Betternet voor torrenting


Betternet is tegenwoordig een vrij populaire gratis VPN-keuze voor miljoenen gebruikers. We geloven echter dat dit een van die privacytools is die er op het eerste gezicht allemaal veilig en betrouwbaar uitziet, maar hieronder vindt u een aantal zorgwekkende problemen. Dus, is Betternet voor torrenting een goed idee? Laat’s zien.

Als het gaat om torrenting, benadrukken we altijd dat een VPN het hoogst mogelijke niveau van privacy moet hebben zonder dat er logs worden geregistreerd en bewaard. Torrenting is misschien niet eens legaal in uw land of u bent een gebruiker die de neiging heeft illegale bestanden te downloaden of te uploaden. In deze gevallen heeft u een goede anonimiteit nodig; of anders zou je vroeg of laat een kennisgeving of een boete kunnen krijgen.

Torrenting en P2P-bestandsuitwisseling gaat echter niet alleen over het delen van auteursrechtelijk beschermd materiaal - dat we op geen enkele manier aanmoedigen of promoten. Als uw belangrijkste gebruik van BitTorrent, uTorrent of Vuze gaat over het delen van grote legale bestanden, heeft u misschien toch geen maximale privacy nodig. Het hangt dus af van hoe u een van deze platforms voor het delen van bestanden gebruikt.

Is Betternet VPN goed voor torrenting? Dit hangt ook af van uw behoeften. Maar voordat u meegaat om te ontdekken of we deze VPN-service betrouwbaar genoeg hebben gevonden, laten we het doen’zie enkele basisprincipes van VPN-torrenting.

Waarschuwing!

Torrenting zonder VPN is een probleem

Hoewel torrenting in de meeste landen legaal is, is het downloaden van auteursrechtelijk beschermde inhoud dat niet. Don’t betrapt het - gebruik een VPN!

Nu Betternet kopen ▸

Waarom je een VPN nodig hebt voor torrenting

Betternet voor Torrenting

Niet alle landen houden van of waarderen het idee van VPN-apps, die kunnen worden gebruikt om gecensureerde en geo-beperkte websites te deblokkeren om toegang te krijgen tot inhoud die om een ​​goede reden beperkt is. In sommige landen zoals Irak, Wit-Rusland, Turkmenistan en Noord-Korea is het gebruik van VPN-services volledig verboden.

In andere regio's van de wereld kan het worden beperkt tot alleen door de overheid goedgekeurde VPN's (bijvoorbeeld in China, Rusland en Iran) of tot bepaalde personen (in de Verenigde Arabische Emiraten). In andere landen kunnen torrenting of bepaalde torrent-sites worden geblokkeerd.

Dus zelfs als uw BitTorrent-, Vuze- of uTorrent-gebruik helemaal over legale bestandsuitwisseling gaat, kunt u in dergelijke landen in de problemen raken met het gebruik van torrents. De enige anonieme manier om torrents te blijven gebruiken, is om je hele internetverkeer te versleutelen of te verdoezelen met een VPN-oplossing. Zonder dergelijke bescherming kunnen uw ISP (internetprovider) en andere ongewenste partijen zoals overheden en cybercriminelen uw internetcommunicatie gemakkelijk onderscheppen en tegen u gebruiken.

Maar de vraag blijft: is het veilig om Betternet te gebruiken voor torrenting? Voordat we deze cruciale vraag kunnen beantwoorden, moeten we onze strikte VPN-criteria voor torrenting met u delen.

Basiscriteria voor veilige VPN-torrenting

veilige VPN-torrenting

Om te beslissen of een VPN goed en veilig is voor torrenting, heb je een reeks strikte criteria nodig als filter. Aangezien P2P-bestandsuitwisseling een grijs gebied is als het gaat om legaliteit, zijn wij van mening dat het hoogst mogelijke privacyniveau een must is.

Zelfs als je je torrent-client alleen gebruikt om grote en volledig legale bestanden uit te wisselen, wil je misschien dat dit volledig anoniem is.

Voor de beste VPN-torrent-ervaring moet je rekening houden met deze punten:

 • Echt geen logboekbeleid: de VPN-provider registreert geen verbinding en ook geen gebruikslogboeken. Daar’s geen geschiedenis van (persoonlijk identificeerbare) logboeken gedeeld met de autoriteiten.
 • Geoptimaliseerde P2P-servers: help ISP-beperkingen te omzeilen, gericht op het delen van grote bestanden om P2P-verkeer zo snel mogelijk te maken.
 • Fatsoenlijke beveiligingsfuncties: AES-256 encryptie, OpenVPN, IPsec of zelfs obfuscation (een langzamere maar veiligere optie).
 • Dodemansknop: om IP / DNS-lekken te voorkomen als een verbinding wegvalt.
 • IP / DNS-lekbescherming: om geen gevoelige informatie te lekken om te voorkomen dat u wordt gelokaliseerd en gekoppeld aan uw internetverkeer.
 • Goede verbindingssnelheden: voor de snelst mogelijke downloads en uploads.
 • Geen of zeldzame verbindingsdalingen: om te zorgen voor een naadloze streaming van bestanden.

Naar onze mening mag u nooit een VPN gebruiken die een van deze cruciale punten mist, tenzij uw online beveiliging en privacy niet de belangrijkste redenen zijn waarom u in de eerste plaats een dergelijke service nodig hebt.

Houd er rekening mee dat zelfs als u ervoor kiest om Betternet te installeren voor torrenting op uw apparaat, dit niet betekent dat uw BitTorrent-, uTorrent- of Vuze-client het gecodeerde VPN-kanaal zal gebruiken voor zijn communicatie. Vergeet niet om je torrent-software te configureren om ervoor te zorgen dat je inderdaad beschermd bent.

Eindelijk, laat’Bekijk wat Betternet te bieden heeft en hoe het voldoet aan onze criteria.

Moet ik Betternet gebruiken voor torrenting?

betternet voor torrents

Een VPN is net zo goed als de privacy die het biedt voor zijn gebruikers. Dat gezegd hebbende, moeten we ook meteen toevoegen dat dit ook van uw behoeften kan afhangen. Aangezien we ons echter concentreren op de vraag of Betternet goed en veilig is voor torrenting of niet, moet deze VPN aan onze criteria voldoen om een ​​aan te bevelen service te zijn.

Ten eerste is Betternet gevestigd in Canada, een land met vijf ogen. Dit betekent dat Betternet door de overheid en andere autoriteiten kan worden gedwongen om gebruikers te monitoren en de gelogde gegevens te delen. De vraag is dus: hoeveel informatie registreert Betternet en kan deze worden gebruikt om u te identificeren?

Gelukkig doet Betternet dat niet’t lijkt websitegebruiksgegevens te loggen, wat een goed begin is. Maar we kunnen’t er zeker van zijn dat andere persoonlijke informatie niet wordt vastgelegd of zelfs met derden wordt gedeeld, omdat het Privacybeleid hier wat vaag over is. Van advertenties van derden en gepromote video's wordt gezegd dat ze generiek zijn en niet zijn aangepast zoals ze vroeger waren.

Dus laat’s zeggen deze VPN niet’Om iets te loggen (wat een beetje vergezocht is), is het slechte nieuws dat er geen kill-schakelaar is en ook geen DNS-lekbescherming. Dat is nu nogal zorgelijk, want zonder dergelijke beveiligingsfuncties kunt u gemakkelijk worden gevonden nadat u vitaal gevoelige informatie hebt gelekt.

Natuurlijk wel’is eng genoeg om te horen dat nieuwsgierige blikken via fysieke lekken te weten kunnen komen over uw fysieke locatie, maar het echte probleem is dat uw internetverkeer ook aan u kan worden gekoppeld. Je kunt eenvoudig zelf de wiskunde doen over wat dit betekent in het geval van torrenting, toch??

Laat’s praten wat meer over privacy en Betternet.

Wist u dat wanneer u deze VPN gebruikt, derden cookies op uw apparaten kunnen installeren en uw online activiteiten kunnen volgen, inclusief uw klikken en voorkeuren?

Dat doet het niet’het klinkt oo
k niet geweldig.

Wanneer je deze kaarten op tafel hebt, doet dat helaas niet’het maakt echt niet uit of Betternet OpenVPN en andere privacyprotocollen aanbiedt of niet. U en uw internetcommunicatie kunnen gecompromitteerd raken; dat’Het enige dat telt is als anonimiteit uw belangrijkste zorg is.

Maar we kunnen ook ingaan op technische details over de weinige servers die deze VPN heeft (17 locaties) en hoeveel gratis gebruikers deze van de ongeveer 38 miljoen overbelasten. Deze feiten zouden het ook twijfelachtig maken om Betternet te gebruiken voor torrenting.

“Hoe zit het met Betternet-snelheden?” - vraag je je misschien nog af. Nou, zelfs als je soms goede snelheden krijgt om HD-video's te bekijken, kunnen er vervelende verbindingsverliezen optreden. Natuurlijk kun je meer geluk hebben met de premium-versie. Maar zou je het echt willen riskeren??

Al met al doen we dat niet’t gelooft dat Betternet de beste keuze is voor een VPN voor torrenting; en dit was een understatement. Simpel gezegd, u kunt niet het niveau van beveiliging en privacy hebben dat nodig is om torrents veilig te downloaden en te uploaden. Dat gezegd hebbende, je kunt nog steeds het risico lopen om de gratis versie daar te gebruiken’is niets te verliezen (denk je misschien) - nou ja, misschien een paar duizend dollar na een copyright-melding of een rechtszaak als je op dun ijs zou lopen.

Lees onze volledige Betternet Review

Alternatieve VPN voor torrenting

Je bent misschien kapot van het nieuws dat we je brachten over Betternet omdat torrenting een slecht idee is. Maar dit zou u niet van de juiste richting weg moeten sturen; je realiseert je dat je een VPN nodig hebt voor torrenting. Dus laten we de beste voor u ontdekken als u nog steeds geïnteresseerd bent. Klik op de onderstaande link voor meer informatie over onze beste keuzes.

Beste VPN voor torrenting

ExpressVPN ExpressVPN 9.5 / 10Beschikbare beveiliging, betrouwbare geo-deblokkering en bovengemiddelde snelheden maken ExpressVPN tot een van onze favoriete VPN's in het algemeen. Een premium tool in elk opzicht, inclusief de prijs.

 • Waterdichte beveiliging
 • Enorme serverlijst
 • Geweldig voor streaming
 • Zeer goed voor torrenting
 • Erg snel
 • 24/7 klantenondersteuning

NordVPN NordVPN 9.5 / 10Volledige privacypraktijken, geavanceerde beveiligingsfuncties en betrouwbare geo-deblokkeermogelijkheden maken NordVPN de onbetwiste marktleider. Wat uw behoeften ook zijn, met deze VPN bent u verzekerd - alles vanaf slechts $ 3,49 per maand.

 • Uitstekende beveiliging
 • Geweldige serverlijst
 • Geweldig voor Netflix
 • Goed voor torrenting
 • Zeer eenvoudig in gebruik
 • Betaalbare prijzen

CyberGhost CyberGhost 9.1 / 10 CyberGhost is een van de populairste VPN's op de markt en biedt veel mogelijkheden op het gebied van beveiliging, gebruiksgemak en deblokkering van inhoud. Hoewel het niet het snelste paard in de stal is, is het toch een goede keuze voor streaming en torrenting.

 • Enorme serverlijst
 • Solide beveiliging
 • Zeer gebruiksvriendelijk
 • Werkt met Netflix
 • Goed voor torrenting
 • 24/7 live chat ondersteuning
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

98 − 91 =

map