NordVPN risicovrije proef

Laatste update: 06.28.2019

Wij’heb slecht nieuws voor je: de zeer populaire 7-daagse gratis proefversie van NordVPN is officieel stopgezet. De makers van de best beoordeelde VPN-service beweren dat de gratis proefversie wijdverspreid misbruik zag en dat ze geen andere keus hadden dan deze te sluiten.

Hallo! Gratis proefversie werd zwaar misbruikt door oplichters, het kostte onze infrastructuur en schaadde onze service op meerdere manieren. De onbeduidende voordelen van een gratis proef waren niet voldoende om alle belangrijke nadelen te rechtvaardigen, daarom hebben we besloten om het te verwijderen. Wij Wi…

- NordVPN (@NordVPN) 5 mei 2019

Toen het programma nog leefde, was het echter enorm populair, omdat gebruikers gratis een volwaardige VPN van hoge kwaliteit konden krijgen. NordVPN is de meeste concurrentie voorgegaan door ijver, een vooruitstrevende aanpak en, cruciaal, een duidelijke reeks leidende principes.

Nu is de gratis proefperiode van 7 dagen vervangen door NordVPN’s 30 dagen zonder risico. Vandaag binnen’s gids, wij’Ga hoe je je 30-dagen niet-goed-geld-terug-garantie-proef kunt krijgen bij een van de populairste VPN's op de markt.

NordVPN NordVPN 9.5 / 10 Onwettige privacypraktijken, geavanceerde beveiligingsfuncties en betrouwbare geo-blokkeermogelijkheden maken NordVPN de onbetwiste marktleider. Wat uw behoeften ook zijn, met deze VPN bent u verzekerd - alles vanaf slechts $ 3,49 per maand.

  • Uitstekende beveiliging
  • Geweldige serverlijst
  • Geweldig voor Netflix
  • Goed voor torrenting
  • Zeer eenvoudig in gebruik
  • Betaalbare prijzen

NordVPN risicovrije VPN-proef - de voorwaarden

NordVPN-Free-Trial

Dus wat krijg je hier precies? Ten eerste is het tijdschema voor hun risicovrije proefperiode 30 dagen. Gedurende deze tijd, jij’Ik zal NordVPN ten volle kunnen gebruiken, geen beperkingen. Noem het echter een “proces” is een beetje marketing.

Technisch gezien, jij’probeer het uit, dus in die zin’is een proces. Maar in wezen wat jij’opnieuw doen is een NordVPN-abonnement kopen. Dat’daarom kunt u de 3-daagse risicovrije aanbieding gebruiken bij al hun abonnementen. Als je je binnen 30 dagen voelt’Als je het leuk vindt, kun je doorgaan en een volledige terugbetaling krijgen, wat gelukkig vrij eenvoudig is om te doen met NordVPN.

Binnen die tijd, jij’Als dat het geval is, kunt u ook uw abonnement wijzigen’is het deel dat je niet doet’t leuk vinden. Als u dat echter niet doet’t binnen die tijd annuleren, je hebt gewonnen’t om een ​​volledige terugbetaling te krijgen. Je kunt het plan annuleren, maar je hebt gewonnen’krijg je geld terug.

Restitutie beleid

Als u een terugbetaling wilt claimen, kunt u dit doen binnen 30 dagen na uw aankoop van NordVPN Service. Wij streven naar uw volledige tevredenheid met onze diensten. We willen echter graag eerst een probleem oplossen. Er zijn veel voorkomende VPN-serviceconfiguratieproblemen die de NordVPN-service voor u kunnen hinderen en we lossen de meeste gebruikersproblemen op.

U kunt het terugbetalingsbeleid van NordVPN lezen in hun Servicevoorwaarden.

NordVPN 7-daagse gratis proef en 3-daagse proef

Eerder had NordVPN zijn populaire 7-daagse gratis proef aangeboden. U heeft zich gewoon aangemeld en een betaaloptie opgegeven (maar dat zou u niet doen’niet opgeladen), en kreeg je gratis proefperiode. Nadat de 7 dagen zijn verstreken, brengt NordVPN automatisch een abonnement van 3 jaar in rekening.

Als dit niet zo is’t wat je wilde, zou het’ben een behoorlijk grote, slechte verrassing geweest, maar er was ook de 30-dagen geld-terug-garantie als back-up. Daarom kon je op elk moment gedurende die 37 dagen het plan wijzigen of je abonnement opzeggen.

Voor de gratis proefperiode van 7 dagen bood NordVPN een gratis proefperiode van 3 dagen aan. Het grote verschil, naast het aantal aangeboden gratis dagen, was dat de gratis proefperiode van 3 dagen niet werkte’t vereist betalingsgegevens. U hebt eenvoudig uw e-mailadres ingevoerd en u hebt uw gratis proefperiode gekregen.

Dat systeem was natuurlijk vrij gemakkelijk te misbruiken, daarom stopten ze ermee het aan te bieden. Helaas had hetzelfde misbruik invloed op hun gratis proefperiode van 7 dagen, dus zij’heb dat nu veranderd in de 30-dagen risicovrije proef.

Wat te doen nadat de risicovrije proefperiode is afgelopen

Wanneer uw risicovrije, 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantieperiode eindigt, bent u’Je blijft ingeschreven of jij’Er worden automatisch kosten in rekening gebracht voor de volgende betalingscyclus. Het hangt echt af van welk plan u hebt gekozen voor uw risicovrije proef.

NordVPN-Free-Trial

Als u het eenvoudigste (en duurste) abonnement van 1 maand hebt gekozen, u’Wordt de volgende maand automatisch gefactureerd.

Als u het langste (en goedkoopste) 3-jarig abonnement koos, dan was u al de volledige 3-jaarsprijs in rekening gebracht toen u zich aanmeldde. In dit geval gebeurt er niets na 30 dagen - u’Ik blijf gewoon geabonneerd op dat plan.

Als u een terugbetaling wilt ontvangen en de periode van 30 dagen is afgelopen, dan u’Ik moet contact opnemen met ondersteuning voor meer opties.

als jij’nog steeds binnen de periode van 30 dagen, kunt u NordVPN eenvoudig annuleren en een terugbetaling krijgen. Na u’heb die stappen hier gevolgd’s wat u moet doen om toekomstige betalingen uit te schakelen:

  1. Inloggen Mijn rekening van de NordVPN-website
  2. Navigeren naar Mijn services en zoek de Verander plan knop
  3. Klik op de drie stippen rechts van de knop en selecteer Annuleer automatische betalingen
  4. Klik Bevestig annulering in de pop-up

Daarna, uw toekomstige automatische betalingen worden geannuleerd. Nu, om te annuleren en een terugbetaling te krijgen, jij’Ik moet contact opnemen met de ondersteuning. Ze reageren meestal binnen een uur en uw verzoek wordt binnen 1-2 werkdagen verwerkt.

Waarom geen gratis versie?

Er zullen altijd mensen zijn die zich afvragen waarom daar’s geen gratis versie van NordVPN. Dat’is een terechte vraag, maar in werkelijkheid, daar’is een reden waarom zo weinig van de beste VPN-services een gratis versie aanbieden. VPN's zijn erg duur om op een goed niveau te draaien, omdat ze veel investeringen in infrastructuur vereisen - serverlijsten moeten voortdurend worden uitgebreid om gelijke tred te houden met een groeiend gebruikersbestand en serverblokkerende maatregelen van Netflix, China, of een andere entiteit.

De meeste gratis VPN's hebben strikte datatransfer- of bandbreedtebeperkingen, overvolle servers, weinig functies en zijn slechts een verkeerde manier van upselling.

VPN-providers moeten er altijd rekening mee houden dat gratis versies meer gebruikers betekenen. Deze nieuwe gebruikers hebben ook een half fatsoenlijk serviceniveau nodig. Uiteindelijk wordt het welzijn van de free-loaders gesubsidieerd door betalende klanten - de meeste denken dat’s oneerlijk.

Bovendien kunnen we, door vele gratis accountdeals te hebben bekeken, gerust zeggen dat weinigen van hen uw tijd waard zijn. De overgrote meerderheid heeft ernstige beperkingen voor gegevensoverdracht of bandbreedte, overvolle servers, weinig functies
en is niet meer dan een misbruik van upselling.

Bottom line

als jij’Als u niet zeker weet of deze tool uw kostbare tijd en geld waard is, kunt u zich aanmelden voor hun risicovrije proefperiode van 30 dagen.

Uw creditcardgegevens zijn noodzakelijk, plus betaling, maar u kunt altijd snel en moeiteloos een terugbetaling krijgen voordat de 30 dagen voorbij zijn.

Aanbevolen lees:

NordVPN beoordeling

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me