Beste VPN voor Iran in 2020


Sinds zijn geboorte in de ’90's, ongeveer 90% van de Iraniërs hebben toegang gekregen tot computers en internet. Helaas betekenen enorme censuurbeperkingen dat internetgebruikers geen toegang hebben tot nuttige inhoud over de hele wereld. Al in 2012 was ongeveer een derde van de sites op internet niet toegankelijk voor Iraniërs, waaronder YouTube, Facebook, Twitter en Google Plus.

Je hebt een Virtual Private Network (VPN) nodig om niet alleen de bovengenoemde websites, maar ook Netflix te deblokkeren, om gegevens op je smartphone te beschermen en te stoppen met smoren. Een VPN-service van topkwaliteit verandert uw IP-adres in een niet-Iraans adres, zodat uw activiteit niet werkt’t kunstmatig vertraagd of geblokkeerd.

als jij’woonachtig in Iran en heb je regelmatig toegang tot online content, zul je op de hoogte zijn van de volgende vereisten als het gaat om het selecteren van de beste VPN:

  • Online beveiliging is een zeer reële zorg.
  • Het’is van cruciaal belang om uw online identiteit te beschermen.
  • Bescherming tegen hackeraanvallen, malware, identiteitsdiefstal en meer, is essentieel.
  • Een VPN met hoge snelheid is belangrijk.
  • Goed geprijsd en waar voor uw geld.
  • Gelegen buiten de 14-ogen alliantie (surveillancegroep van landen die internettoegang bewaken.)

Hier zijn de beste voor de klus.

Geen tijd om te lezen? Dit zijn onze beste VPN's:

#PROVIDERMINIMUM PRICEMIN. price1. NordVPN1.NordVPN ‣ $ 3.492. CyberGhost2.CyberGhost ‣ $ 2.753. Surfshark VPN3. Surfshark VPN ‣ $ 1.994. ExpressVPN4.ExpressVPN ‣ $ 8.325. PrivateVPN5.PrivateVPN ‣ $ 3.826. VyprVPN6.VyprVPN ‣ $ 2,57. PureVPN7.PureVPN ‣ $ 1,32

1. NordVPN

NordVPN-servicelogo Bezoek NordVPN

NordVPN is ongeëvenaard op de eerste plaats als de beste VPN voor kijkers in Iran.

Plaats: Panama
pricing: begint bij $ 3,49 / maand
Kenmerken: geweldige beveiliging, snelheden, serverlijst, torrenting en ondersteuning

Momenteel onderhoudt NordVPN meer dan 5500 servers in 58 verschillende landen, en dit wordt steeds uitgebreid, zodat gebruikers toegang hebben tot een snelle verbinding.

Abonnees kunnen profiteren van speciale servers voor exclusieve privacyfuncties zoals dubbele codering, ui via VPN-routering en DDoS-bescherming. Het is misschien niet ideaal als je een torrent-gebruiker bent, dus zorg ervoor dat je een betrouwbare verbinding kunt krijgen of een terugbetaling kunt krijgen.

2. CyberGhost

CyberGhost-servicelogo Bezoek CyberGhost

Plaats: Roemenië
pricing: begint bij $ 2,75 / maand
Kenmerken: geweldige beveiliging, serverlijst, torrenting en ondersteuning

CyberGhost heeft zijn kenmerkende 256 AES-codering plus een nulregistratiebeleid voor verkeer, tijdstempels en IP-adres, die allemaal een extra beveiligingslaag bieden. Dankzij DNS-lekbescherming en kill-switch kan uw identiteit niet worden ontdekt.

Verbindingen zijn snel over de hele wereld dankzij een groot netwerk van knooppunten en 6200+ servers in meer dan 90 landen.

3. Surfshark VPN

Surfshark VPN-servicelogo Bezoek Surfshark

Plaats: Britse Maagdeneilanden
pricing: begint bij $ 1,99 / maand
Kenmerken: onbeperkte verbindingen, geweldige beveiliging, stealth-modus, ondersteuning voor torrenting

Surfshark VPN is goedkoop en sterk en biedt onbeperkte gelijktijdige verbindingen per account. De service maakt gebruik van onbreekbare AES-256-codering, heeft een sterke kill-schakelaar en krachtige anti-censuurfuncties in de vorm van Camouflagemodus en Geen grenzen modus.

Deze relatieve nieuwkomer in de VPN-ruimte heeft een formidabel netwerk van 1000+ servers in 60+ landen. Dit omvat 3 landen in het Midden-Oosten.

4. ExpressVPN

ExpressVPN-servicelogo Bezoek ExpressVPN

Plaats: Britse Maagdeneilanden
pricing: begint bij $ 8,32 / maand
Kenmerken: geweldige beveiliging, snelheden, serverlijst, torrenting en ondersteuning

ExpressVPN heeft aangepaste software en apps die compatibel zijn met Windows, Mac, Linux, Android en iOS. ExpressVPN is beschikbaar in 90+ verschillende landen. Toegang tot Netflix, Bitcoin-betalingen en het ontwijken van de Great Firewall van China!

Verbindingen met Express VPN zijn snelle verbindingen, ongeacht waar u zich bevindt of waar u een virtueel IP-adres nodig hebt. Een sterke 256-bit AES-codering biedt privacy. Het zero-logging verkeersbeleid op verkeer beschermt DNS-aanvragen en IP-adressen. DNS-lekbescherming en kill-schakelaar en een ingebouwde snelheidstest zorgen voor de hoogste snelheden. Het enige echte negatieve - het’is vrij duur en niet’t heb een stealth-modus.

5. PrivateVPN

PrivateVPN service-logo Bezoek PrivateVPN

Plaats: Zweden
pricing: begint bij $ 3,82 / maand
Kenmerken: Onderhoudt snelle servers en uitstekende toegang tot Netflix-streams.

Hoewel PrivateVPN sommige functies van andere VPN's mist, heeft het nog steeds zeer krachtige beveiligingsmaatregelen.

PrivateVPN is uitstekend voor eenvoudige, dagelijkse activiteiten, wereldwijde Netflix-toegang, Hulu-toegang en gebruikersvriendelijke functies. Het biedt goede snelheden, maar mobiele apps zijn niet zo opwindend als bij sommige VPN's, en er zijn een paar extra functies.

6. VyprVPN

VyprVPN-servicelogo Bezoek VyprVPN

Plaats: Zwitserland
pricing: begint bij $ 2,5 / maand
Kenmerken: geweldige beveiliging, serverlijst, snelheden en ondersteuning

VyprVPN bezit en beheert 700+ servers in 70+ verschillende landen, wat betekent dat een derde nooit toegang heeft tot uw persoonlijke gegevens - VyprVPN behoudt volledige controle over alle hardware / software.

Deze VPN biedt 256-bit AES-codering, DNS-lekbescherming, een automatische kill-schakelaar en een nulregistratiebeleid voor verkeer. Handtekening “Kameleon technologie” mantelt datapakketten in een extra laag, zodat metadata verborgen blijven. Op deze manier is diepe pakketinspectie uitgeschakeld. VyprVPN kan moeiteloos censuurmuren doorbreken in China, Rusland en Iran. Netflix-toegang is uitstekend; er is echter vaak een vertraging bij het verbinden en loskoppelen van servers.

7. PureVPN

PureVPN-servicelogo Bezoek PureVPN

Plaats: Hong Kong
pricing: begint bij $ 1,32 / maand
Kenmerken: Als u VPN-beveiliging en extra online beveiligingsfuncties nodig hebt, is PureVPN de ideale oplossing.

Er zijn geen extra downloads of abonnementskosten vereist voor deze extra laag. Virusbescherming, een malwareschild, app-blokkering en filters op DNS-niveau zijn gebundeld in één abonnement.

PureVPN onderhoudt een netwerk van meer dan 2.000 servers in 140+ landen over de hele wereld. Beveiliging wordt geboden door 256-bit codering en een
nulregistratiebeleid, DNS-lekbescherming en een automatische kill-switch maken het pakket compleet.

Kan ik gratis VPN gebruiken in Iran?


Het’Het is belangrijk op te merken dat u over het algemeen krijgt waar u voor betaalt wanneer u kiest voor een gratis VPN-service. Deze bedrijven kunnen niet vertrouwd worden met uw online beveiliging en identiteit.

Aangezien bij dit soort VPN geen geld in handen komt, houden providers hun servers online door te adverteren - dit wordt in uw browser geplaatst en gegevens worden zonder uw medeweten of toestemming verzameld. Soms worden deze gegevens verkocht aan derden.

Gratis VPN-providers worden simpelweg niet geadviseerd als u uw privacy en internetbeveiliging wilt behouden.

als jij’ben je in Iran, welke van deze VPN's heb je eerder gebruikt? Hebben we geweldige VPN's voor Iran gemist? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me