Bedste VPN til LG-enheder i 2020


Brugere med LG-smartphones og LG-smart-tv'er kan i høj grad drage fordel af at bruge et Virtual Private Network (VPN). Mens den største fordel ved at bruge en VPN på din LG-enhed er forbedret sikkerhed, hjælper det også med at få din enhed til at være på et andet sted end den faktisk er. Dette er nyttigt til at hjælpe med at få adgang til geo-blokeret indhold, fra apps til tv-shows eller film.

Top 5 LG VPN'er

Ingen tid til at læse? Her er vores bedste VPN'er:

#PROVIDERMINIMUM PRISEMIN. pris1. NordVPN1.NordVPN 3. $ 3.492. Surfshark VPN2.Surfshark VPN ‣ $ 1.993. CyberGhost3.CyberGhost ‣ $ 2.754. ExpressVPN4.ExpressVPN ‣ $ 8.325. VyprVPN5.VyprVPN ‣ $ 2,5

1. NordVPN

NordVPN servicelogo Besøg NordVPN

Med over 5500+ servere i 58 lande, NordVPN markerer sig på listen over anbefalede tjenester. NordVPN repræsenterer en sikrere løsning for mange brugere. Som de fleste udbydere gør det selvfølgelig et godt stykke arbejde med at låse websteder eller apps op. Af denne grund er det et af de førende valg når det kommer til at låse op apps til et LG smart TV.

NordVPN giver også LG-brugere mulighed for at vælge deres servere, alt efter hvad de vil gøre online. Fra videostreaming til torrenting dækker deres servere alle behov.

Fordele

 • Ubegrænset dataoverførsel
 • Mulighed for at vælge serverkategorier
 • Stor serverinfrastruktur

Ulemper

 • Langsomere hastigheder med flere enheder

2. Surfshark VPN

Surfshark VPN-servicelogo Besøg Surfshark

Surfshark VPN understøtter den smarte DNS-funktion, hvorfor denne LG VPN kan ses som en af ​​de førende muligheder for smart TV-brug. Det tillader ubegrænsede samtidige forbindelser der kombineres pænt med de meget lave priser, der starter ved $ 1,99 / måned.

Denne VPN har også OpenVPN og IKEv2 protokoller, lækagebeskyttelse og kryptering af militær kvalitet. Surfshark tilbyder en 7-dages gratis prøveperiode for Google Play og App Store-kunder og en 30-dages pengene-tilbage-garanti for alle.

Hastighed og support 24/7 live chat er også gode Surfshark-funktioner, og de officielle apps er lette at bruge. Hvad’desuden blokerer det Netflix og er P2P-venligt.

Fordele

 • Hurtige downloadhastigheder
 • Ubegrænset samtidigt forbindelse
 • Smart DNS
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti

Ulemper

 • Svag selvhjælpsafdeling

3. CyberGhost

CyberGhost-servicelogo Besøg CyberGhost

CyberGhost er en af ​​de bedste VPN-udbydere derude og det’er lige så god til dit LG smart TV såvel som din LG smartphone. Denne VPN-udbyder kan prale af 6200 servere i 9,1 lande. Det tilbyder en bred vifte af funktioner, der er lette at bruge, selv for nybegyndere, takket være det intuitive brugergrænseflade.

Ikke alt handler kun om udseendet med denne VPN, da du også får 256-bit AES-kryptering i militær kvalitet og yderligere funktionaliteter som en automatisk driftsafbryder for at beskytte dig mod utilsigtede IP-lækager.

Som en bonus understøtter CyberGhost at oprette forbindelse til op til syv enheder samtidigt.

Fordele

 • Tilpasningsdygtig til et LG smart TV
 • En bred flåde af hurtige servere
 • God til streaming og P2P

Ulemper

 • Ikke ideel til Kina

4. ExpressVPN

ExpressVPN-servicelogo Besøg ExpressVPN

ExpressVPN imponerer med sin forbindelseshastighed og sin enkle brugergrænseflade gennem sin app. Virksomheden har over 3000 servere i mere end 90 lande. Dette gør det til et VPN-valg for ultimativ placeringsfrihed.

LG-brugere vil sætte pris på, at tjenesten understøtter mindst 5 enheder i sin grundpakke. Så både et LG-smart-tv og en LG-smartphone kan drage fordel af dets kryptering. Som med alle VPN'er har det imidlertid sine mangler. Med højere priser er det bestemt mere en premium service end mange andre.

Fordele

 • Hurtig og konstant dataoverførsel
 • Brugervenlig smartphone-app
 • Understøtter flere enheder
 • Fantastisk kundeservice

Ulemper

 • Høj pris

5. VyprVPN

VyprVPN servicelogo Besøg VyprVPN

VyprVPN er blandt de hurtigste tjenester, der tilbydes, Derfor anbefaler vi det virkelig til dit LG smart TV. Den leveres også med instruktioner til, hvordan VPN-funktionen gøres til tv'et.

VPN er også kendt for at finde vej rundt i firewalls og blokeret indhold. Det betyder, at du kan surfe på nettet fra din smartphone, uanset hvor du er, og nyde uanset hvilket indhold du ønsker.

Fordele

 • Hurtige downloadhastigheder
 • Over 200.000 IP-adresser
 • Politik for no-logs
 • Positiv feedback på Kina’s firewall

Ulemper

 • 3-dages gratis prøveperiode

Der er selvfølgelig mange andre VPN-udbydere, som vi stadig synes er værd at overveje. Ærlige omtaler inkluderer:

 • HideMyAss VPN
 • TunnelBear
 • Privat internetadgang
 • Unlocator

Hvorfor bruge en VPN til et LG smart TV?

LG smarte tv'ere leveres ikke med en direkte VPN-installationsproces. VPN'er arbejder hovedsageligt på de store platforme, der inkluderer Windows, Mac, iOS, Android og endda Linux. Alligevel kan en VPN installeres direkte på routeren, så den kan kryptere de fleste enheder, der opretter forbindelse til et lokalt wifi-netværk.

Uanset installationsprocessen er det først vigtigt at forstå fordelene ved en VPN-krypteret forbindelse til dit smart TV. Tjenesteudbydere og app-platforme kan begrænse, hvad folk kan se og gøre. Indhold kan også begrænses til et bestemt geografisk område. Da VPN'er tillader folk at bruge en anden IP-adresse, kan brugerne nyde programmer og indhold fra hele verden.

Hvorfor bruge en VPN til en LG-smartphone?

LG-smartphones leveres med forskellige Android-versioner. Men selv et opdateret operativsystem kan komme med sine egne sikkerhedsproblemer.

Foretagelse af transaktioner, mens du er tilsluttet et offentligt netværk, kan være usikkert. Beskyttelse af dine personlige oplysninger såvel som at undgå, at din personlige kommunikation bliver spioneret, hører også til fordelene ved en VPN. LG-smartphones kan dog også drage fordel af ulåst indhold, især i form af begrænsede websteder eller Android-apps.

Selvom de muligvis virker fristende, er gratis VPN-pakker muligvis ikke nok til at give den bedste smartphone-beskyttelse.

De bedste funktioner i en LG VPN-tjeneste

Da mange top VPN'er leveres med en enhedskapacitet, kan en enkelt abonnementsplan dække både et LG-smart-tv og en LG-smartphone. Den krypteringstype, disse tjenester leveres med, er forskellig. Guldstandarden når det kommer til VPN-datakryptering i dag er AES-256-chifferen. Denne algoritme kan i øjeblikket ikke knækkes og vil holde din trafik sikker fra nysgerrige øjne.

Kryptering er tæt knyttet til de tunnelprotokoller, der tilbydes af en VPN. Den mest populære af disse er OpenVPN, som er et populært valg for Android-brugere og andre VPN-brugere - det er både hurtigt og sikkert.

Men når det kommer til must-haves af gode VPN'er, er der et par andre overvejelser at tage:

 1. Serverinfrastruktur - servere i flere lande kan lette flere IP-placeringer såvel som øgede tilslutningsmuligheder.
 2. Antallet af understøttede enheder - Nogle af de bedste VPN-tjenester giver dig mulighed for at oprette forbindelse til 6 enheder.
 3. Ingen logfiler med personlige data - Nogle udbydere fører stadig brugerlogfiler. Det siger sig selv, at dette ikke bør være tilfældet med en betalt tjeneste. Sammen med ingen båndbreddebegrænsninger skal brugerne også føle sig sikre på, at der ikke er gemt nogen oplysninger om deres online aktivitet.

Konklusion

Alsidigheden af ​​disse LG VPN-tjenester er mærkbar. Hvis de arbejder med et LG-smart-tv, vil de også arbejde med andre mærker, hvis brugerne går efter en opgradering i fremtiden. Mens de fungerer problemfrit på LG-smartphones, tilbyder de også den samme support og politikker for enhver anden Android-smartphone.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 42 = 50

map