network, men er VPNArea den bedste VPN i Argentina? Ikke helt, men det kommer meget tæt på.

Alle de grundlæggende byggesten er på plads her. Krypteringen hvis 256-bit AES, som er så solid som den kommer, og netværket bruger OpenVPN-protokoller, hvilket tilføjer ekstra sikkerhed. Derudover er logpolitikken temmelig forsvarlig, og den burde ikke’t være nogen bekymringer for oplysninger, der sælges til annoncører.

VPNArea gør det ikke’Det ser ud til at have problemer med at fjerne blokering af Netflix i Argentina, og virksomheden kører en server i Buenos Aires, hvilket hjælper med at øge den lokale hastighed. Bitcoin og andre cryptocurrencies accepteres, hvilket tillader anonyme betalinger, og du kan tilslutte 6 enheder på én gang, hvilket burde være masser.

Så hvorfor er det ikke’t VPNArea vores valg til den øverste slot? Nå, mens det’det er hurtigt, der er hurtigere tjenester omkring. Og servernetværket er anstændigt, men det’s dværgede af tjenester som NordVPN eller CyberGhost.

Der har også været historiske problemer med DNS-lækager vedrørende VPNArea. Virksomheden har foretaget ændringer i deres systemer, og det ser ud til at være sorteret, men det’er vigtigt at huske på.

5. Perfekt Privatliv VPN

Perfekt privatlivets VPN-servicelogo Besøg Perfect Privacy VPN

Beliggenhed: Schweiz

Prisfastsættelse: starter ved $ 8,95 / måned

Funktioner: Ingen logfiler, avanceret kryptering, ingen trafikgrænser, 1000 Mbps båndbreddegrænser, ubegrænsede enheder, apps til alle større platforme, servere i 26 lande, TrackStop til at imødegå annoncekager, IPv6 understøttet, 7-dages garanti

Ved første øjekast, Schweiz’s Perfekt privatliv ser måske ikke så tiltalende ud. Det er jo det’er dyrere end de fleste andre kandidater til titlen som bedste VPN for Argentina, og det har en båndbredde på 1000 Mbps. At’s gift til serielle torrentere. Men det’er ikke nødvendigvis en deal-breaker for andre.

Hvorfor? Fordi Perfect Privacy tilbyder sofistikerede funktioner, som andre valg i denne placering ikke giver’t. For eksempel sletter TrackStop fuldstændigt cookies og adware fra dit online liv. Og NeuroRouting bruger neuralt netteknologi til at optimere hastigheder.

Så der’det er den ikke så lille kendsgerning, at Perfect Privacy tillader ubegrænsede forbindelser. At’s en enorm handel for større husstande eller små virksomheder. Og krypteringen og protokollerne er også ajour. Så mens dette ikke er’t for alle, det’er en fantastisk mulighed for fagfolk.

6. ExpressVPN

ExpressVPN-servicelogo Besøg ExpressVPN

Beliggenhed: De Britiske Jomfruøer

Prisfastsættelse: starter ved $ 8,32 / måned

Funktioner: 256-bit kryptering, alle større protokoller, høje hastigheder, 24/7 support, ingen logfiler, 30-dages pengene-tilbage-garanti, kill switch, apps til alle større platforme, servere i over 90 lande, ubegrænset båndbredde, 5 samtidige enheder

Et af de største navne på VPN-scenen, ExpressVPN, er altid tæt på toppen af ​​de nationale placeringer, og det gik glip af at hævde titlen som bedste VPN for Argentina.

På den positive side gør denne udbyder det… godt, næsten alt i orden. Hastighederne er fremragende, og ExpressVPN fungerer let omkring Netflix geo-blokke, som om de var’t der. Sikkerheden er også stram takket være 256-bit AES-kryptering og OpenVPN samt nul-viden DNS - så virksomheden selv har ingen idé om, hvad du gennemser.

P2P er taget højde for, og der’er ingen grænse for båndbredde (fantastisk til torrents og streaming), mens 30-dages garanti giver dig nok tid til at vurdere netværket og tage en beslutning.

Der er dog nogle ulemper, der skal overvejes. Ved start tillader ExpressVPN kun at tilslutte 5 enheder ad gangen, hvilket er mindre end de fleste konkurrenter tilbyder. Det kan medføre vanskeligheder for familier med flere bærbare computere, konsoller, smarte enheder og smartphones.

Endelig er ExpressVPN en af ​​de højere priser, ikke kun på denne liste, men generelt. På den anden side det’er værd at hver dollar du betaler.

7. PureVPN

PureVPN-servicelogo Besøg PureVPN

Beliggenhed: Hong Kong

Prisfastsættelse: starter ved $ 1,32 / måned

Funktioner: Over 2000 servere i 140+ lande, 24/7 support, ubegrænset båndbredde, P2P venlig, anti-throttling-foranstaltninger, 256-bit kryptering, DDoS-beskyttelse, kill switch, masser af apps, 31-dages pengene-tilbage-garanti

PureVPN er baseret i Hong Kong, som er teknisk adskilt fra Kina, selvom dette vil rejse alarmklokker hos nogle mennesker. I praksis har ydelsen af ​​denne udbyder dog ikke’t blevet påvirket af nærhed til Beijing.

Hvad vi har her, er en solid, enormt populær VPN. PureVPN tilbyder guldstandardkryptering, beskyttelse mod lækage af DNS og ekstraudstyr, som du vandt’t komme overalt ellers, fx special DDoS-beskyttelse. Det kan især være godt for spillere.

Fleksibilitet er et stærkt punkt i PureVPN med apps til smartphones, computere, routere og smarte enheder, og du kan tilslutte 5 enheder ad gangen - ikke meget, men sandsynligvis nok til de fleste hjemmeopsætninger.

PureVPN har et stort omdømme, når det kommer til at Netflix blokerer og besejrer geo-blokke generelt. Men hvis du ikke gør det’t finder ud af, at dens afblokering er lige så pålidelig som dig’Jeg kan godt lide der’er en 31-dages pengene-tilbage-garanti.

Hvad gjorde ikke?’t vi kan lide? Bortset fra den kinesiske jurisdiktion er priserne lidt utilgivelige. Hvis du er heldig, kan PureVPN være rigtig billig. Hvis ikke, er det’er temmelig dyrt, og der’s ingen mellemgrund.

8. VPN.ac

VPN.ac-servicelogo Besøg VPN.ac

Beliggenhed: Rumænien

Prisfastsættelse: starter ved $ 3,75 / måned

Funktioner: 6 samtidige enheder, ingen grænser for båndbredde, tilstedeværelse i mere end 20 lande, sikker DNS, flere protokoller, 256-bit AES-kryptering, direkte kundeservice, tilladte kryptobetalinger

Beliggende i Rumænien kan VPN.ac virke meget fjernt fra Argentina, men det’er en meget konkurrencedygtig mulighed for sydamerikanske internetbrugere. Grundlæggende er dette en budgetversion af lidt mere funktionsrige alternativer som NordVPN, men der’s virkelig ikke en enorm mængde af forskel.

Kryptering er solid, og den opfylder 256-bit AES-standarden, virksomheden bruger sine egne DNS-opløsningssystemer, og der er mange protokoller til rådighed. Det tilføjer en god sikkerhedsopsætning.

Muligheden for at forbinde 6 enheder er velkommen, der er ingen logfiler, og Rumænien er normalt også betragtet som en privatlivsvenlig jurisdiktion. Og oven på det er VPN.ac forpligtet til at bruge mennesker til kundesupport med et højt niveau af support til enhver bruger.

Og ulemperne? De er faktisk meget få. Hastighederne er gode, og du skal være i stand til at fjerne blokering af Netflix. 7-dages pengene-tilbage-garanti er kortere, end vi ønsker, men alt i alt er dette et meget tiltalende produkt.

Hvordan vurderer vi førende virtuelle private netværk i Argentina?

Her er de kriterier, vi har’har brugt til at afveje de bedste VPN'er til Argentina:

  1. Hastighed - I Argentina har brugere af web brug for hurtig adgang til internationale websteder, der tilbyder silkeagtige strømme og download-priser.
  2. Unblocking - hvis en udbyder kan’t afblokerer amerikansk Netflix, det vandt’t findes på vores liste.
  3. Sikkerhed - 100% vandtæt kryptering er en no-brainer. Eventuelle svagheder og udbydere smides til side.
  4. Privatliv - Vi foretrækker udbydere beliggende uden for det såkaldte Fourteen Eyes-netværk (inklusive nationer som USA og UK). Og ingen logningspolitikker kan ikke forhandles.
  5. Pris - mens prisen ikke er’t alt, det’s bestemt en faktor. Kvalitet kommer med en pris, men som disse udbydere viser, gør den pris ikke’t skal være overdreven.

hvis du’er du i Argentina, hvilke af disse VPN'er har du brugt før? Gik vi glip af nogle gode VPN'er til Argentina? Fortæl os det i kommentarerne herunder.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me