Er Betternet sikkert?

VPN-tjenester bliver mere og mere populære, da flere og flere hjemmebrugere og forretningsbrugere forstår fordelene ved at gøre deres browsing privat. Dette har betydet, at der er et stort antal VPN-udbydere til rådighed, og at prøve at finde en sikker kan være et udfordrende forslag. Betternet er et sådant værktøj - det lover at levere en fuld VPN-service uden at opkræve dig et cent. Dette er et attraktivt tilbud, men er en anstændig VPN-service af høj kvalitet og er Betternet sikker?


Dræb kontakt

Inden vi går videre med denne gennemgang af Betternet, er vi nødt til at se på to centrale spørgsmål. For det første er kill-switch det temmelig dramatiske klingende navn for en af ​​de vigtigste sikkerhedsfunktioner indbygget i VPN-systemer. Kill-switches er designet til at sikre, at din identitet ikke gør det’t lækker, hvis din VPN-forbindelse falder.

Dette er grunden til at kill-switches er vigtige, da de øjeblikkeligt skærer internetforbindelser, når VPN mislykkes, hvilket sikrer, at intet uhensigtsmæssigt kan ske uden brugeren’s viden. Selvom mange samvittighedsfulde VPN-udbydere leverer et kill switch-system, undlader Betternet desværre ikke. Måske skyldes dette VPNs frie karakter, men det’s bestemt en dårlig start med at tackle spørgsmålet om sikkerhed.

DNS-lækager

Et andet område, hvor Betternet virkelig falder ned, er DNS-lækager. Disse opstår, når internetudbydere er i stand til at spore internetbevægelser, uanset det faktum, at du’bruger igen en VPN-tjeneste. Alle DNS-anmodninger skal dirigeres gennem VPN-tunnelen i stedet for at bruge din ISP, men Windows bruger undertiden standardindstillingerne uanset din VPN-forbindelse, medmindre VPN har værktøjer imod dette.

Desværre scorer Betternet meget dårligt i dette område og lækker ikke kun DNS-forespørgsler, men også din IPv4 / IPv6. Er Betternet sikkert? Ikke på dette bevis!

Problemer med malware

Okay, så det’er en meget dårlig start for Betternet. Så mens vi’igen ved det, vi’d bedre gå over nogle af de andre problemer, der er forbundet med dette system. For det første har det vist sig, at nogle af de programmer, der er tilknyttet softwaren, indeholder malware. Dette er ikke ualmindeligt for freeware-programmer, og det ser desværre ud til, at Betternet ønsker at give noget af sin indtjening tilbage via urimelige software-tilføjelser.

Derudover er det bemærket, at andre applikationer, der er tilknyttet Betternet, indeholder tredjeparts sporingsbiblioteker, hvilket betyder, at privatlivets fred, der er forbundet med dette system, er endnu dårligere, end vi måske allerede havde forestillet os. Betternet giver også tredjepart adgang til visse aspekter af brugerdata, hvilket betyder, at dine oplysninger aldrig er 100% sikre. I øjeblikket dig’undrer sig sandsynligvis over, hvorfor nogen overhovedet tilmelder sig Betternet-systemet!

Men det’det er ikke slutningen på dine problemer. Betternet hævder at have ingen logfiler over brugerregistreringer, men logger faktisk visse brugerdata. Dette er især fordømmende i betragtning af, at tredjeparter også kan få adgang til disse data og kompromittere brugernes sikkerhed og privatliv. Hastigheden for adgang leveret af Betternet er dårligere end med abonnementssystemer, og vi fandt, at Betternets pålidelighed var særlig dårlig, med hyppige droppede forbindelser.

Fortrolighedspolitik

Vi’Vi har allerede skitseret mange af de privatlivsproblemer, der er forbundet med Betternet, men den anvendte kryptering kan også være et vigtigt problem. Virksomhedens privatlivspolitik tyder ikke på, at der bruges 256-bit-kryptering, hvilket generelt betragtes som branchestandarden. I stedet for henvises til 128-bit-kryptering i privatlivspolitikken, hvorimod et andet blogindlæg på virksomheden andetsteds’s websted hævder, at de tilbyder AES-256-kryptering.

Så denne uoverensstemmelse gør det ikke igen’t giver præcist indtryk af en pålidelig virksomhed. Med hensyn til VPN-protokoller tilbyder Betternet OpenVPN og L2TP / IPsec, hvilket er et anstændigt valg, men det er måske en smule skuffelse, at ligesom IKEv2 og SSTP ikke tilbydes.

Konklusion

Afslutningsvis er det desværre umuligt for os at anbefale Betternet VPN. Der er simpelthen for mange sikkerhedsløjfer og oversigter, mens den blandede meddelelser, som virksomheden har leveret med hensyn til dens kryptering, også er bekymrende.

Tjenestens hastighed er ekstremt dårlig, og det ville være særligt bekymrende, når du bruger Betternet til torrenting eller med en streamingtjeneste.

Dette føles i sidste ende som det gratis system, som det er, og selvom premium Betternet muligvis leverer en bedre service, er virksomheden nødt til at forbedre sit spil, hvis det har nogen formodning om alvorligt at konkurrere med markedslederne.

Er Betternet sikkert? Absolut ikke.

Anbefalet læser:

Betternet anmeldelse

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me