Beste VPN voor Argentinië in 2020


Je denkt misschien dat Argentinië een bewakingsland is met een laag risico, maar internet is een wereldwijd netwerk. En als u bestanden torrent of online streamt, gebruikt u mogelijk servers in landen met een zeer verschillende houding ten opzichte van auteursrechten of bewaking.

VPN's geven mensen in Argentinië toegang tot inhoud die anders zou worden geblokkeerd. Bedrijven zoals Netflix beperken de hoeveelheid tv en films die beschikbaar zijn voor gebruikers in Argentinië, met behulp van de zogenaamde “geo-blocks” om digitale muren te maken. Top Virtual Private Networks breken deze muren neer en geven u de breedste keuze aan entertainment.

Om u te helpen de tarwe snel van het kaf te scheiden, wij’heb een lijst samengesteld met de beste VPN's voor Argentinië. Laat’s duik er meteen in.

Geen tijd om te lezen? Dit zijn onze beste VPN's:

#PROVIDERMINIMUM PRICEMIN. price1. NordVPN1.NordVPN ‣ $ 3.492. CyberGhost2.CyberGhost ‣ $ 2.753. Surfshark VPN3. Surfshark VPN ‣ $ 1.994. VPNArea4.VPNArea ‣ $ 4.925. Perfecte privacy VPN5.Perfect Privacy VPN ‣ $ 8.956. ExpressVPN6.ExpressVPN ‣ $ 8.327. PureVPN7.PureVPN ‣ $ 1.328. VPN.ac8.VPN.ac ‣ $ 3,75

De 8 beste VPN-services voor Argentinië

1. NordVPN

NordVPN-servicelogo Bezoek NordVPN

Plaats: Panama

pricing: begint bij $ 3,49 / maand

Kenmerken: Sterke codering, meer dan 5500 servers, maakt gebruik van DoubleVPN, 6 gelijktijdige apparaten, twee afzonderlijke kill-switches, deblokkeert Netflix, werkt met TOR, 30 dagen geld-terug-garantie, geen logs, cryptocurrencies geaccepteerd

Samen met ExpressVPN, Panama’s NordVPN wordt meestal gezien als de gouden standaard voor kant-en-klare Virtual Private Networks. Met meer dan 5500 servers kunnen zeer weinig concurrenten zijn snelheid en gemak evenaren en zijn de beveiligingsstandaarden uitzonderlijk. Uiterst solide 256-bit AES-codering, DNS-lekbescherming en de mogelijkheid om TOR via NordVPN te gebruiken, maken het een geweldige optie voor privacyfans.

Streamers hebben toegang tot Netflix in het rechtsgebied van hun keuze, en NordVPN is ook op maat gemaakt voor gamers, terwijl P2P-ondersteuning behoorlijk goed is. De apps zijn prachtig ontworpen en beschikbaar voor alle soorten apparaten’is ook een handige proxy-extensie voor browsers.

Tegelijkertijd kunt u anoniem betalen via cryptocurrency en proberen voordat u koopt met een garantie van 30 dagen. Prijzen zijn laag genoeg om de meeste gebruikers te verleiden, terwijl regelmatige kortingen hen op een regelmatige basis naar koopjesgebied sturen.

Hoewel NordVPN goedkoop is, zijn er een paar betere waardeopties. Ook doet het dat niet’t heb een router-app. Maar over het algemeen zijn deze tekortkomingen dat niet’t groot genoeg om het ergens lager op deze lijst van beste VPN's voor Argentinië te hebben.

2. CyberGhost

CyberGhost-servicelogo Bezoek CyberGhost

Plaats: Roemenië

pricing: begint bij $ 2,75 / maand

Kenmerken: Breed scala aan apps, een aangepaste app voor Amazon Fire Stick, 256-bit codering, IP-anonimisering, geen logs, 6200+ servers over de hele wereld, 45 dagen garantie, 7 gelijktijdige apparaten, onbeperkte bandbreedte

Roemenië’s CyberGhost is een goed voorbeeld van een VPN die echt goed functioneert, veel vakjes aanvinkt maar dat niet doet’t maakt het vrij.

Aan de positieve kant is CyberGhost supersnel en heeft een enorm bereik, met meer dan 6200 servers om uit te kiezen. Dit helpt bij het deblokkeren van Netflix, wat het heel goed doet, en over het algemeen betere snelheden levert voor gebruikers in Argentinië.

Beveiliging wordt verzorgd via 256-bit AES-codering en OpenVPN-protocollen (hoewel IKEv2 dat niet is’t inbegrepen), evenals volledige DNS- en IP-lekbescherming. U kunt dus anoniem op internet surfen zonder angst voor blootstelling. Als het ergste gebeurt en uw bescherming daalt, treedt de CyberGhost kill-schakelaar in werking om ervoor te zorgen dat lekken optreden’t een probleem.

Voeg 7 apparaten tegelijk toe en uitstekende compatibiliteit met slimme apparaten zoals de Amazon Fire Stick en jij’heb veel leuk te vinden. Dus wat is het niet’t zo aantrekkelijk?

Nou, klantenservice is geen sterk punt van CyberGhost. Jij kan’t bellen, dus gebruikers moeten vertrouwen op live chat of e-mail. We geven de voorkeur aan een menselijk element. En er zijn enkele beschuldigingen geweest over de nieuwe eigenaren van het bedrijf, met betrekking tot adware en malware. Niets’is nog bewezen, maar het’s iets om over na te denken.

3. Surfshark VPN

Surfshark VPN-servicelogo Bezoek Surfshark

Plaats: Britse Maagdeneilanden

Prijzen: begint bij $ 1,99 / maand

Kenmerken: Onbeperkte gelijktijdige verbindingen, codering van militaire kwaliteit, anti-malware tool, geen logs, deblokkeert Netflix, maakt torrenting mogelijk, cryptocurrencies geaccepteerd

Surfshark is absoluut een van de beste VPN's voor Argentinië, en hier’s waarom.

Om te beginnen biedt het uitstekende beveiliging en privacy. U’Ik krijg een no-logs provider die’s gevestigd op het Britse Maagdeneiland, een locatie ver van de leden van de Fourteen Eyes alliantie. Surfshark maakt ook gebruik van encryptie van militaire kwaliteit en heeft een betrouwbare kill-switch tot uw dienst.

Als het op snelheid aankomt, verwacht dan niets minder dan snel. Surfshark heeft meer dan 1000 servers in meer dan 60 landen en biedt een goede wereldwijde dekking. Met zo'n verbinding zou je moeten kunnen streamen in HD of zelfs 4K. Dat hangt natuurlijk af van uw locatie en ISP.

Over streaming gesproken, Surfshark is uitstekend voor het deblokkeren van Netflix en andere inhoudplatforms. Het heeft ook een app voor Amazon Fire TV en Fire Stick, naast ondersteuning van SmartDNS. Met dit laatste kun je je favoriete programma's streamen op smart-tv's (inclusief Apple TV) en gameconsoles.

Surfshark staat torrenting toe en is geweldig voor P2P, dankzij zijn snelheid en beveiligingsreferenties. In feite wel’s een van de beste VPN's voor torrenting. Tot slot, mocht u problemen ondervinden, dan is de 24/7 livechat er voor u.

4. VPNArea

VPNArea service-logo Bezoek VPNArea

Plaats: Bulgarije

pricing: begint bij $ 4,92 / maand

Kenmerken: Geen logs, OpenVPN, 256-bit encryptie, deblokkeert Netflix, uitstekende apps, 6 gelijktijdige verbindingen, kill-switch, biedt speciale IP's, accepteert cryptocurrencies

Het kan Bulgarije zijn’s nummer één Virtual Private Network, maar is VPNArea de beste VPN voor Argentinië? Niet helemaal, maar het komt heel dichtbij.

Alle basisbouwstenen zijn hier aanwezig. De codering als 256-bit AES, die zo solide is als het komt, en het n
etwerk maakt gebruik van OpenVPN-protocollen, wat extra beveiliging toevoegt. Bovendien is het logbeleid behoorlijk gezond, en dat zou er niet moeten zijn’het zijn geen zorgen dat informatie aan adverteerders wordt verkocht.

VPNArea doet dat niet’Het lijkt geen probleem te hebben om Netflix in Argentinië te deblokkeren, en het bedrijf beheert een server in Buenos Aires, wat helpt om de lokale snelheden te verhogen. Bitcoin en andere cryptocurrencies worden geaccepteerd, waardoor anonieme betalingen mogelijk zijn en je kunt 6 apparaten tegelijk aansluiten, wat genoeg zou moeten zijn.

Dus waarom isn’t VPNArea onze keuze voor de bovenste slot? Nou, terwijl het’s snel, er zijn snellere diensten in de buurt. En het servernetwerk is behoorlijk, maar dat is het wel’wordt overschaduwd door diensten zoals NordVPN of CyberGhost.

Er zijn ook historische problemen geweest met DNS-lekken met betrekking tot VPNArea. Het bedrijf heeft wijzigingen aangebracht in hun systemen, en dit lijkt opgelost, maar dat is het wel’s belangrijk om in gedachten te houden.

5. Perfecte privacy VPN

Perfect Privacy VPN-servicelogo Bezoek Perfect Privacy VPN

Plaats: Zwitserland

pricing: begint bij $ 8,95 / maand

Kenmerken: Geen logs, high-end encryptie, geen verkeerslimieten, 1000 Mbps bandbreedtelimieten, onbeperkte apparaten, apps voor alle belangrijke platforms, servers in 26 landen, TrackStop om advertentiecookies tegen te gaan, IPv6 ondersteund, 7-daagse garantie

Op het eerste gezicht, Zwitserland’s Perfecte privacy ziet er misschien niet zo aantrekkelijk uit. Immers, het’is duurder dan de meeste andere kanshebbers voor de titel van beste VPN voor Argentinië, en het heeft een bandbreedte van 1000 Mbps. Dat’s gif voor seriële torrenters. Maar het’is niet noodzakelijkerwijs een dealbreaker voor anderen.

Waarom? Omdat Perfect Privacy geavanceerde functies biedt die andere keuzes in deze ranglijst niet bieden’t. TrackStop wist bijvoorbeeld cookies en adware volledig uit uw online leven. En NeuroRouting gebruikt neurale nettechnologie om snelheden te optimaliseren.

Dan daar’is het niet zo kleine feit dat Perfect Privacy onbeperkte verbindingen mogelijk maakt. Dat’is een groot probleem voor grotere huishoudens of kleine bedrijven. En de codering en protocollen zijn ook actueel. Dus terwijl dit niet is’t voor iedereen, het’is een geweldige optie voor professionals.

6. ExpressVPN

ExpressVPN-servicelogo Bezoek ExpressVPN

Plaats: Britse Maagdeneilanden

pricing: begint bij $ 8,32 / maand

Kenmerken: 256-bit encryptie, alle belangrijke protocollen, hoge snelheden, 24/7 ondersteuning, geen logs, 30 dagen geld-terug-garantie, kill-switch, apps voor alle belangrijke platforms, servers in meer dan 90 landen, onbeperkte bandbreedte, 5 gelijktijdige apparaten

Een van de grootste namen in de VPN-scene, ExpressVPN, staat altijd dicht bij de top van de nationale ranglijst, en het heeft de titel van beste VPN voor Argentinië nipt gemist.

Aan de positieve kant, deze provider doet… goed, bijna alles goed. Snelheden zijn fantastisch en ExpressVPN werkt gemakkelijk rond Netflix-geoblokken alsof ze waren’t daar. De beveiliging is ook strak, dankzij 256-bit AES-codering en OpenVPN, evenals zero-knowledge DNS - zodat het bedrijf zelf geen idee heeft wat u bezoekt.

P2P wordt verzorgd, en daar’s geen bandbreedte limiet (geweldig voor torrents en streaming), terwijl de 30-dagen garantie u voldoende tijd geeft om het netwerk te beoordelen en een beslissing te nemen.

Er zijn echter enkele nadelen om te overwegen. Om te beginnen maakt ExpressVPN het mogelijk om slechts 5 apparaten tegelijkertijd aan te sluiten, wat minder is dan de meeste concurrenten bieden. Dat kan problemen veroorzaken voor gezinnen met meerdere laptops, consoles, slimme apparaten en smartphones.

Ten slotte is ExpressVPN een van de duurdere services, niet alleen op deze lijst, maar over het algemeen. Aan de andere kant wel’is elke dollar waard die u betaalt.

7. PureVPN

PureVPN-servicelogo Bezoek PureVPN

Plaats: Hong Kong

pricing: begint bij $ 1,32 / maand

Kenmerken: Meer dan 2000 servers in 140+ landen, 24/7 ondersteuning, onbeperkte bandbreedte, P2P-vriendelijke, anti-throttling maatregelen, 256-bit encryptie, DDoS-bescherming, kill-switch, veel apps, 31 dagen geld-terug-garantie

PureVPN is gevestigd in Hong Kong, dat technisch gescheiden is van China, hoewel dit bij sommige mensen alarmbellen zal wekken. In de praktijk zijn de prestaties van deze aanbieder echter niet’t getroffen door de nabijheid van Beijing.

Wat we hier hebben, is een solide, enorm populaire VPN. PureVPN biedt gouden standaardcodering, DNS-lekbescherming en extra's die u hebt gewonnen’t komt overal anders, zoals gespecialiseerde DDoS-bescherming. Dat kan vooral voor gamers geweldig zijn.

Flexibiliteit is een sterk punt van PureVPN, met apps voor smartphones, computers, routers en slimme apparaten, en u kunt 5 apparaten tegelijkertijd aansluiten - niet veel, maar waarschijnlijk genoeg voor de meeste thuisconfiguraties.

PureVPN heeft een grote reputatie als het gaat om Netflix deblokkeren en verslaan van geoblokken in het algemeen. Maar als je dat niet doet’t vindt dat het deblokkeren ervan net zo betrouwbaar is als jij’wil, daar’s een geld-terug-garantie van 31 dagen.

Wat niet’vinden we leuk? Afgezien van de Chinese jurisdictie, zijn de prijzen een beetje meedogenloos. Als je geluk hebt, kan PureVPN echt goedkoop zijn. Zo niet, dan wel’is behoorlijk duur, en daar’s geen middenweg.

8. VPN.ac

VPN.ac-servicelogo Ga naar VPN.ac

Plaats: Roemenië

pricing: begint bij $ 3,75 / maand

Kenmerken: 6 gelijktijdige apparaten, geen bandbreedtebeperkingen, aanwezigheid in 20+ landen, beveiligde DNS, meerdere protocollen, 256-bit AES-codering, directe klantenservice, crypto-betalingen toegestaan

VPN.ac bevindt zich in Roemenië en lijkt misschien erg ver van Argentinië, maar dat is het wel’is een zeer competitieve optie voor Zuid-Amerikaanse internetgebruikers. Kortom, dit is een budgetversie van iets meer functierijke alternatieven zoals NordVPN, maar daar’het is echt geen enorm verschil.

Versleuteling is solide, voldoet aan de 256-bit AES-standaard, het bedrijf gebruikt zijn eigen DNS-resolutiesystemen en er zijn talloze protocollen beschikbaar. Dat levert een goede beveiligingsconfiguratie op.

De mogelijkheid om 6 apparaten aan te sluiten is welkom, er zijn geen logbestanden en Roemenië wordt meestal ook beschouwd als een privacyvriendelijke jurisdictie. En bovendien, VPN.ac streeft ernaar mensen te gebruiken voor klantenondersteuning, met een hoog niveau van ondersteuning voor elke gebruiker.

En de nadelen? Dat zijn er eigenlijk maar weinig. De snelheden zijn goed en je zou Netflix moeten kunnen deblokkeren. De geld-terug-garantie van 7 dagen is korter dan we zouden willen, maar over het algemeen is dit een zeer aantrekkelijk product.

Hoe beoordelen we toonaangevende Virtual Private Networks in Argentinië?

Hier zijn de criteria die wij’heb gewogen om de beste VPN's voor Argentinië te wegen:

  1. Snelheid - in Argentinië hebben webgebruikers snelle toegang tot internationale sites nodig die zijdezachte streams en downloadsnelheden bieden.
  2. ontstoppen - als een provider dat kan’
    t deblokkeer Amerikaanse Netflix, het won’niet te vinden op onze lijst.
  3. Veiligheid - 100% waterdichte encryptie is een no-brainer. Eventuele zwakke punten en providers worden opzij gegooid.
  4. Privacy - wij geven de voorkeur aan providers die zich buiten het zogenaamde Fourteen Eyes-netwerk bevinden (inclusief landen zoals de VS en het VK). En geen logbeleid is niet onderhandelbaar.
  5. Prijs - terwijl de prijs niet is’t alles, het’is zeker een factor. Kwaliteit komt met een prijs, maar zoals deze aanbieders laten zien, doet die prijs dat niet’het moet overdreven zijn.

als jij’re in Argentinië, welke van deze VPN's heb je eerder gebruikt? Hebben we geweldige VPN's voor Argentinië gemist? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me