Bedste VPN for Nvidia Shield TV i 2020

Det smarte tv-marked har eksisteret i et par år, og folk har vænnet sig til at have en smart TV-enhed sammen med en spilkonsol tilsluttet deres tv på alle tidspunkter. Da Nvidia besluttede at gå hen på scenen, besluttede de, at de slet ikke ville holde tilbage.

Ikke kun er Nvidia Shield den langt mest kraftfulde smart TV-enhed, du kan have, men den har også langt de fleste funktioner.

Problemet er imidlertid, at Nvidia Shield stadig i sin kerne er en smart TV-enhed, og dermed har visse begrænsninger, når det kommer til sikkerhed og privatliv, som ligner dem, der findes på Amazon Fire Stick.

Disse problemer kan løses med en VPN. Derfor giver vi dig et overblik over problemerne såvel som de bedste VPN'er til at løse dem.

Ingen tid til at læse? Her er vores bedste VPN'er:

#PROVIDERMINIMUM PRISEMIN. pris1. Surfshark VPN1.Surfshark VPN ‣ $ 1.992. NordVPN2.NordVPN 3. $ 3.493. ExpressVPN3.ExpressVPN ‣ $ 8.324. PrivateVPN4.PrivateVPN 3.8 $ 3,825. IPVanish5.IPVanish ‣ $ 6,49

De bedste VPN'er til Nvidia Shield

1. Surfshark VPN

Surfshark VPN-servicelogo Besøg Surfshark

Surfshark VPN er det nye barn i blokken blandt VPN-tjenester, men det har allerede vist sig at være værdigt. Surfshark, der tilbyder sikre tunneleringsprotokoller som IKEv2 og OpenVPN og har adgang til 1000 servere i 60 lande, er en styrke, der skal regnes med.

Husk, at du også får ubegrænset båndbredde og ubegrænset samtidige forbindelser.
Det’s er også helt sikkert, så du kan være sikker på, at din IP- eller DNS-adresse ikke lækker, og en pålidelig dræbskontakt sørger for det.

Selvom internethastigheder altid påvirkes, når de bruger en VPN, vil Nvidia Shield-brugere være glade for at høre, at Surfshark er blandt de bedst ydede VPN'er på markedet. Derudover’er meget god til at omgå geo-begrænsninger, såsom dem, der er pålagt af Netflix, Disney + og andre streamingplatforme.

Når du tager højde for, at du får alt dette til en pris så lavt som $ 1,99 / måned’er et tilbud, som ikke kan gå glip af. Plus det’er en dejlig tilføjelse, hvis du skulle støde på nogen problemer, er der 24/7 live chat support og de’Jeg kan hjælpe med at besvare alle spørgsmål på kort varsel.

2. NordVPN

NordVPN servicelogo Besøg NordVPN

NordVPN har for nylig forbedret deres hastigheder ganske lidt, og deres service er stadig den mest sikre og har den enestående evne til at fjerne blokering af Netflix og andre streaming platforme. Dens 5.300+ servere i 60 lande skaber et pålideligt gitter rundt om i verden for at sikre maksimal forbindelse.

At vælge NordVPN til Nvidia Shield er godt på grund af dets priser. Mens de månedlige omkostninger på $ 11,95 muligvis ikke synes så meget lavere i forhold til ExpressVPN, er en tre-årig aftale for $ 3,49 / måned en rigtig stjæle.

NordVPN leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti og tillader seks samtidige forbindelser til en konto. Hvis du bor i et område, der giver en god internetforbindelse, der’det er ingen god grund til at betale mere for ExpressVPN end du burde.

3. ExpressVPN

ExpressVPN-servicelogo Besøg ExpressVPN

Hvis du vil streame spil fra skyen, så gør du det’Jeg har brug for de bedste hastigheder. Fra alle VPN'er, vi har testet, fandt vi ExpressVPN som den hurtigste. På toppen af ​​dette er ExpressVPN en af ​​de få VPN'er, der er hurtige nok til at streame indhold i 4K (UHD). Hvis du er villig til at bruge pengene til at købe et 4K TV og Nvidia Shield, så har du råd til at betale lidt mere for den hurtigste VPN for korrekt at bruge alle funktionerne.

ExpressVPN har også over 9,3 servere, der er spredt på over 9.3 steder. Desuden har de et væld af servere i USA såvel som Storbritannien, som kan fjerne blokering af Netflix, BBC iPlayer og alle de andre streamingtjenester. På grund af alt dette har du ingen problemer med at få adgang til det indhold, der er tilgængeligt på din Shield.

Endelig er den bedste VPN til Nvidia Shield også en af ​​de bedste til at beskytte dig. På grund af dens avancerede kryptering og fantastiske firewall, behøver du ikke bekymre dig om dit privatliv, mens du bruger ExpressVPN og vil være i stand til at gøre, hvad du vil, inklusive streaming af indhold på Kodi. Dette fungerer godt, da Nvidia Shield fuldt ud understøtter Kodi, og alt hvad du skal gøre er at installere dit yndlingsplugin, tænde din VPN og begynde at se.

4. PrivatVPN

PrivatVPN-servicelogo Besøg PrivateVPN

Mens PrivateVPN ikke gør det’t har en enorm serverliste, det formår stadig at levere hastigheder over gennemsnittet til en markant lavere pris. Det har også gode sikkerhedsfunktioner, såsom en no-logs-politik, en driftsafbryder, lækagebeskyttelse og en stealth-protokol. Og selvfølgelig, hvis det ikke var tilfældet’t godt til Netflix og andre streamingplatforme, det ville ikke’t være på denne shortlist overhovedet.

Du kan få PrivateVPN for så lavt som $ 3,82 / måned. Men selv hvis du føler, at du’Jeg keder mig snart og vil gå videre til en anden service. PrivateVPN er en god aftale, selv i en måned, hvor vi spørger $ 7,67. Alle planer leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

5. IPVanish

IPVanish servicelogo Besøg IPVanish

IPVanish tilbyder et fremragende udvalg af tjenester til din online sikkerhed og privatliv. Det store advarsel er dog, at tjenesten er baseret i USA.

Denne VPN har AES-256-kryptering af militær kvalitet, som er en af ​​de sikreste krypteringsmetoder, der bruges af både finansielle og militære institutioner over hele kloden. der’er også en kill switch, der lukker hele din internettrafik i tilfælde af en uventet VPN-afbrydelse.

Du kan prøve det på dit Nvidia Shield TV uden besvær, da det giver en 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Nvidia Shield funktioner

Nvidia Shield giver dig alle de funktioner, du er kommet til at forvente af din streamingenhed. Du vil være i stand til at streame Netflix, Hulu, Amazon Prime og Google Movies. Dertil kommer, at du også kan streame musik fra forskellige tjenester, herunder Spotify, som ikke tilbydes af mange af de andre enheder, som Nvidia Shield konkurrerer med.

For at sikkerhedskopiere dette har Nvidia Shield TV en ekstremt kraftig NVIDIA TEGRA X1-processor, 3 GB RAM, 500 GB lagerplads, GIGABIT Ethernet-forbindelse og 2 USB 3.0-porte. Med hensyn til funktioner kommer ingen af ​​sine konkurrenter endda tæt på Shield.

Nvidia gør det ikke’stopper der, da det også bringer 4K-spil til dit tv. Ikke kun kan du streame spil fra din pc, men du kan faktisk slå det fra og i stedet streame spil fra skyen (og dermed fjerne behovet for ekstra hardware bortset fra en controller). Endelig giver Nvidia dig også mulighed for at downloade over 100 Android-spil, så du altid har en sikkerhedskopi, hvis du bliver træt af alt det andet, du kan gøre med Shield.

Begrænsninger af Nvidia Shield

Før vi ser på den bedste VPN til Nvidia Shield, er det vigtigt at vide, hvorfor du har brug for en VPN til det i første omgang.

Primært skal du møde truslen om, at dit privatliv invaderes. Det er ingen hemmelighed, at dine private data kan stjæles online, men der er andre bekymringer for, når du bruger Nvidia Shield.

For eksempel kan skjoldet ikke bruges til at omgå geo-blokke, der findes på et streamingwebsted. Du vil ikke kunne få adgang til BBC iPlayer, medmindre du er i England, og du vil ikke kunne få adgang til en stor del af Netflix-indhold, hvis du er uden for USA.

Dertil kommer, at Nvidia Shield muligvis har oprindelig support til Kodi, men det kan ikke beskytte dig mod retssager i tilfælde af at du bruger det til at streame ophavsretligt beskyttet indhold (det samme gælder for andet copyrightindhold, du prøver at få adgang til). Vær dog ikke bange, for alt hvad du behøver er en VPN til at løse disse problemer.

Hvorfor bruge en VPN på Nvidia Shield?

Bortset fra alle fordelene, som en VPN medfører med hensyn til sikkerhed, kan det også hjælpe dig med at overgå geo-blokke.

En VPN gør dette ved at bruge en af ​​sine servere til at rute hele din internettrafik gennem den. På grund af dette kan enhver, der ønsker at spionere på dig, kun se, at du bruger en VPN (som er helt lovlig), og den service, du opretter forbindelse til, kan kun se, at du er tilsluttet fra placeringen af ​​den specifikke VPN-server, du’har valgt.

Når du har forfalsket din placering, er det nemt at få adgang til forskellige tjenester såsom BBC iPlayer eller den amerikanske version af Netflix, hvilket giver dig adgang til mere indhold end nogensinde.

Konklusion

At have en VPN til Nvidia Shield er et absolut must, hvis du vil have adgang til alle de funktioner, der tilbydes. Vi kan bekræfte, at en fuldstændig ucensureret Shield-oplevelse er tilgængelig ved hjælp af alle de nævnte udbydere, men det bedste valg for dig koger ned til dine behov og budgetmæssige begrænsninger.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me