Alternatieven voor uTorrent voor Mac in 2020


Wil je torrents downloaden op je Mac? Of ben je naast uTorrent op zoek naar een goede torrent-app voor je Mac? Wordt uTorrent niet ondersteund op dit type Mac? Een alternatief voor uTorrent Mac wordt vaak gevraagd, en daarom ook’gaan we in deze gids dieper in op de opties die we hebben.

Het lijkt er niet op dat uTorrent voor Mac wilt gebruiken, is een veelvuldig verlangen van veel Mac-torrentgebruikers met de software’s privacyfuncties die meerdere keren in twijfel worden getrokken. Daar’is ook de enorme hoeveelheid gekraakte downloads die trojan-virussen bundelen in de installatie (die op elk moment externe besturing van uw machine kan vergen), wat voldoende redenen geeft om een ​​uTorrent alternatieve Mac OSX-app te willen.

Wees veilig terwijl torrenting Begin met een van de beste VPN's voor torrenting: ExpressVPN ▸

De krachtigste VPN op de markt bestrijkt een hele torrenter’s snelheid en beveiligingsbehoeften.

NordVPN ▸

Niet alleen de snelste VPN op dit moment, maar ook een die een aantal geweldige aanbiedingen voor gebruikers heeft.

CyberGhost ▸

Goedkoop en gebruiksvriendelijk - CyberGhost biedt een geweldige serverlijst en goede P2P-mogelijkheden.

Hoewel trojan-virussen vaker een probleem zijn op computers met Windows, zijn de potentiële privacylekken die inherent zijn aan het uitvoeren van uTorrent voor Mac kritisch genoeg om elke torrent-gebruiker ernstig te bekommeren. Problemen kunnen nog steeds optreden op Macs bij het gebruik van uTorrent Mac.

Uiteraard kunnen enkele voorzorgsmaatregelen worden genomen door het gebruik van een VPN te implementeren, het IP-adres te verdoezelen en ook uw webverkeer te coderen - waardoor wordt voorkomen dat slechte actoren in het netwerk (of andere geïnfecteerde machines) snuiven en mogelijk een aanval op u plegen.

Het beschermen van uw anonimiteit online is van vitaal belang als u torrenting gebruikt, omdat u zich misschien niet bewust bent van de duizenden rechtszaken die vorig jaar alleen in de VS zijn aangespannen met betrekking tot torrentgebruikers die populaire auteursrechtelijk beschermde inhoud hebben gedownload.

Om ervoor te zorgen dat je veilig torrent, bekijk je onze lijst met beste VPN's voor torrenting en selecteer je de VPN-provider.

vuze

De krachtigste uTorrent alternatieve Mac-applicatie op aarde!

Vuze beoordeling

Vuze is het meest veelzijdige uTorrent voor Mac-alternatief dat we zijn tegengekomen. De integratie met het OSX-besturingssysteem is ongeëvenaard en biedt gebruikers een meeslepende ervaring die alle functies ondersteunt die uTorrent voor Mac biedt, plus nog wat meer.

Premium-zoekopdrachten voor sterk geplaatste torrents worden aangeboden en natuurlijk worden streaming magneetkoppelingen ondersteund door de Vuze-client, die rechtstreeks wordt aangesloten op de VLC of Quicktime mediaspelers. Dit maakt de ervaring inderdaad erg leuk.

Je krijgt de optie om de UI op afstand te bedienen, vergelijkbaar met uTorrent voor Mac, en het heeft ook zwermontdekkingen, plus een enorme bibliotheek met plug-ins om de functieset van deze hoogwaardige uTorrent alternatieve Mac-app uit te breiden.

Als je nog steeds uTorrent voor Mac gebruikt, kijk dan eens naar Vuze omdat het’is de omschakeling waard. Met weinig middelen en snel en krachtig laden van magneetbestanden op een robuuste en efficiënte manier, is er weinig terugkijken op uTorrent zodra u Vuze begint te gebruiken.

Vuze premium biedt ingebouwde antivirusbescherming en een dvd-brandersoftware voor geïntegreerde dvd-authoring’is een one-stop-shop voor al je Mac-torrentbehoeften. Maar de meest gewilde functie van Vuze premium is de optie streamen tijdens downloaden, wat betekent dat je een film kunt bekijken terwijl deze nog wordt gedownload en onvolledig is. Deze functie is enorm populair en een van de nuttigste die we hebben gevonden voor een uTorrent Mac-alternatief.

Vanwege al deze geweldige functies is Vuze onze favoriete alternatieve uTorrent-client voor Mac.

Zondvloed

Een functierijk, open source uTorrent voor Mac alternatief dat plug-ins ondersteunt!

Deluge torrent-client voor de veiligheid

Deluge is een geweldig uTorrent voor Mac-alternatief met een eenvoudige, veelzijdige interface die volledig gratis is voor het leven. Er is geen adware, premium abonnement of dergelijke paywall in de app.

In tegenstelling tot uTorrent, zijn de functies beperkt tot alleen het essentiële met een rustig gevoel voor de software, maar dit wordt aangevuld met de ondersteuning voor plug-ins. Dit betekent dat je Deluge kunt uitbreiden zoals je wilt zonder functies uit te voeren die je niet nodig hebt, dus het rollen van je eigen variant van de build is een gemakkelijke prestatie om te bereiken, zelfs voor beginnende gebruikers.

Er zijn veel plug-ins beschikbaar, dus zorg ervoor dat je de lijst op https://dev.deluge-torrent.org/wiki/Plugins doorneemt. Er is ook een zeer actief communityforum voor Deluge voor het geval je hulp nodig hebt om een ​​plug-in te laten werken.

Over het algemeen zijn we van mening dat het hebben van een heel lichte client waarmee gebruikers kunnen kiezen voor plug-ins om de functionaliteit uit te breiden, betekent dat middelen minimaal worden gebruikt en het’is zelfs lichter dan uTorrent voor Mac. Dit maakt Deluge echt een geweldige keuze bij het zoeken naar lichtgewicht alternatieven voor het uitvoeren op de achtergrond zonder veel RAM of CPU te gebruiken voor ongewenste functies.

qBittorrent

Advertentie vrij, open source uTorrent alternatief voor Macs en Windows-machines!

qbittorrent beoordeling

Deze client heeft alle functies die je zou verwachten van een goed uTorrent-alternatief voor Mac, dus dat doe je niet’het moet compromissen sluiten. De ervaring wordt nog beter gemaakt door het totale gebrek aan advertenties! Dit betekent dat u niet hoeft te klikken op vervelende pop-ups of banneradvertenties die u afleiden van wat u deed, wat een leuke bonus is.

Er is een ingebouwde videospeler, ondersteuning voor RSS en een ingebouwde zoekfunctie voor alle top torrent-zoekmachines, dus de ervaring is intuïtief. U zult uTorrent nauwelijks herinneren, want het wordt slechts een piep in de verte zodra u met qBittorrent als uw standaardclient meegaat.

Een webinterface is ook inbegrepen in de deal, zodat u op afstand kunt inloggen en uw torrent-bestanden kunt beheren. De enige functie die deze client mist in uTorrent voor Mac is de planner. Dus als dat een showstopper voor je is, kun je misschien niet de overstap maken en zou je liever Vuze of Deluge hebben, omdat ze beide schema's ondersteunen.

Op zoek naar het verwijderen van uTorrent Mac?

OK, dus als je eenmaal een goed alternatief voor uTorrent voor Mac in onze lijst hebt gevonden, wil je waarschijnlijk uTorrent van je Mac verwijderen! Don’maak je geen zorgen’s helemaal geen moeilijke taak.

U kunt dit doen door deze eenvoudige stappen te volgen

1. Open een zoekvenster
2. Navigeer naar uw applicatiemap.
3. Zoek uTorrent in de lijst met bestanden
4. Klik met de rechtermuisknop om het menu met bestandsopties te openen
5. Klik met de linkermuisknop op Verwijderen
6. Leeg uw prullenbak om ervoor te zorgen dat de applicatie permanent wordt verwijderd.

Gefeliciteerd, uTorrent voor Mac is nu volledig van uw machine gewist! We hopen dat je geniet van het alternatief dat je hebt gevonden!

Dus, welke van de alter
natieven voor uTorrent voor Mac die hier vandaag worden vermeld, gebruikt u in 2019? Zijn er belangrijke die wij’heb gemist?

Iedereen die we’heb vermeld dat problemen hebben? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me