Bedste VPN med dedikeret IP i 2020


Med en VPN, der tilbyder en dedikeret IP-mulighed, vil ikke kun nogen vide, hvem du er - det vil også være vanskeligere at fortælle, at du’bruger du først en VPN.

Normalt forbinder en VPN flere brugere til den samme IP-adresse. Som sådan kan anti-VPN-tjenester som Netflix og BBC iPlayer næsten øjeblikkeligt fortælle, hvilke IP-adresser der er knyttet til en VPN, fordi der’Jeg vil være flere brugere, der får adgang til deres websteder fra det samme sted.

Dette medfører visse problemer. Din VPN kan muligvis ikke omgå geo-begrænsninger på streamingtjenester. Du kan også ende sortlistet fra visse websteder, hvis en anden person, der deler din IP-adresse, har krænket det websted’s vilkår og betingelser.

Vi’Vi har afrundet en liste over de bedste VPN-udbydere, der tilbyder en statisk IP for at hjælpe dig med at få det lille ekstra ud af din online oplevelse. Vi’Vi har også inkluderet nogle yderligere detaljer om disse udbydere for at give dig lidt mere kontekst for hver mulighed.

#PROVIDERMINIMUM PRISEMIN. pris1. NordVPN1.NordVPN 3. $ 3.492. CyberGhost2.CyberGhost ‣ $ 2.753. TorGuard3.TorGuard ‣ $ 4.174. Ivacy VPN4.Ivacy VPN ‣ $ 1.385. VPNArea5.VPNArea ‣ $ 4,92

1. NordVPN

NordVPN servicelogo Besøg NordVPN NordVPN NordVPN VPNpro-vurdering: 9,6 / 10

 • Dedikerede IP-serverlande: 4
 • Pris: starter ved $ 3,49 / måned + $ 5,83 / måned pr. dedikeret IP
 • Yderligere funktioner: fremragende sikkerhed, stort privatliv, stærke hastigheder, bedst for Netflix

NordVPN er let en af ​​de mest sikre stykker software, du kan bevæbne dig med: dens AES-256-CBC-krypteringsciffer er dybest set uigennemtrængelig, og dens no-logs-politik er blevet verificeret af en uafhængig revisor.

Dens statiske IP-servere er tilgængelige for $ 5,83 / måned, og selve IP'en er tilgængelig i Storbritannien, Holland, Tyskland og tre byer i USA.

VPN-udbyderen tilbyder også yderligere sikkerhedsforanstaltninger såsom Tor over VPN, Double VPN og en kill switch, hvis sidstnævnte beskytter dine data i tilfælde af tab af forbindelse.

Når vi kombinerer priserne på NordVPN og dets dedikerede IP'er, bliver det klart, at’s det bedste bedste tilbud, du kan få.

2. CyberGhost

CyberGhost-servicelogo Besøg CyberGhost CyberGhost CyberGhost VPNpro-vurdering: 9.1 / 10

 • Dedikerede IP-serverlande: 6
 • Pris: starter ved $ 2,75 + fra $ 5 / måned pr. dedikeret IP
 • Yderligere funktioner: kryptering af militær kvalitet, DNS-lækage beskyttelse, delt tunneling

Rumænien-baserede CyberGhost tilbyder enkle og brugervenlige apps, der kan køres samtidigt på op til syv enheder. Med et standardabonnement, du’Jeg har adgang til 6200+ servere i mere end 90 lande, hvilket er ret imponerende. Derudover er de fleste af deres servere optimeret til hurtig og sikker P2P-filudveksling uden begrænsninger eller datakap, så torrenting er muligt.

Denne VPN-leverandørtjenester er krypteret med den overlegne 256-bit AES-algoritme, og trafikken overføres ved hjælp af avancerede sikkerhedsprotokoller. Dets no-logs-politik angiver også, at der ikke vil være nogen logning af rigtige IP-adresser, tildelte servere, login / logout-tidspunkter, trafikdata eller andre oplysninger.

Med en ekstra pris på $ 5 / måned får du alt det der’er nævnt ovenfor plus en dedikeret IP. Med det kan du’t bliver sortlistet for en anden’s digital opførsel. Selv websteder, der generelt blokerer IP'er for VPN-udbydere, har svært ved at gætte dig’bruger igen en VPN.

Med en dedikeret IP-adresse tilføjer du et ekstra lag beskyttelse til dine forbindelser, og CyberGhost tilbyder en fantastisk aftale.

3. TorGuard

TorGuard servicelogo Besøg TorGuard TorGuard TorGuard VPNpro-vurdering: 8,8 / 10

 • Dedikerede IP-serverlande: 61
 • Pris: starter ved $ 4,17 / måned + $ 7,99 / måned pr. dedikeret IP
 • Yderligere funktioner: stor sikkerhed og privatliv, stærke hastigheder, torrent support

Den dårlige nyhed er, at TorGuard dedikerede IP'er er dyrere end de andre muligheder her - prisen er $ 7.99 / måned. Den gode nyhed er, at dens rækkevidde langt overstiger rækkevidden for de andre tjenester, der tilbyder dedikerede IP-adresser i over 60 lande!

Brugere kan have grund til at tvivle på TorGuard’s sikkerhedsoplysninger, dog i betragtning af at det’er registreret i USA, et Five Eyes-land.

Ikke desto mindre overholder udbyderen en streng no-logs-politik, der er verificeret gennem en uafhængig revision, og dens garantikanarie afslører, at den har overholdt nul juridiske anmodninger på grund af “mangel på relevante data.”

Desuden tilbyder TorGuard også nogle virkelig imponerende sikkerhedsfunktioner, nogle kraftige forbindelseshastigheder og brancheførende support til torrenting.

Som sådan kan torrenting fanatikere glæde sig over det ekstra privatliv, en dedikeret IP giver dem, såvel som den generelle sikkerhed, som TorGuard leverer’s samlede pro-torrenting service.

4. Ivacy VPN

Ivacy VPN-servicelogo Besøg IvacyVPN Ivacy VPN Ivacy VPN VPNpro-vurdering: 8,7 / 10

 • Dedikerede IP-serverlande: 7
 • Pris: starter ved $ 1,38 / måned + $ 1,99 / måned
 • Yderligere funktioner: fremragende sikkerhed, stort privatliv, stærke hastigheder, meget billigt

Ivacy er en fantastisk mulighed for dem, der har et budget - det opkræver kun $ 1,38 / måned per måned for sin service, og den dedikerede IP er kun $ 1,99 / måned. Det giver fremragende sikkerhedsfunktioner (inklusive 256-bit kryptering) og en uafhængigt revideret revisionspolitik for at holde dine oplysninger låst tæt og sikkert.

Ud over dette tilbyder Ivacy en lang række dedikerede IP-placeringer: USA, Storbritannien, Canada, Tyskland, Australien, Singapore og Hong Kong. Dette gør det til et godt valg for brugere i Øst- og Sydøstasien, som mange andre udbydere ikke donerer’t virkelig tage højde for.

Det’er også en af ​​de hurtigste VPN-udbydere på markedet, hvilket gør det til et godt valg for dem, der har brug for en dedikeret IP til streaming, fordi du oftere end ikke du’henter dit indhold i Ultra HD.

Som sådan kan vi med sikkerhed sige, at Ivacy er en af ​​de bedste dedikerede IP VPN-udbydere, der findes i dag, og er et særligt godt valg for fans af streaming.

5. VPNArea

VPNArea servicelogo Besøg VPNArea VPNArea VPNArea VPNpro-vurdering: 7,8 / 10

 • Dedikerede IP-serverlande: 11
 • Pris: starter ved $ 4,92 / måned + fra $ 1,66 / måned pr. dedikeret IP
 • Yderligere funktioner: fremragende sikkerhed, stort privatliv, stærke hastigheder, deling af konti

Sidst men ikke mindst har vi VPNArea. Denne meget elskede udbyder er en anden budgetmulighed, der tilbyder dedikerede IP'er, der koster fra $ 1,66 til $ 3,66 pr. Måned. Hvad’s mere, du’Jeg får også en privat VPN-server som en bonus.

Dens serverliste til dedikeret IP er også relativt omfattende og omfatter Storbritannien, Holland, Tyskland, Canada, Rumænien, Australien, Sverige, Singapore, Bulgarien, Hong Kong og fem byer i USA.

Ud over dette er VPNArea også registreret i Bulgarien, et land, hvor opbevaring af kundeoplysninger er ulovligt. Dette gør udbyderen’s krav om en ikke-logs-politik, der som standard kan troværdige.

VPNArea tilbyder også en usædvanlig funktion ved kontodeling. Dette gør det til et godt valg for virksomheder, der ønsker at bevæbne flere ansatte med AES-256-bit-kryptering, såvel som familiemedlemmer, hvis data du ønsker at beskytte på samme måde.

Desværre er dette ikke’t en af ​​de mest brugervenlige VPN-udbydere på markedet, som helt sikkert tæller imod den til en vis grad.

hvis du’Vi har dog brugt en dedikeret IP VPN før, men andre havnefaciliteter’Det lykkedes dig ikke at tilfredsstille dine personlige behov, du kan finde meget at elske i VPNArea.

Hvad er en dedikeret IP?

En dedikeret IP er dybest set en unik adresse, der tildeles hver bruger på en individuel server. Dette sikrer, at når du er tilsluttet denne server, altid har du den samme IP-adresse.

Som sådan, det’er en vigtig teknik til at omgå geo-begrænsninger uden at blive bemærket. Det’er også meget nyttig til at få adgang til enhver tjeneste, som du har en adgangskodebeskyttet konto med.

For eksempel vil adgang til din online bank via forskellige (delte) IP-adresser forståeligt nok låse din konto.

Selvom dette er en stor sikkerhedspraksis i sig selv, kan det være vanskeligt at kontrollere, hvilke placeringer du har’Vi har brugt til adgang, og for at være ærlig kunne vi alle undvære besværet.

Konklusion

Samlet set er den bedste udbyder, der i øjeblikket tilbyder dedikeret IP NordVPN. Ved at give en fantastisk værdi for pengene, fremragende sikkerhed og privatliv og stærke serverpræstationer, skal du ikke se længere end dette pålidelige stykke software til at holde dine oplysninger sikre og sikre.

Som vi’Vi har diskuteret, men ikke alle er efter de samme ting fra en dedikeret IP VPN. Fans af streaming, for eksempel, burde virkelig henvende sig til Ivacy, som er en af ​​de hurtigste udbydere på markedet. (Det’er også en af ​​de billigste, hvilket gør det til et godt valg for brugere med et budget.)

Desuden tilbyder TorGuard langt den bredeste vifte af dedikerede IP-servere, og dens generelle support til torrenting gør det til en stærk, specialist VPN af disse grunde. Endelig kan mere avancerede brugere henvende sig til VPNArea for en mere detaljeret, nuanceret tilgang til dedikeret IP.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me