Bedste VPN for Chile i 2020


Chile er kendt for sin digitale frihed, i det mindste sammenlignet med nationer som Rusland, Kina eller endda USA. Men der er stadig masser af gode grunde til at bruge et virtuelt privat netværk, hvad enten du er’re i Santiago eller Valparaiso.

Men som du’Jeg finder ud af, hvad den hårde måde er, hvis du vælger gratis billigtjenester, ikke alle VPN'er er ens. At’hvorfor vi’Vi har sammensat vores liste over de bedste udbydere, som Chile har at tilbyde. Med vores hjælp kan du sikre total privatliv og sikkerhed for hvad du end gør online.

Så lad’s bevæger sig mod den bedste VPN for Chile via nogle af de førende konkurrenter.

Ingen tid til at læse? Her er vores bedste VPN'er:

#PROVIDERMINIMUM PRISEMIN. pris1. NordVPN1.NordVPN 3. $ 3.492. Surfshark VPN2.Surfshark VPN ‣ $ 1.993. CyberGhost3.CyberGhost ‣ $ 2.754. ExpressVPN4.ExpressVPN ‣ $ 8.325. BulletVPN5.BulletVPN 7.4 $ 7.496. Perfekt Privatliv VPN6.Perfect Privacy VPN ‣ $ 8.957. VPNArea7.VPNArea ‣ $ 4,92

Vores liste over Chile’s førende virtuelle private netværk

1. NordVPN

NordVPN servicelogo Besøg NordVPN

Beliggenhed: Panama

Priser: $ 6,99 måned for 1 år ($ 3,49 / måned)

Funktioner: AES-kryptering på højt niveau, P2P-support, pålidelig Netflix-afblokering, 5230 servere i 62 lande (7 i Chile), understøtter TOR, ingen logbogspolitik, kill switch, inkluderet CyberSec, 6 samtidige enheder, crypto-betalinger understøttet

NordVPN er normalt beslaglagt med ExpressVPN som en af “store to”, og det’er bestemt en solid mulighed for chilenske brugere. Hastigheden sikres af et massivt servernetværk med 5230 lokationer, heraf 7 i Chile. Og dette kombineres med den bedste rekord i branchen til at fjerne blokering af Netflix. Så hvis du elsker streaming af film og tv, vandt NordVPN’t svig dig.

NordVPN har ingen sikkerhedsmæssige mangler. Kryptering er så god, som den kan være, med 256-bit AES-cifre, er logpolitikken vandtæt, og der’s en kill switch, der skærer din internetforbindelse til det virtuelle private netværk falder. Og at være i Panama, er netværket med 14 øjne ikke’t et problem.

Derefter er der ekstra bundtet med NordVPN. Den unikke CyberSec-sikkerhedssuite beeber beskyttelsen ud over hvad’s tilbydes med andre udbydere, hvilket giver et effektivt malware-skjold. Og du kan også køre TOR gennem VPN.

Så hvor falder NordVPN ned? Der er ikke’t mange mangler, men hastighederne kan svinge lidt, og nogle VPN'er kan lidt bedre end NordVPN under visse omstændigheder.

2. Surfshark VPN

Surfshark VPN-servicelogo Besøg Surfshark

Beliggenhed: De Britiske Jomfruøer

Priser: $ 1,99 måned i 2 år

Funktioner: hurtig forbindelse til videovisning, ubegrænsede samtidige forbindelser, forpligtelse til privatliv og sikkerhed

Langsomme hastigheder til Netflix-arenaer’t et problem med Surfshark VPN. Som dig’Jeg kan se fra funktionslisten ovenfor, dette er en alvorlig konkurrent, der dækker et stort udvalg af punkter, der virkelig gør en forskel for brugeren’s erfaring.

Sikkerhed er forudsigeligt meget god med 256-bit kryptering og en lang række banebrydende protokoller. Den har også en kill switch-funktion til at slukke din internetforbindelse, hvis din VPN-server mislykkes.

Som med perfekt privatliv kan du tilslutte så mange enheder, som du vil, og hastighederne er blæst hurtigt. Hvis det ikke var’T nok er Surfshark baseret på De Britiske Jomfruøer, hvilket betyder, at ingen lov om datalagring og ingen tilknytning til Fourteen Eyes-alliancen.

3. CyberGhost

CyberGhost-servicelogo Besøg CyberGhost

Beliggenhed: Rumænien

Priser: $ 5,99 for 1 år

Funktioner: 256-bit AES-kryptering, kill switch, 45-dages pengene-tilbage-garanti, 3000+ servere over hele verden, en bred vifte af apps, 7 samtidige enheder, beskyttelse mod IP og DNS-lækage, ingen logbogspolitik, chat og e-mail support

Rumænien’s CyberGhost er næsten lige så glat og effektiv som den bedste VPN for Chile, men gør det ikke’t gør det helt. På plussiden er dette virtuelle private netværk meget overkommelig - og kan godt være det billigste af alle eliteindstillinger.

Men det gør det ikke’t ofre meget for at nå dette niveau af værdi. Hastighederne er gode, og sikkerheden er som den skal: 256 bit AES-kryptering, beskyttelse mod lækage af DNS, IP-anonymisering og en kill switch til at yde ekstra forsikring.

At være i stand til at tilslutte 7 enheder på én gang er en reel fordel, hvilket gør CyberGhost fantastisk til familier og større husholdninger. Og du kan installere det på computere, smartphones eller smarte enheder - der giver beskyttelse overalt.

Endnu bedre er dette sandt “prøv inden du køber” VPN. Den 45-dages pengene-tilbage-garanti giver dig mulighed for at gå i dybden med udbyderen’s funktioner, og se, om det leveres udvidet. Hvis ikke, kan du se andre steder.

Og hvad så’er problemet med CyberGhost? Der har godt været nogle beskyldninger om, at dens moderselskab er forbundet med malware og adware-injektion, men disse er indtil videre bare beskyldninger. Og support er ikke’t helt på den standard, vi forventer. Så der er grunde til at se på andre udbydere, før du prøver det.

4. ExpressVPN

ExpressVPN-servicelogo Besøg ExpressVPN

Beliggenhed: De Britiske Jomfruøer

Priser: $ 8,32 for 1 år

Funktioner: Krypto-betalinger accepteret, høje hastigheder, 3 samtidige enheder, 256-bit kryptering, fremragende Netflix-ydeevne, 30-dages pengene-tilbage-garanti, P2P-venlig, 2000 servere i 148 lokationer (inklusive Chile)

ExpressVPN er ofte placeret som nummer 1 på den globale VPN-scene, og ExpressVPN er en af ​​de bedste VPN'er for Chile. Det’er et fremragende produkt og bør tilbyde alt, hvad chilenske brugere har brug for.

ExpressVPN scorer godt med hensyn til hastighed takket være det enorme globale servernetværk, der let inkluderer placeringer i Chile. Kombineret med fremragende Netflix-blokeringsfunktioner og P2P-support, og dette er det ideelle produkt til underholdningselskere.

Sikkerhed er lige der oppe takket være 256-bit AES-kryptering og et bredt valg af protokol, inklusive OpenVPN. Cryptocurrency-betalinger accepteres, hvilket er godt for anonymitet. Og ExpressVPN-appen er meget enkel at bruge med versioner til alle populære enheder.

Nogle ulemper? Nå, det’er ikke den billigste udbyder. Og det tilbyder kun 3 samtidige enhedsforbindelser, hvilket gør det mindre nyttigt for familier.

5. BulletVPN

BulletVPN-servicelogo Besøg BulletVPN

Beliggenhed: Estland

Priser: $ 7,49 måned for 1 år ($ 3,75 med rabatter)

Funktioner: 30-dages pengene-tilbage-garanti, ingen grænser for båndbredde, nul logfiler, apps til alle større platforme, en bred vifte af protokoller, mulige kryptobetalinger

Baseret i Estland er BulletVPN uden for 14 øjne, så det scorer højt lige fra starten, og det bakker op med meget imponerende funktioner overalt. Med hensyn til sikkerhed, der’er lidt at kritisere. 256-men kryptering, OpenVPN eller IKEv2-protokoller leverer total sikkerhed, og DNS-lækager er ikke en faktor.

Privatlivets fred forbedres også af muligheden for at tilmelde dig ved hjælp af cryptocurrencies, som vi værdsatte, og du vandt’t behøver at bekymre dig om at ramme båndbreddegrænser. Så torrenting og streaming skal være problemfri.

Hastigheder kan være meget konkurrencedygtige. Imidlertid betyder et lille servernetværk, der strækker sig over 22 lande, at dette ikke er’t er faktisk et stærkt punkt med BulletVPN (og der er ingen steder i eller i nærheden af ​​Chile). Så mens det’er ikke en langsom service på nogen måde, der kan være nogle forsinkelser og forsinkelser under streaming.

Endnu en gang har BulletVPN en fremragende rekord med Netflix eller BBC iPlayer unblocking, så det skal være let at få adgang til de platforme, du elsker. Men de små hastighedsproblemer, vi opdagede, betyder, at BulletVPN kan’t kvalificeres som den bedste VPN for Chile.

6. Perfekt Privatliv VPN

Perfekt privatlivets VPN-servicelogo Besøg Perfect Privacy VPN

Beliggenhed: Schweiz

Priser: $ 9,99 måned for 1 år

Funktioner: multi-hop-servere, ingen tredjepartsinddragelse, ubegrænsede forbindelser, ingen logs-politik, TrackStop malware-filter, fremragende kryptering, 7 dage garanti

Perfect Privacy, der er rettet mod virksomheder og avancerede brugere, er en schweizisk udbyder, der lever op til sit navn. Kryptering og protokoller, der tilbydes her, er toppen af ​​linjen, men Perfect Privacy går videre. Dens TrackStop-funktion stopper malware og adware i dens spor, NeuroRouting optimerer hastighederne, mens StealthVPN-teknologi betyder, at brugerne kan maskere det faktum, at de overhovedet bruger en VPN.

Alt her er designet til at levere anonymitet og privatliv - som inkluderer en dybdegående kundesupport til alle abonnenter. Men dette kommer til en pris. Perfekt privatliv er langt fra den billigste udbyder på denne liste. Vi troede stadig, at det måtte nævnes, fordi det imødekommer de behov, som andre virtuelle private netværk don’t.

Og vi bør også nævne bonusser som ubegrænsede enhedsforbindelser - noget som små virksomheder virkelig kunne drage fordel af.

7. VPNArea

VPNArea servicelogo Besøg VPNArea

Beliggenhed: Bulgarien

Priser: $ 4,92 måned for 1 år

Funktioner: Netflix unblocking, 24/7 support, high-end kryptering, adblocking inkluderet, betaling via cryptocurrencies, servere i 70 lande, 6 samtidige enheder, understøtter IKEv2 og OpenVPN, ingen logfiler

VPNArea er et stort, men mindre kendt virtuelt privat netværk fra Bulgarien (som ligger uden for de 14 øjne). Og selvom det’Det er ikke vores valg for den bedste VPN til Chile, det kommer virkelig tæt på.

Der er masser af ting at lide her. 256 bit AES-kryptering kombineres med support til IKEv2 og OpenVPN for at tilbyde et meget højt sikkerhedsniveau, mens politikken uden logning virker temmelig vandtæt.

Hastigheden er meget god på virksomheden’s servernetværk, der når over hele kloden, inklusive placeringer i Latinamerika. Du kan tilmelde dig anonymt via cryptocurrencies som BitCoin, mens en praktisk adblocker kommer som en del af klienten.

der’er også en kapacitet til at forbinde 6 enheder ad gangen, hvilket skal passe perfekt til familier. Og priserne er meget lave. Så hvor er ulemperne her?

Det eneste store spørgsmål vedrører geo-blokke. Mens VPNArea ofte fungerer omkring Netflix geo-blokke, er det’er ikke den mest pålidelige udbyder, og ikke alle dens servere er dedikeret til streaming. Så du kan opleve lidt ujævn hastighed.

Hvorfor bruge en VPN i Chile?

Hvorfor skulle vi udarbejde en liste over den bedste VPN til Chile? Nå, faktisk er der masser af fremragende grunde til at investere i den beskyttelse, som virtuelle private netværk af høj kvalitet giver.

For det første kan du bruge dem til at fjerne blokering af tjenester som Netflix, som er underlagt “geo-blokke.” Dette åbner et meget bredere udvalg af underholdningsprodukter for chilenske brugere. Og på en relateret note kan du også arbejde omkring geofiltre, der bruges af detailhandlere til at segmentere deres markeder. Dette kan hjælpe dig med at finde langt billigere flypriser.

Så der’s privatliv. Mens Chile har en temmelig god rekord med censur og overvågning, har Agencia Nacional de Inteligencia og andre organer brede beføjelser til at overvåge borgerne. Og du ønsker måske også at skjule browservaner eller P2P-downloads fra virksomheder og retshåndhævende instanser. Virtuelle private netværk er en god måde at gøre det på.

Hvad gør den bedste VPN til Chile? Sådan fungerer vores ratingsystem

Når vi vurderer VPN'er, kommer flere nøglefaktorer ind. Vi har en tendens til at betragte dem alle lige, og derefter få en bedømmelse for hver udbyder. Og vores valg for landet’s fineste udbyder er det firma med den højeste samlede score.

Her er vores vigtigste kriterier:

  1. Sikkerhed - grundlaget for ethvert godt virtuelt privat netværk, sikkerhed skal omfatte driftsafbrydere, beskyttelse af DNS-lækager og bundsolid, ajourført kryptering.
  2. Privatliv - vi don’t tolererer eventuelle svagheder, når det kommer til IP-anonymisering, hvilket betyder udbydere i den såkaldte “14 Øjne” netværk af lande er også generelt udelukket. Vi favoriserer virksomheder, der accepterer kryptobetalinger, og en streng politik for ingen logning er ikke forhandlingsbar.
  3. Hastighed - Chilenske webbrugere kræver høje hastigheder for streaming af video, kommunikation og download af filer, og kun de bedste virtuelle private netværk kan være afhængige af. Brede servernetværk hjælper virkelig her.
  4. Pris - At være billigt er ikke’Det er nødvendigvis godt, når det kommer til VPN'er, men det hjælper. Masser af førende udbydere er også meget god værdi, så prisen skal være et overvejelse.
  5. Fleksibilitet - Udbydere skal tilbyde klienter til alle større platforme såvel som flere samtidige forbindelser. Hvis ikke, er det’s et minuspoint.

hvis du’er du i Chile, hvilke af disse VPN'er har du brugt før? Gik vi glip af nogle gode VPN'er til Chile? Fortæl os det i kommentarerne herunder.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

99 − 94 =

map