Beste VPN met toegewijde IP in 2020


Met een VPN die een speciale IP-optie biedt, zal niet alleen niemand weten wie u bent - het zal ook moeilijker zijn om te vertellen dat u’gebruik in de eerste plaats een VPN.

Normaal gesproken verbindt een VPN meerdere gebruikers met hetzelfde IP-adres. Als zodanig kunnen anti-VPN-services zoals Netflix en BBC iPlayer vrijwel onmiddellijk vertellen welke IP-adressen zijn gekoppeld aan een VPN omdat er’Er zullen meerdere gebruikers zijn die hun sites vanaf dezelfde plaats bezoeken.

Dit veroorzaakt bepaalde problemen. Uw VPN kan mogelijk geografische beperkingen voor streamingdiensten niet omzeilen. U kunt ook op de zwarte lijst komen van bepaalde websites als een andere persoon die uw IP-adres deelt, die website heeft geschonden’s algemene voorwaarden.

Wij’heb een lijst samengesteld met de beste VPN-providers die een statisch IP-adres bieden om u te helpen net dat beetje extra uit uw online ervaring te halen. Wij’heb ook enkele verdere details over deze providers opgenomen om u een beetje meer context voor elke optie te geven.

#PROVIDERMINIMUM PRICEMIN. price1. NordVPN1.NordVPN ‣ $ 3.492. CyberGhost2.CyberGhost ‣ $ 2.753. TorGuard3.TorGuard 4. $ 4.174. Ivacy VPN4.Ivacy VPN ‣ $ 1.385. VPNArea5.VPNArea ‣ $ 4,92

1. NordVPN

NordVPN-servicelogo Bezoek NordVPN NordVPN NordVPN VPNpro-beoordeling: 9.6 / 10

 • Toegewijde IP-serverlanden: 4
 • Prijs: begint bij $ 3,49 / maand + $ 5,83 / maand per specifiek IP
 • Extra functies: uitstekende beveiliging, geweldige privacy, hoge snelheden, het beste voor Netflix

NordVPN is gemakkelijk een van de veiligste stukjes software waarmee u zich kunt wapenen: de AES-256-CBC-codering is in principe ondoordringbaar en het beleid zonder logboeken is geverifieerd door een onafhankelijke auditor.

De statische IP-servers zijn beschikbaar voor $ 5,83 / maand, en het IP zelf is beschikbaar in het VK, Nederland, Duitsland en drie steden in de VS.

De VPN-provider biedt ook verdere beveiligingsmaatregelen zoals Tor over VPN, Double VPN en een kill-schakelaar, die laatste beschermt uw gegevens in het geval van verbindingsverlies.

Wanneer we de prijzen van NordVPN en de bijbehorende IP's combineren, wordt dat duidelijk’is het beste aanbod dat je kunt krijgen.

2. CyberGhost

CyberGhost-servicelogo Bezoek CyberGhost CyberGhost CyberGhost VPNpro-beoordeling: 9.1 / 10

 • Toegewijde IP-serverlanden: 6
 • Prijs: begint bij $ 2,75 + vanaf $ 5 / maand per specifiek IP
 • Extra functies: codering van militaire kwaliteit, DNS-lekbescherming, split tunneling

Het in Roemenië gevestigde CyberGhost biedt eenvoudige en gebruiksvriendelijke apps die tegelijkertijd op maximaal zeven apparaten kunnen worden uitgevoerd. Met een standaardabonnement, jij’Hebben toegang tot 6200+ servers in meer dan 90 landen, wat behoorlijk indrukwekkend is. Bovendien zijn de meeste van hun servers geoptimaliseerd voor snelle en veilige P2P-bestandsuitwisseling zonder beperkingen of datacaps, dus torrenting is mogelijk.

Deze VPN-services worden gecodeerd met het superieure 256-bit AES-algoritme en verkeer wordt overgedragen met behulp van geavanceerde beveiligingsprotocollen. Het no-logs-beleid stelt ook dat er geen logboekregistratie van echte IP-adressen, toegewezen servers, inlog- / uitlogtijden, verkeersgegevens of andere informatie plaatsvindt.

Met een extra prijs van $ 5 / maand krijg je alles wat’hierboven vermeld plus een speciaal IP-adres. Hiermee kunt u’niet op de zwarte lijst komen voor iemand anders’s digitaal gedrag. Zelfs websites die over het algemeen de IP-adressen van VPN-providers blokkeren, kunnen u moeilijk raden’gebruik een VPN.

Met een speciaal IP-adres voegt u een extra beveiligingslaag toe aan uw verbindingen en biedt CyberGhost een geweldige deal.

3. TorGuard

TorGuard-servicelogo Bezoek TorGuard TorGuard TorGuard VPNpro-beoordeling: 8.8 / 10

 • Toegewijde IP-serverlanden: 61
 • Prijs: begint bij $ 4,17 / maand + $ 7,99 / maand per specifiek IP
 • Extra functies: geweldige beveiliging en privacy, hoge snelheden, torrent-ondersteuning

Het slechte nieuws is dat speciale IP's van TorGuard duurder zijn dan de andere opties die hier worden aangeboden - de prijs is $ 7,99 / maand. Het goede nieuws is dat het bereik veel groter is dan dat van de andere services, met speciale IP-adressen in meer dan 60 landen!

Gebruikers kunnen reden hebben om aan TorGuard te twijfelen’s beveiligingsreferenties, gezien het feit dat het’is geregistreerd in de VS, een land met vijf ogen.

Desalniettemin hanteert de provider een strikt no-logs-beleid dat is geverifieerd door een onafhankelijke audit, en zijn kanarie onthult dat het heeft voldaan aan nul wettelijke verzoeken vanwege “gebrek aan relevante gegevens.”

Bovendien biedt TorGuard ook enkele werkelijk indrukwekkende beveiligingsfuncties, enkele krachtige verbindingssnelheden en toonaangevende ondersteuning voor torrenting.

Als zodanig kunnen torrent-fanaten zich verheugen op de extra privacy die een speciaal IP-adres hen biedt, evenals op de algemene beveiliging die wordt geboden door TorGuard’s algemene pro-torrenting service.

4. Ivacy VPN

Ivacy VPN-servicelogo Bezoek IvacyVPN Ivacy VPN Ivacy VPN VPNpro-beoordeling: 8.7 / 10

 • Toegewijde IP-serverlanden: 7
 • Prijs: begint bij $ 1,38 / maand + $ 1,99 / maand
 • Extra functies: uitstekende beveiliging, geweldige privacy, sterke snelheden, erg goedkoop

Ivacy is een geweldige optie voor mensen met een beperkt budget - het kost slechts $ 1,38 / maand per maand voor zijn service en het speciale IP-adres is slechts $ 1,99 / maand. Het biedt uitstekende beveiligingsfuncties (inclusief 256-bits codering) en een onafhankelijk gecontroleerd beleid zonder logboeken om uw informatie goed afgesloten en beveiligd te houden.

Daarnaast biedt Ivacy een groot aantal speciale IP-locaties: de VS, het VK, Canada, Duitsland, Australië, Singapore en Hong Kong. Dit maakt het een goede keuze voor gebruikers in Oost- en Zuidoost-Azië die veel andere providers niet gebruiken’t echt tegemoet te komen.

Het’is ook een van de snelste VPN-providers op de markt, waardoor het een geweldige keuze is voor diegenen die een speciale IP nodig hebben voor streaming omdat, vaker wel dan niet, u’krijg je inhoud in Ultra HD.

Als zodanig kunnen we vol vertrouwen zeggen dat Ivacy een van de beste toegewijde IP VPN-providers is die momenteel beschikbaar zijn en een bijzonder goede keuze is voor fans van streaming.

5. VPNArea

VPNArea service-logo Bezoek VPNArea VPNArea VPNArea VPNpro-beoordeling: 7.8 / 10

 • Toegewijde IP-serverlanden: 11
 • Prijs: begint bij $ 4,92 / maand + vanaf $ 1,66 / maand per specifiek IP
 • Extra functies: uitstekende beveiliging, geweldige privacy, hoge snelheden, account delen

Last but not least hebben we VPNArea. Deze zeer geliefde provider is een andere budgetoptie en biedt speciale IP's die kosten van $ 1,66 tot $ 3,66 per maand. Wat’meer, jij’Ik krijg ook een privé VPN-server als bonus.

De serverlijst voor dedicated IP is ook vrij uitgebreid en omvat het VK, Nederland, Duitsland, Canada, Roemenië, Australië, Zweden, Singapore, Bulgarije, Hong Kong en vijf steden in de VS..

Daarnaast is VPNArea ook geregistreerd in Bulgarije, een land waar de opslag van klantinformatie illegaal is. Dit maakt de provider’s claim van een no-logs-beleid dat standaard geloofwaardig is.

VPNArea biedt ook een ongebruikelijke functie voor het delen van accounts. Dit maakt het een geweldige keuze voor bedrijven die meerdere werknemers willen bewapenen met AES-256-bit encryptie, evenals familieleden van wie u de gegevens op dezelfde manier wilt beschermen..

Helaas is dit niet’t een van de meest gebruiksvriendelijke VPN-providers op de markt, die hier zeker tot op zekere hoogte tegen inwerkt.

als jij’heb echter eerder een speciale IP VPN gebruikt en andere services’t erin geslaagd om aan uw persoonlijke behoeften te voldoen, kunt u veel vinden om van te houden in VPNArea.

Wat is een dedicated IP?

Een dedicated IP is in feite een uniek adres dat aan elke gebruiker op een individuele server wordt toegewezen. Dit zorgt ervoor dat u altijd hetzelfde IP-adres hebt wanneer u verbonden bent met die server.

Als zodanig is het’s een essentiële techniek om geografische beperkingen te omzeilen zonder opgemerkt te worden. Het’is ook erg handig voor toegang tot elke service waarmee u een met een wachtwoord beveiligd account hebt.

Toegang tot uw online bankieren via verschillende (gedeelde) IP-adressen zal bijvoorbeeld uw account vergrendelen.

Hoewel dit op zichzelf al een goede beveiligingspraktijk is, kan het moeilijk zijn om te controleren welke locaties u gebruikt’hebben gebruikt voor toegang, en om eerlijk te zijn, we zouden het allemaal zonder gedoe kunnen doen.

Conclusie

Over het algemeen is de beste aanbieder die momenteel toegewijde IP aanbiedt NordVPN. Het biedt geweldige waar voor uw geld, uitstekende beveiliging en privacy en sterke serverprestaties. U hoeft niet verder te zoeken dan dit betrouwbare stukje software om uw informatie veilig te houden..

Zoals wij’heb besproken, echter, niet iedereen is hetzelfde na van een speciale IP VPN. Fans van streaming moeten bijvoorbeeld echt terecht bij Ivacy, een van de snelste aanbieders op de markt. (Het’is ook een van de goedkoopste, waardoor het een geweldige keuze is voor gebruikers met een beperkt budget.)

Bovendien biedt TorGuard veruit het breedste scala van toegewijde IP-servers, en zijn algemene ondersteuning voor torrenting maakt het om die reden een sterke, gespecialiseerde VPN. Eindelijk kunnen meer geavanceerde gebruikers zich wenden tot VPNArea voor een meer gedetailleerde, genuanceerde benadering van dedicated IP.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me