10 geweldige sites voor boek torrents in 2020


Torrents zijn een van de beste manieren om gratis boeken te vinden die u kunt lezen met een klik op een knop. Helaas zijn torrent-websites moeilijk bij te houden. Veel populaire torrent-sites worden zonder waarschuwing afgesloten, terwijl er dagelijks nieuwe verschijnen.

Wees veilig terwijl torrenting Begin met een van de beste VPN's voor torrenting: ExpressVPN ▸

De krachtigste VPN op de markt bestrijkt een hele torrenter’s snelheid en beveiligingsbehoeften.

NordVPN ▸

Niet alleen de snelste VPN op dit moment, maar ook een die een aantal geweldige aanbiedingen voor gebruikers heeft.

CyberGhost ▸

Goedkoop en gebruiksvriendelijk - CyberGhost biedt een geweldige serverlijst en goede P2P-mogelijkheden.

Dit artikel gaat over enkele van de beste sites voor boek torrents die nog steeds werken in 2020. De meeste sites richten zich op een handvol genres, dus je wilt vertrouwd raken met meerdere sites.

Of je nu een nieuwe hobby wilt leren of een leuk avontuur wilt lezen, een torrent-site heeft alles wat je nodig hebt.

1337x

1337x is een goudmijn voor boekenliefhebbers die een brede selectie genres willen, waar je alles kunt vinden, van oude edities van je favoriete klassiekers, boeken van hedendaagse schrijvers, tijdschriften, encyclopedieën en zelfs blauwdrukken.

1337x voor boek torrents

De zoekfunctie is eenvoudig te gebruiken, maar omdat de site ook torrents voor films en games heeft, moet u deze opnemen “boek” in uw zoektermen. We zochten naar de complete Harry Potter-serie en deze kwam meteen op de proppen. We vonden het boek torrent gemakkelijk te downloaden.

Het website-ontwerp is strak en gemakkelijk te navigeren, en hoewel er een pop-up was toen we de site gebruikten, waren die er wel’t eventuele omleidingen.

Over het algemeen hebben we tijdens het gebruik van deze site veel meer positieve punten gevonden dan negatieve punten.

Zooqle

Zooqle is een uitstekende bron voor non-fictie boek torrents, met veel essay collecties, leerboeken en how-to boeken.

Zooqle torrent site beoordeling

De torrents zijn onderverdeeld in categorieën zoals “audioboek”, “comics” en “studieboeken”, waardoor ze gemakkelijk te vinden zijn. We vonden het vervaagde kleurenschema van de website echter afleidend omdat het de tekst moeilijker leesbaar maakte.

Ons favoriete deel van de site is dat die er was’t eventuele advertenties, pop-ups of omleidingen. Zooqle heeft een gemiddelde snelheid van 1,9 MB / s, wat niet de beste is, maar nog steeds bovengemiddeld is.

Hoewel we de selectie aantrekkelijk vonden, nam de esthetiek een weg van de gebruikerservaring en zou het niet’t kies het boven vergelijkbare torrentingsites.

Planet e-boek

Planet e-book is dé plek om klassieke literatuurtitels te vinden.

Planet e-book site beoordeling

We vonden deze site het gemakkelijkst om te navigeren, maar de catalogus was een stuk kleiner dan de andere sites die we probeerden. U kunt zoeken op titel of op auteur.

Alle boeken in de bibliotheek zijn volledig gratis en we konden Island of Doctor Moreau direct downloaden.

Island of Doctor Moreau uit planet e-book

Als de catalogus groter was, zou dit een van onze eerste keuzes zijn. Helaas is dit een nadeel dat moeilijk te negeren is.

free-ebooks.net

Free-ebooks biedt een brede selectie van e-books, variërend van fictie tot non-fictie tot kinderen’s boeken.

Gratis e-boeken voor torrents van boeken

Deze site is veelzijdig omdat u boeken rechtstreeks of als torrents kunt downloaden. De fictie-sectie is bijzonder indrukwekkend. Het grootste deel van de non-fictiebibliotheek is gericht op het bedrijfsleven, maar de fictie-sectie heeft een geweldige mix van klassieke literatuur en popfictie.

We vinden het leuk dat je de meeste titels ook in het Engels of Spaans kunt downloaden.

Over het algemeen is dit een van de beste sites voor boektorrents. De veelzijdigheid van de site is veel groter dan de tekortkomingen.

01Torrent

01Torrent is een torrentweb waar je handleidingen, stripboeken en kookboeken, evenals films en games kunt vinden.

01Torrent voor torrents van boeken

Een ding dat we leuk vonden aan 01Torrent is dat we konden zien dat de inhoud regelmatig wordt bijgewerkt. Nieuwe e-books worden wekelijks toegevoegd. U kunt zoeken op titel, categorie of releasedatum.

Het zwart-wit schema van de website is eenvoudig en overzichtelijk. We hebben Science: A Visual Encyclopedia gedownload en de download verliep soepel. Het was een van de grotere bestanden en het downloaden kostte nog maar een paar minuten.

Dit is een site die we zeker weer zouden gebruiken. Het was gemakkelijk te gebruiken, maar had nog steeds een brede selectie van titels om uit te kiezen.

Ebookee

Ebookee heeft alles, van technische handleidingen tot modebladen tot sci-fi romans.

Ebookee site review

We vonden dat het even wennen was aan de opzet van de website. De categorieën worden horizontaal in plaats van verticaal weergegeven, waardoor de site moeilijker te navigeren is.

We vonden de site vooral nuttig voor mensen die meer willen weten over een nieuw onderwerp of hobby, maar de fictie-sectie heeft ook een behoorlijke selectie. De interface deed ons denken aan Wikipedia, wat positief heeft bijgedragen aan onze ervaring met de site.

Wanneer u op een titel klikt, ziet u een volledige beschrijving van de tekst, evenals een lijst met vergelijkbare titels.

Hoewel er enkele minpunten waren, hebben we genoten van het gebruik van de site. Als je eenmaal gewend bent aan de lay-out, is de site eigenlijk extreem goed georganiseerd.

Torrentoff

Torrentoff is een andere site voor het torreren van boeken met veel non-fictie-titels.

Torrentoff beoordeling

Met meer dan 733.000 titels kun je veel eclectische boeken op deze site vinden. U kunt ook verschillende titels in vreemde talen vinden. De interface is een van de meest basale waarmee we hebben gewerkt, dus om boeken te vinden, moesten we op de zoekbalk vertrouwen.

Het slechtste deel van de site is dat de meeste titels geen beschrijving of samenvatting bevatten, dus we konden pas achteraf vertellen wat we aan het downloaden waren.

Veel boeken

ManyBooks is een site die zich richt op romantiek, mysterie en science fiction e-books, zowel betaald als gratis.

ManyBooks site review

Van alle sites die we hebben gecontroleerd, had ManyBooks de meest visueel aantrekkelijke website, met afbeeldingen van hoge kwaliteit en heldere kleuren. We konden klassiekers zoals Emma vinden, evenals hedendaagse fictie.

De catalogus bevat ook titels in verschillende talen, waaronder Engels, Frans, Spaans en Japans. U kunt de titels downloaden als torrents of het e-boek rechtstreeks op de website lezen. Veel van de teksten zijn afkomstig van Project Gutenberg, een van de meest gerenommeerde bronnen voor e-boeken.

We hebben erg genoten van deze website. De site was aantrekkelijk en informatief. We hebben precies gevonden wat we wilden en konden het e-boek zonder problemen downloaden.

Technische boeken gratis

Tech Books for Free is een torrent-site die is ontworpen voor mensen op het gebied van technologie, wetenschap en computer.

Technische boeken gratis

We vonden deze site een uitstekende bron voor studenten. Er is een heleboel technische handleidingen, handboeken, programmeergidsen en tutorials.

Een nadeel van de site is dat er geen zoekbalk is. U moet handmatig door de catalogus bladeren. We hebben gemerkt dat hoewel de meeste koppelingen werkten, een aantal ervan verouderd is. De downloads waren echter bijna onmiddellijk.

Hoewel de verbroken koppelingen vervelend waren, was dit de beste plek om torrents te vinden met betrekking tot technologie en computergebruik.

katcr.co

Een mirror-site voor de inmiddels ter ziele gegooide Kickass Torrents, deze site heeft boeken, films, tv-shows en games.

katcr.co - Kickass Torrents spiegel voor boek torrents

Wat we het leukste vonden aan deze site is de grootte van de bibliotheek. Je vindt er biografieën, strips, studieboeken, romans en meer. Van alle sites was Kickass Torrents het moeilijkst te navigeren. Hoewel de zoekfunctie effectief was, duurde het enige tijd om te laden.

Er is ook een aangepaste zoekoptie, maar deze was uitgeschakeld toen we probeerden deze te gebruiken. Toen we later terugkwamen op de site, werkte het weer.

We hebben het niet gedaan’t vind deze site net zo leuk als het origineel, maar als je van het origineel hield, wij’heb de beste alternatieven voor Kickass Torrents al vermeld.

De beste site voor torrents voor boeken is…

Van de algemene torrentingsites vonden we 1337x het leukste.

De websites waren eenvoudig, de download was snel en de boekkeuze was uitstekend, vooral als het ging om non-fictietitels. Voor fictie hadden de boekspecifieke torrent-sites betere keuzes.

We hielden van de bruikbaarheid van Planet E-books, maar onze favoriet was ManyBooks omdat we de catalogus veelzijdiger vonden. De grafische weergave maakte de site aangenamer in gebruik en elke titel bevatte een uitgebreide samenvatting.

Veilig downloaden van je favoriete torrents voor boeken

Zorg ervoor dat antivirussoftware is geïnstalleerd om torrents veilig te downloaden. Op de meeste sites kun je geen veilige torrents van kwaadaardige onderscheiden, dus je hebt de extra bescherming nodig.

Je wilt ook het commentaargedeelte bekijken. Als veel gebruikers problemen hebben ondervonden met de torrent, zul je het meestal kunnen vertellen. U wilt ook voorkomen dat bestanden als .exe-bestanden worden gedownload. Uitvoerbare bestanden zijn de bestanden die het meest waarschijnlijk virussen overbrengen.

Eindelijk jij’Ik wil me waarschijnlijk aanmelden voor een VPN. Dit is de enige echte manier om je torrent-activiteit anoniem te maken. Met een goede VPN kunnen organisaties en personen uw IP-adres niet zien of volgen.

Onze favoriete VPN is Nord VPN, die schittert vanwege zijn sterke privacy- en beveiligingsfuncties (lees onze pagina NordVPN voor Torrenting voor meer informatie). Er zijn andere VPN's die ook geweldig zijn voor torrenting. Je vindt een volledige lijst op pagina Beste VPN voor torrenting.

Het ding om in gedachten te houden is dat de downloadsnelheid langer zal zijn bij het gebruik van een VPN, maar meestal is het verschil minimaal. Houd er ook rekening mee dat sommige VPN-services activiteitenlogboeken bijhouden en sommige niet.

Als je echt anoniem wilt zijn, zoek dan een VPN-service die geen logboeken bijhoudt. U zult VPN-services zien die beweren gratis te zijn, maar bijna allemaal zijn ze onveilig. In plaats daarvan moet u een VPN-service kiezen die een gevestigde reputatie heeft.

Daarmee jij’Binnenkort download je je favoriete boeken - snel en met een gerust hart.

Dus, welke van de beste boek torrents die hier vandaag worden vermeld, gebruik je in 2020? Iedereen die we’heb vermeld dat problemen hebben? Laat het ons weten in de reacties hieronder!”

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me