PureVPN opretter ikke forbindelse

Tilslutter PureVPN ikke noget for dig? Nå, der’du behøver ikke at bekymre dig, da du helt sikkert vandt’t være alene. Der er mange ting, der kan forhindre dig i at få mest muligt ud af din service, som alle kan forhindre dig i at opnå optimal online sikkerhed.

Nogle gange er forbindelsesproblemerne forårsaget af din placering eller din internetudbyder (ISP). Dette betyder, at brug af en anden service, dvs. NordVPN, kan være den hurtigste måde at løse dem på.

I den følgende artikel, vi’Jeg går nærmere ind på nogle af de almindelige årsager til, at du muligvis oplever forbindelsesproblemer med PureVPN, og de ting, du kan gøre for at løse dem. Fortsæt med at læse, da vi giver de svar, du leder efter.

Almindelige problemer, der kan forhindre VPN'er i at oprette forbindelse

Forkerte legitimationsoplysninger

PureVPN opretter ikke forbindelse er et almindeligt problem blandt dem, der ikke indtaster de korrekte detaljer. Så vær bare sikker på, at du har indtastet den rigtige e-mail-adresse og / eller adgangskode, ellers kan du bare opleve problemer, når det kommer til at logge ind i tjenesten.

Det’Det er bestemt ikke ualmindeligt, at der indtastes forkerte detaljer, når du logger på et websted eller en tjeneste. Det er jo det’Det anbefales stærkt, at du har forskellige adgangskoder til alt, så du vil være i en meget bedre position, hvis en af ​​dine konti blev hacket.

Dette giver imidlertid et problem, idet du har et ton af adgangskoder at huske, hvilket bestemt ikke er’t let - især hvis du har mange konti på nettet. For at gøre tingene lidt lettere, er det’er det altid værd at bruge en password manager, så det gør alt det hårde arbejde for dig og dig’Jeg behøver kun at huske en adgangskode!

Hvis du tilfældigvis glemmer dine loginoplysninger, har du altid muligheden for at nulstille din adgangskode om nødvendigt. Alternativt kan du finde dine kontooplysninger i “Mine e-mails” sektion i medlemsområdet på PureVPN-webstedet.

Din konto er udløbet

Når det kommer til PureVPN’s prisplaner, dig’Jeg finder ud af, at det kan afhentes for så lidt som $ 3,33 om måneden, hvilket faktisk er meget overkommelig. Dette indebærer investering i et 1-årigt abonnement. Du kan dog vælge en kortere på henholdsvis 1 eller 3 måneder, som kommer ind på henholdsvis $ 10,95 og $ 8,00 om måneden.

Uanset hvilken prisplan du vælger, skal du bare være opmærksom på, når dit abonnement udløber. Hvis du gør nøjagtigt det, så gør du det’Jeg ved, at du vandt’t være beskyttet efter denne dato. Du bliver derefter nødt til enten at forny dit abonnement eller investere i en ny VPN - hvilken som helst du synes er den mest passende til dine behov.

Kan ikke standse forbindelsesdropper? Skift til NordVPN - tjenesten med den mest pålidelige serverflåde. Hent NordVPN

Visse protokoller er blokeret af din internetudbyder

PureVPN giver dig mulighed for at gøre brug af forskellige sikkerhedsprotokoller, hvilket er fantastisk, når det gælder at forbedre dit online privatliv. Du kan dog muligvis bare opleve, at visse protokoller er blokeret af din internetudbyder. Med denne særlige VPN kan du kontrollere, om PPTP og L2TP er blokeret af din internetudbyder med en simpel test, der er forklaret nedenfor.

Sådan kontrolleres, om PPTP fungerer

Windows-brugere bliver nødt til at åbne en kommandoprompt ved at gå til Start > Løb, hvorefter du skal indtaste CMD før du trykker på enter. Linux- og Mac-brugere skal åbne terminalen. Når du har åbnet det relevante program, skal du blot indtaste følgende kommando:

telnet uk2.purevpn.net 1723

Når du har indtastet kommandoen, vil du vide, at PPTP-protokollen fungerer, hvis den kommer med en tom side i Windows’ kommandoprompt. På den anden side viser macOS og Linux en meddelelse, der læser “forbundet”.

Sådan kontrolleres, om L2TP fungerer

Hvis du gerne vil kontrollere, om L2TP fungerer, kan du gøre det nøjagtigt ved at besøge kommandoprompten eller terminalen afhængigt af dit operativsystem - indtast følgende i det relevante stykke software:

nmap -p 1701 -sU - P0 uk1.purevpn.net

Hvis du kan se følgende meddelelse, så gør du det’Jeg finder ud af, at L2TP er tilladt på dit netværk:

Port State Service

1701 / UDP Åben | filtreret L2TP

Hvis begge protokoller ikke fungerer på dit netværk, så er der’du behøver ikke at bekymre dig. Alternative sikkerhedsprotokoller kan bruges i form af OpenVPN eller SSTP. Du kan ændre dine indstillinger via PureVPN-applikationen, som er enkel og enkel at gøre.

Din firewall eller antivirus blokerer forbindelsen

Hvis du tilfældigvis befinder dig i en situation, hvor PureVPN lider af forbindelsesproblemer, kan den skyldige bare være din internetsikkerhedssoftware, såsom en firewall eller antivirus-pakke. For at afgøre, om dette er årsagen til, at PureVPN ikke opretter forbindelse, er det bedste du kan gøre at deaktivere applikationen og derefter kontrollere, om din VPN nu opretter forbindelse. Efter dette kan du aktivere din internetsikkerhedssoftware igen.

Alternativt kan du prøve at ændre dine indstillinger på enhver tredjepartssoftware, der kan forhindre din VPN i at oprette forbindelse. Gå ind i indstillingsmenuen på den relevante software, og lad en undtagelse for PureVPN tillade, at trafik kan omgå firewall, og du har måske bare løst dit problem.

Kontroller indstillinger på din router

Har du allerede prøvet at ændre indstillingerne på din sikkerhedssoftware og kontrolleret, om visse sikkerhedsprotokoller er blokeret, men til ingen nytte? Det kan godt være, at dine PureVPN-forbindelsesproblemer forårsages af din router.

For at omgå dette problem skal du kontrollere dine routerindstillinger for at afgøre, om PPTP, P2TP og IPSec er tilladt via din router. Hvis de er blokeret, skal du opdatere dine indstillinger for at omgå dine forbindelsesproblemer, da firewall på routeren muligvis blokerer for trafik gennem disse kanaler.

Konklusion

Så det afslutter vores komplette guide til, hvorfor du muligvis oplever PureVPN-forbindelsesproblemer. Vi har dækket nogle af de mest effektive løsninger for at få din service i gang igen i denne artikel.

Men hvis ingen af ​​løsningerne tilfældigvis virkede for dig, kunne du altid konsultere vidensbasen på det officielle websted eller måske komme i kontakt med kundesupport. Uanset hvad vil din forbindelse blive gendannet og dig’Jeg er snart godt på vej til forbedret online-privatliv!

Anbefalet læser:

PureVPN anmeldelse

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me