NordVPN til torrenting

NordVPN har et af de mest solide omdømme i verden af ​​VPN'er, og tiltrækker ros fra førende tech-tidsskrifter for dets brugervenlige interface, store hastigheder, dækning og evnen til at arbejde omkring geo-blokering. Så det’det er let at se, hvorfor det’er blevet den valgte VPN for mange mennesker. Men hvad ved vi om NordVPN-torrenteringsfunktioner?


Selv de bedste VPN'er har ofte en blind plet, når det drejer sig om torrenting. Mens de måske er vandtætte i alle andre henseender, gør VPN'er ofte ikke’t tillade overhovedet P2P-trafik eller læk IP-oplysninger, hvilket er forfærdeligt for brugere, der ønsker at oprette forbindelse til populære torrenting-tjenester. Denne artikel vil vurdere, om du skal bruge NordVPN til torrenting, eller om endda denne højprofilerede VPN mislykkes testen.

Advarsel!

At tåre uden VPN er problemer

Mens torrenting er lovligt i de fleste lande, er det ikke muligt at downloade copyright-indhold’t. Don’t blive fanget ved at gøre det - brug en VPN!

Hent NordVPN nu ▸

Hvorfor VPN'er har problemer med P2P-downloads: En hurtig oversigt

Før det går videre til at vurdere de specifikke fordele ved NordVPN, gør det det’s sandsynligvis nyttigt at køre gennem tilstanden af ​​spillet med Peer to Peer (P2P) downloading og VPN'er. hvis du’Vi har forsøgt at finde en VPN til torrenting eller andre P2P-aktiviteter, du’Jeg vil sætte pris på, at der ikke findes den rigtige VPN’t let. Men hvorfor er dette tilfældet?

I nogle tilfælde forbyr VPN'er P2P-trafik på grund af kapacitetsproblemer. De gør simpelthen ikke’t vil have brugere i høj mængde, der forårsager overbelastning på deres tjenester, så de skærer en af ​​de største kilder til trafik: torrenting. I andre tilfælde er compliance problemet. I nogle jurisdiktioner mener VPN det er nødvendigt at begrænse P2P for at undgå brugere, der overtræder ophavsret, og frygter, at deres handlinger kan føre til et svar fra myndighederne.

Så er der VPN'er, som teknisk tillader P2P, men som er’t virkelig velegnet til torrentere. Nogle af disse VPN'er kanaliserer torrentere til overfyldte servere, hvilket i det væsentlige omdanner dem til anden klasse kunder. Andre don’t har de serverhastigheder, der kræves til praktisk torrenting. Og mange don’t besidder know-how til at forhindre IP-lækager - det største sikkerhedsproblem, der er forbundet med brug af torrenter og VPN'er.

Endelig er der et par VPN'er, der imødekommer den tekniske udfordring, så torrentere kan hente filer hurtigt og pålideligt. Men pas på! Nogle af disse udbydere opretholder logfiler over brugeraktivitet, hvilket gør torrenting meget mindre privat, end du måske tror.

Efter at have lagt den brede vifte af triste muligheder ud, lad’s gå videre med at vurdere NordVPN-torrentsituationen og finde ud af, om dette er den rigtige VPN til private P2P-downloads.

Kan du bruge NordVPN til torrenting?

nordvpn for torrenting

NordVPN oplyser, at det tillader P2P-downloads på specielt optimerede servere, så adgang til trackere og brug af klienter vandt’t være svært.

Bemærk dog, at torrentere ikke har tilladelse til at bruge hele NordVPN’s-servere, men serverne, de gør tilgængelige, tilbyder ubegrænset båndbredde og holder ingen logfiler, så de markerer et par kasser lige fra flagermus.

Og med tusinder af serverindstillinger er det faktum, at NordVPN segmenterer deres servere, ikke’t et kæmpe emne. Nogle VPN'er har færre samlede servere end valg af NordVPN-torrent, så det burde ikke’t være en deal-breaker.

Tilføjelse af sikkerhedsfunktioner for at gøre torrenting sikrere

Når du opretter forbindelse til en torrenting-klient, mens du kører NordVPN, vil du blive omdirigeret til en sikker torrenting-server. Efter at have fundet problemer, hvor brugere ville miste deres forbindelse, når de fyrer op uTorrent eller BitTorrent, de’har nu ændret deres opsætning, så brugerne automatisk dirigeres til servere i Canada eller Holland. Begge placeringer anses for at være sikre til torrenting med større juridisk beskyttelse end jurisdiktioner som USA.

Der er også andre sikkerhedsfunktioner, der er værd at bemærke. For eksempel leveres NordVPN-klient med en kill switch, der automatisk skærer din internetforbindelse, hvis VPN går offline. Dette er en vigtig funktion, hvis du vil undgå IP-lækage, når du torrenser, og ikke alle VPN'er har det.

NordVPN NordVPN VPNpro-vurdering: 9,6 / 10

NordVPN er blandt VPN-eliten, når det kommer til gennemsigtighed og autonomi fra regeringer, og der’er intet tegn på, at det nogensinde har kapituleret til krav om data fra USA eller EU. Dette er, hvad du ville forvente af en VPN, at’s med base i Panama, og som er specialiseret i at gøre omgange omkring regeringscensur.

Hvad har Reddit-brugere lavet af NordVPN’s torrenting funktioner?

Dette er alle meget opmuntrende tegn på, at NordVPN tilbyder en torrent-venlig service, og de overskrider allerede hvad’s tilbydes fra mange konkurrenter. Men i teknologiens verden har vi brug for mere end positivt sprog og tryghed. Vi er nødt til at vide, om almindelige mennesker har brugt NordVPN til at torrent filer uden noget problem.

Her’er en hurtig prøve fra en ret god kilde - Reddit. Reddit-brugere er generelt en skeptisk bunke, og de afvejer regelmæssigt fordelene ved VPN'er. Men når det kom til evaluering af NordVPN’s torrenting evner, feedback var for det meste positiv.

Redditors roste NordVPN’s anti-DNS-lækagesystemer, valg af P2P-optimerede servere og muligheden for at skærme torrenting fra internetudbydere. Der var dog et par omtaler om langsomme hastigheder - noget at huske på.

Hvor nemt er det at konfigurere NordVPN SOCKS5 til torrentklienter?

nordvpn sokker5 konfiguration

SOCKS5 er et alternativ til klassiske VPN'er og fungerer som en tilberedt proxy. Det tilbyder hurtigere hastigheder til torrenting end de fleste VPN'er, hvorfor NordVPN har brugt det som en standarddel af deres klient.

Hvis du vil have et ekstra lag af sikkerhed, eller hvis du kun ønsker, at den torrentende trafik skal beskyttes, kan du konfigurere en SOCKS5-proxy på din torrent-klient. Det er virkelig nemt at gøre det med NordVPN. Nedenfor finder du instruktionerne for de mest populære P2P-klienter.

Sådan konfigureres uTorrent med NordVPN SOCKS5-proxy

For at konfigurere uTorrent med NordVPN SOCKS5-proxy, skal du blot følge disse trin:

 1. Gå til Indstillinger afsnit om uTorrent og vælg “socks5” under “Proxyserver” Drop down menu.
 2. Indsæt en af NordVPN P2P-serveradresser. Don’t bekymre dig - du kan finde dem ret hurtigt på NordVPN-serverlisten.
 3. Angiv derefter porten som 1080 og kontroller: Brug proxy til værtsnavnsopslagGodkendelse
  Brug proxy til peer-to-peer-forbindelser
  Deaktiver funktioner, der lækker identificerende information
  Deaktiver forbindelser, der ikke understøttes af proxy
  Deaktiver alle lokale DNS-søgninger
 4. Tilføj dine NordVPN-loginoplysninger til brugernavn- og adgangskodefelterne, og du’er god til at gå.

Dræbskontakt og DNS-lækager beskyttelse gælder stadig, men du’Jeg vil være i stand til at bruge uTorrent med den hurtigere SOCKS5-proxy, som også giver et meget anstændigt niveau af anonymitet (mindst lige så god som standard VPN'er).

Sådan konfigureres BitTorrent med NordVPN SOCKS5-proxy

Det er let at indstille BitTorrent med NordVPN SOCKS5-proxy. Du skal bare følge disse trin:

 1. Gå til Muligheder og klik Indstillinger
 2. Gå til Forbindelse og vælg Socks5 fra en rullemenu
 3. Gå ind NordVPN-server, der tillader torrenting i Proxy Mark
 4. Gå ind 1080 i Havn Mark
 5. Marker disse felter: Godkendelse
  Brug proxy til værtsnavnsopslag
  Brug proxy til peer-to-peer-forbindelser
  Deaktiver alle lokale DNS-søgninger
  Deaktiver funktioner, der lækker identificerende information
  Deaktiver forbindelser, der ikke understøttes af proxy
 6. Indtast dit NordVPN brugernavn og adgangskode i de relevante felter og ramt Okay

Sådan konfigureres Vuze med NordVPN SOCKS5-proxy

Opsætningen af ​​Vuze og NordVPN SOCKS5-proxy er enkel, hvis du følger denne trin-for-trin-guide:

 1. Klik på Vuze-klient Værktøj og valgte Muligheder
 2. Klik Mode øverst og vælg Fremskreden Brugervenlighed
 3. Klik Forbindelse. Under Peer kilder sektion, fravælg alt undtagen Fra en tracker
 4. Dobbeltklik Forbindelse for at udvide det og vælge Proxy
 5. Kontroller i Tracker-kommunikationen Aktivér proxyering af tracker-kommunikation [genstart påkrævet] og Jeg har en SOCKS-proxy
 6. I Vært felt, indtast en NordVPN-server, der tillader torrenting
 7. I Havn felt, indtast 1080
 8. Indtast dit NordVPN brugernavn og adgangskode i de relevante felter, og klik på Test SOCKS
 9. Luk pop op-vinduet hvis det siger “Forbindelse OK”
 10. Trykke Gemme og genstart Vuze. Hvis alt gik i orden, du’d se en ny SOCKS statuslinje med en grøn indikator nederst til højre på klienten.

Sådan opsættes Deluge med NordVPN SOCKS5-proxy

NordVPN SOCKS5 kan konfigureres på Deluge i disse tre trin:

 1. Klik Redigere > Indstillinger eller Syndfloden > Indstillinger til Mac
 2. Vælge Proxy fra venstre menu til venstre
 3. For Proxy-indstillingerne skal du konfigurere Peer, Webfrø, Tracker, og DHT sektioner i overensstemmelse hermed:
  Type: SOCKSv5 W / Auth
  Brugernavn: NordVPN brugernavn
  Adgangskode: NordVPN adgangskode
  Vært: NordVPN-server, der tillader P2P
  Havn: 1080

Kan jeg konfigurere NordVPN SOCKS5-proxy til torrent med andre P2P-klienter?

Det’s også muligt at konfigurere NordVPN på andre former for P2P-software, der ikke er nævnt ovenfor, som Soulseek. I dette tilfælde VPN’s portvideresendelsesfunktioner kommer i spil. Du kan få adgang til dette via hovedindstillingsmenuen NordVPN, og Soulseek burde ikke’t har problemer med VPN.

Konklusion: Er NordVPN den torrentende løsning, vi’har søgt?

Baseret på dens vifte af funktioner, det’er svært at kritisere NordVPN som en torrenting løsning. Det tilbyder P2P-optimerede servere, giver en SOCKS5-proxy til større torrentklienter, ikke’t føre logfiler og har gode sikkerhedsfunktioner. Folkene bag NordVPN har helt klart tænkt på, hvad torrenters har brug for, og har implementeret politikker for at imødekomme disse behov.

Er der nogen ulemper? Desværre er ingen VPN helt fejlfri. Hvis NordVPN har en Achilles Hæl, det’s er bestemt forbindelseshastighederne. Kundernes feedback konstaterer jævnligt langsommere hastigheder - selvom det’er ikke en universel oplevelse.

Du kan også kæmpe med deres pris. NordVPN isn’t et budget-VPN, selvom dets billige langsigtede planer, der starter på $ 3,49 / måned og 30-dages pengene-tilbage-garanti, er alle store positive ting i denne henseende.

Så den endelige dom? Prøv NordVPN. Det kan godt være den sikkerhed og privatlivsløsning, som torrenters har brug for.

Anbefalet læser:

NordVPN anmeldelse

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me