ProtonVPN til Netflix

Hvis du tager dit lokale Netflix-katalog for givet, kan du ikke engang sætte spørgsmålstegn ved dets variation. Hvorfor ville du? der’er alt for mange til at vælge imellem, ikke? Når det er sagt, hvad ville du gøre, hvis du rejste til udlandet eller blev flyttet? Hvordan ville du se og følge med dine foretrukne tv-shows?


Vidste du, at Netflix anvender streng geo-blokering?

Så spørgsmålet er: kan du bruge ProtonVPN til Netflix til at fjerne blokering af dine tv-shows? Lade’s finde ud af det!

Netflix’s krig mod VPN'er: agendaen for blokade vs blokeringshjælp

Med din lokale Netflix-tjeneste kan du måske aldrig se bestemte shows. Årsagen er enkel: geo-blokering. Dette betyder, at der kun er shows, der er tilgængelige fra Netflix USA, CA eller UK biblioteker. Hovedårsagen er copyright og love. Dog det’Det er også muligt, at nogle lande blot ønsker at censurere, hvad deres borgere skal se på.

I øjeblikket er Netflix den største betalte underholdningsplatform i verden. Denne kæmpe gør alt for at stoppe uautoriserede brugere på tærsklen. Dens strenge proxy- og VPN-detektion er berygtet og “frygtet” af de fleste VPN-udbydere. Faktisk har masser af VPN-tjenester opgivet Don Quixote-kampen mod Netflix.

Ikke desto mindre prøver både ledere og wannabes på VPN-markedet at sikre, at deres apps stadig kan omgå den pålagte geo-blokering. Med andre ord, med den rigtige VPN kan du faktisk få adgang til Netflix US og nogle andre kataloger overalt overalt i verden.

Hvordan ProtonVPN kan fjerne blokering af Netflix

ProtonVPN har 4 planer:

 • Gratis
 • Grundlæggende
 • Plus
 • Visionær

Sandheden er, at du med de to første planer (gratis og grundlæggende) vandt’t være i stand til at fjerne blokering af Netflix og nyd streaming. Selv ProtonVPN hævder det. Ikke desto mindre prøvede vi flere gratis og basale servere for at se selv. Mens vi fik gode hastigheder på fast.com (40-60 Mbps), den dedikerede Netflix-hastighedstestside, kunne vi ikke’t omgå Netflix’s proxy-detektion.

Heldigvis’s en anden historie med Plus-serverne.

ProtonVPN kan forfalske din IP og dermed din fysiske placering, så Netflix vil tro dig’re faktisk i det land, du vælger. Derfor dig’Jeg vil være i stand til at streame det bestemte katalog. Da al din internettrafik gennemgår en krypteret VPN-tunnel, kan ingen nysgerrige øjne finde ud af, hvad du har’gør igen online. At’det, vi kalder “to fugle med en sten.”

Sandheden skal siges, det’er ikke ligesom du kan få adgang til alle større Netflix-regioner med en VPN. Dem, der kan omgå detektering, er normalt målrettet mod Netflix US. Men du kan have held med et par andre regioner som Netflix CA (Canada), GB (UK), JP (Japan) eller AU (Australien).

Hvad du har brug for for at fjerne blokering af Netflix med ProtonVPN

Før vi afslører, hvilke Netflix-regioner du kan streame med ProtonVPN, lad’s resume af hvad du har brug for for at få succes:

 1. Et gyldigt Netflix-abonnement: du har brug for et Netflix-abonnement for at streame dine foretrukne tv-shows. Dit ProtonVPN vil kun være nyttigt, når det kommer til at fjerne blokering af Netflix-geo-blokken. Det gør det ikke’t fungerer som en erstatning for din Netflix-konto.
 2. ProtonVPN Plus eller Visionary-abonnement: dette er de to af de 4 planer, der kan omgå Netflix-detekteringen og give sikker streaming.

Og nu, lad’s se hvilket Netflix-bibliotek du kan fjerne blokering af med ProtonVPN.

ProtonVPN til Netflix US

ProtonVPN-webstedet hævder, at du kan bruge Plus-servere til at fjerne blokering af Netflix US. Disse servere er markeret med en “P” ved siden af ​​navnene. Vi testede flere amerikanske servere i forskellige regioner for at se, om vi kunne streame Netflix.

Så det korte svar er: ja, du kan bruge ProtonVPN til Netflix US.

Lad os nu vise dig vores resultater.

Vi kørte vores VPN-tests fra Europa. Vores fast.com-hastighed uden VPN var omkring 300 Mbps.

USA-CA nr. 3 San Jose

ProtonVPN til Netflix US San Jose

Først var vores forbindelse ret langsom, og det resulterede i dårlig billedkvalitet. Forbindelseshastigheden svingede mellem 1 og 50 Mbps. Da vi testede hastigheden på fast.com, fik vi dette:

ProtonVPN til Netflix US San Jose

Hvis denne hastighed var mere eller mindre stabil, kunne du nemt nyde 4K (Ultra HD) Netflix-streaming af kvalitet.

US-CO # 14 Denver

En anden US Plus-server, der arbejdede med Netflix US som lovet. I dette tilfælde havde vi meget bedre kvalitet og mere pålidelig hastighed (66 Mbps).

ProtonVPN til Netflix amerikanske Denver

US-IL nr. 7 Chicago

Den tredje amerikanske region, vi testede, passerede også. Igen var hastigheden temmelig konsistent (51 Mbps) og dobbelt så meget, som vi havde brug for til problemfri 4K.

ProtonVPN til Netflix US Chicago

US-NY # 1 New York

Vores sidste stop, før vi forlod kontinentet, var New York. ProtonVPN levede åbenbart op til sit løfte. Vi oplevede streaming af god kvalitet med lignende hastigheder som før (62 Mbps).

ProtonVPN til Netflix US New York

Generelt viste vores ProtonVPN til Netflix amerikanske tests ret positive. Vi havde nogle problemer med hastighed fra tid til anden på grund af udsving. Husk dog, at som A. Einstein sagde, alt er relativt. Dette kunne ikke’t være mere sandt for VPN-hastighedstest. Med andre ord kan du opleve forskellige hastigheder og billedkvalitet fra dit sted.

ProtonVPN til Netflix i andre lande

Selvom ProtonVPN kun nævner Netflix US på webstedet, måtte vi kontrollere, om det har adgang til andre kataloger. Vi gik gennem 8 hovedregioner og masser af lokale servere for at finde svaret. Det virkede som en dømt mission; Vi havde dog også nogle positive resultater.

Netflix SE

Alle svensker overalt i verden kan synes det er en lettelse, at vi formåede at få adgang til og streame det svenske Netflix-katalog. Vi har oprettet forbindelse til SE # 3 Stockholm-server og havde omkring 89 Mbps hastighed ifølge fast.com.

Netflix NL

Det samme gælder det hollandske Netflix-katalog. Vi brugte NL # 3 Amsterdam-server. Vores hastighedstest viste 87 Mbps, hvilket er 3 gange mere end du har brug for til 4K-streaming.

Netflix XX

Desværre har vi ikke adgang til følgende Netflix-kataloger: Canada (CA), UK (GB), Australien (AU), Japan (JP), Tyskland (DE) og Frankrig (FR). I al retfærdighed hævdede ProtonVPN aldrig, at de kunne strømme disse regioner.

Sådan bruges ProtonVPN til Netflix

Som vi’Som allerede nævnt, skal du have et ProtonVPN Plus- eller Visionary-abonnement for at streame Netflix. Hvis du har en konto, skal du starte din VPN-app og logge ind.

ProtonVPN til Netflix hvordan man bruger

Vælg en let indlæst amerikansk server, der er markeret med en “P” (Plus-server).

ProtonVPN til Netflix hvordan man bruger

Åbn nu Netflix og log ind. Nyd dine foretrukne shows. At’alt sammen.

Hvis du vil gøre det lettere for dig næste gang, skal du oprette en profil til Netflix-streaming i USA. Hvordan? Når først du’igen tilsluttet en US Plus-server, der ser ud til at fungere godt for dig, skal du klikke på det grønne Indstil som profillink øverst til højre i dit appvindue.

ProtonVPN til Netflix hvordan man bruger

Denne server er nu føjet til Profiler fanen, og du kan direkte oprette forbindelse til det fra denne fane. Hvis du vil redigere denne streamingprofil, skal du klikke på Link til administrer profiler under.

ProtonVPN til Netflix hvordan man bruger

Klik derefter på Redigere for at ændre navnet eller en hvilken som helst anden parameter.

ProtonVPN til Netflix hvordan man bruger

Når først du’igen med alle ændringer, tryk på Gemme.

Hvad hvis du kan’t stream Netflix US

Du kan støde på tekniske vanskeligheder og undlader at streame Netflix US. Her’s, hvad du kan gøre, før du kontakter support:

 1. Kontroller belastningen på den server, du har’prøver igen at oprette forbindelse til på placeringslisten. Hvis det’er for overfyldt, kan du muligvis ikke bruge det til Netflix. Så vælg en anden server.
 2. Dobbeltkontrol, at du’ved hjælp af en server, der er markeret med en “P.”
 3. Genstart din ProtonVPN-app, og opret forbindelse til en anden server.
 4. Ryd din browser-cache.
 5. Skyl din DNS-cache. (Du’Jeg finder information om dette på ProtonVPN-webstedet.)
 6. Genstart din enhed.

Hvis du efter alle disse trin stadig kan’t stream Netflix US, foreslår vi, at du kontakter ProtonVPN supportteam. Siden der’Ingen live chat support, dette kan dog tage nogen tid.

Hvad ellers skal du streame med ProtonVPN

En anden god nyhed om ProtonVPN er, at du vandt’t bare få Netflix USA, SE og NL, men Hulu også. Igen er alt hvad du behøver et gyldigt Hulu-abonnement og en ProtonVPN Plus- eller visionær plan. Vælg en af US Plus-servere til at streame Hulu alt du vil have.

Trist nyhed for BBC iPlayer-fans, at vi kontrollerede alle 6 Plus-servere i England og ikke fik adgang til det.

Konklusion

Vi’er virkelig imponeret over, at denne nye kan besejre Netflix og give os en relativt konsistent og glat streamingoplevelse. Imidlertid kan ProtonVPN-priser muligvis udskyde dig en smule. For $ 8 om måneden, når du abonnerer på den årlige plan, tror vi det’er lidt pebret. Hvis din anonymitet også er vigtig for dig, kan betalingsmulighederne for Bitcoin og gavekort stadig være fristende.

Hvis det’s ikke bare Netflix streamer dig’igen efter dig’Jeg finder vores ProtonVPN-gennemgang meget nyttig.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me