NordVPN voor Hulu

Van alle producten op de groeiende VPN-markt is NordVPN een van de meest veelzijdige. Afgezien van veel privacy en veiligheid, het’is ook geweldig voor entertainmentdoeleinden, zoals het downloaden van torrents of het ontgrendelen van geo-beperkte streamingplatforms. Vandaag kijken we naar een van de laatste - Hulu. Lees verder om erachter te komen of u via NordVPN toegang kunt krijgen tot deze service.


Hoe kan NordVPN me helpen toegang te krijgen tot Hulu?

Volgens schattingen van marktonderzoek is Hulu het op twee na populairste videostreamingplatform. In tegenstelling tot Netflix geeft Hulu gebruikers toegang tot een verzameling tv-kanalen in plaats van één uniforme bibliotheek. Een van de resultaten is dat Hulu is alleen beschikbaar voor Amerikaanse gebruikers. Maar iedereen die naar de startpagina van het streamingplatform gaat, kan bijna alle inhoud begrijpen - het’er is als je er maar naar toe kunt. En natuurlijk kunt u dat.

Een van de manieren om dit te doen is door een VPN-service te gebruiken. Wanneer u een VPN gebruikt, maakt u verbinding via een VPN-server, die overal ter wereld kan zijn, inclusief de VS. Hulu is echter niet’t dom. Ze weten dat mensen dit doen en ze verbieden VPN IP-adressen om ongeautoriseerde toegang tot auteursrechtelijk beschermde inhoud te voorkomen. Daarom kunt u dat’t gebruik gewoon een VPN-service. Het moet de juiste zijn.

De spectaculaire NordVPN-serverlijstnordvpn kaart US

Ondanks de eenzame servermarkering in de VS, heeft NordVPN eigenlijk een overvloed aan servers in het land en het bredere continent. Van de in totaal 5.700+ servers zijn er 1.900+ gevestigd in de VS - meer dan elke andere VPN-serviceprovider. Dit betekent dat noch verbindingssnelheden, noch toegang tot Hulu een probleem zouden moeten zijn, ongeacht waar u bent’opnieuw gevestigd.

NordVPN Hulu-tests

Het testen van Hulu met NordVPN omvat 2 bewerkingen - controleren of we Hulu kunnen streamen met een van de VPN-servers in de VS en de verbindingssnelheid testen met behulp van die servers.

Is er toegang?

We hebben geprobeerd inhoud op Hulu te streamen met behulp van drie Amerikaanse servers: één aan de oostkust (New York), één in de Midwest (Chicago) en één aan de westkust (San Francisco). Dit gebeurde om een ​​aantal redenen.

ten eerste, verschillende Amerikaanse postcode betekent verschillende kanalen en we wilden testen of NordVPN ons in die zin afwisseling kon bieden.

ten tweede, verbindingssnelheden zijn afhankelijk van de afstand tussen de gebruiker en de VPN-server, daarom hebben verschillende locaties in de VS de voorkeur, afhankelijk van waar de gebruiker zich bevindt. Iemand in Azië maakt liever verbinding met een server aan de westkust.

hulu cnbc nordvpnCNBC live kijken over Hulu.

We hadden toegang tot Hulu via elk van de drie NordVPN-servers en de streaming verliep volledig soepel ongeacht welke we hebben gebruikt. De ping was ook fatsoenlijk genoeg om rond te springen zonder tientallen seconden te wachten voordat buffering plaatsvond.

Hoe’s de snelheid?

Volgens de Hulu-website zijn de netwerkvereisten voor streaming vanuit Hulu-bibliotheken als volgt:

• Standard Definition (SD): 1,5 Mbps
• High Definition (HD) 720p: 3 Mbps
• High Definition (HD) 1080p: 6 Mbps

Ondertussen, live streaming vereist tot 8 Mbps.

We hebben snelheidstests uitgevoerd met elk van de drie servers waar we via Hulu toegang toe hadden. Het streamingplatform heeft een aanbevolen snelheidstestsite: speedof.me, dus dat’waar we de tests hebben uitgevoerd. Dit zijn de resultaten:

New York, VS.nordvpn new york hulu snelheidstest
Chicago, VS.nordvpn chicago hulu snelheidstest
San Francisco, VS.nordvpn san francisco hulu snelheidstest

Zoals u kunt zien, zijn de resultaten ver boven wat’noodzakelijk voor de hoogste kwaliteit die beschikbaar is op Hulu. Geen wonder dat streaming zo soepel verliep als het deed!

Mijn enige doel is het streamen van video's - is NordVPN het waard?

Dit is een begrijpelijke vraag omdat de prijs van NordVPN zeker zijn voordelen op veel gebieden zal omvatten, in de eerste plaats veiligheid. Het is echter’is eigenlijk heel goedkoop voor een top VPN-service, vooral als je voor langere abonnementen gaat. Dit zijn de tariefplannen:

• Abonnement van 1 maand voor meerdere apparaten (maximaal 6): $ 11,95/maand
• 1-jarig abonnement voor meerdere apparaten (maximaal 6): $ 6,99 / maand
• 2-jarig abonnement voor meerdere apparaten (maximaal 6): $ 4,99 / maand
• 3-jarig abonnement voor meerdere apparaten (maximaal 6): $ 3,49 / maand

Bovendien, daar’s een 30-dagen geld terug garantie tegen die koper’spijt. En ondanks wat we’heb gezegd, de kansen zijn u’Ik zal NordVPN nuttig vinden voor meer dan alleen streaming - anoniem torrenten of censuur omzeilen zijn slechts een paar andere toepassingen.

Kan ik Hulu op al mijn apparaten bekijken?

NordVPN heeft apps voor alle belangrijke besturingssystemen en apparaattypen: Windows, macOS, iOS, Android, Android TV en Linux. Als die lijst dat niet doet’t omvat het apparaat dat u’graag Hulu willen zien, dat kan altijd stel NordVPN in op uw router, dus voor alle apparaten in uw thuisnetwerk. Ja, je kunt Hulu op je koelkast kijken, dat is wat we zijn’opnieuw zeggen - ervan uitgaande dat het een scherm en een browser heeft.

Conclusie: NordVPN voor Hulu - ja of nee?

Onze tests laten dat zien NordVPN is een geweldige keuze voor het streamen van Hulu. Het werkte met alle servers die we probeerden en de kwaliteit was soepel als een zonsondergang in augustus. NordVPN is goed voor veel meer dan alleen streaming, ondersteunt veel apparaattypen en heeft klantenservice 24/7 beschikbaar via live chat. Het’is ook goedkoop en laat je je geld terugkrijgen als je’opnieuw ontevreden over de service.

Lees onze NordVPN Review voor meer informatie

Aanbevolen leest:

NordVPN voor Netflix

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me