7 beste Linux VPN’s in 2020


Hoewel niet alle VPN-services Linux ondersteunen, bieden veel instructies voor handmatige configuratie. We don echter’dat geloof ik niet’s de meest handige en veilige oplossing om uw privacy en anonimiteit te beschermen. Gelukkig jij’Hier vindt u VPN's met uitstekende beveiligingsreferenties die ook een native, eenvoudig te gebruiken Linux VPN-app hebben. Maar welke is de beste Linux VPN in 2020?

Of uw Linux-besturingssysteem Fedora, Mint, RedHat of Ubuntu is, online beveiliging en privacy zijn belangrijk voor u. Anders jij’zou ik Windows gebruiken, toch? In bepaalde gevallen, als u’Als je een politieke activist, journalist of een burger van een zwaar gecensureerd land bent, is je anonimiteit meer dan alleen een bevlieging. Dus laat’s zien welke VPN-services het beste zijn in 2020 en waarom u in de eerste plaats een VPN voor Linux zou moeten gebruiken.

#PROVIDERMINIMUM PRICEMIN. price1. NordVPN1.NordVPN ‣ $ 3.492. ExpressVPN2.ExpressVPN ‣ $ 8.323. Surfshark VPN3. Surfshark VPN ‣ $ 1.994. TorGuard4.TorGuard 4. $ 4.175. Astrill VPN5. Standaard VPN ‣ $ 10.006. Prive internettoegang6.Private Internet Access ‣ $ 3.337. ProtonVPN7.ProtonVPN ‣ $ 3,29

1. NordVPN

NordVPN-servicelogo Bezoek NordVPN NordVPN NordVPN VPNpro-beoordeling: 9.6 / 10

Hoewel de NordVPN speciale aangepaste Linux-app pas in 2018, het’is een van de beste VPN-providers op de markt in 2020. De NordVPN Linux-opdrachtregel-app werkt misschien nog niet voor een reeks Linux-distro's, maar deze service is elke cent waard. Naast de native app biedt Nord ook handmatige configuraties voor andere Linux-distributies.

NordVPN heeft 5500+ servers in 58 landen en biedt een uitstekende wereldwijde dekking. Deze VPN heeft de beste privacy- en beveiligingsfuncties en een strikt beleid zonder logboeken. Je kunt NordVPN gebruiken voor torrenting, deblokkering van Netflix en andere entertainmentplatforms, privacybescherming, geo-deblokkering en meer.

als jij’gebruik bij twijfel de 7-daagse proef om erachter te komen of NordVPN uw beste keuze is. Deze service heeft redelijke en betaalbare prijzen voor alles wat het te bieden heeft. De 30-dagen geld-terug-garantie is het overwegen waard als u meer tijd nodig hebt om een ​​beslissing te nemen.

Linux OS ondersteund met een native app: Debian

2. ExpressVPN

ExpressVPN-servicelogo Bezoek ExpressVPN ExpressVPN ExpressVPN VPNpro-beoordeling: 9.3 / 10

Als een all-round leider in de VPN-arena is ExpressVPN een uitstekende keuze voor al uw behoeften. Met meer dan 3000 servers in meer dan 90 landen biedt deze service een geweldige dekking, waar u ook bent’opnieuw gevestigd. ExpressVPN heeft goede snelheden en onberispelijke beveiligingsfuncties met een echt beleid zonder logboeken.

ExpressVPN biedt een eenvoudig te gebruiken opdrachtregelinterface voor uw Linux-besturingssysteem. De app bestaat al sinds 2016. Hoewel het de grafische gebruikersinterface (GUI) van zijn tegenhangers voor Windows en Mac OS mist,’is nog steeds veel eenvoudiger dan het handmatig instellen van uw configuratiebestanden.

Deze VPN is een van de duurste services op de markt. Gezien het niveau van beveiliging, privacy en veelzijdigheid dat u heeft’Het zal misschien het proberen waard zijn. De 30 dagen geld-terug-garantie geeft u een maand om uw keuze te heroverwegen.

Linux OS ondersteund met een native app: Ubuntu, CentOS, Debian, Fedora, Raspbian en Arch

3. Surfshark VPN

Surfshark VPN-servicelogo Bezoek Surfshark VPN Surfshark VPN Surfshark VPN VPNpro-beoordeling: 9.0 / 10

Surfshark VPN is een geweldige nieuwkomer op de markt en maakt stappen om zich op een dag bij de leiders te voegen. Deze VPN biedt uitstekende beveiligingsfuncties in combinatie met goede snelheden voor uw activiteiten, of het nu Netflix of andere mediacenter-streaming, online gaming, torrenting of eenvoudige geo-deblokkering is.

Surfshark heeft meer dan 1000 servers in 60 landen, wat een relatief kleine vloot is maar wijdverbreid. Wij zijn van mening dat deze service redelijk geprijsd is voor wat u ervoor terugkrijgt. De 30-dagen geld-terug-garantie is er ook om u te helpen de juiste beslissing te nemen op basis van uw eigen ervaring.

Linux OS ondersteund met een native app: Ubuntu en Debian

4. TorGuard

TorGuard-servicelogo Bezoek TorGuard TorGuard TorGuard VPNpro-beoordeling: 8.8 / 10

Als je vooral een VPN wilt gebruiken voor torrenting, jij’Ik zal zeker tevreden zijn met TorGuard. Deze VPN is een van onze snelste VPN's in 2020. Over het algemeen biedt TorGuard een betrouwbare en veilige VPN-app. Sindsdien echter’s onder Amerikaanse jurisdictie, zouden we niet’t beveelt deze service aan voor meer hard-core gebruikers die dat nodig hebben “perfect” anonimiteit.

TorGuard’De gloednieuwe Linux VPN-client maakt eenvoudige navigatie door servers mogelijk en heeft ook een mooi ontworpen interface. Behalve torrenting, jij ook’We zullen ook tevreden zijn om deze VPN te gebruiken voor online gamen, algemene blokkering van geografische beperkingen en bescherming van uw privacy. Met meer dan 3000 servers in meer dan 60 landen, zou u een behoorlijke wereldwijde dekking moeten hebben.

TorGuard biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding en u kunt ook profiteren van de gratis proefperiode van 7 dagen of de “1 maand gratis” optie.

Linux OS ondersteund met een native app: Debian, RedHat en Arch

5. Astrill VPN

Astrill VPN-servicelogo Bezoek Astrill VPN Astrill VPN Astrill VPN VPNpro-beoordeling: 8.9 / 10

We vonden Astrill VPN een van de snelste VPN's in 2020. Dus, als het dat is’s snelheid je’Op zoek naar, zou Astrill de beste keuze kunnen zijn. Interessant is dat deze VPN een relatief kleine servervloot heeft - 320+ servers. Ze’opnieuw gevonden in 60 landen, wat een geweldige dekking is.

Astrill biedt een breed scala aan protocollen en functies om uw anonimiteit te beschermen terwijl u online bent’is ook geweldig voor Netflix en torrenting. Het heeft een opdrachtregelinstallatieprogramma voor een grote verscheidenheid aan Linux-distributies, waardoor het eenvoudig is om uw VPN in te stellen.

Al met al is Astrill een fantastische privacytool met een hoog prijskaartje. Als je de waarde ervan wilt weten, moet je eerst de proefperiode van 7 dagen volgen.

Linux OS ondersteund met een native app: CentOS, Debian, Fedora, RedHat, Ubuntu 8+ en Linux Mint 10+

6. Privé internettoegang

Private Internet Acc ess service-logo Ga naar Private Internet Access Prive internettoegang Private Internet Access VPNpro-beoordeling: 8.0 / 10

Private Internet Access of PIA is een van de goedkoopste goede VPN-services. PIA is zelfs een van de beste VPN's in 2020. Ondanks de Amerikaanse jurisdictie die we niet hebben’Om optimaal te zijn, heeft PIA goede online beveiligings- en privacyfuncties om u te beschermen.

Deze VPN heeft ook hoge snelheden, waardoor het ideaal is voor het streamen van Netflix en andere entertainmentplatforms, online gaming en meer. Een teleurstellend nadeel is het ontbreken van live chat-ondersteuning, wat soms cruciaal kan zijn voor een behoorlijke online-ervaring. De lage prijsplannen moeten echter al uw mogelijke technische problemen goedmaken.

Linux OS ondersteund met een native app: Ubuntu 16.04+, Mint 18+, Arch en Debian

7. ProtonVPN

ProtonVPN-servicelogo Bezoek ProtonVPN ProtonVPN ProtonVPN VPNpro-beoordeling: 8.0 / 10

Nog een nieuwe VPN die blijft groeien en de VPN-ranglijst stijgt. Het in Zwitserland gevestigde ProtonVPN is slechts een paar jaar oud, maar het biedt eersteklas anonimiteit met een strikt beleid zonder logboeken. De Secure Core-servers kunnen multi-hops creëren voor een extra beveiligingslaag. Natuurlijk zijn niet alle privacyfuncties bij alle plannen beschikbaar.

ProtonVPN heeft een native Linux-opdrachtregel-app, die echt gemakkelijk te gebruiken is. Deze VPN is misschien niet de beste keuze voor het streamen van Netflix, maar u kunt tevreden zijn wanneer u deze gebruikt voor torrenting en andere online activiteiten. Het goede nieuws is dat je ProtonVPN gratis kunt proberen. Houd er echter rekening mee dat elk abonnement verschillende functies, snelheden en algemene prestaties heeft. Gebruik de 30-dagen geld-terug-garantie als een 30-dagen gratis premium proefversie als u bewijs nodig hebt.

Linux OS ondersteund met een native app: Ubuntu 16.04+ en Fedora

Waarom u een VPN voor Linux zou moeten gebruiken

Alleen omdat Linux sneller en privacyvriendelijker is dan Windows, doet het dat niet’ik bedoel jou’alles veilig. Wanneer u online gaat, worden uw activiteiten gezien door uw ISP, maar ze kunnen ook worden gezien door uw overheid en cybercriminelen. Als u liever anoniem online bent, kunt u overwegen een betrouwbare VPN te gebruiken.

Hier’s de lijst met algemene redenen om een ​​VPN voor Linux te gebruiken:

  1. Privacy: net zoals je doet’om rond te lopen met al uw persoonlijke gegevens, inclusief uw bankgegevens, vastgemaakt aan uw rug zodat iedereen deze kan zien, wilt u misschien ook uw privacy online houden.
  2. Veiligheid: of het’s een onbeveiligde openbare wifi u’opnieuw gebruiken of uw eigen internetverbinding, het’is het beste om uw internetverkeer te beschermen tegen nieuwsgierige blikken.
  3. Geobeperkingen en censuur omzeilen: de meeste VPN-gebruikers willen hun IP vervalsen om toegang te krijgen tot geo-beperkte inhoud, inclusief entertainmentplatforms zoals Netflix, Hulu, Amazon Prime en BBC iPlayer. Miljoenen gebruikers wonen ook in zwaar gecensureerde landen (zoals China of Iran) en willen vrijheid van informatie.
  4. torrenting: dit is een riskant veld omdat torrenting meestal gelijk is aan het overtreden van auteursrechten. Zo is het’verstandig om een ​​VPN te gebruiken voor torrenting. Dit voorkomt dat u een boete krijgt voor het delen van illegaal materiaal. Bepaalde landen zoals Australië gaan zelfs zover dat ze de meeste of alle torrent-sites verbieden.
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me