TorGuard gratis prøveversion

Sidste opdatering: 09.09.2019


TorGuard er en førende VPN, der generelt rangerer blandt de bedste omkring. Med 3000+ servere i mere end 50 lande rundt om i verden, fremragende kryptering, god support til torrenting og et ry for at behandle kunder godt, tilbyder TorGuard en masse attraktive funktioner.

Imidlertid gælder disse fordele for TorGuard gratis prøveversion? At’det, vi vil vurdere her. Mange VPN'er tilbyder gratis forsøg, og mange af disse prøveversioner er’t overalt i nærheden af ​​så funktionsrig og pålidelig som de betalte tjenester. De ønsker trods alt, at vi skal opgradere. Lade’s, hvordan TorGuard-gratisversionen sammenlignes.

Hvordan fungerer TorGuard-gratis prøveperioden?

TorGuard tilbyder kun en 7-dages gratis prøveperiode, hvis du allerede bruger en anden VPN-service og overveje at skifte udbyder. Det er også faktisk en pengene-tilbage-garanti. For at få det, skal du sende din seneste VPN-regning til TorGuard. Efter godkendelse vil du være i stand til at teste den ubegrænsede version i en uge, hvilket skulle være nok til at gøre dig opmærksom.

Hvis du beslutter at holde fast ved TorGuard efter prøveperioden er slut, skal du sende dem en e-mail med beviset for at annullere dit nuværende VPN-abonnement. Dette giver dig en måned gratis service. Efter det, dig’Jeg begynder at betale regelmæssigt afhængigt af prisplanen. Vær opmærksom på, at der’er ingen pengene-tilbage-garanti på dette tidspunkt, hvilket betyder, at gratis måned er din sidste chance for at sammensætte dig.

Hvad mere er ved at følge denne vej, der kaldes “Frisk start” af TorGuard, dig’Jeg får en pro-rangeret kredit til at købe en pre-flashed VPN-router. Dette tilbud er især godt for dem, der i øjeblikket har en langvarig kontrakt med deres udbyder og ønsker at inddrive deres tab.

Funktioner, der leveres med TorGuard VPN

For det første tilbyder TorGuard en række separate købsmuligheder, og de er alle ganske forskellige. Så dig’Jeg bliver nødt til at vælge den rigtige gratis prøveindstilling til dine behov. Her’er en hurtig oversigt over valgene:

  • Anonym proxy - den billigste mulighed, pris til $ 5,95 pr. Måned. Proxy'en er ikke’t faktisk en fuld VPN. Selv om den skjuler din IP-adresse, beskytter den kun din HTTP-trafik, eksklusive aktiviteter som torrenting.
  • Anonym VPN - dette er mere som det. TorGuard’s grundlæggende VPN-pakke koster $ 9,99 pr. måned. Se funktionerne mere detaljeret nedenfor.

hvis du’er kun interesseret i at prøve TorGuard VPN gratis, den anden mulighed er den at gå efter. Undgå proxy - det gør det simpelthen ikke’t giver samme beskyttelsesniveau, især hvis du allerede bruger en fuld VPN-service fra en anden udbyder.

Hvad får du med TorGuard VPN?

TorGuard tilbyder en hel del for VPN-brugere:

  • Ubegrænset båndbredde. En fantastisk funktion til P2P-downloadere og streaming fans, dette er kombineret med “ubegrænsede hastigheder.” Det vandt’t leverer nødvendigvis supersoniske hastigheder hele tiden, men det betyder, at der vandt’t være enhver throttling.
  • Flere enheder. Muligheden for at forbinde op til 8 separate enheder ad gangen, herunder smartphones, tablets, konsoller og computere.
  • Branche-førende protokoller. TorGuard giver brugerne et valg af OpenVPN, WireGuard, IKEv2, L2TP og SSTP - mere end de fleste andre VPN'er.
  • Fast kryptering. Alt, hvad du sender via TorGuard-gratis prøveversion VPN, er beskyttet af 256-bit AES-kryptering, hvilket er næsten så godt, som det bliver i online sikkerhedsverdenen. I det mindste for almindelige forbrugere.
  • Stort servervalg. TorGuard tilbyder 3.000+ servere over 50+ lande, så der skal være en hurtig, praktisk server, uanset hvor du måtte befinde dig.
  • Ingen logfiler. TorGuard promoverer sig selv som “100% privat” og gør det ikke’t logg på alt, hvad du gør på VPN.
  • 24/7 support. Uanset om du agter at bruge den gratis prøveindstilling, har alle TorGuard-brugere fordel af 24/7 support, og supportteamet hos TorGuard har et ret godt omdømme.
  • En enorm mængde af betalingsmuligheder. TorGuard henvender sig til kreditkort, PayPal, Litecoin, Bitcoin, CoinPayments, Paymentwall og gavekort.

Hvorfor ville du ikke vælge TorGuard-gratis prøveperioden?

Indtil videre, vi’Jeg har været ret positiv til TorGuard, og der’det er ingen tvivl om, at denne VPN pakker en lang række tiltalende funktioner. Men der kan være nogle grunde til at tænke to gange, før du downloader det, selvom du’er berettiget til 7-dages gratis prøveperiode.

For det første er TorGuard baseret i Orlando, Florida. Vi don’Jeg har ikke noget imod Floridians, men det placerer VPN i Five Eyes-overvågningsnetværket, hvilket potentielt gør det modtageligt for amerikanske regerings snupper osv..

Klienten har selv tiltrukket kritik for at være lidt klodset, hvilket kan være et problem for VPN-brugere på entry-level. Hvis du kun har syv dage til at bruge en VPN, skal det være let at komme på det med det samme, og for nogle er det måske ikke tilfældet med TorGuard.

Prøv TorGuard, hvis du kan

TorGuard er en fremragende VPN, men som vi’har set deres tilbud om en “7-dages gratis prøveperiode” viser sig lidt vildledende, når du klikker på linket på startsiden. Det’Det er tvivlsomt, at mange brugere, der er helt tilfredse med deres nuværende udbyder, vil gøre en indsats for at sende deres regning og vente på et positivt svar. Men dem, der virkelig ikke er tilfredse med deres, hvilket sker ganske ofte, når du bruger en VPN der’er ikke på vores bedste VPN-liste, bør ikke gå glip af denne mulighed.

Derfor hvis du’er glad for at gøre denne procedure, der’det er ingen grund til at undgå TorGuard. Det’er et godt værktøj til beskyttelse af personlige oplysninger og kan godt blive din foretrukne VPN.

Anbefalet læsning:

TorGuard anmeldelse

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 1

map