De 10 bedste sider til tegneserie torrenter i 2020

Tegneserier har en overraskende lang historie. Den første tegneserie blev trykt i 1837, og den moderne tegneserie stammer tilbage til 1933. Naturligvis har tegneseriens verden ændret sig meget i de sidste 180 plus år.

Læsere var nødt til at søge gennem specialforretninger og forhandlere for at finde deres foretrukne tegneserier, men digital udgivelse og fremskridt på Internettet har skabt et burst af tilgængeligt indhold. Den moderne læser har så mange muligheder til rådighed, at det eneste, der holder dem tilbage, er at finde det mest pålidelige sted at få deres tegneserier.

Det er her, at torrenting er praktisk.

Vær sikker, mens torrentingFår startet med en af ​​de bedste VPN'er til torrenting: ExpressVPN ▸

Den mest kraftfulde VPN på markedet dækker alt fra en torrenter’s hastighed og sikkerhed behov.

NordVPN ▸

Ikke kun den hurtigste VPN i øjeblikket, men også en, der har nogle gode tilbud for brugerne.

CyberGhost ▸

Billig og brugervenlig - CyberGhost tilbyder en fantastisk serverliste og gode P2P-muligheder.

Med et pålideligt torrenting-sted kan du finde en kulmineret liste med hundreder af tegneserie-torrenter til hurtig og nem download. der’det er ikke nødvendigt at plage dig selv med en søgning efter de bedste steder at torrent tegneserier. Vi’har gjort forskningen for dig.

Her er vores oversigt over de 10 bedste steder at finde tegneseriebøger i 2020:

  1. EBOOKEE
  2. The Pirate Bay
  3. 01Torrent
  4. 1337x
  5. Bøger-Del
  6. TorrentOff
  7. Kickass Torrents
  8. WorldWide Torrents
  9. GetComics
  10. TorrentRoom

1. EBOOKEE

EBOOKEE er, som antydet af navnet, et e-bogs torrenting-site, der tilbyder tusinder af tegneserier om tegneserier.

Ebookee

Dette sted har en ret rodet hjemmeside, men hvad EBOOKEE mangler i slank styling, gør det op med en hurtig og effektiv søgemaskine. En af de bedste funktioner ved EBOOKEE er den hyppigt opdaterede top ti-liste, der hjælper dig med at finde skjulte skatte blandt deres mange titler.

Selvom der ikke findes noget “tegneserier” kategori i hovedmenuen, “tegneserier” tag placeret midt på destinationssiden betyder, at webstedet let kan bruges til dine tegneserie-torrenting behov.

Ebookee tegneserier

2. Piratbugten

Pirate Bay er sandsynligvis det ældste sted på vores liste, og det har kataloget, der skal vises til det.

The Pirate Bay

Selvom The Pirate Bay er et meget brugt, velkendt websted, er ulempen, at dens URL konstant ændres. En liste over fuldmagter til at få adgang til webstedet kan dog findes på proxybay.bz.

Pirate Bay tegneserie torrenter

Hvis du er villig til at bruge en proxy for at få adgang til The Pirate Bay, vil du sandsynligvis synes det er umagen værd! Der er hundreder af tegneserie torrenter tilgængelige på webstedet og søgning efter “Andet” er en hurtig måde at finde dem på mellem al musik og videoer.

3. 01Torrent

01Torrent har en stor samling af tegneserier, der kan findes under webstedet’s “eBook” afsnit.

01Torrent til bog torrents

01Torrent er et af de mest intuitive websteder på vores liste med en let kategori og søgesystem.

Desværre indeholder dette websted et ret stort antal klik-udløste popups, hvilket kan gøre brug af det overordnede lidt frustrerende, men dets store katalog plus tilgængeligheden af ​​pop-up-blockere gør 01Torrent værd at tjekke.

4. 1337x

1337x er et andet sted med et kæmpe katalog, men overvældende mængder popups og annoncer.

En gennemgang af torrentwebstedet 1337x

1337x har en større liste med tegneserier end mange af de andre sider vi’er opført, og layoutet på websiden er intuitivt og visuelt behageligt.

Du’Jeg vil gerne bruge dette websted med en pop-up-blokering, især da annoncerne har tendens til at være klassificeret som voksen, hvilket ikke er unormalt for et torrenting-sted, der indeholder voksne film. På trods af dette nummer er 1337x absolut et af de bedste torrenting-websteder på tegneserien på vores liste!

5. Books-Share

Books-Share er et hurtigt, pop-up gratis, let at navigere sted til tegneserie torrenting.

Bøger-Del

Ligesom andre sider på denne liste har Book-Share en hurtig søgemaskine, men med den ekstra fordel at arbejde med emner og ISBN'er. Webstedet har en udpeget tegneserie- og grafikromanafdeling, som ikke er noget, mange af de andre sider har haft til rådighed.

En anden stor ting ved Books-Share er, at de konstant søger nye titler fra samfundet, hvilket betyder, at der ofte tilføjes nye titler.

bøger-dele tegneserier

6. TorrentOff

TorrentOff er et andet websted med stil-til-søgning, der kan prale af at have millioner af tilgængelige filer.

Torrentoff

Som de andre sider, der kan søges, kan der ikke findes’t et specifikt “tegneserier” kategori, men hundredvis af tegneserie torrenter er blandet blandt de andre mærker.

Heldigvis, når du søger efter en tegneserietitel på TorrentOff, bruger søgeresultaterne en “tegneserie” tag for at hjælpe dig med hurtigt at finde dit valg på listen.

TorrentOff tegneserie torrenter

7. Kickass Torrents

Kick Ass Torrents er et af de underlige sider på vores liste, men det er her med god grund.

katcr.co - Kickass Torrents spejl

Landingssiden er utroligt rodet, men den giver åbent mere information om torrenterne end noget andet sted, vi’har set på. Der er ingen tilsyneladende rim eller grund til listen over varer under deres kategoritabeller, men der er flere resultater end de fleste andre websteder, vi’har søgt.

Den bedste ting ved Kick Ass Torrents er, at trods det rodede udseende på resten af ​​webstedet giver søgemaskinen dig mulighed for at opdele dine resultater i let at skumme kategorier med faner!

KickAss Torrents spejl 2

8. WorldWide Torrents

Et andet visuelt slående websted - WorldWide Torrents har en slank destinationsside med nyttige kategoritabeller, inklusive en specielt til tegneserier.

WorldWide Torrents

Dette sted er fantastisk til sit store udvalg af tegneserier og grafiske romaner. Desværre kan popup-popups med klik udløse gøre søgningen på dette websted lidt mere anstrengende end andre.

Når du først har navigeret væk fra startsiden, findes der ikke længere en flydende søgelinje. Hvis du klikker på søgefunktionen, kommer du til en separat, clunky søgeside, som ikke er’t hvad du forventer efter landing på en så veludformet hjemmeside. På trods af dette gør de tilgængelige filer, kategoriseret søgning og store mængder frø WorldWide torrents til et godt valg til tegneserie torrenting.

9. GetComics

GetComics er det eneste tegneserie-specifikke torrenting-sted på vores liste, hvilket betyder, at de har et af de bedste tilgængelige tegneserier.

GetComics

En af de bedste funktioner ved GetComics er, at alle organisatoriske faner og kategorier specifikt gælder for tegneserier, hvilket gør det til den nemmeste måde at finde nøjagtigt det, du leder efter.

De har endda en indie-ugesektion, hvor du kan downloade en stor gruppe uafhængigt udgivne tegneserier på én gang for at hjælpe dig med at finde noget nyt at nyde!

10. TorrentRoom

Det sidste sted på vores liste - TorrentRoom har en forenklet destinationsside med en let at navigere menu.

TorrentRoom

Dette websted har som andre ikke-komiske specifikke torrenterende hubber på vores liste ikke en bestemt tegneseriekategori. Imidlertid er kategorilisten udformet pænt, så du nemt kan finde “tegneserier” delmængde, der ligger inden for “Andet.”

Med over 91.000 titler, der i øjeblikket er anført i tegneserie-undergruppen, har TorrentRooms lige så meget at tilbyde som nogle af de mere kendte websteder, vi’har drøftet.

TorrentRoom tegneserier

Sikkerhed, mens du søger efter tegneserier

Tegneserieelskere har en hel verden ved deres fingre, når det gælder mængden af ​​tegneserie torrenter tilgængelige online. Den overvældende mængde muligheder kan ofte give mulighed for at være mindre opmærksom på vigtigheden af ​​sikkerhed, når man torrenser.

Hackere kan og vil finde deres vej til dine private oplysninger, hvis du ikke er på vagt overfor det, du klikker, downloader eller installerer, når du torrenser.

Derudover er det’det er nemt at ved et uheld hente malware og vira, der kan ødelægge din computer og personlige filer. Dette er ikke’t endda at nævne det personlige ansvar, der blev påtaget i forbindelse med ophavsretlige love og de føderale straffe, der er gennemført mod dem, der er fundet skyldige i digital piratkopiering.

Dette er grunden til, at det er så vigtigt at bruge en god VPN, når man søger tegneserier. En VPN vil beskytte din digitale identitet ved hjælp af flere metoder, selvom de fleste opnår dette ved at omdirigere din IP-adresse til en, der er delt.

Brug af en VPN gør ikke’t betyder, at du er nødt til at ofre dine downloadshastigheder. Mange VPN'er, inklusive NordVPN og ExpressVPN, tilbyder hurtige downloads med førsteklasses sikkerhed.

NordVPN NordVPN 9.5 / 10Flawless privacy praksis, avancerede sikkerhedsfunktioner og pålidelige geo-unblocking-muligheder gør NordVPN til den ubestridte branche-leder. Uanset hvilke behov, denne VPN har du dækket - alt starter fra kun $ 3,49 / måned.

 • Fremragende sikkerhed
 • Fantastisk serverliste
 • Fantastisk for Netflix
 • God til torrenting
 • Meget let at bruge
 • Overkommelige priser

Hvilket sted er bedst?

Når det kommer til tegneserie torrenter der er mange fantastiske muligheder derude. Hvis du leder efter en virkelig uklar eller vanskelig at finde titel, er det en god mulighed at vandre gennem nogle af de mere populære steder som The Pirate Bay.

Men hvis du ønsker den samlede bedste oplevelse, skal du tage et kig på GetComics.

GetComics er vores foretrukne websted til download af tegneseriebøger.

Deres elegante design, tegneserie-specifikke funktioner og støtte til uafhængige værker arbejder alle sammen for at give dig den samlede bedste oplevelse.

Par sammen med brug af en stor VPN og tegneserieverdenen er din østers. Tjek vores liste over de bedste VPN'er for at hjælpe med at beslutte, hvad der matcher dine behov.

Så hvilke af de bedste tegneserie-torrenter, der er anført her i dag, bruger du i 2020? Er der nogle større, som vi’har savnet?

Nogen som vi’har du opført, der har problemer? Fortæl os det i kommentarerne herunder!

Anbefalet læser:

Sådan downloades torrents sikkert?

Sådan fremskyndes torrenting?

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me