Bedste VPN for Disney + i 2020


Disney + er en ny streamingtjeneste fra underholdningsgiganten, der giver dig film og tv-shows fra blandt andet Pixar, Marvel og National Geographic. Som ejer af ESPN + og Hulu tilbyder Disney også en pakke, der inkluderer alle tre. Men vigtigst af alt har Disney fjernet alt sit indhold fra Netflix, hvilket betyder, at du’Jeg har brug for Disney + for at se The Mandalorian, den originale Marvel Cinematic Universe-serie og meget mere.

Imidlertid er Disney Plus i øjeblikket kun tilgængeligt i USA, Canada, Holland, Australien og New Zealand. Selv hvis du allerede har en konto, vil rejse til udlandet gøre streamingplatformen ubrugelig. Heldigvis kan du se Disney + med en VPN fra hvor som helst i verden - her er de 4 bedste, der lader dig fjerne blokering af Disney + i udlandet.

Ingen tid til at læse? Her er vores bedste VPN'er:

#PROVIDERMINIMUM PRISEMIN. pris1. NordVPN1.NordVPN 3. $ 3.492. Surfshark VPN2.Surfshark VPN ‣ $ 1.993. ExpressVPN3.ExpressVPN ‣ $ 8.324. IPVanish4.IPVanish ‣ $ 6.495. CyberGhost5.CyberGhost ‣ $ 2,75

1. NordVPN

NordVPN servicelogo Besøg NordVPN

NordVPN er et af de bedste VPN-værktøjer på markedet, og derfor finder vi det overraskende på vores bedste VPN'er til Disney + -listen. Dens 5500+ stærke serverflåde er spredt over 58+ lande, inklusive de tre, hvor Disney Plus i øjeblikket er tilgængeligt. Hastighederne skal være gode nok til at se indhold af 4K-kvalitet, medmindre du tilfældigvis befinder dig på en fjerntliggende ø med opkalds internet.

Denne VPN er også fantastisk til brugere i Kina og andre lande med begrænset internetadgang. Med NordVPN vil du omgå både Great Firewall og Disney + geo-blokering. Da det muliggør streaming gennem servere i USA, Canada og Holland, er din eneste opgave at vælge den server, der er’er geografisk tættere på dig.

Tillader seks samtidige forbindelser pr. Konto er NordVPN en overraskende billig service. Det er jo det’Det er ikke kun godt at streame - denne service er generelt den sikreste og uden tvivl den bedste. Den eneste grund til, at vi IKKE kan vælge NordVPN til Disney Plus, er manglen på en router-app, selvom du stadig kan konfigurere den til at arbejde på routere ved at følge instruktionerne på deres websted.

Fordele

 • Bedste VPN til streaming
 • Sikreste VPN-service
 • P2P-optimerede servere
 • App til Android TV
 • Billig, priser starter kl $ 3.49 / måned

Ulemper

 • Ingen router-app

2. Surfshark VPN

Surfshark VPN-servicelogo Besøg Surfshark

Surfshark VPN har muligvis ikke den største serverliste, som den har “kun” 1000 servere i 60 lande. Hvor det dog skinner, er hvor bredt et område de dækker, hvilket sikrer gode hastigheder uanset hvor du er. Derfor fungerer streaming af Disney Plus på Surfshark som en charme.

Denne service leveres også med fantastiske sikkerhedsfunktioner såsom AES-256-kryptering og en stærk kill-switch. Takket være dens fremragende sikkerhedsfunktioner og inkluderingen af ​​Camouflage Mode giver denne VPN tilsløret forbindelser, der sikrer din anonymitet.

Endelig, hvad der gør denne service til en af ​​de bedste VPN-tjenester til Disney Plus er den lave pris. Deres 2-årige aftale for $ 1,99 om måneden er meget lavere end Disney-gebyrer for selve abonnementet.

Fordele

 • Store sikkerhedsfunktioner
 • Fremragende ydelse
 • Ubegrænsede samtidige forbindelser
 • Billig
 • Gratis prøveversion

Ulemper

 • Afsnit om svag selvhjælp

3. ExpressVPN

ExpressVPN-servicelogo Besøg ExpressVPN

ExpressVPN er fantastisk til Disney + på grund af dens hastighed og server spredning. Med 3000+ servere i over 90 lande tilbyder denne udbyder den bedste forbindelse af dem alle. Hvad’Yderligere kan ExpressVPN hjælpe dig med at se Disney Plus i Kina - Den store firewall er ikke noget der passer til.

Faktisk kan denne service også fjerne blokering af andre populære streamingtjenester, herunder Netflix, Hulu, Amazon Prime, for kun at nævne nogle få. Under vores test havde ExpressVPN ikke noget problem med at fjerne blokering af forskellige Netflix-biblioteker over hele kloden, hvilket får os til at tro, at du’Jeg har ingen problemer med at se Disney + fra nogen af ​​de tre lande, hvor den er’er i øjeblikket tilgængelig.

Denne VPN har fremragende sikkerhedsoplysninger, en no-logs-politik og lækebeskyttelse. Derfor kan du føle dig sikker, mens du torrenser, hvilket er tilladt på alle servere. Hverken din internetudbyder eller din regering vil kunne se din rigtige IP-adresse eller din placering.

En anden stor fordel ved at se Display + med ExpressVPN er antallet af understøttede enheder. Ud over alle større platforme har denne VPN klienter til Amazon Fire TV & Fire Stick, Android TV-boks, Mi Box, Nvidia Shield og Android TV. Ejere af Samsung, LG og Apple TV kan se Disney Plus ved hjælp af MediaStreamer - ExpressVPN’s version af SmartDNS, som også understøtter spilkonsoller.

Årsagen til, at ExpressVPN sidder på andenpladsen, er prisen. Selvom du får fem samtidige forbindelser, en router-app og fremragende support 24/7 live chat, vil den billigste plan koste dig mere end to gange, hvad NordVPN eller CyberGhost opkræver.

Fordele

 • Hurtigste VPN til Disney+
 • Tillader P2P på alle servere
 • Fjernelse af andre streamingplatforme
 • Fremragende sikkerhed
 • Understøtter en bred vifte af enheder

Ulemper

 • Dyrt - starter ved $ 8,32 / måned

4. IPVanish

IPVanish servicelogo Besøg IPVanish

Når det kommer til streaming, tilbyder IPVanish stor online sikkerhed og privatliv. Dens funktioner kan give dig en sikker oplevelse for streaming af Disney+.

IPVanish har avanceret AES-256-kryptering, som er industristandarden, når det kommer til sikre ciffer. der’s også et bredt udvalg af tunnelprotokoller for både casuals og eksperter. der’er også en kill switch, der lukker hele internettet i tilfælde af, at din forbindelse til en VPN-server uventet falder. der’s integrerede også foranstaltninger mod lækager af DNS, WebRTC og IPv6.

IPVanish er tilgængelig på alle de mest populære desktop- og mobile platforme samt Chromebook OS, Amazon Firestick TV og routere. Så adgang til Disney + fungerer både på dit tv og din bærbare computer. Grænsefladen er overskuelig, informativ og let at bruge, selv for mindre teknisk-erfarne brugere.

Fordele

 • Frabliver Disney + og tillader torrenting
 • 7-dages pengene-tilbage-garanti
 • AES-256-kryptering

Ulemper

 • Ikke ideel til Kina

5. CyberGhost

CyberGhost-servicelogo Besøg CyberGhost

Af alle tre VPN'er på denne liste er CyberGhost den billigste, mens den stadig er god til Disney Plus streaming platform. Denne provider har en massiv 6200+ serverflåde i 90+ ​​lande, hvilket betyder, at de fleste brugere vil være i stand til at streame deres yndlingsfilm og shows i HD, hvis ikke 4K-kvalitet. Selv hvis du’som er placeret i Kina, er chancerne for, at CyberGhost vil fjerne blokering af Disney + for dig.

CyberGhost VPN er fantastisk til streaming generelt, da det blokerer for Netflix, BBC iPlayer og andre tjenester fra forskellige lande. Faktisk har denne VPN specialiserede servere, der giver dig Crunchyroll, ZDF og andre nichetjenester, så der’håber, at vi vil se en for Disney + i fremtiden. Fra nu, dig’Jeg kan se Disney + ved hjælp af amerikanske, canadiske eller hollandske servere.

Baseret i privatlivsvenligt Rumænien og opererer under en politik uden no-logs, giver denne VPN dig et niveau af anonymitet, som’er mere end nok til sikker torrenting. CyberGhost VPN har også solid sikkerhed på grund af sin militære kvalitetskryptering, OpenVPN og IKEv2-protokoller og en driftsafbryder. De eneste aspekter, der ligger noget bag ExpressVPN og NordVPN, er tilpasningsmulighederne og forbindelseshastighederne.

CyberGhost er en rigtig billig VPN, der stadig tilbyder kvaliteten af ​​en ægte premium service. Det giver dig også syv samtidige forbindelser, en 45-dages pengene-tilbage-garanti og endda en 24-timers gratis prøveperiode. Endelig med en masse understøttede routere og dedikerede apps til Amazon Fire TV & Fire Stick og Android TV, streaming af Disney + med CyberGhost er næsten for let.

Fordele

 • Frablokerer Netflix og tillader torrenting
 • Gratis prøveversion
 • En bred flåde af hurtige servere
 • Meget billig - starter ved $ 2,75 / måned

Ulemper

 • Ikke ideel til Kina

Bundlinie

Disse VPN'er er alle gode til streaming af Disney +, men hver af dem har sine egne fordele. NordVPN, selvom han er nummer 1, kunne drage fordel af en router-app og har 33% færre lande med mindst en af ​​sine servere sammenlignet med de andre to. I mellemtiden er ExpressVPN lige så god til at se Disney Plus, men lidt dyrere.

Og når det kommer til Surfshark og CyberGhost, er prisen næsten for lav. I sidste ende kan hver af disse fire være den bedste for dig, så lad os vide det i kommentarerne nedenfor, hvordan disse tjenester hjalp dig med at streame Disney + uden for USA.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

71 − = 63

map