Pulse Secure VPN-gennemgang

Mine damer og herrer, lad os introducere dig en markedsledende online sikkerhedsløsning for virksomheder: Pulse Secure VPN. Virksomheden (Pulse Secure, LLC) bag denne VPN og andre relaterede løsninger er placeret i San Jose, Californien. Dette betyder amerikansk jurisdiktion og overvågning af Five Eyes. Denne gang er det dog ikke’t betyder virkelig noget.

Puls har en imponerende baggrund på dette felt med “15 års innovation og forfining” og en portefølje af flere produkter. Hvis din virksomhed eller universitet har brug for næste generations sikker adgang, kan Pulse Secure VPN muligvis være en god kandidat.

Faktisk 20.000 virksomheder og 80% af Fortune 500-virksomheder har allerede truffet deres valg om at beskytte virksomhedens ressourcer med denne VPN.

Hvad det er godt for

Pulse Connect Secure er faktisk en førende SSL VPN-løsning til BYOD (Bring Your Own Device) mobilitet. BYOD er ​​blevet enorm i de senere år, da flertallet af virksomheder nu tillader deres ansatte og tredjepart at bruge deres egne enheder til at få adgang til deres datacentre eller Cloud til arbejde. Derfor er beskyttelsen af ​​virksomhedsdata også blevet vigtig, og det er her, Pulse Connect Secure kommer i spil.

Denne SSL VPN bruger Secure Sockets Layer-protokol eller rettere dets efterfølger, Transportlagssikkerhed (TLS) for sikker fjernadgang med ende til ende kryptering. Med andre ord kan ingen nysgerrige øjne som cyberkriminelle tænde på dine online aktiviteter.

Med Pulse Secure VPN kan du få adgang til virksomhedsressourcer overalt med enhver online enhed (smartphone, bærbar computer eller tablet). Denne cybersecurity-løsning har understøttelse af VMware, KVM og Hyper-V hypervisorer såvel som Cloud-implementeringer som Azure og AWS.

Sikkerhed og privatliv

Da Pulse Secure VPN er et flagskibssikkerhedsprodukt, der bruges af over tyve tusinde større virksomheder, skal det være sikkert. Bortset fra den sikre, krypterede SSL VPN-tunnel er der dog andre faktorer, der skal overvejes. Når vi normalt taler om online privatliv og anonymitet i samme sætning med VPN'er, ønsker vi dine personlige data intetsteds i nærheden af ​​udbyderne.

Pulse Secure kan indsamle personlige oplysninger.

Så fra denne vinkel donerer vi ikke’t ligesom mængden af ​​personlige data, som Pulse Secure kender til sine brugere. Bortset fra dit fulde navn, din e-mail-adresse og din jobposition, kan Pulse Secure også indsamle oplysninger om din forbindelse, tilsluttede apparater, firmware, software og brugen af ​​dets produkter.

Hvis det var’t et pålideligt og berømt selskab, det faktum, at de “har muligvis adgang til personlige oplysninger, men indsamler dem ikke” ville sandsynligvis narre os ud. Fordi dine (personlige) oplysninger bevares, så længe din konto er aktiv, for en. Og, “i visse situationer kan Pulse Secure blive pålagt at videregive personlige data som svar på lovlige anmodninger fra offentlige myndigheder […].”

Da Pulse Connect Secure VPN oftest bruges af virksomhedsansatte eller universitetsstuderende til at få adgang til apps og arbejdsrelaterede data, er vi det’t er virkelig bekymret over den amerikanske jurisdiktion og fortrolighedspolitikken. hvis du’Hvis du er en VPN-bruger af Pulse, skal du bare holde dig på den juridiske side af loven, og du skal ikke frygte det.

Sådan downloades og installeres det

Da Pulse Secure VPN kræver et specielt miljø (virtuel maskine) til at køre, anbefales den komplette pakkeinstallation kun til systemadministratorer. Når hele serverversionen kører, har de enkelte medarbejdere adgang til at downloade deres klient i henhold til instruktionerne og legitimationsoplysningerne, der kommer fra virksomhedens administratorer eller universitetet.

For at downloade den fulde serverpakke skal du besøge det officielle websted og gå til Produkter-menu. Vælg nu Pulse Connect Secure VPN fra under Fjernadgang VPN. Klik derefter på Download-knap.

Efter omdirigering til download-siden, du’Jeg skal indtaste dit fulde navn og din virksomheds e-mail-adresse. Klik Blive ved. Før dig’d tror du’Jeg downloader denne VPN så let, sandsynligvis vil næste side være “stød” du.

Her’Jeg skal give alle slags andre detaljer:

  • Din rolle i virksomheden
  • Telefonnummer
  • Firmanavn
  • Firma størrelse
  • Fuld adresse, inklusive land

Derefter kan du klikke på Blive ved igen. Din tur’Jeg bliver nødt til at acceptere fortrolighedspolitikken på næste side. Først da får du en e-mail med alle de nødvendige downloadlink, inklusive en virtuel maskine (f.eks. VMWare, KVM og Azure). Du’Jeg har brug for disse for at kunne konfigurere hele Pulse Connect Secure-miljøet.

Kunde support

Først og fremmest kan Pulse Secure supportteam nås via telefonen 24/7/365. Bortset fra de lokale telefonnumre for flere lande og e-mail-kontaktoplysninger, du’Jeg finder også en god videnbase og vejledninger på hjemmesiden.

Hvis du har brug for premium support, tilbyder Pulse Secure imidlertid Platinsupport og Guldstøtte, der tilbyder noget forskellige tjenester og kvalitet.

Bundlinie

Pulse Connect Secure VPN er ikke din almindelige VPN-service. Det var designet til virksomheder og universiteter for at lade medarbejdere og studerende få adgang til applikationer og databaser fjernt. Pulse Secure-klienten er nem at bruge og skal holde din online kommunikation sikker og privat, mens du opretter forbindelse til dine virksomheds servere.

Men hvis du’når du leder efter den bedste enterprise VPN-tjeneste, du kan bruge til dine private behov (Netflix-streaming, online spil, geo-unblocking eller anonymitet), kan du søge andre steder.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me