Bedste VPN for Australien i 2020


I de senere år har Australien arbejdet hårdt for at reducere sine borgeres privatliv - en god grund til at bruge en VPN. Dette land er ikke kun et stiftende medlem af massetilsynsalliansen kendt som Fem øjne, men det er også blevet mere og mere sensurelt.

At’hvorfor vi’har fundet en placering af de bedste VPN-tjenester til Australien baseret på følgende kriterier:

  • Har mindst en server Down Under (som kommer godt med, når du er en rejsende eller en udstationeret)
  • giver hurtig tilslutningshastighed til servere i fjerne placeringer
  • Giver et stort niveau af sikkerhed og privatliv, dvs.., ingen logbogspolitik og lækagebeskyttelse

#PROVIDERMINIMUM PRISEMIN. pris1. NordVPN1.NordVPN 3. $ 3.492. Surfshark VPN2.Surfshark VPN ‣ $ 1.993. CyberGhost3.CyberGhost ‣ $ 2.754. ExpressVPN4.ExpressVPN ‣ $ 8.325. PrivateVPN5.PrivateVPN ‣ $ 3.826. VyprVPN6.VyprVPN ‣ $ 2,57. TorGuard7.TorGuard ‣ $ 4.178. Privat internetadgang8. Privat internetadgang ‣ $ 3,33

Lade’s se nærmere på de bedste.

8 bedste VPN'er for Australien

1. NordVPN

NordVPN servicelogo Besøg NordVPN

NordVPN er uden tvivl den bedste VPN i Australien 2020. Det har den 5500+ servere i 58 lande i hele verden. Det giver også gode nok download- og uploadhastigheder til dine forskellige behov.

Det’er det muligt at bruge denne VPN på op til 6 enheder samtidigt. NordVPN kan fjern blokering af Netflix, BBC iPlayer, Disney+, og andre medias streaming platforme samt tilbud dedikerede P2P-servere til torrenting. Dette er en af ​​de mest sikre tjenester, hvor dit privatliv og anonymitet er beskyttet af en streng no-logs politik og en lang række sikkerhedsfunktioner.

Med sin effektiv 24/7 live chat support, dine tekniske og andre problemer forbliver ikke uløste.

Ikke sikker på, hvilken prisplan du skal gå til? Brug ingen besvær 30-dages pengene-tilbage-garanti at prøve det!

2. Surfshark VPN

Surfshark VPN-servicelogo Besøg Surfshark

På trods af at være en relativt ny service, har Surfshark nok gode funktioner til at lande på vores bedste VPN for Australien 2020-liste. Det’s også baseret på De Britiske Jomfruøer, hvilket betyder ingen datalagringslovgivning og ingen tilknytning til Fourteen Eyes-alliancen.

Denne VPN har 1000+ servere i 60+ lande og er en af ​​de hurtigste VPN-klienter. Kombiner disse med IP- og DNS-lækager, de nyeste VPN-protokoller og minimal logning, og du har dig selv en sikker service.

Surfshark er fantastisk til Netflix og andre streamingplatforme. Det’s også god til torrenting, hvilket er tilladt på alle servere.

Sammenlignet med andre udbydere er denne service meget billig - Priserne starter ved $ 1,99 / måned. Til dette får du også en ubegrænset antal samtidige forbindelser.

3. CyberGhost

CyberGhost-servicelogo Besøg CyberGhost

CyberGhost VPN er over 6200 servere i 90+ ​​lande, hvilket er stor dækning af de vigtigste og vigtigste dele af planeten. Dette gør CyberGhost til en stærk konkurrent til titlen som den bedste VPN i Australien.

Selvom der tidligere har været nogle problemer med DNS og IP-lækager, har tjenesten i øjeblikket ingen huller at tale om. CyberGhost har DNS- og IP-lækagesikring, en automatisk driftsafbryder, og en række sikkerhedsfunktioner, der sikrer, at din internettrafik og du er sikker og anonym.

CyberGhost VPN er tilgængelig på de sædvanlige platforme og tilbyder også samtidige forbindelser på op til 7 enheder. Heldigvis er der en 45-dages pengene-tilbage-garanti såvel som en 24-timers gratis prøveperiode. Så hvis du foretrækker at give denne service et skud, kan du gøre det uden at miste nogen penge.

4. ExpressVPN

ExpressVPN-servicelogo Besøg ExpressVPN

ExpressVPN er en VPN af høj kvalitet med en enorm serverflåde af 3000+ servere sprede i 90+ ​​lande over hele kloden.

Denne service leveres med store og pålidelige hastigheder, hvilket er virkelig vigtigt, hvis du vil streame HD-tv-shows og film fra geobegrænsede mediestreamingtjenester som Netflix eller Hulu.

Denne VPN har med et virkelige eksempel bevist, at de tager deres ingen logfiler politik helt seriøst. Desuden er det baseret på De Britiske Jomfruøer hvor lov om datalagring ikke har nogen autoritet.

ExpressVPN tilbyder også DNS / IPv6 lækebeskyttelse, en driftsafbryder og delt tunneling for at holde dig anonym og effektiv på sikkerhedsfronten. Da denne VPN-service også leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, det kan være værd at prøve.

5. PrivatVPN

PrivatVPN-servicelogo Besøg PrivateVPN

En af de mindste VPN-serverflåder med 150+ servere i over 60 lande; endnu synes PrivateVPN at dække de vigtigste placeringer og give dig det relativt gode tilslutningshastigheder.

Denne VPN-tjeneste har alle de bedste tilgængelige protokoller, IPv6 lækagebeskyttelse, DNS-lækagebeskyttelse og en driftsafbryder. Det skal arbejde med Netflix, Hulu og andre mediestreamers såvel som med torrentklienter som BitTorrent og uTorrent. Med en plan, det’er muligt at bruge 6 enheder.

Prisplanerne er ganske rimelige sammenlignet med hvad du får for dem. To ulemper må vi dog nævne. For det første er support 24/7 live chat ikke den bedste på markedet. For det andet opererer tjenesten fra Sverige, som ikke er den mest privatlivsvenlige placering.

6. VyprVPN

VyprVPN servicelogo Besøg VyprVPN

En af de sjældne VPN-udbydere, der faktisk ejer og administrerer deres egen flåde, alle 700+ servere i 70+ lande, forlader tredjepart ud af ligningen. Dette gør dens service meget mere sikker og privat. Ud over alle standardprotokoller og privatlivsfunktioner leveres VyprVPN med sine egne Chameleon VPN-teknologi (udviklet af Golden Frog), som hjælper med at undgå VPN-blokering og throttling.

VyprVPN vendte et hjørne i løbet af det sidste år og blev en VPN uden logs, hvilket er fantastisk til dit privatliv. Hvad’s mere, tjenesten er baseret i Schweiz, som har ingen lov om opbevaring af data. Endnu bedre har den en uafhængigt revideret revisionspolitik uden en risikofri 3-dages prøve.

7. TorGuard

TorGuard servicelogo Besøg TorGuard

TorGuard har praktisk talt god verdensomspændende dækning med 3000+ VPN-servere i over 50 lande og alle de vigtigste sikkerheds- og privatlivsfunktioner. TorGuard er også en VPN, der tager det nul-log-politik strengt. Indtil videre er der ikke’Det har været tilfældet, når denne udbyder kunne dele nyttige eller personligt identificerbare data med myndighederne.

TorGuard VPN er en af hurtigste VPN'er i 2020, hvilket er trøstende, når du vil streame geo-blokerede tv-udsendelser, film eller store torrentfiler med den bedst mulige skøn og anonymitet som muligt. Da TorGuard tilbyder en 7-dages gratis prøveperiode såvel som en 7-dages pengene-tilbage-garanti, du kan teste det i en uge uden at betale et cent.

Denne VPN leveres med mellemliggende priser, men den gode nyhed er, at du kan vælge anonyme betalingsmuligheder, såsom kryptokurser.

8. Privat internetadgang

Privat internetadgangstjeneste logo Besøg privat internetadgang

Selvom privat internetadgang ikke skærer den til at være den bedste VPN-service i Australien. Først og fremmest er det det baseret i USA, hvilket muligvis er den værste jurisdiktion, når det kommer til privatliv; PIA har dog allerede bevist, hvor engagerede de er, når det kommer til deres kunders anonymitet.

PIA praler 3200+ servere, men det eneste problem er, at disse er distribueret i kun 30 lande. Mens visse regioner i verden kunne nyde hurtige forbindelser, kan andre lide under forsinkelser forårsaget af fysiske afstande fra servere.

Desværre er det’s ikke muligt at bruge PIA til Netflix, men du kan være heldig med torrenting.

En anden ulempe er, at denne udbyder har ingen 24/7 live chat support, hvilket kan være temmelig problematisk som VPN-tjenester ikke’t fungerer normalt uden problemer. Du har dog en uge til at ombestemme dig, hvis du bruger 7-dages pengene-tilbage-garanti mulighed.

Hvorfor bruge en VPN i Australien

Australien’s deltagelse i Five Eyes-alliancen betyder den invasive overvågning af australiere, der først blev værre, da Australien implementerede obligatoriske love om datalagring for ikke så længe siden (2015). Denne yderst uvenlige lov om privatliv kræver indsamling af tekstbeskeder, opkald og internetforbindelsesdata. Disse oplysninger kan fås af myndighederne uden nogen berettigelse.

Brug VPN i Australien

Vi mener, at disse ovenstående kendsgerninger allerede er mere end nok til at ønske at finde og bruge den bedste VPN til Australien 2020. Men der’s mere på pladen.

Det er en forbrydelse Down Under at torrent ophavsretligt beskyttet materiale, selvom der’er ikke meget gjort mod brugere af BitTorrent, uTorrent eller Vuze. Ikke desto mindre beordrede en føderal domstol ISP'er (Internet Service Providers) til blokerer BitTorrent tracker-websteder, såsom IsoHunt, ThePirateBay, Torrentz og TorrentHound for to år siden. Sidste år blev dusinvis af andre torrent-websteder føjet til den blokerede liste, altså antallet af blokerede torrentsteder var nået 160.

Selvom vi ikke er her for at tilskynde til at sprænge ophavsretligt beskyttet materiale på nogen måde - hverken Down Under eller andre steder i verden - skal det være klart, at hvis du befinder dig i Australien, skal du bestemt vælg den bedst mulige VPN at stoppe den globale overvågningsalliance, din regering, cyberkriminelle, din internetudbyder og andre nysgerrige øjne fra at spionere på dig.

Sikkerhed og privatliv er dine grundlæggende rettigheder. Hvis du vil beskytte dig selv, der’er ikke en bedre måde i dag, så installerer du et VPN-program til alle de platforme (Windows, Mac OS, iOS, Android og routere), du har.

VPN'er, der skal undgås i Australien

Australien indførte lov om datalagring tilbage i 2015, hvilket betyder, at alle former for kommunikationsdata (inklusive dine telefonopkald og online aktivitet) skal logges og opbevares af internetudbydere i to år samt stille disse logfiler til rådighed for myndighederne uden arrestordre. Som vi også har nævnt, er torrenting med ophavsretligt beskyttet materiale også ulovligt Down Under - ikke at vi støtter torrenting, der bruges på denne måde.

Når det er sagt, er det kun åbenlyst, at de fleste VPN-tjenester er ude af spørgsmålet her. Hvorfor? Fordi selv betalte VPN-tjenester ikke kan kræve nogen logfiler, men alligevel logforbindelser og andre data, der kan beskylde eller identificere dig i visse tilfælde. Derfor skal du sørge for at undgå VPN'er, der ikke overholder de mest basale krav til den bedste VPN for Australien.

Vi anbefaler, at du undgår alle gratis VPN'er, fordi de simpelthen ikke er sikre nok for dig, da de kan logge for meget data og endda sælge eller dele disse oplysninger med tredjepart (marketingfolk) og myndighederne. Så du vil holde dig væk fra Hola VPN, VPN Gate og lignende. De eneste gratis VPN'er, vi kan råde dig til at prøve, findes i vores Bedste gratis VPN til Australien-artikel.

Du ønsker også at undgå premium VPN-udbydere, der har vist sig at lyve om deres ingen logfiler og faktisk delte personligt identificerbare logfiler med de myndigheder, der endte dårligt for de pågældende brugere. Så HideMyAss og PureVPN er helt sikkert uden for vores rangliste over den bedste VPN for Australien. Det tilrådes også at krydse VPN'er fra din liste, der har invasiv datapraksis, såsom Hotspot Shield VPN og Betternet VPN.

Forhåbentlig giver ovenstående information dig en idé om, hvad du skal kigge efter, når du vælger en udbyder, så du kan nyde det bedste VPN, Australien har at tilbyde.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me