Alles over torrent-streaming en hoe u vandaag aan de slag kunt

Veel internetgebruikers vinden het moeilijk te begrijpen waarom iemand ooit zou zoeken naar manieren om torrents te streamen wanneer er een aantal streaming-sites is gebouwd met als enige reden het streamen van video-inhoud.

Veel van deze streaming-sites geven je direct toegang tot geweldige inhoud zoals tv-programma's, films en alle andere goede inhoud die je maar kunt bedenken. Maar waarom kiezen voor torrent-streaming als je al die streaming-goodies krijgt van verschillende streaming-abonnementsservices? Als je je dat afvraagt, is dit het artikel om te lezen.

Wees veilig terwijl torrenting Begin met een van de beste VPN's voor torrenting: ExpressVPN ▸

De krachtigste VPN op de markt bestrijkt een hele torrenter’s snelheid en beveiligingsbehoeften.

NordVPN ▸

Niet alleen de snelste VPN op dit moment, maar ook een die een aantal geweldige aanbiedingen voor gebruikers heeft.

CyberGhost ▸

Goedkoop en gebruiksvriendelijk - CyberGhost biedt een geweldige serverlijst en goede P2P-mogelijkheden.

Wij’Ik zal uitleggen waarom je zo meteen aan de slag zou moeten gaan met torrent-streaming. Dit laten we u in deze gids zien:

 • Torrenting 101 - de basis
 • Streaming en waarom het’s belangrijk
 • Wat is torrent-streaming
 • Vereisten voor streaming
 • Torrent streaming - 5 manieren om te beginnen

Nu terug naar waarom internetgebruikers kiezen voor torrent-streaming, waardoor streaming-abonnementsservices worden weggelaten. Nou, bekijk het op deze manier: leg de legaliteit van het gebruik van torrents-sites opzij om je favoriete tv-programma's te bekijken, kijk je liever eenmaal een film en heb je er geen toegang meer toe of kijk je een film en heb je er levenslang toegang toe?

Dit laatste is de belangrijkste reden waarom mensen liever streamen met torrent-bestanden.

Je kunt de bestanden bewaren, zelfs na het streamen van video's en als je kijkt naar hoeveel bandbreedte in beide scenario's wordt gebruikt, zijn ze hetzelfde.

Torrenting 101 - de basis

Deze sectie behandelt de basisprincipes van torrenting en de technologie erachter. Sla dit deel over als je al een idee hebt.

Voor een beginner is torrenting niet de meest illegale misdaad op internet zoals je waarschijnlijk ergens hebt gelezen. Kortom, het is peer-to-peer-technologie waarmee gebruikers bestanden en inhoud in het algemeen vanaf verschillende computers kunnen delen.

De conventionele manier van downloaden is door op de downloadknop in uw browser te klikken en de bestanden komen als magie op uw computer. Met torrenting is het totaal anders; in plaats van het downloaden van een enkel bestand van een server, splitst een torrent het bestand op in zogenaamde pakketten.

Deze pakketten komen van een server, aangeduid als seeder, maar komen ook van een gedeeld netwerk van machines die de exacte bestanden downloaden die u downloadt.

Ook wel bekend als peers of leechers in de torrenting lingua, deze groepen hebben verschillende delen van de te downloaden bestanden, vandaar dat het torrent-bestand dat u gebruikt bij het downloaden, bijhoudt wie welke pakketten heeft en dit torrent-bestand helpt te veranderen waar uw pakketten komen van wanneer nodig.

Streaming en waarom het’s belangrijk

Video on Demand is momenteel het meest populaire gebruik van de videostreamingtechnologie. U kunt videobestanden op elke server hosten en deze worden beschikbaar voor iedereen die een computer heeft die is verbonden met internet.

Mediastreaming biedt meerdere gebruikers toegang tot streamingtechnologie via internet. Hiermee kunt u videostreams van live games zoals tennis en voetbal bekijken. Afhankelijk van de provider van de stream, kun je ervoor kiezen om te schakelen tussen twee streams met live actie. Sommige gebruikers kunnen zelfs videostreams van nieuws en andere actuele gebeurtenissen live bekijken.

Kortom, er zijn veel toepassingen voor videostreaming. Internetgebruikers kunnen ook content rechtstreeks vanuit hun kamer streamen, afhankelijk van het soort videostreaming-software dat wordt gebruikt.

Wat is torrent-streaming?

Na het begrijpen van de basisprincipes van torrenting en mediastreaming, het’het is tijd om te weten waar streaming over gaat en waarom je dit misschien zou overwegen.

Daar’er is hier niet veel om over te praten. Als u het concept van videostreaming al begrijpt, is de technologie niet anders bij het streamen met torrents.

Net als bij conventionele streaming-sites, krijg je direct toegang tot je inhoud zodra je de machtigingen hebt om te beginnen met het streamen van je torrent-bestanden. Je kunt dus beginnen met het streamen van je mediabestanden voordat je je downloads hebt voltooid.

Wanneer torrent wordt gestreamd, worden de downloads gedwongen om opeenvolgend van de voorkant naar de achterkant van het bestand te gebeuren. Wanneer voldoende van de bestanden zijn gedownload, begint het streamen van de media.

Vereisten voor streaming

Er zijn bepaalde dingen die op hun plaats moeten zijn voordat je kunt beginnen met streamen. Zonder een van deze componenten is het onmogelijk om media te streamen vanuit een torrent-bestand:

 1. een torrent-website
 2. een torrent-bestand
 3. een streamingplatform

Torrents streaming - 5 manieren om te beginnen

Laat’verken de vijf beste manieren om vandaag nog aan de slag te gaan met torrent-streaming.

# 1 Gebruik torrent-clients voor streaming

Een van je beste opties als het gaat om het streamen van torrents is het gebruik van een torrent-client. Grote BitTorrent-clientsoftware zoals uTorrent, Vuze en Tixati helpen u bij het feilloos downloaden van uw torrent-bestanden.

Hoewel deze clientsoftware zeer krachtig en betrouwbaar is om te downloaden, geven ze je niet allemaal de mogelijkheid om video's te streamen.

Omdat uTorrent de meest populaire clientsoftware is, kunnen premium gebruikers torrent-mediabestanden streamen met behulp van de browserfunctionaliteit. Je kunt aan de slag gaan door hun stomende website te bezoeken.

uTorrent streaming

Na het installeren van de uTorrent web-app, kunt u streamen en downloaden starten in drie eenvoudige stappen:

 • Zoek naar een torrent-bestand met behulp van de zoekbalk
 • Download of gebruik een link om te beginnen met streamen
 • Stream uw mediabestanden terwijl ze downloaden

Je hebt twee opties om je torrent-bestand te importeren, zoals hieronder getoond:

 1. Klik op een magneetlink van internet
 2. Open een gedownload torrent-bestand van uw computer

Torrent streaming stappen

Wanneer de browser het torrent-bestand identificeert en laadt vanaf de link of uw computer, begint het te spelen zoals weergegeven in de afbeelding.

Tijdens het spelen kunt u de bestanden tegelijkertijd downloaden.

Torrent streaming bestand

# 2 Streaming met Torch

Torch-browser is niet echt een populaire website, maar het is een van de beste als het gaat om het streamen van torrent-bestanden met een browser. De op Chrome lijkende browser heeft meer functies dan Chrome.

Enkele van de coole functies zijn mediaspelers, een spelversneller, torrent-downloads en torrents streaming.

Torch streaming speler

Met de torrent-streamingfunctie kun je tijdens het downloaden video's afspelen. Om te streamen met de Torch-browser, na het laden van je torrent-bestand in de browser, jij’Ik wil:

 • Laad het torrent-bestand
 • Wacht tot het bestand een map op de video toont die moet worden gestreamd
 • Klik met de rechtermuisknop en klik op spelen

# 3 Installeer Rox Player

Rox-speler lijkt op elke andere minimalistische mediaspeler, maar het is eigenlijk heel geavanceerd. Als u vanaf een mediaspeler wilt naaien, is Rox-speler uw beste keuze. Je hebt drie opties om je torrent aan Rox te koppelen, ze zijn:

 • Open torrent vanuit een bestand
 • Open torrent vanuit een URL
 • Open torrent via een magnetische link

Rox speler stappen

Nadat je het torrent-bestand uit een van de drie opties hebt geïmporteerd, begint je torrent-bestand na het laden te streamen.

# 4 Stream torrents rechtstreeks vanuit Pirate Bay

Pirate bay is een van de populairste torrent-sites. Om sommige redenen was het moeilijk voor autoriteiten om zijn site te verwijderen. Met Pirate Bay kun je video's van hun website stomen. Mogelijk moet u hiervoor hun aanbevolen streaming-software installeren.

We denken dat dit een functie is die andere torrent-websites kunnen emuleren, omdat het geweldig is voor de gebruikerservaring.

Om te beginnen met streamen vanuit Pirate Bay, zoek je naar het torrent-bestand dat je wilt downloaden via de zoekbalk of blader je door de torrent-bestanden. Zodra je het torrent-bestand hebt geselecteerd, zoek je op waar het staat “video's afspelen / streamen” en u wordt doorgestuurd naar de mediaspeler van Pirate Bay.

Torrent streaming met Pirate Bay

Merk op dat de mediaspeler verandert en dat u daarom mogelijk een andere op uw machine moet installeren.

# 5 Maak gebruik van Popcorn Time

Popcorn Time is een van de weinige streamingplatform waarmee gebruikers video's kunnen streamen met een ingebouwde VPN. We kunnen’t benadrukt genoeg hoe belangrijk VPN's zijn bij torrenting. Het’is erg belangrijk om je anonimiteit te behouden bij het openen en downloaden van je torrent-bestanden. Popcorn Time kent het belang van een VPN en daarom hebben ze een ingebouwde VPN voorbereid.

Popcorn Tijdstappen

Ga naar hun website en download de officiële Popcorn Time-software om aan de slag te gaan met torrent-streaming met behulp van Popcorn Time. Na het downloaden en installeren, start je met streamen door het torrent-bestand naar de Popcorn Time-software te slepen.

We hopen dat deze gids je helpt om verklaard te worden met torrent streaming.

Kies een of twee methoden en kijk welke het beste voor u werkt. Sommige van deze methoden kunnen de komende jaren verouderd zijn, want met torrenting kunnen veel bronnen en services op elk moment worden verwijderd, vooral wanneer het een illegale torrenting-service heeft.

Aanbevolen lees:

Hoe torrents veilig te downloaden?

De beste VPN voor torrenting

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me