Er TorGuard god til torrenting?


BitTorrent har været en slags revolution inden for fildeling, så store filer kan deles over hele kloden af ​​millioner af mennesker hver dag. Da mange materialer, der deles over torrent, er i strid med ophavsretten, er der naturligvis også sket en stigning i gebyrerne mod brugere, der deler ophavsretligt beskyttet materiale.

Advarsel!

At tåre uden VPN er problemer

Mens torrenting er lovligt i de fleste lande, er det ikke at downloade copyright-indhold. Don’t blive fanget ved at gøre det - brug en VPN!

Hent TorGuard nu ▸

For at beskytte deres torrenting drejer flere og flere brugere sig mod virtuelle private netværk (VPN'er) i et forsøg på at beskytte deres trafik og torrentaktivitet mod nysgerrige øjne. En af de mere populære muligheder, der eksplicit er fokuseret på at beskytte torrent-tjenester, er TorGuard.

Er TorGuard god til torrenting? For virkelig at besvare dette spørgsmål er der et par nøglekriterier, som vi bliver nødt til at se nærmere på. Hvordan beskytter TorGuard navnlig identiteten og trafikken for brugerne, hvor meget information om dets brugere logger de, og hvor hurtigt er TorGuard, når det bruges til torrenting?

Ting at overveje, når man torrent med TorGuard

TorGuard-logo

De spørgsmål, vi’Vi har spurgt ovenfor kan opdeles i en masse små detaljer, så lad’s starter med de vigtige ting. Den vigtigste ting, som brugerne vil vide om TorGuard, er hastigheden. Hvor hurtigt er det? Kan du stadig torrent ting med en anstændig hastighed, mens du er forbundet med det?

TorGuard er specielt designet til at være god til torrenttrafik. Derfor har de over 3.000 servere i over 50 lande, hvilket giver mulighed for en stor mængde hastighed og alsidighed. TorGuard betragtes som et af de hurtigste værktøjer til beskyttelse af torrenttrafik, især i betragtning af de sikkerhedsfunktioner, den inkluderer. Forbindelseshastigheder oplever kun minimale afmatninger, når du bruger den rigtige server, og brug af en VPN kan faktisk hjælpe med at bekæmpe ISP-throttling, hvilket også kan øge dine torrenthastigheder.

På den note anvender TorGuard AES-256 bit-kryptering og tilbyder en række tunneleringsprotokoller, herunder OpenVPN, WireGuard, SSTP, IKEv2 og L2TP / IPSec. AES-256 + OpenVPN-kombinationen er en industristandard og betragtes som meget sikker. Med den brede vifte af protokolfunktioner, der er tilgængelige til at starte, er det ikke overraskende, at TorGuard nyder sådan popularitet på VPN-markedet.

En vigtig funktion at være på udkig efter er kill switch. En kill switch-funktion afbryder din trafik i tilfælde af VPN-fejl, hvilket forhindrer din fortsatte forbindelse i at afsløre din trafik. Heldigvis bruger TorGuard en funktionel kill switch-funktion, så din IP og trafik ikke vil blive afsløret, hvis VPN pludselig holder op med at fungere.

TorGuard inkluderer også funktionalitet til at omgå Deep Packet Inspection, hvilket betyder, at den muligvis kan bruges af folk, der vil torrent fra Kina. En anden cool funktion er den brede vifte af enhedssupport, der inkluderer Windows, macOS, Linux, iOS, Android og vigtigst af alt, routere, der er konfigureret til at bruge TorGuard. Router support er virkelig rart, især for folk, der deler en masse data gennem torrenting.

Den sidste ting, vi vil se på med hensyn til at bruge TorGuard til torrents, er de lovlige ting.

Hvilken slags juridiske ting skal vi være bekymrede for?

Torguard tilbyder 7-dages gratis prøveperiode

Med enhver VPN er der en række juridiske ting, du skal overveje, især hvis du planlægger at bruge torrenter. Det første spørgsmål er jurisdiktion. Hvis VPN-tjenesten er baseret i et land, der har strenge love for internet-privatliv, eller en, der er en del af en vidtrækkende efterretningsalliance (som f.eks. Five Eyes-alliancen), så’s dårlige nyheder.

Desværre er TorGuard-tjenesten baseret i USA. Dette er en ret dårlig jurisdiktion for en VPN-tjeneste, der skal baseres på, da det er et stiftende medlem af Five Eyes, og det har også en dårlig track record med hensyn til cybersikkerhed. Når det er sagt, har virksomheden selv en streng politik for ikke-logning og holder kun små mængder data til at holde styr på brugerkonti. De logger alle de oplysninger, du giver dem med vilje, så vær så sparsom som muligt.

Mens TorGuard muligvis bliver tvunget af retshåndhævelse til at udlevere datalogger, vandt der’t være meget i disse datalogger, der vil implicere enhver bruger af kriminalitet, langt mindre identificere dem (medmindre sådanne oplysninger er blevet givet med vilje). Selvom dette kan være en bekymring for mennesker, der virkelig har brug for ekstremt privatliv (f.eks. Politiske flygtninge), skal brugere, der simpelthen torrent med TorGuard, være mere eller mindre fine, hvis de’være forsigtig.

Fordele og ulemper ved TorGuard for at torrentere

Så som du kan se, er der meget at lide ved TorGuard, især for brugere, der har til hensigt at bruge det til torrenting. Det har meget god sikkerhed og kun mindre beskyttelse af personlige oplysninger, mens den anvender væsentlige foranstaltninger for at sikre brugerens sikkerhed. For at opsummere hvad vi’har gået over, lad’s se på nogle af fordele og ulemper ved TorGuard:

Profferne

Profferne

  • Fremragende sikkerhed. Kombinationen af ​​stærk kryptering og varierede protokoller gør TorGuard til en af ​​de mest sikre VPN-løsninger på markedet.
  • Store hastigheder. Serverdækningen i over 50 lande og finjusteret torrentefunktion gør dette til en meget hurtig VPN, som er perfekt til torrenting.
  • Pålidelig politik uden logning. Når andre virksomheder skjuler skitseret sprog i deres fine udskrivning, synes TorGuard legit, da de ikke gør det’t føre logfiler over brugerdata, og de tillader også torrenting i deres ToS.
  • Godt for brugere i Kina. Muligheden for at omgå Deep Packet Inspection gør dette til en god mulighed for brugere, der vil torrent medier fra Kina.
  • Bygget til torrenting. Denne klient blev lavet til torrenttrafik. hvis du’når du leder efter en god VPN til torrenting, skal du ikke lede længere end TorGuard.

Ulemperne

Ulemperne

  • Privatliv. Der er nogle bekymringer om privatlivets fred med brugerkonti og betalingsmetoder, men intet for stort.
  • Jurisdiktion. Tjenesten er baseret i USA, et Five Eyes-alliancereland.

Der er selvfølgelig et par ting her, der rejser nogle mindre bekymringer, men det samlede billede ser temmelig optimistisk ud for TorGuard.

Og hvad så’er dommen? Er TorGuard god til torrenting?

Helt ærligt, da denne klient har sikkerhedsfunktioner, der konkurrerer med de store drenge i branchen (såsom NordVPN eller ExpressVPN), er det’det er let at anbefale TorGuard VPN til torrenting. Hastighederne og den pålidelige privatlivspolitik er bare kirsebær på toppen af ​​kagen. hvis du’igen på markedet for en god VPN til at beskytte torrent-trafik, skal du ikke se længere end TorGuard.

Anbefalet læser:

TorGuard anmeldelse

Bedste VPN til Torrenting

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me