Puffin Browser Review

Hvad er lunde?

Udviklet af det amerikansk-baserede mobilteknologiselskab CloudMosa, er Puffin en webbrowser, der blev tilgængelig som en betalt applikation i Google Play Store i 2010. Lige siden har den fortjent til sig selv et betydeligt antal brugere - omkring 100 millioner (på iOS og Android) for at være nøjagtige.


Ved hjælp af cloud computing-teknologi og en JavaScript-motor hævder Puffin, at indlæsningstiderne er betydeligt hurtigere end mange andre browsere, herunder Firefox og Chrome, mens op til 85% af båndbredden kan gemmes i processen. For det ultimative inden for hastighed, privatliv og sikkerhed, anbefaler vi, at du bruger Puffin Browser med en top-klassificeret VPN som ExpressVPN.

ExpressVPN ExpressVPN 9.5 / 10Utilgængelig sikkerhed, pålidelig geo-afblokering og hastigheder over gennemsnittet gør ExpressVPN til en af ​​vores foretrukne VPN'er generelt. Et premium værktøj i enhver henseende, inklusive prisen.

  • Vandtæt sikkerhed
  • Massiv serverliste
  • Fantastisk til streaming
  • Meget god til torrenting
  • Meget hurtig
  • 24/7 kundesupport

For at finde ud af alt hvad du har brug for at vide om lunde, inklusive dets tilgængelige applikationer, sikkerhedsfunktioner, og hvordan det sammenlignes med konkurrencen, skal du blot fortsætte med at læse vores komplette anmeldelse af Puffin-browser nedenfor.

Sådan bruges lunde

Lunde kan let downloades og installeres enten fra deres officielle hjemmeside eller via online markedspladser som Apple App Store eller Google Play Store. Det har et let at bruge design og ligner andre browsere som Google Chrome. Nedenfor er en oversigt over hver version af lunde, der kan downloades.

Lunde browser til iOS

Puffin Browser ReviewLunde-browser blev introduceret til iOS-platformen i november 2010. Lige siden da har den samlet et betydeligt antal brugere - cirka 50 millioner på dette tidspunkt. Det var meget populært blandt iOS-brugere, indtil Apple besluttede at afvise applikationen fra App Store. Det er stadig tilgængeligt at downloade, men det’Vi anbefaler, at du undgår at være klar, da det har været godt over et år, siden der er blevet leveret opdateringer.

Lunde browser til Mac

MacUdgivet i maj 2019 er Puffin til macOS den anden desktopvariant af denne browser efter frigivelsen af ​​Puffin Secure Browser til Windows tilbage i 2018. For at få adgang til Puffin Secure Browser til Mac skal du investere i et abonnement på dens skytjeneste, der koster $ 2 per enhed i en måned’s adgang, mens et årligt abonnement sætter dig tilbage $ 15. Du kan dog drage fordel af en 1-måneders gratis prøveperiode oprindeligt.

Puffin Secure Browser til Mac sikrer kryptering af dine data, da de behandles gennem de sikre sky-servere i modsætning til gennem din enhed. Dette er perfekt til alle, der er tilsluttet åbne wifi-netværk, da det giver mulighed for ekstra beskyttelse, når du surfer på nettet.

Lunde browser til Android

Puffin Browser ReviewUdgivet i Google Play Store i 2010 som en betalt applikation, er Puffin-browser på Android stadig stærk, selv i dag, med en gratis version der også er tilgængelig at vælge imellem siden 2011. Dog’det er sikkert at sige, at den gratis version forståeligt nok har ramt langt flere downloads end dens premium-modstykke (50 millioner + i modsætning til 100.000+)

Både Pro- og Free-versionerne af applikationen giver dig mulighed for at drage fordel af superhurtig ydelse. Dette resulterer i effektive indlæsningstider og op til 85% besparelse i data sammenlignet med alternative mobile browsere. Den nyeste version af Flash-afspiller og en hurtig JavaScript-motor er inkluderet i Android-versionen af ​​Puffin.

Lunde browser til Windows

Puffin Browser ReviewLigesom macOS-versionen af ​​Puffin Browser skal du investere i et Puffin Secure Browser-abonnement. Dette giver dig mulighed for at drage fordel af sikkerheds- og ydelsesfunktioner, herunder en krypteret forbindelse, der tilbyder beskyttelse mod cyberudnyttelse.

Hvis du gerne vil investere i et abonnement, kan du drage fuld fordel af ovennævnte prøve på 1 måned, hvorefter du skal betale for et månedligt eller årligt abonnement, som vi nævnte før.

Er Puffin browser sikker?

Puffin browser sigter mod at forhindre datalækager med dets krypterede skybeskyttelsessystem. De hævder, at dette giver dig mulighed for sikkert at bruge åbne offentlige wifi-netværk, da du vil blive beskyttet mod alle hackere i nærheden. På trods af dette anbefaler vi, at du altid bruger en VPN til forbedret privatliv og sikkerhed, uanset hvilket netværk du er tilsluttet.

VPN'er (Virtual Private Networks) kan tilbyde fantastisk sikkerhed og beskyttelse, da det krypterer hele din internetforbindelse, ikke kun når du’igen browser. Det anonymiserer dig også, mens du’er online, så du kan gennemse sikkert og sikkert.

En potentiel årsag til bekymring for lunde er, at dens privatlivspolitik forekommer temmelig modstridende. Dette skyldes, at de siger, at browseren ikke gør det’t spore dig, mens du går omkring din online browsing. Imidlertid antyder deres privatlivspolitik faktisk det modsatte, da der føres forskellige logfiler om din internetaktivitet for at generere rapporter. Dette betyder igen, at myndighederne potentielt kunne se de websteder, du har besøgt.

De mest almindelige problemer med Puffin-browser og spørgsmål

Sådan ryddes cookies og cache i Puffin-browser

Det kunne ikke’t være lettere at gøre dette på Puffin-applikationen. Klik blot på højre side af applikationen (tre lodrette prikker), rulle ned til Slet browserdata, Kontroller derefter Alle cookies og webstedsdata og Bufrede billeder og filer før du klikker på Klar knap - alt gjort!

Rydning af browserhistorik i lunde-browser

Følg blot ovenstående trin for at komme til det rene browserdatasektion, hvorefter du blot kan tjekke Alle mulighed for at fjerne al din browserhistorik.

Sådan indstilles lunde som en standardbrowser

Mens dette ikke er’t muligt på iOS-udgaven af ​​Puffin, har du muligheden for at indstille Puffin som din standardbrowser enten under installationsprocessen, eller når du først åbner applikationen på desktop-udgaven. På Android skal du gå ind på Indstillinger > Apps > Standard apps > rulle ned til browserindstillingen, og så skal du være i stand til at vælge lunde i den næste menu.

Sådan bruges privat browsertilstand

Ellers kendt som “inkognitotilstand,” privat browsertilstand kan let fås ved at klikke på i øverste højre side af applikationen og derefter klikke på “ny inkognito fane” - det’er så simpelt som det!

Puffin Browser vandt’t forbindes

Desværre er lunnefugl blokeret i flere lande, herunder Kina, De Forenede Arabiske Emirater og Saudi-Arabien - alle lande, der har streng internetcensur. Så hvis du er’t i stand til at bruge applikationen overhovedet på et bestemt sted, er dette sandsynligvis grunden til.

Lunde vs Google Chrome

Google Chrome er langt den mest anvendte webbrowser i verden og har været i en betydelig mængde tid. Dette er næppe overraskende i betragtning af dens fremragende ydelse, pålidelighed og mange funktioner såsom tredjepartsudvidelser og tilpasning. Men hvordan kan man sammenligne lunde? Nå, her’s en tabel, der viser forskellene mellem disse to browsere.

Puffin Chrome
Ejer selskab CloudMosa Alfabet
Frokost aftale November 2010 September 2008
Sikkerhedsfunktioner Datakryptering via skybeskyttelsestjeneste til $ 2 om måneden Sandboxing til håndtering af malware-infektioner, ad-blocking tilgængelig, Inkognito-tilstand, website-certifikatsikkerhedskontrol
Privat browsing tilgængelig Ja Ja
Tilpassede udvidelser til rådighed Ingen Ja via Chrome Web Store
Understøttede platforme Windows, iOS, macOS, Android, Android TV, Linux Windows, iOS, macOS, Android, Linux, Chrome OS
OpenSource Ingen Drives af open source Chromium, men ikke selv open source
cloudsync Ingen 15 GB gratis skyopbevaring med tilgængelige opgraderingsindstillinger, synkroniserer adgangskoder, historie, bogmærker og faner med skrivebordet
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 1 =

map