Bedste VPN for Marokko i 2020


Internetbrugere bliver mere og mere sikkerhedsbevidste dag for dag. Mange indser nu sandheden hos cybersikkerhedseksperter’ råd om at komme bag en VPN. Disse værktøjer er især nyttige i ikke-demokratiske lande som Marokko.

Dog det’Det er ikke altid let at afgøre, i denne verden af ​​aggressiv reklame og høje krav, hvilken VPN der er den bedste. Forskellige VPN'er betjener forskellige brugere med forskellige behov i forskellige lande.

Derfor vi’ve vejer fordele og ulemper og lavede en rangeret liste for at bestemme den bedste VPN for Marokko baseret på følgende kriterier:

 • priserne: er det overkommelig?
 • Firewalls: robuste anti-censur funktioner
 • Sikkerhed og privatliv: stærk krypterings / tunnelprotokoller og privatlivspraksis
 • Ydeevne: download, upload og forbindelseshastigheder - er de tilfredsstillende?
 • Fjernelse af underholdning: kan det hjælpe med geo-afblokering af streamingtjenester?
 • Brugervenlighed: er det godt for nye kunder at bruge?
 • Kunde support: er der hjælp tilgængelig?
 • Torrents: tillader det P2P-forbindelser?

Ingen tid til at læse? Her er vores bedste VPN'er:

#PROVIDERMINIMUM PRISEMIN. pris1. NordVPN1.NordVPN 3. $ 3.492. Surfshark VPN2.Surfshark VPN ‣ $ 1.993. VyprVPN3.VyprVPN ‣ $ 2,54. ExpressVPN4.ExpressVPN ‣ $ 8.325. PandaPow VPN5.PandaPow VPN ‣ $ 7,00

1. NordVPN

NordVPN servicelogo Besøg NordVPN

En VPN, der stanser langt over sin vægtklasse med lave omkostninger og høje antal servere.

 • Fordele: Over 5.000 servere (gode hastigheder), stærkeste sikkerhed, branchens førende privatlivspolitik, multiplatform support, billig
 • Ulemper: Ingen tilpasset app til routere
 • Pris: Fra $ 3,49
 • VPNpro-vurdering: 9.5

NordVPN er et af de bedste navne på markedet. VPN-branchen benævnes ofte en tillidsindustri, og NordVPN illustrerer, hvorfor det er sådan.

NordVPN er baseret i Panama for at sikre der’s ikke noget krav for at spore brugere’ bevægelser eller logge deres data. I stedet sikres dine data ved hjælp af protokoller som OpenVPN - toppen af ​​diagrammerne i beskyttelse - og sikkerhedskopieres af en 2048-bit håndtryk og 256-bit datakryptering, understøttet af en kill switch, og suppleret med kraftige bonusfunktioner, såsom Double VPN eller løg over VPN.

Der er specialiserede servere på NordVPN’s netværk - specielle anti-DDoS-servere, P2P-servere, dedikerede IP-servere og så videre.

Prisen er en velsignelse for mange kunder også, med NordVPN tilgængelig for knap 3 dollars om måneden. I denne hastighed kan uanset hvilke problemer der står, godt ignoreres, men NordVPN gør det ikke’Jeg har så mange mangler eller problemer til at begynde med, hvilket gør det til vores første valg for den bedste VPN for Marokko.

2. Surfshark VPN

Surfshark VPN-servicelogo Besøg Surfshark

Brimming til kernen med værdi for pengene.

 • Fordele: Prisbillig, top-notch sikkerhed, pålidelig geo-unblocking, multi-hop, P2P-venlig
 • Ulemper: Skuffende kundesupport
 • Pris: Fra $ 1,99
 • VPNpro-vurdering: 9,0

Surfshark’s konkurrencedygtige priser gør det værd at se på. Registreret på De Britiske Jomfruøer, hvor Surfshark VPN er en tjeneste der’det hele er sikkert, sikkert og hurtigt uden nogen lov om dataopbevaring hængende.

Surfshark bruger deres eget DNS-netværk og beskytter mod DNS, WebRTC og IPv6 lækager, ud over AES-256-GCM og SHA-512 kryptering. der’er også en indbygget adblocker, multi-hop-funktion og en Camouflage-tilstand til at skjule VPN-brug.

Med 800+ servere i over 50 lande er Surfshark også dygtig til at fjerne blokering af streaming, hvor du vil. Med meget få negative pointer imod er Surfshark en stærk konkurrent til bedste VPN for Marokko.

3. VyprVPN

VyprVPN servicelogo Besøg VyprVPN

En uigennemtrængelig service for den gennemsnitlige bruger.

 • Fordele: Uafhængigt revideret revision uden logningspolitik, stærke foranstaltninger mod censur, hurtige hastigheder
 • Ulemper: Ikke-anonym tilmelding / betaling
 • Pris: Fra $ 2,5
 • VPNpro-vurdering: 8.3

VyprVPN er kendt for sin egen unikke protokol, Chameleon, der beskytter mod Deep Packet Inspection - et værktøj lande og organisationer bruger til at blokere brugen af ​​VPN'er. Selvfølgelig er sikkerhedsprotokoller som OpenVPN og L2TP / IPsec-protokoller også til stede (ligesom AES-256-kryptering og en driftsafbryder).

VyprVPN er også kendt for det faktum, at det ejer alle sine 700+ servere i 70 lande. Dette betyder, at selv lave hastigheder indikerer, at sikkerhed er hårdt arbejde bag kulisserne.

Prisfastsættelsen er, hvad du kan forvente: du kan betale så lidt som $ 5 / måned eller højst $ 13 / måned for Premium-planen.

VyprVPN er en service, der absolut skal betragtes som en af ​​de bedste, men i sidste ende skal brugerne selv måle deres behov - og om det’er værd at risikere de ikke-anonyme tilmeldings- og betalingsprocesser.

4. ExpressVPN

ExpressVPN-servicelogo Besøg ExpressVPN

En bredt betroet allrounder med store hastigheder og sikkerhed.

 • Fordele: Ingen-logging politik, stort antal tilbudte protokoller, hurtige hastigheder, kill switch, ophæver Netflix, accepterer Bitcoin
 • Ulemper: Høje omkostninger, ingen gratis prøveperiode
 • Pris: Fra $ 8,32
 • VPNpro-vurdering: 9.6

ExpressVPN tilbyder over 3.000 servere på 148 steder, hvilket fører til stor hastighed, geo-begrænsninger på Netflix jettisoned og ingen mangel på P2P-aktiverede servere.

På sikkerhedssiden gør ExpressVPN ikke’t overlader noget at ønske i sit valg af protokoller eller i dets logningspolitik (som er lufttæt).

ExpressVPN er dog dyrt (startende fra lidt over otte dollars om måneden), hvilket i sidste ende kan vippe skalaerne væk fra ExpressVPN for mange brugere på trods af spærren med gode funktioner. I sidste ende, hvis prisen ikke er noget problem, så er ExpressVPN noget for dig.

5. PandaPow VPN

PandaPow VPN-servicelogo Besøg PandaPow VPN

En overraskende post, der pakker ganske stempelet.

 • Fordele: Hurtige hastigheder, god valg af protokol, fungerer godt i lande, hvor VPN'er er forbudt, blokerer Netflix uden problemer.
 • Ulemper: Ingen dræbskontakt
 • Pris: Fra $ 7,00
 • VPNpro-vurdering: 6.5

PandaPow VPN fortjener en omtale for at komme ud af intetsteds og etablere sig selv som en af ​​de mest sikre og gennemsigtige VPN'er omkring.

Ud over standardindstillingen OpenVPN bruger PandaPow VPN en proprietær SSL-baseret protokol med 256-bit kryptering, har ingen DNS-lækager.

Vi var endda i stand til at fjerne blokering af praktisk talt enhver streamingtjeneste, vi kunne tænke på med geo-begrænsninger, og vi var i stand til at streame HD-video uden problemer.

Det eneste område, hvor PandaPow VPN stort set falder bagefter, er prisfastsættelsen. Abonnementsprisen er for høj til at anmode om fra et firma, der ikke er’t veletableret.

Uanset hvad PandaPow’er god til, det kan være, at du finder det’er den ene VPN til dig, der fungerer perfekt til dine behov.

Hvorfor bruge en VPN i Marokko

Det er klogt at bruge en VPN, uanset hvilket land du har’igen. En VPN er hjælpsom med at holde dine data beskyttet og din anonymitet opretholdt.

I Marokko, som ikke er en demokratisk stat i samme forstand, som vestlige lande er, kan VPN'er komme godt med. der’s online indhold, som regeringen blokerer for at være “anti-state” eller “anti-islamiske,” for eksempel. Denne og andre grunde gør VPN til et værdifuldt værktøj i Maghreb.

Er det sikkert at bruge en VPN i Marokko?

I øjeblikket er VPN'er både lovlige og vidt anvendte i Marokko. Den primære årsag er de udbredte begrænsninger, som du kan’t komme rundt uden at bruge en VPN eller noget lignende.

Bedste gratis VPN for Marokko

Det siges ofte, og med rette, at hvis du’hvis du ikke betaler for noget, er du produktet.
Gratis VPN'er opretholder sig selv ved at indsamle og sælge data om dig og i betragtning af at brugere i Marokko er blevet (f.eks.) Arresteret for online kommentarer ved hjælp af en gratis service isn’t en smart idé.

Hvis du insisterer, anbefaler vi at bruge den gratis version af en betalt VPN - såsom Windscribe, som giver dig en månedlig datahøjde og begrænser adgangen til nogle servere, men ellers tilbyder det samme niveau af sikkerhed og sikkerhed, som det giver de betalende kunder.

hvis du’er du i Marokko, hvilken af ​​disse VPN'er har du brugt før? Gik vi glip af nogle gode VPN'er til Marokko? Fortæl os det i kommentarerne herunder.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 88 = 96

map