TorGuard til Netflix

Vidste du, at 30% af VPN-brugere streamer Netflix? At’er en imponerende global procentdel. Netflix er imidlertid berygtet for sine strenge geobegrænsninger på grund af copyright-aftaler. Med andre ord har tv-show og filmfans over hele kloden ikke lov til at se bare noget Netflix har at tilbyde.


Hver region og land har sin egen katalog over tv-shows og film, der skal streames. Der er naturligvis overlejringer, så flere lande har måske de samme shows og har også deres eget geospecifikke indhold.

Masser af VPN-tjenester er slået ud i denne uendelige kamp om Netflix-adgang. Hver dag blokeres IP-adresser og servere. Det’er svært at følge med på den mere og mere effektive detektion.

At’hvorfor vi satte TorGuard på prøve. Lade’se, hvordan denne topspiller optrådte under vores mikroskop.

Hvorfor bruge en VPN

Takket være de geobegrænsede kataloger er brugerne begyndt at bruge VPN-software til at omgå Netflix-detektion. For eksempel, hvis du’er i Europa og vil se dine foretrukne USA-specifikke shows, der’er bare ingen anden måde (bortset fra SmartDNS og proxies, som er en variation af den samme ting).

Der er tre hovedårsager til at bruge en VPN med Netflix til at nyde de tv-shows og film, der er tilgængelige andre steder:

  • Du’re en udstationeret, der bor i udlandet
  • Du’re en rejsende der’s midlertidigt i udlandet
  • Du’er ikke tilfreds med dit lokale katalog

Jo flere mennesker, der brugte VPN-software til at narre Netflix, jo hårdere blev dette mediecenter. Dette er grunden til, at du’Jeg finder, at færre og færre VPN-udbydere kan få adgang til Netflix. Og selvom du’du er heldig at streame dine foretrukne shows i dag, der’ingen garanti for i morgen. Medmindre du selvfølgelig’igen bruger du en VPN-løsning’er klar til at gå ud af sin måde for at sikre dig, at du kan streame Netflix.

Netflix US - den globale drøm om overflod

Ud af alle regioner, det’s Netflix USA, der tilbyder det mest populære indhold. Anden kun til Japan med hensyn til biblioteksstørrelse, det’er den mest efterspurgte blandt globale internetbrugere. Men på grund af de strenge geo-begrænsninger, det’d være umulig at få adgang til og streame Netflix-amerikanske shows uden for landet uden en kapabel VPN-service.

Du’Jeg finder bestemt flere VPN'er, der kun kan få adgang til Netflix USA, men ikke de andre hovedregioner. Undertiden tager det prøve og fejl at finde en amerikansk server, der kommer forbi detekteringen. Nogle gange er du heldig - din VPN tilbyder dedikerede streaming-servere. Men ofte det’det er ikke tilfældet.

Lade’se nu hvad TorGuard har at tilbyde til Netflix.

Netflix-tests med TorGuard

Gode ​​eller dårlige nyheder først? Okay, lad’s starter med nogle positive vibber. Ja, du kan bruge TorGuard til Netflix. Dog ikke for alle regioner og ikke for alle servere.

TorGuard VPN gør det ikke’t har dedikerede eller optimerede servere til at streame Netflix. Den første region, vi forsøgte at få adgang til, var af indlysende grunde Netflix US. Derefter gik vi gennem alle større regioner og prøvede alle mulige servere. Find vores resultater nedenfor.

Netflix US

Mens vi for en uge siden stadig kunne streame Netflix USA gennem Atlanta-serverplacering, var vi overraskede over at finde ud af, at det kan’t har adgang til Netflix længere. Vi fandt dog andre fungerende servere, der havde svigtet os før. Dette er grunden til, hvis du kan’t få adgang, det’Det er altid bedst at kontrollere alle tilgængelige servere og serverplaceringer.

Vi tog os tid og kæmmede gennem alle ti amerikanske serverplaceringer for at finde ud af, hvilke du kunne bruge på tidspunktet for at skrive dette indlæg.

TorGuard til Netflix US

Vi fandt to servere, New York og Las Vegas, til at arbejde problemfrit med Netflix US. Vi testede også disse to med den dedikerede Netflix-hastighedstest, fast.com.

TorGuard til Netflix-hastighedstest

Dette billede ovenfor viser New York-serverhastigheden. Las Vegas-serveren klarede 16 Mbps i denne test, da vores basehastighed uden TorGuard var 200 bps. Ikke desto mindre kan du have forskellige resultater med hastighed og kvalitet afhængigt af din internethastighed og afstand fra serverne. Husk altid på det og tag hastighedstest med et salt salt.

Netflix CA / UK / NL / FR / AU / JP

TorGuard for Netflix-fejl

Dette er den skærm, vi fik, da vi testede alle andre større Netflix-regioner. Nå, stadig gode nyheder om Netflix USA, ikke? Grundlæggende kan du få adgang til alle dine foretrukne shows gennem det største Netflix-bibliotek. Du kan dog have det bedre med andre VPN'er, hvis du også vil nå andre regioner. Så hvorfor ikke tjek vores bedste VPN til Netflix-liste?

TorGuard og streaming

Det ser ud til at med TorGuard dig’gen dækket til Netflix US. Men det’er ikke den eneste mediestreamingtjeneste.

Der er flere andre online mediecentre, som du kan bruge TorGuard VPN til at streame i HD eller endda 4K. Denne service skal fungere godt med Hulu, NBC og Comedy Central for blot at nævne nogle få.

På den negative side kunne vi ikke bruge TorGuard til at narre BBC iPlayer.

Hvis du af en eller anden grund undlader at streame nogen af ​​dine foretrukne amerikanske shows, der’er en mulig udvej. Du kan altid købe en regelmæssig dedikeret, streaming eller bolig-IP-adresse for $ 7,99 pr. Måned samt deres Streaming Bundle med to IP'er i USA, Storbritannien eller Japan for $ 21,98 pr. Måned, inklusive proxy og VPN. Disse skulle give dig adgang til Netflix US og alle andre streamingtjenester.

Anbefalet læsning:

TorGuard anmeldelse

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 1

map