CyberGhost gratis prøveversion

Leder du efter et omkostningseffektivt, sikkert, hurtigt og brugervenligt Virtual Private Network (VPN)? Hvis du er på markedet efter et privatlivsværktøj, der virkelig fungerer, kan CyberGhost godt være den mulighed, du har’har søgt.


Baseret i Rumænien er CyberGhost en anset VPN med et ry for hurtighed, lave omkostninger og stærk kundesupport. Og det’er også rene for logning, med meget få tegn på, at VPN indsamler eller sælger kundeoplysninger.

Alt dette lyder godt, men hvordan kan du vide det med sikkerhed? At’s hvor den gratis prøveversion af CyberGhost kommer ind. Her’s hvad du har brug for at vide om det.

Tilbyder CyberGhost en gratis prøveperiode?

CyberGhost er velkendt som en af ​​de billigere elite VPN'er på markedet, så det’det er ikke overraskende at vide, at virksomheden tilbyder en gratis version af sin primære app.

Dette er dog ikke’t en separat gratis prøveversion VPN med mindre funktionalitet end kernepakken. CyberGhost vil have brugere til at prøve alt, hvad den vigtigste app har at tilbyde, i håb om, at de derefter gradueres til en månedlig, halvårlig eller årlig betalingsordning.

Brugere kan downloade den fulde CyberGhost-app og bruge den i en dag gratis. Så det’er ikke nøjagtigt en udvidet prøve. Men det giver en nøjagtig smag af ydelsen og funktionerne, der findes med et ordentligt CyberGhost-abonnement.

Hvordan downloader du gratis prøveperioden CyberGhost?

Hvis du vil starte CyberGhost-prøveperioden, er det virkelig let at gøre det. Bare gå over til CyberGhost-webstedet og vælg den rigtige downloadside.

Når du kommer derhen, du’Jeg finder en gul knap med navnet Start din gratis prøveperiode, så gå videre og klik på det.

CyberGhost VPN-gratis prøveversion

Når du har downloadet installationsprogrammet, skal du dobbeltklikke på det for at pakke ud og gøre din CyberGhost gratis prøveperiode klar.

Når du har tilmeldt dig, kan du begynde at surfe.

CyberGhost gratis prøveversion 2

Det fantastiske ved denne metode til implementering af en gratis prøveversion er, at brugerne ikke gør det’t er nødt til at betale for noget på forhånd. Så der’s absolut ikke nødvendigt at give dine kreditkortoplysninger.

Hvis du beslutter, at du er’t CyberGhost-fan, du vandt’Jeg har overdraget personlige oplysninger og taget en belastning fra skuldrene. Og når prøveperioden på 1 dag er forbi, der’Det er ikke muligt for CyberGhost at begynde at fakturere dig automatisk.

Med nogle gratis forsøg bruger virksomheder automatisk fakturering og stoler på, at kunderne bevidst beder om at afslutte prøveperioden. Den gratis prøve fra CyberGhost er designet til at undgå denne form for bedrag, og vi glæder os over det.

Men hvad vil du støde på, når du rent faktisk starter op CyberGhost VPN?

Hvad har CyberGhost-forsøget at tilbyde?

CyberGhost er blandt verdenen’s mest respekterede VPN'er og kommer med en række funktioner, der gør det skiller sig ud. Når du begynder at bruge den gratis prøveversion, bruger du muligvis ikke alle disse funktioner, men den’det er værd at huske dem, når du beslutter dig for, om du vil opgradere til en betalt pakke.

CyberGhost gratis prøveversion

  • Kryptering af militær kvalitet - CyberGhost bruger 256-bit AES-kryptering, som normalt betragtes som guldstandarden for VPN'er. Det’s også suppleret med fuld og pålidelig beskyttelse mod DNS og IP lækage.
  • Sikre protokoller - OpenVPN er tilgængelig som en protokolindstilling og er den mest sikre tilgængelige, men hvis du vil have hurtigere hastigheder, kan du også eksperimentere med IKEv2 og L2TP / IPSec.
  • Automatisk dræberafbryder - Hvis VPN mister sin dækning af en eller anden grund, dræber CyberGhost automatisk din internetforbindelse, hvilket minimerer risikoen for datalækage.
  • En generøs 45-dages pengene-tilbage-garanti - Hvis du vælger at opgradere, det’det er ikke nødvendigvis slutningen på historien. CyberGhost lader også brugere annullere deres betalte abonnement inden for 45 dage efter tilmelding. At’s 14 dage i tilfælde af en månedlig plan. Du’Jeg skal give en grund, men de har et ry for at overholde dem. Så på nogle måder varer CyberGhost-forsøget faktisk i 45 dage - noget få VPN'er kan matche.
  • Tilslut 7 enheder ad gangen - 7 enheder er temmelig generøse efter enhver standard, så du kan tilslutte spilkonsoller, telefoner, computere, tablets - uanset hvilke enheder der skal beskyttes.
  • Router-apps - Nogle gange er det fornuftigt at installere din VPN på en router. På denne måde kan alle enheder, der er forbundet til internettet, nyde beskyttelsen af ​​privatlivets fred, herunder Kodi-bokse eller konsoller. Heldigvis er CyberGhost godt tilpasset til brug sammen med routere.
  • Brugervenlige apps til en lang række platforme - Der er versioner af CyberGhost til Windows, Linux, macOS, Android, iOS, Amazon Fire TV & Fire Stick og Android TV.
  • Fremragende ydelse - Speed ​​er et stort pluspoint med CyberGhost, og det’s hjulpet af det massive 5.700-stærke serverfællesskab med noder placeret over hele verden.
  • Netflix fjerner blokering - CyberGhost har et stærkt ry for så vidt angår besejring af geo-blockers, hvilket sætter en verden af ​​indhold lige ved hånden..

Ho at bruge CyberGhost-forsøget effektivt

Alle disse funktioner gør CyberGhost til en meget konkurrencedygtig deltager på det globale VPN-marked, men det’er ikke nødvendigvis nok for VPN-brugere. Det’det er meget bedre at faktisk indlæse VPN og teste dens ydeevne for dig selv. Så hvordan skal du gøre noget ved dette?

Kontroller først, at VPN maskerer din IP-adresse, som den hævder at gøre. Opret forbindelse til en server i CyberGhost-porteføljen, og brug derefter et værktøj som IPLocation til at bestemme din nuværende IP-adresse. Hvis placeringen matcher din server, du’igen er i forretning.

Nu, hvis du’Hvis du er abonnent på streamingtjenesten, skal du kontrollere, om CyberGhost blokerer Netflix-indhold. Prøv at vælge en VPN-server i et andet land, og log derefter på Netflix. Du’Jeg kan sandsynligvis se en række nye film og tv - inklusive masser der er’t tilgængelig, hvor du er.

Brug lidt tid på at surfe på nettet, og kontroller også generelle downloadhastigheder og ydeevne. Hvis du vil have en aflæsning, skal du logge af VPN og tage en læsning fra Speedtest. Derefter skal du engagere CyberGhost og tage en anden Speedtest-læsning. Dette skulle fortælle dig, om VPN'en barberer enorme bidder fra din bredbåndshastighed eller ej.

Husk, at du kun har 24 timer til at vurdere den gratis prøveversion af CyberGhost, så få mest muligt ud af din tid. Hvis du kontrollerer IP-lækage, hastigheder og ophævelse, blokerer du det’Jeg kan lære meget om, hvorvidt dette er VPN til dig.

Skal du opgradere til den fulde CyberGhost VPN?

Når du’har spillet rundt med VPN-klienten i et stykke tid, skulle du have en bedre idé om, hvordan CyberGhost måler op. Hvis du kan lide det, du ser, du’Jeg vil sandsynligvis opgradere.

Gå til prissiden, og dig’Jeg finder et par muligheder. De fleste mennesker har en tendens til at passere de 1 måneders pakker, da de er langt dyrere og kun leveres med en 14-dages garanti. Så hvis du’Vi har savnet noget ved vurderingen af ​​CyberGhost, dig’Jeg har mindre tid til at arrangere refusion.

hvis du’være sikker på VPN, gå lige i to eller tre år. Med anvendte rabatter er CyberGhost blandt de billigste VPN'er derude, og selv da er 45-dages garantien der, hvis der opstår problemer.

Men don’t skynder sig at dømme. Der er mange fremragende VPN'er omkring, såsom NordVPN, PureVPN, Privat internetadgang, ExpressVPN og VyprVPN. Nogle af dem tilbyder også gratis forsøg, så du kan afveje de forskellige muligheder, før du betaler noget.

Det kan være tilfældet, at CyberGhost vinder, men du vandt’Jeg ved det før dig’Vi har prøvet konkurrencen. Så shoppe rundt, læse anmeldelser (inklusive vores CyberGhost-gennemgang!), Og drage fordel af gratis forsøg, før du abonnerer.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me