CyberGhost til torrenting


Rumænsk VPN CyberGhost tilbyder overkommelig, effektiv service med en no-logs-politik, solid kryptering og et generelt stærkt omdømme inden for online-sikkerhedssamfundet. Men denne artikel er ikke’t vil sælge de all-round funktioner, der tilbydes af CyberGhost. I stedet, vi’er mere interesseret i hvordan CyberGhost-torrenting-ydeevnen stables op.

Advarsel!

At tåre uden VPN er problemer

Mens torrenting er lovligt i de fleste lande, er det ikke at downloade copyright-indhold. Don’t blive fanget ved at gøre det - brug en VPN!

Hent CyberGhost nu ▸

Undertiden kan det være en smerte at finde en VPN til torrenting, der leverer hurtige hastigheder, pålidelige forbindelser og pålideligt privatliv. Mange udbydere begrænser torrentere til et par servere og skader de samlede hastigheder. Andre lover mere, end de leverer til P2P-downloadere. hvis du’når du igen vælger en VPN til download af torrent, betaler det sig at passe, men er CyberGhost den mulighed du’har du været på udkig efter? Lade’s finde ud af mere.

Introduktion af CyberGhost-torrenting-politik

CyberGhost gør det ikke’t har problemer med kunder, der bruger deres servere til torrent-downloads.

CyberGhost gør det ikke’t gør et punkt i at promovere torrents på sin hjemmeside. Det var ikke’t er dog altid tilfældet. Tidligere markedsførte CyberGhost sig selv som en torrentvenlig VPN, som giver P2P-downloadere mulighed for at dele filer helt anonymt. Du vandt’Jeg finder ikke længere disse krav i deres markedsføringsmateriale.

Det gør det ikke’t betyder CyberGhost er skiftet til at blokere al torrent-trafik på deres servere, men det antyder, at de er ikke så ivrig efter at præsentere deres forbløffende legitimationsoplysninger. Du kan få en smag af dette i deres FAQ-afsnit, hvor de taler om, hvordan man torrent anonymt.

Når vi diskuterer CyberGhost-torrent-politik, VPN’s kundesupport team bemærke, at “i visse lande er brugen af ​​Peer to Peer-teknologi (P2P) muligvis forbudt, og dit P2P-program fungerer ikke.” Men de forsikrer også brugerne om, at de bare kan “vælg en server fra et andet land” og fortsæt med deres downloads. Med andre ord er P2P-trafik tilladt, men kun på servere på bestemte placeringer.

Hvilke funktioner gør CyberGhost til torrentvenlig?

cyberghost

Bortset fra deres grundlæggende pro-torrenting holdning, tilbyder CyberGhost en række funktioner, der skal være attraktive til P2P-download.

 • Et bredt udvalg af servere

Med 5.700+ servere placeret i 90+ ​​lande der’er nok tilbage til torrenting.

 • 256-bit AES-kryptering

CyberGhost’s-kryptering er op til snus, mens deres klienter alle er baseret på OpenVPN. Igen, det’s industristandarden, så der er ingen bekymringer der.

 • Perfekt fortrolighed

Det’er relativt usædvanligt at se VPN'er, der bruger PFS, men det’er velkommen til torrent fans. Denne service køber en VPN’s kryptering, roterende taster hver time.

 • Ingen logpolitik

CyberGhost’s servere holder nul logfiler over aktivitet på deres netværk, skønt se nedenfor for en bredere overvejelse af deres privatlivsfunktioner.

 • Delte IP-adresser

Når de logger på CyberGhost-netværket, deler alle brugere IP-adresser i stedet for at få en anden identitet tildelt dem. Dette gør det meget sværere for myndighederne at spore torrent-downloads.

 • Dræb kontakt

Som med alle torrentvenlige VPN'er leveres CyberGhost med en “dræb kontakt” funktion. Dette afbryder din internetforbindelse midlertidigt, hvis VPN-dækning falder, hvilket forhindrer lækage af IP eller DNS.

 • Ubegrænset båndbredde

Et vigtigt hensyn til enhver torrenter, der er ingen bekymringer på båndbreddens front. Der er ingen båndbreddebegrænsninger for nogen CyberGhost’s servere. Men det gør det ikke’t gør nødvendigvis download / upload hastighederne fantastiske.

 • Appbeskyttelse

En innovativ funktion af CyberGhost. Appbeskyttelse giver dig mulighed for at linke din torrentklient til din VPN. Så når du indlæser din torrent-klient, vandt den’t etablere forbindelser medmindre VPN’s beskyttelse er aktiv. At’er en god måde at undgå uundgåelige oversigter, når du glemmer at udløse dine værktøjer til beskyttelse af personlige oplysninger.

 • Talrige platforme

En anden stor styrke ved CyberGhost er det rene valg af platforme, herunder Linux, Android, iOS, Windows, Mac og endda Raspberry Pi. Du kan også administrere 7 enheder på én gang, hvilket er en generøs ration efter de fleste standarder.

 • Rumænsk placering

Rumænien er ikke’t i Fourteen Eyes-alliancen og er et anstændigt sted for internet-privatliv. Så risikoen for indtrængen fra regeringen bør være relativt smal. Som nogle vil vide, er de rumænske udviklere imidlertid’ Virksomheden blev for nylig erhvervet af et selskab med base i Isle Of Man - Kape Technologies. Dette rejser yderligere spørgsmål om privatlivets fred under CyberGhost.

Den faktiske CyberGhost-klient er beregnet til torrenting. I en usædvanlig bevægelse blandt VPN'er har deres startskærm en særlig profil til “torrent anonymt.” Dette skal automatisk vælge den bedste server til torrenting, hvilket gør det unødvendigt at søge efter den bedste mulighed selv.

Men hvis du har brug for at vælge en torrenting-server, gør CyberGhost det også ganske enkelt. Når du vælger en server, vises landet tydeligt, såvel som et “skovflåt” der fortæller dig, om serveren er torrent-venlig. Igen, det’er et pænt touch, som nogle andre VPN'er mangler.

For mere information om forskellige funktioner, se vores CyberGhost VPN-gennemgang

Er CyberGhost en sikker mulighed for torrentere?

Vi ved, at CyberGhost tillader torrenting på mange af deres servere, men det gør det ikke’t gør dem til en sikker mulighed for P2P-download. Med udbredt frygt for retsforfølgning for krænkelse af ophavsretten er dette ikke’t en akademisk bekymring. P2P-downloadere skal altid vælge en VPN, der håndhæver en streng ingen logføring og minimal offentliggørelsespolitik.

Hvordan fungerer CyberGhost her? Billedet er blandet. Deres privatlivspolitik siger det åbent “Vi forbeholder os også retten til at videregive dine personlige data som krævet i loven, og når vi mener, at videregivelse er nødvendig for at beskytte vores rettigheder.”

Tidligere i privatlivspolitikken afslører virksomheden, at det indsamler “Oplysninger om brug af webstedet, f.eks. IP-adresse” og betalingsoplysninger. Dette modvirkes dog af forsikringen om, at “Personlige data er ikke på noget tidspunkt forbundet med nogen form for aktivitet udført af brugeren i CyberGhost VPN-tunnelen, som IKKE er optaget, logget eller gemt overhovedet.”

På grundlag af deres privatlivspolitik ser det ud til, at kunder kan stole på CyberGhost for at holde torrenting detaljer hemmelige. Men de kan stadig afsløre værdifulde oplysninger til efterforskere, der kan hjælpe med copyright-retssager eller straffeforfølgelser.

Sådan bruges CyberGhost med uTorrent

cyberghost arbejder med utorrent

Indtil videre, vi’har konstateret, at CyberGhost med glæde er vært for torrenting, tilbyder a række funktioner, der passer til P2P-downloadere, og aren’Det er for dårligt på fortrolighedsfronten (med nogle forbehold). Men hvad med møtrikkerne og boltene i CyberGhost-torrent-oplevelsen? Kan du køre større torrentklienter med succes med CyberGhost VPN?

Lade’s tager uTorrent som vores vigtigste eksempel, som det’s sandsynligvis den mest populære torrent klient rundt. Tidligere har brugere kæmpet lidt med spørgsmålet om, hvordan man bruger CyberGhost med uTorrent. Siden da har VPN imidlertid arbejdet hårdt for at forbedre kompatibiliteten og for at forklare, hvordan man får adgang til uTorrent med succes.

hvis du’er uTorrent-fan her’Sådan bruges CyberGhost med uTorrent:

 1. Indlæs CyberGhost VPN-klienten, før du indlæser uTorrent.
 2. Vælg CyberGhost-forenden “Torrent anonymt” indstilling i nederste venstre hjørne. Dette vælger automatisk en hurtig, torrent-venlig server til dine P2P-downloads.
 3. Den næste skærm indeholder en pakke med muligheder for at optimere dine torrents. Sørg for at vælge “ekstra hastighed” og “blokere online sporing” muligheder.
 4. Tryk nu på “Start Anonym Torrenting” knap.
 5. Du’Nu føres du til Connection Dashboard, der viser din forvrængede IP-adresse, samt dine download- og uploadhastigheder.
 6. Herefter fyres op uTorrent. Næste gang du starter en download, CyberGhost’s VPN-beskyttelse anvendes.

Denne proces skal fungere med alle større torrentklienter. Men der’s er altid en chance for at støde på problemer. For eksempel kan du ved en fejltagelse oprette forbindelse til en upassende server, hvilket resulterer i dramatisk reducerede downloadhastigheder.

Som CyberGhost forklarer, er hastighederne på servere i “USA, Rusland, Singapore, Australien og Hong Kong” er ofte blokeret af juridiske grunde.

Hvis det’tilfældet, skift blot til en anden serverplacering.

Konklusion: Er CyberGhost den bedste mulighed til torrenting?

På nuværende tidspunkt skulle du have en ret god idé om CyberGhost’s styrker og svagheder, når det kommer til spænding, men det’er altid nyttigt at opsummere fordele og ulemper, så her går:

Fordele

 • Generel pro-torrenting holdning
 • Fremragende funktioner til torrentere, såsom 256-bit AES-kryptering, OpenVPN, ingen logning, en kill switch og automatisk servervalg
 • Ubegrænset båndbredde leveres som standard
 • 5.700+ servere placeret i over 90 lande
 • Rumænien er ikke’t i Fourteen Eyes-alliancen
 • Virkelig let at bruge, attraktiv klient med specielle indstillinger til CyberGhost-torrenting
 • Mange CyberGhost-pakker leverer fremragende værdi for pengene, og virksomheden tilbyder en 45-dages pengene-tilbage-garanti
 • Betalinger kan foretages i cryptocurrencies, hvilket sikrer anonyme transaktioner

Og ulemperne:

 • Nogle bekymringer omkring, hvor vandtæt CyberGhost-privatlivspolitikken er
 • Hastigheden kan variere dramatisk, og brugerne har klaget over lave hastigheder på fora på sociale medier

Hvad’er dommen? Så vidt vi kan fortælle, er CyberGhost stadig en god mulighed for torrentere. Men som med alle VPN'er, skal du shoppe rundt og prøve alle muligheder. Så drage fordel af CyberGhost’s garanti og prøv det. Det kan være et tilfælde af kærlighed ved første byte.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me