TorGuard-servere

TorGuard præsenterer flere prale af sin massive serverliste, der inkluderer over 3.000 privatejede servere.


Hvorfor ville jeg ikke’t det? At’s en enorm mængde servere, og det indikerer, at TorGuard’s andre krav - som inkluderer privat browsing og store forbindelseshastigheder - kan nemt stole på. Efter alt, har udbydere som NordVPN og ExpressVPN lignende enorme serverflåder, og de giver fremragende VPN-oplevelser.

der’Men det er mere end det. Hemmeligheden for disse udbydere’ succes er, at deres servere ikke kun er rigelige, men de’er også godt placeret og er beregnet til stærkere præstationer. Ligegyldigt hvor mange servere TorGuard har, da, der’er ingen garanti for, at de’Jeg udgør en service af topkvalitet.

Af den grund, vi’vil undersøge TorGuard-serverne lidt nærmere for at se, hvordan de står under kontrol.

Hvor stor er TorGuard-serverlisten?

Som nævnt angiver hjemmesiden, at TorGuard har over 3.000 servere til rådighed. Disse servere er baseret på 59 placeringer i 50+ lande.

Det hele virker meget imponerende, men når man sammenligner disse tal med andre VPN-udbydere, begynder det at se mere blek ud. ExpressVPN kører for eksempel en lignende mængde servere, men de er placeret i 90+ ​​lande, hvilket er næsten dobbelt så meget dækning som TorGuard tilbyder.

Det’s isn’t simpelthen serien med store ligaer, der overgår TorGuard i denne henseende, enten; Astrill VPN har kun 300+ servere i alt, men disse er baseret på 110+ placeringer i 60+ lande.

Desuden giver TorGuard ingen oplysninger om, hvor mange servere der er på et bestemt sted. Den angiver blot, hvor mange servere placeringer der er, og i hvilke lande de’re beliggende. Da vi spurgte deres kundesupportteam, om de kunne specificere yderligere, sagde de blot: “vi har 1000'er på hvert sted.”

Vi gør det ganske enkelt’t tro dem. Det citerede krav er åbenlyst uundværligt, og andre svar fra supportteamet på platforme som Reddit henviser til hver “server” ved dens lokationsnavn. Dette giver os grund til at tro TorGuard’s servertal er massivt, massivt oppustet.

For nu kan vi dog kun gøre lidt andet end at udforske spredningen af ​​TorGuard’s-servere med hensyn til placering, ikke som generelle servere.

Spredningen af ​​TorGuard-serverlisten

TorGuard’s placering spredning ser sådan ud:

  • Nordamerika: 22%
  • Mellem- og Sydamerika: 5%
  • Europa: 44%
  • Mellemøsten og Afrika: 12%
  • Asien og Stillehavet: 17%

Dette ser mere eller mindre ud, som vi forestillede os: Nordamerika og Europa havde forrang, efterfulgt af Asien og Stillehavet. De fleste VPN-udbydere rettet mod engelsksprogede målgrupper har en tendens til at sprede deres servere på denne måde.

Den eneste virkelige overraskelse er at se MENA-regionen rangerer så højt og optager 12% af TorGuard’s samlede placeringer. Afrika syd for Sahara falder på den anden side et velkendt problem med VPN-serverlister: der er én placering (hvis ikke en server) i Sydafrika, og det’det er det.

Selvom der er flere internetbrugere i Mellem- og Sydamerika end i Nord, TorGuard’s sparse dækning på 5% efterlader 400+ millioner internetbrugere uden anstændig forbindelse.

Imidlertid fortæller figurer alene ikke hele historien. Hvis TorGuard-serverne generelt er ret magtfulde, ophører dette med at være et så alvorligt problem. Derfor det’Det er bedst, at vi prøver TorGuard-serverne’ faktisk præstation for at se, hvor den står.

TorGuard-serverhastighed

Vi udførte hastighedstest på TorGuard på flere forskellige punkter i løbet af dagen og krydshenviste vores resultater med brugeranmeldelser flydende rundt på nettet.

Generelt TorGuard’s servere har en tendens til at være blandt de hurtigste af nogen VPN-udbyder på markedet i dag. Dette gør os sikre på, at serverflåden skal give stærke forbindelser, selv i regioner, hvor serverne ser ud til at være mere fordelt. Vi er dog stadig ikke overbevist om, at TorGuard ville være en sådan stor mulighed for brugere i Central- og Sydamerika eller Afrika syd for Sahara.

TorGuard-servere og streaming

En af de største attraktioner ved at bruge en VPN er løftet om at omgå geo-begrænsninger på streamingtjenester, og at have masser af servere til din rådighed betyder normalt, at du kan gøre dette let.

I TorGuard’s eksempel er dette dog ikke tilfældet. Alle de 3.000 let tilgængelige servere bruger delte IP-adresser, som anti-VPN-tjenester som Netflix kan snuse ud på et øjeblik. Dette er ikke’t er altid tilfældet - ExpressVPN bruger delt IP og erstatter bare dem, der bliver bemærket af Netflix - men det er desværre, er sagen for det meste med TorGuard.

Der er dog en løsning. TorGuard tilbyder dedikerede IP-adresser til $ 7,99 ekstra per måned; denne IP bliver derefter din, og Netflix vil ikke indse, at den tilhører en VPN, fordi du’Jeg vil være den eneste, der bruger den.

Men 7,99 $ er mere end et månedligt abonnement på de fleste streamingtjenester fra Hulu til Amazon TV, og denne afgift går på toppen af ​​dit eksisterende TorGuard-abonnement. Som sådan er vi’t sikker på, at TorGuard-serverliste er i stand til problemfri streaming.

TorGuard-servere og torrenting

Nu kommer den gode nyhed: torrent support er en af ​​de vigtigste grunde til, at TorGuard findes (det’er selv i navnet!). Selv den mest basale pakke, den anonyme proxy, giver SOCKS5-forbindelse, hvilket er vigtigt for sikker torrenting.

Ud over dette forsikrer TorGuard sine brugere om ubegrænset båndbredde på alle servere, hvilket ignorerer de hastighedsrelaterede problemer såsom blokering og throttling. Så længe du har en TorGuard-server i nærheden, der’det er en meget stærk chance for, at TorGuard giver dig en enorm torrenting-oplevelse.

Læs mere om TorGuard til Torrenting

Konklusion

TorGuard’s problemer kan koges ned på grund af dets manglende gennemsigtighed og manglen på servere i visse regioner. Imidlertid har mange territorier i verden anstændig dækning fra TorGuard, hvilket betyder, at disse problemer ikke vil være generne for brugerne der. hvis du’når du leder efter torrent-support, er TorGuard-serverlisten en af ​​de bedst optimerede til opgaven.

Anbefalet læser

TorGuard anmeldelse

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 1 =

map