Beste VPN voor Frankrijk in 2020


Overheden over de hele wereld worden steeds invasiever voor onze persoonlijke gegevens. In Frankrijk hebben inlichtingendiensten niet langer een gerechtelijk bevel nodig om surveillance uit te voeren en kan elke internetprovider worden gevolgd “zwarte doos” algoritmen. Als wereldburger behoudt u zich het recht voor op privacy. Als u in Frankrijk woont of alleen het land bezoekt, nu’het is de tijd om te beginnen met het overwegen om een ​​Virtual Private Network (VPN) te krijgen.

Met een VPN kunt u verbinding maken met servers overal ter wereld, waardoor het voor de autoriteiten moeilijker wordt om uw persoonlijke gegevens los te wrikken. Hiermee hebt u ook toegang tot geo-beperkte inhoud door verbinding te maken met servers in die regio. Dit betekent dat jij’kunnen je favoriete shows inhalen overal, of je’opnieuw een toerist in Frankrijk of een Frans persoon die in het buitenland woont of werkt.

Om de beste VPN voor Frankrijk te vinden, wij’heb gezocht naar deze kwaliteiten:

 • sterke beveiliging en privacy
 • combinatie van prijs en functies
 • een locatie buiten de 5/9/14 Eyes surveillance groep van landen.

Geen tijd om te lezen? Dit zijn onze beste VPN's:

#PROVIDERMINIMUM PRICEMIN. price1. NordVPN1.NordVPN ‣ $ 3.492. Surfshark VPN2. Surfshark VPN ‣ $ 1.993. PrivateVPN3.PrivateVPN ‣ $ 3.824. ExpressVPN4.ExpressVPN ‣ $ 8.325. Astrill VPN5. Standaard VPN ‣ $ 10.006. VyprVPN6.VyprVPN ‣ $ 2,57. TorGuard7.TorGuard 4. $ 4.178. CyberGhost8.CyberGhost ‣ $ 2,75

1. NordVPN

NordVPN-servicelogo Bezoek NordVPN

 • Plaats: Panama
 • pricing: begint bij $ 3,49 / maand
 • Kenmerken: geweldige beveiliging, serverlijst, geo-deblokkering, ondersteuning

NordVPN is een geweldige VPN en zeker een van de beste VPN's voor Frankrijk. De positionering op deze lijst is een indicatie voor optimale kwaliteit, wat niet het geval is’t vreemd - als jij’Ik heb gehoord van NordVPN, jij’heb er vrijwel zeker goede dingen over gehoord.

De belangrijkste voordelen zijn een geweldige lijst met beveiligingsfuncties, geweldige snelheden en de prijs: voor iets meer dan $ 3 per maand kunt u erop vertrouwen dat uw privacy luchtdicht is en dat uw gegevens altijd volledig veilig zijn.

Het is niet alleen geweldig om uw persoonlijke gegevens uit de ogen van Franse inlichtingendiensten te houden’is ook geweldig voor het ontgrendelen van geo-beperkte inhoud. Zoals we al eerder zeiden, is dit een must voor veel gebruikers die in Frankrijk op vakantie zijn, evenals Franse locals die elders reizen. Als er iets misgaat, daar’is altijd het fantastische supportteam dat’s 24/7 beschikbaar!

2. Surfshark VPN

Surfshark VPN-servicelogo Bezoek Surfshark VPN

 • Plaats: Britse Maagdeneilanden
 • pricing: begint bij $ 3,49 / maand (of $ 1,99 van aangesloten bedrijven)
 • Kenmerken: geweldige beveiliging, geo-deblokkering, torrent-ondersteuning, downloadsnelheden

Deze relatief nieuwe VPN is perfect voor alle platforms. Dus waarom staat Surfshark VPN op een lijst van de beste VPN voor Frankrijk? Ten eerste, het’is een buitengewoon snelle service, met AES-256-GCM in plaats van de langzamere industriestandaard AES-256-CBC. Dit, samen met een goede serverlijst, maakt het perfect voor torrenting.

Het’s ook zeer veilig in andere opzichten en heeft alle relevante functies om het te bewijzen, inclusief een kill-schakelaar en een “sluipmodus.” Beter nog, zoals het is’geregistreerd bij de Britse Maagdeneilanden, is het niet verplicht om te voldoen aan de wetten betreffende het bewaren van gegevens. Dit betekent dat Surfshark elke cent van zijn relatief lage vraagprijs waard is.

3. PrivateVPN

PrivateVPN service-logo Bezoek PrivateVPN

 • Plaats: Zweden
 • pricing: begint bij $ 3,82 / maand
 • Kenmerken: geweldige snelheden, beveiliging, geo-deblokkering, torrent-ondersteuning

PrivateVPN is een razendsnelle VPN. Er is een belangrijk onderscheid tussen het en sommige anderen op deze lijst: PrivateVPN is erg goedkoop. als jij’ben je een torrent-fan met een beperkt budget, dan is PrivateVPN misschien wel de beste keuze.

Allereerst moeten we echter nota nemen van de Zweedse registerlocatie. Dit is een 14-Eyes land, dus misschien wilt u over het algemeen iets minder risicovol gaan. PrivateVPN heeft echter een onafhankelijk gecontroleerd no-logs-beleid, dat alle angst wegneemt dat snoopers uw persoonlijk identificeerbare informatie bemachtigen.

Als je wat aan het graven bent in PrivateVPN’s mechanica, bovendien merkt u misschien dat het slechts een kleine vloot servers heeft. Hoe lukt het om zo snel te zijn? Welnu, het bedrijf achter PrivateVPN koopt internetcapaciteit rechtstreeks van de IP-transitprovider, wat geweldig vooruitstrevend is en veel verwerkingskracht bespaart wanneer u’gebruik deze VPN op de achtergrond.

Hoewel PrivateVPN misschien niet de het beste VPN voor Frankrijk dan’is zeker een van de snelste. En voor een startprijs ruim binnen het lagere budgetbereik, zou je zeker een stuk slechter kunnen doen, gezien de beveiligingsmaatregelen en downloadsnelheden.

4. ExpressVPN

ExpressVPN-servicelogo Bezoek ExpressVPN

 • Plaats: Britse Maagdeneilanden
 • pricing: begint bij $ 8,32 / maand
 • Kenmerken: geweldige beveiliging, toegankelijkheid, geo-deblokkering, torrenting

U wilde beveiliging en ExpressVPN heeft u gedekt. Hoewel het zeker een van de duurdere opties is, wordt Express terecht beschouwd als een van de beste cybersecurity-tools die er zijn en is naar onze mening een van de beste VPN's voor Frankrijk.

Met toepassingen voor elk groot besturingssysteem, het’is ook een van de meest toegankelijke beschikbare VPN's, en de locatie op de Britse Maagdeneilanden betekent dit ook’ver weg van de nieuwsgierige blikken van de 5/9/14 Eyes-groep (die uiteraard ook Frankrijk omvat).

uitdrukken’ referenties worden versterkt door de AES-256-bit encryptie, kill-switch en private DNS-servers, die allemaal een onoverwinnelijk beveiligingssysteem vormen. De VPN’De geo-deblokkeermogelijkheden zijn ook ongeëvenaard, omdat het op betrouwbare wijze toegang heeft tot Netflix, BBC iPlayer, HBO Go, Amazon Video en nog veel meer zonder zweet.

Functies zoals split tunneling verbeteren ook de gebruikerservaring, omdat de gebruiker hiermee Express kan toepassen’ cybersecurity-dapperheid voor specifieke, geïsoleerde kanalen. Met andere woorden, je don’u hoeft zich geen zorgen te maken over het verliezen van uw toegang tot mobiel bankieren of locatiegebaseerde diensten (die vaak worden afgesloten wanneer ze worden benaderd via buitenlandse IP-adressen).

Wanneer je’Als u bovengemiddeld betaalt voor een VPN, moet u weten of u’krijg je geld’s waard; zoals u kunt zien, bent u dat zeke
r met ExpressVPN.

5. Astrill VPN

Astrill VPN-servicelogo Bezoek Astrill VPN

 • Plaats: Seychellen
 • pricing: begint bij $ 10,00 / maand
 • Kenmerken: geweldige beveiliging, serverlijst, torrenting, downloadsnelheden, ondersteuning

Deze op de Seychellen geregistreerde VPN valt ver buiten de jurisdictie van de 5/9/14 Eyes-allianties. Het’is ook veel sneller dan veel andere keuzes voor de beste VPN in Frankrijk en kost ongeveer hetzelfde bedrag per maand. Er zijn echter bepaalde belangrijke factoren die Astrill VPN onderscheiden in het grotere schema van dingen.

Over het algemeen lijkt Astrill ontworpen te zijn met gamers in gedachten. Het heeft een speciale torrenting-client (P2P VPN) en extreem hoge downloadmogelijkheden. Dit doet het niet’t maakt het tot een overbodige VPN voor reguliere internetgebruikers als zodanig - het’is net zo luchtdicht als anderen op deze lijst - maar daar’s minder nadruk op geo-deblokkering met Astrill, wat betekent dat het’Het is de moeite waard om uw opties zorgvuldig te overwegen bij het kiezen tussen de twee.

Terwijl het niet is’t de beste optie voor streamingdiensten, Astrill doet de mogelijkheid hebben om de meeste andere gecensureerde inhoud wereldwijd te deblokkeren. Dit is misschien geen probleem in Frankrijk, waar inhoudscensuur relatief zeldzaam is, maar voor Franse inwoners die naar minder tolerante overzeese gebieden reizen, is het’het vermelden waard dat er maar weinig domeinen zijn die Astrill kan’t ontgrendelen. Al met al is dit een betrouwbare en stevige kleine VPN die, afhankelijk van uw behoeften, precies kan zijn wat u bent’ben op zoek naar.

6. VyprVPN

VyprVPN-servicelogo Bezoek VyprVPN

 • Plaats: Zwitserland
 • pricing: begint bij $ 2,5 / maand
 • Kenmerken: geweldige beveiliging, serverlijst, geo-deblokkering, torrenting, downloadsnelheden

Gamers kunnen zich verheugen met het door VyprVPN op maat ontworpen Chameleon-protocol. Deze handige functie voorkomt dat uw internetprovider uw bandbreedtetoelage beperkt, wat vaak gebeurt met gegevenszware processen zoals torrenting en gaming.

Met zijn eigen privé DNS-server en AES-256-bit encryptie is VyprVPN ook een andere zeer veilige VPN die profiteert van zijn Zwitserse registerlocatie. Het heeft dus geen wetten voor gegevensbewaring waaraan het moet voldoen, waardoor het ver weg is van de ogen van de 5/9/14 alliantie.

VyprVPN is daarom een ​​geweldige mid-range, allrounder VPN. Dit wordt weerspiegeld in de prijs, de redelijke maandelijkse startkosten van vijf dollar, die ruwweg tussen de lagere en hogere VPN-kosten liggen. Hoewel we niet met een recht gezicht kunnen zeggen dat het’is echt de beste VPN voor Frankrijk in het algemeen’s zeker een geweldige kandidaat als de informatie we’hier behandeld gebeurt om aan uw behoeften en interesses te voldoen.

7. TorGuard

TorGuard-servicelogo Bezoek TorGuard

 • Plaats: VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA
 • pricing: begint bij $ 4,17 / maand
 • Kenmerken: geweldige snelheden, beveiliging, geo-deblokkering, torrent-ondersteuning

Om het te zeggen’TorGuard bevindt zich in het midden van de 5 Eyes alliantie groep en is een opmerkelijk kogelvrije VPN die supersnelle downloads combineert met een geweldige interface die torrenting ondersteunt.

Het wordt geleverd met OpenVPN, IKEv2 en Stealth VPN, wat enkele van de beste protocollen op de markt zijn. Met een AES-256-bit encryptiecodering, een no-logs-beleid en een kill-switch is TorGuard in principe zo veilig als in basistermen kan zijn.

Het enige echte probleem is dat de e-mailclient Gmail is, waarvan bekend is dat deze kan worden gehackt. Natuurlijk zouden er heel wat dingen moeten gebeuren voordat hackers je e-mailadres kunnen vinden, maar dat is het wel’s het vermelden waard ongeacht.

Helaas, hoewel niet de beste VPN voor Frankrijk, is TorGuard geweldig als torrenting je optreden is. Ondanks de locatie en e-mailclient, zou er geen probleem voor uw beveiliging moeten zijn (hoewel dat’s altijd het onthouden waard).

8. CyberGhost

CyberGhost-servicelogo Bezoek Cyberghost

 • Plaats: Roemenië
 • pricing: begint bij $ 2,75 / maand
 • Kenmerken: geweldige snelheden, beveiliging, geo-deblokkering, torrent-ondersteuning

Buiten het bereik van de 14-Eyes biedt CyberGhost kwaliteitsdienst aan meer dan 30 miljoen gebruikers wereldwijd. Biedt goede snelheden met zijn 6200+ servers in 90+ landen. Het heeft veel te bieden, of het nu gaat om beveiliging, solide snelheden, deblokkering van geo-beperkte services en games, torrenting en meer.

Privacy en beveiliging zijn Cyberhost’s sterke punten bedankt’s tot 256-AES-codering van militaire kwaliteit en hoogwaardige overdrachtsprotocollen - OpenVPN (TCP / UDP), IKEv2 en L2TP / IPSec. Je krijgt ook een altijd-kill-schakelaar om betrouwbare bescherming te bieden tegen ongewenste DNS- en IP-lekken.

Het heeft apps voor Windows, Mac, iOS en Android. De client ziet er geweldig uit en heeft veel opties om aan te passen voor geavanceerde gebruikers, terwijl hij nog steeds gebruiksvriendelijk genoeg is voor de nieuwkomers. CyberGhost deblokkeert betrouwbaar Netflix en werkt goed met torrents (daarvoor krijg je een speciale lijst met servers).

De prijzen zijn vergelijkbaar met Cyberhost’s concurrenten en het terugbetalingsbeleid staat 45 dagen geld-terug-garantie toe. Plus daar’s een gratis 24-uurs gratis proefperiode.

En de beste VPN voor Frankrijk is…

NordVPN-logoDaar’s weinig concurrentie: de beste VPN voor Frankrijk is NordVPN. De reden waarom het Frankrijk blijft’De nummer een keuze is dat het’s hyperveilig, ultrabetrouwbaar en uitstekend in het ontgrendelen van geo-beperkte inhoud. Heel eenvoudig daar’niets anders dan een geweldige allround ervaring.

Toch, als jij’Als je een beperkt budget hebt, kun je Surfshark altijd proberen. Andere uitvoerbare opties van buiten de 5/9/14 Eyes-landen zijn ExpressVPN, VyprVPN en Astrill. Dit laatste is bovendien een geweldige optie voor fans van gaming en torrenting.

als jij’re in Frankrijk, welke van deze VPN's heb je eerder gebruikt? Hebben we een geweldige VPN voor Frankrijk gemist? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

49 − = 43

map