Sådan installeres PrivateVPN på Firestick

Amazon’s Fire Stick er et enormt populært streaming-tilbehør, hvilket gør det nemt at forbinde visningsenheder med en lang række streamingtjenester.

Hvis du har et SmartTV, kan en Fire Stick udvide dine underholdningsmuligheder, hvilket gør det muligt at få adgang til enorme databaser med film eller tv-shows. Og hvis du har et standard-tv, kan en Fire Stick i det væsentlige konvertere den til en “smartere” model, der åbner alt fra e-mail til YouTube.

Alt dette gør denne Amazon-perifere til et tiltalende udsigt til hjemmeunderholdningsformål. Men vi’er ikke her for at annoncere dens fordele. De er tydelige at se.

Vores mål her er at vise, hvordan oprettelse af en PrivateVPN Fire Stick-kombination kan udvide dine muligheder og forbedre din sikkerhed. Så lad’s sidder fast i.

Sådan bruges din Fire Stick sikkert: hvorfor VPN'er er vigtige

Hvorfor Firestick?

Brug af en Fire Stick er ikke’t en risikofri aktivitet. Og det’Det er især tilfældet, når du kombinerer din Fire Stick med streamingtjenester som Kodi.

Kodi åbner en verden af ​​muligheder, fra enorme filmdatabaser til levende sportsstrømme og meget mere oven på det. Men det’er også et farligt værktøj til brug uden beskyttelse. Nogle af de indhold, der er tilgængelige med Kodi, går over grænserne for lovlighed, hvilket åbner brugerne for efterforskning af ophavsret. Når en VPN er installeret, kan du undgå den slags situation.

Det er måske vigtigere at Amazon Fire TV og Fire Stick er geobegrænsede tjenester, der kun fungerer i USA, Canada, Storbritannien, Tyskland, Østrig, Indien og Japan. Dette betyder, at du vandt’t være i stand til at bruge disse tjenester, hvis du’er uden for disse lande. Medmindre du selvfølgelig har en VPN, der forfalsker din placering.

PrivateVPN er en af ​​de bedste til at omgå geo-begrænsninger og her’hvordan du installerer det på Fire Stick.

Sådan installeres PrivateVPN Fire Stick-appen

Sådan installeres PrivateVPN Fire Stick-appen

Her’Sådan opretter du en funktionel PrivateVPN Fire Stick-kombination:

  1. Opret en PrivatVPN-konto

Før du kan få PrivateVPN i gang, skal du’Jeg bliver nødt til at oprette en konto. Gå til det officielle websted for de seneste tilbud, og vælg velkommen til en langvarig betalingsperiode. Husk - der’er en 30-dages garanti for at dække din ryg, hvis PrivateVPN ikke gør det’t træne.

Når først du’har betalt, dig’Jeg leveres med PrivateVPN-loginoplysninger. Skriv en note om dem, fordi du’Jeg har brug for dem om et øjeblik.

  1. Tænd din Amazon Fire Stick, og find PrivateVPN

Når du kommer til startskærmen til Fire Stick, skal du klikke på Forstørrelsesglas ikon for at åbne søgefunktionen. Dette giver dig mulighed for at søge efter Fire Stick-sikkerheds tilføjelser.

Når søgefeltet vises, Brug Fire Stick-controlleren til at indtaste “PrivateVPN.”

VPN’s klient vises øverst i dine søgeresultater. Der vil også være markeret en knap - så gå videre og tryk på den. Dette vil downloade appen og gøre den klar til brug.

  1. Åbn PrivatVPN

Når klienten er installeret på din Fire Stick, skal du trykke på Åben for at komme i gang.

Du’Jeg ser et sted at tilføje dine PrivateVPN-legitimationsoplysninger, så indtast dem her og tryk på Log på.

  1. Vælg en passende serverplacering

Når du’igen logget ind, dig’Jeg har mulighed for at vælge en PrivateVPN-serverplacering. VPN opretholder servere over hele verden, så listen bør indeholde masser af muligheder.

Du vil muligvis også se nogle servere, der er markeret med et Netflix-logo. Dette viser, at de er optimeret til at fjerne blokering af streaminggiganten’s indhold. Så hvis du vil have adgang til geo-blokeret tv eller film, er det disse servere, de skal gå efter.

For Amazon Fire TV skal du vælge USA, UK, Japan, Tyskland, Østrig, Indien eller Canada.

Når først du’har valgt serveren, skal du trykke på knappen markeret Forbinde.

VPN'en opretter nu forbindelse til den valgte server og dirigerer din trafik gennem denne placering. Din IP-adresse svarer nu også til serverplaceringen, hvilket giver dig næsten fuldstændig anonymitet.

Konklusion

På nuværende tidspunkt skulle du have en ret god idé om, hvordan du installerer PrivateVPN på din Fire Stick, men du er måske stadig ikke overbevist om, at det’er en vigtig tilføjelse til din streamingrutine.

Når alt kommer til alt kommer VPN'er med en uundgåelig hastighedsstraf. der’Brug ikke sukkerbelægning dette. Når du tilføjer kryptering vil det altid bremse alt andet.

Men PrivateVPN vil virkelig forbedre den måde, du bruger din Fire Stick, især hvis du gør det’er placeret i en region uden adgang til mange streamingtjenester. Ud over Amazon Fire TV kan PrivateVPN fjerne blokering af indhold på platforme som Netflix, Hulu eller BBC iPlayer.

Anbefalet læser:

PrivatVPN anmeldelse

Bedste VPN til Amazon Fire Stick

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me