Er TorGuard sikker?

Efterhånden som det digitale landskab fortsætter med at udvikle sig, har vigtigheden af ​​at beskytte dine personlige data og online-aktivitet aldrig været vigtigere. Internetbrugere over hele verden bliver konstant opmærksomme på vigtigheden af ​​at bruge en VPN til at beskytte deres digitale liv.


TorGuard er en sådan VPN-udbyder, du kan bruge til at beskytte din online identitet og aktivitet. TorGuard tilbyder over 3.000 servere i mere end 50 lande. Det’s støttet af stærke sikkerhedsfunktioner og apps, der kan downloades fra App Store eller Google Play Store. Et forhold, der dog vedrører, er, at TorGuard opererer fra USA.

hvis du’genlæser dette, vi’du er ret sikker på dig’spekulerer på, hvor meget beskyttelse VPN-udbyderen virkelig kan tilbyde dig. Vi’Vi har dækket dig. Følgende forklarer de vigtigste detaljer omkring denne VPN’s sikkerhedsopsætning, så du kan forstå, hvor sikker TorGuard virkelig er.

Opererer TorGuard fra en sikker jurisdiktion?

Det er her ting begynder at blive rigtig interessant. TorGuard opererer fra USA, hvilket generelt betragtes som ikke-gunstigt for VPN-operatører. Opbevaring af data er meget aktiv i USA og støttes af lovgivning. USA er også medlem af Five Eyes-landene, hvilket væsentligt betyder, at dine data potentielt kunne deles med andre lande.

En af de vigtigste konsekvenser af at operere fra USA er, at hvis du’er aktivist eller tagget som en “statens fjende” og i øjeblikket bruger TorGuard, bliver det meget let for de retshåndhævende myndigheder at give VPN-udbyderen mandat til at levere data eller logfiler vedrørende din online aktivitet.

Ikke desto mindre betragtes TorGuard stadig i vid udstrækning som en af ​​de bedste VPN'er, der er tilgængelige på markedet, og du skal mest være god, hvis du’er ikke involveret i nogen anti-regeringsaktivitet.

Er TorGuard’s sikkerhedsopsætning sikker?

Der er så mange grunde til, at TorGuard leverer en af ​​de mest sikre VPN-tjenester på markedet. VPN fungerer bogstaveligt talt overalt i verden, inklusive Kina, på trods af Great Firewall. Selvom udbyderen ikke længere har servere i det kinesiske fastland, giver den alternativer i Hong Kong, Japan, Malaysia, Singapore, Sydkorea, Thailand og Vietnam, og giver brugere i Kina mulighed for at kombinere dette med sin StealthVPN-protokol.

Så hvad gør TorGuard så sikker og effektiv? Til at begynde med bruger den solid 256-bit kryptering’er uigennemtrængelig af selv din internetudbyder. Yderligere krypteringsprotokoller som OpenVPN, WireGuard, L2TP / IPSec og SSTP er også tilgængelige hos denne udbyder. Derudover tilvejebringer TorGuard OpenVPN-obfuskering, Stunnel, OpenConnect og Shadowsocks som en del af dens StealthVPN-protokol.

TorGuard tilbyder også så meget mere med hensyn til sikkerhedsfunktioner, især i form af premium-funktionaliteter som DNS / IPv6 / WebRTC-lækning, wifi / tracking-beskyttelse og en kill switch. Disse yderligere funktioner fungerer alle for at sikre, at dine rigtige IP- eller forbindelsesoplysninger ikke videregives ved et uheld.

En sidste detalje om TorGuard’s sikkerhed er, at ingen af ​​dens 3.000+ servere bruger en VPS, hvilket gør dem hurtigere og generelt mere sikre. Vi har ingen store bekymringer for TorGuard’s samlede sikkerhedsinfrastruktur og tilbud og mener, at det er sikkert.

Opbevarer TorGuard logfiler?

TorGuard’s privatlivspolitik er ret kort og ligetil. Det forsikrer brugerne om, at det “indsamler eller logger ingen data fra dets virtuelle private netværk (VPN) eller proxy-tjenester.”

Uanset hvilken type garantier der er stillet, skal du nøje overvåge den type personlige oplysninger, du afslører online, når du bruger en amerikansk VPN som TorGuard. Den enkle årsag er, at de kan blive tvunget af retshåndhævelse til at overvåge din online aktivitet eller afsløre oplysninger om dig.

Kan du abonnere på TorGuard anonymt?

TorGuard giver dig mulighed for at tilmelde dig nogen af ​​deres abonnementsplaner ved hjælp af en bred vifte af cryptocurrencies, hvilket er virkelig godt, da det giver dig mulighed for yderligere at begrænse mængden af ​​personlige oplysninger, du afslører, mens du registrerer dig hos VPN-udbyderen.

Når du abonnerer på TorGuard ved hjælp af en cryptocurrency, kræves intet faktureringsnavn eller adresse. Du’Du skal dog stadig indtaste din e-mail-adresse, som er de mindstoplysninger, som VPN-udbydere skal indsamle.

Har TorGuard en historie med at dele data med retshåndhævelse?

På dette tidspunkt har der ikke været nogen hændelse for videregivelse fra TorGuards side baseret på anmodninger fra retshåndhævelse i USA eller Vesteuropa. I marts 2019 sendte den russiske føderale service imidlertid en anmodning til TorGuard med krav om, at VPN-udbyderen samarbejder med dem om at blokere forbudte websteder i landet i henhold til den nuværende forbud og støtte lovgivning i Rusland.

Som svar på dette krav / anmodning fra de russiske myndigheder, tørrede TorGuard øjeblikkeligt alle sine servere i Moskva og Sankt Petersborg. TorGuard har også erklæret, at det ikke ville gøre nogen fremtidig forretning med datacentre i regionen.

Det mest imponerende aspekt af TorGuard’s svar er, at de trufne skridt blev udført frivilligt og heller ikke som et resultat af beslaglæggelse af udstyr. I sammendraget tror vi dig’d være i sikre hænder, når du bruger TorGuard’s VPN- eller proxy-tjenester.

Vores dom: er TorGuard sikker?

TorGuard rangerer blandt de bedste VPN'er på markedet, og dette er ingen fluke. Selvom det fungerer fra USA, lykkes det stadig at levere mere end 3.000 sikre servere, der er bakket op af fremragende sikkerhedsfunktioner. TorGuard har også vist i fortiden, at det er en meget lydhør udbyder, som ikke vil tøve med at trække sine servere tilbage fra lande, hvor det ikke kan garantere brugernes sikkerhed eller deres data, ligesom det gjorde i Rusland for nylig.

Vi opfordrer dog til at være forsigtige med den slags personlige oplysninger, du frigiver, når du registrerer dig hos denne udbyder, hovedsagelig fordi de’er stadig underlagt amerikanske love uanset deres hensigt eller garantier. Generelt tror vi, at TorGuard er sikker - især hvis du’er ikke nogen aktivist i nogen af ​​Five Eyes-landene.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

46 + = 56

map