De 10 bedste uTorrent-alternativer i 2020


Torrenting har oplevet en genopblussen i de senere år, da bekymringer om privatliv og sikkerhed bliver mere udbredt for brugere, der får adgang til indhold online.

Derudover hjælper de igangværende problemer med Kodi og nogle af de tredjepartsudvidelser, der er tilgængelige på platformen, kun for at skubbe folk tilbage til torrenting.

Vær sikker, mens torrentingFår startet med en af ​​de bedste VPN'er til torrenting: ExpressVPN ▸

Den mest kraftfulde VPN på markedet dækker alt fra en torrenter’s hastighed og sikkerhed behov.

NordVPN ▸

Ikke kun den hurtigste VPN i øjeblikket, men også en, der har nogle gode tilbud for brugerne.

CyberGhost ▸

Billig og brugervenlig - CyberGhost tilbyder en fantastisk serverliste og gode P2P-muligheder.

I betragtning af arten af ​​torrenting og det rigelige indhold, det kan give, er en pålidelig torrenting-webside svært at finde i disse dage. Indtil for nylig var vi afhængige af uTorrent for at imødekomme vores torrenting behov, men med sin nylige række af problemer, er jakten på et anstændigt uTorrent alternativer over os.

Hvorfor skal vi overveje uTorrent-alternativer?

uTorrent har haft flere problemer for nylig, der har påvirket brugerne. Brugere af Windows 10-pc'er rapporterer for eksempel, at de kan’t åbner endda softwaren på deres computere.

Derudover klager russiske og ukrainske brugere over at blive narret til at downloade Yandex-browseren, når de forsøger at installere uTorrent. Andre brugere har talt om rootkit malware, der er installeret på dit system, når du opgraderer. Der har også været rapporter om hacking, manglende evne til at downloade og generel utilfredshed med softwaren.

Det’s af disse grunde og andre, at vi er nødt til at se efter de mest pålidelige uTorrent-alternativer, hvilket ikke er let, da pålidelige torrent-websteder bliver stadig sværere at komme med, hvad med de voksende begrænsninger for torrent-brug over hele verden.

Hvis du imidlertid er en torrent-bruger, gør du det ikke’t behøver at bekymre dig! I denne artikel skal vi’vil fortælle dig alt om uTorrent-alternativer, som du kan bruge. Disse er alle blevet testet, så vi ved det lige nu, de’fungerer fint.

Det var ganske udfordrende at finde disse - vi fandt os ofte fast ved at installere falske programmer fyldt med reklamer. Nogle programmer, som vi fandt, var ikke’t tilgængelig overalt. Nogle var upålidelige.

Derfor endte vi med at oprette et sæt kriterier for alle de programmer, vi testede. UTorrent-alternativerne nedenfor sorteres efter følgende kriterier:

 • Pålidelighed
 • Fleksibilitet
 • Lagerplads

Vi’vejer også fordele og ulemper ved hver enkelt, og så vi’Jeg giver dig også en endelig dom med vores anbefaling. Så hvis du’er på udkig efter sikre og pålidelige uTorrent-alternativer, læs videre!

Top 10 uTorrent-alternativer

Og her er vi! Efter omfattende forskning, vi’Vi har samlet en liste over de ti bedste uTorrent-alternativer. Lade’s begynder!

# 1: Tixati

En uTorrent-erstatning med overraskende funktioner

Tixati torrent-klientfunktioner

Tixati udfyldte alle vores krav og overgik endda dem, hvilket gjorde det til et fremragende alternativ for uTorrent-brugere.

 • Pålidelighed: Tixati er ret sikker, selvom dens brugerflade ikke er’t alt det imponerende. Det kan se ud som de hundreder af ubrukelige torrentklienter på internettet, men don’t falder for det. Det’Det er faktisk ret godt, og du kan altid ændre, hvordan det ser ud.
 • Fleksibilitet: Tixati kan være meget tilpasselig, ligesom uTorrent plejede at være, så du kan ændre dens interface, som du finder det passende. Dette er sandsynligvis hvorfor der ikke er lagt meget vægt på dens standardgrænseflade. Brugerne ændrer det, uanset om de vil.
 • Lagerplads: Ligesom uTorrent er Tixati temmelig let, hvilket betyder, at ikke meget af din lagerplads vil blive brugt til dette program.

Derudover har den stor kryptering og inkluderer alle standard torrenting-funktioner som gashåndtering, båndbreddehåndtering og andre, som du’vi er vant til. Desuden inkluderer det også en chatboks til forbedring af kommunikationen mellem brugerne.

Dom: Vi anbefaler det til dem, der leder efter hurtig, lynhurtig torrenting såvel som dem, der elsker at tilpasse deres torrent-software i henhold til deres præferencer.

# 2: Deluge

En erstatning med support

Deluge torrent client

Deluge lavede den ved siden af ​​vores liste, fordi den, ligesom Tixati, bød en spændende kombination af ressourcer, der vil gavne dig, mens du torrenser.

 • Pålidelighed: Deluge er tilgængelig på tværs af Windows, Linux, og brugere af alle tre operativsystemer synger ros for det. Derudover kommer det også med en tredjepart og officiel support plugins. der’s også et Deluge support-plugin, der kan downloades, og som ser på problemer, som du muligvis står over for med Deluge.
 • Fleksibilitet: Deluge er meget fleksibel. Du kan downloade det, du vil - med den originale kildekode, hvis du vil. Du kan endda udelade RSS-support, hvis du ikke gør det’t vil have det. Du kan nemt blande og matche dine yndlingsfunktioner og det’s meget tilpasselig.
 • Lagerplads: Deluge er let med en meget enkel brugervenlig grænseflade.

Yderligere funktioner inkluderer også fjernadgangsfunktioner.

Dom: Det’s en fantastisk torrent på tværs af platforme, som du kan få dine hænder beskidte.

# 3: qBittorrent

En erstatning for uTorrent, der ikke’t skuffe

qbittorrent gennemgang

qBittorrent ligner meget uTorrent, hvilket gør det til vores personlige favorit. Her’hvorfor:

 • Pålidelighed: qBittorrent er sikkert med en tilgængelig søgemaskine, der understøtter både torrentfiler såvel som magnetlink. Det har også et installationsprogram til download af ekstra plugins.
 • Fleksibilitet: I lighed med uTorrent har qBittorrent tilpasningsfunktioner, der også giver dig mulighed for at oprette personaliserede varianter af torrenten. Derudover inkluderer det også smarte funktioner som dvaletilstand på dit skrivebord, når downloads er afsluttet.
 • Lagerplads: qBittorrent er let. Det har heller ingen annoncer, hvilket er virkelig rart i betragtning af hvor mange der var på uTorrent.

qBittorrent har alt, hvad uTorrent gjorde på sit højeste, og derefter noget mere. Dette er grunden til, at vi meget foretrækker det frem for andre. Det har en meget let tilgængelig værktøjslinje, der inkluderer alle kontrolfunktioner, der gør det nemt at navigere.

Dom: qBittorrent er perfekt til dem, der begynder at torrent og dem, der ønsker uTorrent uden annonceremnet.

# 4: Transmission

Et uTorrent-alternativ, som er fantastisk - når du først får fat på det

Transmission torrent klientgennemgang

Transmission er tilgængelig på tværs af en række operativsystemer, herunder Linux, Mac og Windows, hvor det stiger i popularitet. Årsagen bag dens stigning i popularitet er fordi transmission er en torrent-software, der er ved at komme sig fra tidligere problemer.

Det plejede at være fyldt med sikkerhedsspørgsmål og malware, men i løbet af de sidste par år har det været i stand til at vende sit omdømme og har vist, at det kan være godt til torrenting.

 • Pålidelighed: Transmission’s team arbejder hårdt for at gøre det meget pålideligt. Tidligere erfaringer med malware har resulteret i, at det er blevet endnu stærkere og mere sikkert. På grund af sit tidligere omdømme er transmission fast besluttet på at gøre enhver bruger’s oplevelse så positiv som muligt.
 • Fleksibilitet: I modsætning til den anden uTorrent-alternativer på denne liste indrømmer vi, at transmission ikke er’t den mest fleksible. Især dens Windows-version har kun grundlæggende funktioner. Dens interface er ganske usædvanligt, men det formår at få jobbet gjort, så du let kan overse det.
 • Lagerplads: Transmission giver mulighed for super hurtig torrenting. Det er ikke’t tunge på opbevaring enten, så det’er et pluspoint for transmission.

Imidlertid er en stor afbrydelse fra transmission for mange brugere dens interface. Som nævnt er dens interface ganske usædvanligt for mange ‘skjult’ indstillinger i softwaren, som mange synes kedelige at se efter. Men hvis du’er villig til at tage sig tid og lære om disse, så har du et fremragende uTorrent-alternativ!

Dom: Transmission var ikke’t vores første valg. Når du først får fat i det, er det ganske godt, så vi vil foreslå, at du tager dig tid til at lære det.

# 5: FrostWire

En torrentklient, du aldrig vidste, at du havde brug for

FrostWire anmeldelse

En anden favorit af vores på listen er FrostWire. FrostWire leverer en søgemaskine, hvorigennem du kan finde de torrentfiler, du ønsker. Dette inkluderer ekstra funktioner til selve FrostWire.

 • Pålidelighed: FrostWire er meget pålidelig med sin downloadhastighed. Derudover inkluderer det alle de grundlæggende torrenting-funktioner, du’Jeg har brug for såvel som mere avancerede funktioner, som andre torrents muligvis ikke dækker. Desuden er den også kompatibel med både Windows og Mac og tilbyder også klienter til Android.
 • Fleksibilitet: FrostWire har en meget enkel interface, der kan’t virkelig blive ændret. Det kan være ret generende for nogle mennesker, da designet er noget modbydeligt.
 • Lagerplads: Som de fleste torrentklienter på denne liste er FrostWire ikke’t for hård på lagerpladsen, hvilket gør det ganske nemt at arbejde med.

FrostWires-liste over funktioner inkluderer muligheden for let at opdage skybaser og BitTorrent-filer på sin egen søgemaskine. Dog har det brug for noget at vænne sig til, men når du først er vant til det, er det’er en fantastisk software at have i dit arsenal.

Dom: FrostWire er fantastisk til dem, der leder efter en torrent-klient specielt til lydfiler. FrostWire er faktisk designet med dette sind, hvorfor du’Jeg finder et iTunes-plugin i torrent-klienten, noget der normalt ikke findes i anden software.

# 6: CuteTorrent

En simpel torrenting-software til dine daglige torrenting-behov

CuteTorrent-klient

CuteTorrent kan gøre alt hvad du kan’d behov for dine daglige torrenting aktiviteter. Det inkluderer også en masse interessante funktioner såsom peer to peer-udveksling og såning af web samt andre torrenting-funktioner som torrentfiltrering og mere.

 • Pålidelighed: CuteTorrent har et ry for at være pålidelig, hvorfor du kan bruge dette til alle dine grundlæggende torrenting behov. Det er faktisk ganske enkelt at arbejde med og let at bruge.
 • Fleksibilitet: CuteTorrent kan tilpasses noget. Dens kapacitet er begrænset, men brugere elsker denne software hovedsageligt for alle de funktioner, den inkluderer, såsom deling af torrent og mere.
 • Lagerplads: CuteTorrent er meget let, hvilket gør det godt at arbejde med. Dette er grunden til, at det er en masse forstyrrende brugere’ valg og et godt uTorrent-alternativ skal du bestemt undersøge.

CuteTorrent har en enkel, brugervenlig grænseflade, som er ret let at lære. I modsætning til anden software på denne liste, vandt du’t blive afskrækket af det. Skaberne af CuteTorrent indså, hvordan folk reagerer på forskellige grænseflader, så de holdt det enkelt og intuitivt.

Dom: CuteTorrent er en torrenting klient, vi bestemt anbefaler dig på grund af hvor let det er at vænne sig til. Desuden indeholder det også et meget kraftfuldt BitTorrent-bibliotek i kernen af ​​softwaren, og det er derfor du’Jeg kan finde alt hvad du har brug for.

# 7: rTorrent

Skrevet i C ++ til din fordel

rTorrent

Ligesom CuteTorrent bruger rTorrent BitTorrent-biblioteket på er meget kerne, hvilket gør det meget kraftfuldt. Det’er faktisk bedre end uTorrent selv på grund af manglen på annoncer og den overvejelse, dets producenter havde for brugeroplevelse.

 • Pålidelighed: rTorrent blev designet ved hjælp af C ++. Derfor var producenterne i stand til at fokusere på ting som dets hastighed og effektivitet. Et af de største salgssteder for rTorrent har været, at det er ret stabilt og ikke’fryser, mens du bruger det, hvilket gør det ekstremt populært i torrent-delingssamfundet.
 • Fleksibilitet: Det er faktisk en CLI-baseret torrentklient, så den er ganske fleksibel. Som vi nævnte før, var dets skabere meget hensyntagen til brugeroplevelsen, så du’Jeg finder en enkel, men alligevel ren brugergrænseflade i hjertet og en samlet fantastisk brugeroplevelse.
 • Lagerplads: rTorrent er designet med ydeevne i tankerne, så det er faktisk meget let.

I betragtning af hvordan rTorrent er designet med C ++, er det’Det er virkelig ikke nogen overraskelse, at der er en stor algoritme, der tillader brugen af ​​fantastiske funktioner såsom styring af alle torrentfiler i en enkelt torrentfildownloader. Men det’s ikke alle, med rTorrent får du stor hastighed med nul annoncer.

Dom: rTorrent er meget kraftig på grund af det bibliotek, det har, og det sprog, det blev skrevet i. Derfor, hvis du’du leder efter et uTorrent-alternativ, der kan modstå enorme torrent-filer, denne’er perfekt til jobbet.

# 8: Tribler

Torrent med 100% anonymitet

Tribler

Tribler er en BitTorrent-klient, der lader dig torrent i fuld anonymitet.

 • Pålidelighed: Da den er direkte baseret på BitTorrent-protokollen, er Tribler meget pålidelig at bruge. Det er også temmelig sikkert, og da det giver dig mulighed for at forblive anonym, mens du torrent, der’er ingen ekstra ængstelse for torrenting, til at begynde med.
 • Fleksibilitet: Tribler er en open source-software. Det tilbyder anonym peer-to-peer-fildeling samt gør det til en favorit for alle.
 • Lagerplads: Tribler isn’t overhovedet en tung fil, så du gør det ikke’t skal bekymre dig om, at det tager meget af din lagerplads.

Tribler er steget til popularitet på grund af hvor stabil den torrenting klient er. Det giver dig adgang til alle dine foretrukne filer online og er tilgængelig i en lang række operativsystemer som Windows, Mac, Linux og Android.

Dom: Vi anbefaler Tribler, for i modsætning til mange andre torrent-software, der bliver taget ned af regeringer over hele verden, har Tribler aldrig en gang været genstand for dette. Dette skyldes, at skaberne af Tribler var hurtig med at annoncere deres intentioner for torrent-klienten, hvori det blev oprettet for at hjælpe folk med at nyde indhold ved at dele deres eget indhold specifikt med andre.

# 9: Vuze

Meget anderledes end uTorrent, men lige så god

Vuze anmeldelse

I modsætning til de andre torrenter på denne liste er Vuze et uTorrent-alternativ, der ikke er som det hele. For det første er den låst. Der er dog andre aspekter af softwaren, som du kan lide.

 • Pålidelighed: Vuze tilbyder et sikkert, brugervenligt miljø med spændende funktioner som RSS-bidrag, båndbredde regulatorer og mere.
 • Fleksibilitet: Vuze er kilde låst. Dette betyder, at du kan’t tilpasse det overhovedet. Dog har det sin egen erstatnings-torrentklient kaldet Vuze Leap, som måske er mere for din smag, hvis du’er en til tilpasning.
 • Lagerplads: Mens Vuze ikke er nøjagtigt den letteste torrentklient, vil den heller ikke bremse din computer. Downloads er mulige i temmelig standard tempo, så det’er virkelig ikke så slemt.

Vuze indeholder også annoncer. Du kan dog tilmelde dig Vuze Plus, som er en abonnementspakke, der vil slippe af med disse annoncer såvel som give dig adgang til endnu flere funktioner.

Dom: Vuze er helt anderledes end uTorrent, men det gør det ikke’Det betyder, at du som tidligere uTorrent-bruger vandt’t være i stand til at bruge det eller lide det overhovedet. Dog dig’Jeg finder ud af, at det faktisk er ganske nemt at lære, hvordan man bruger Vuze. Vi anbefaler det stærkt, især hvis du’er stadig en nybegynder i det spændende spil.

# 10: BitTorrent

Virksomheden, der købte uTorrent, er ikke’t så slemt, som du måske tror

BitTorrent uTorrent-alternativer

Vi er klar over, at inkludering af BitTorrent kan virke lidt underligt, fordi det erhvervelse af uTorrent i det væsentlige førte til dets undergang. Vi har dog besluttet at give det en chance, fordi det for alle dets fejl faktisk er en ganske god torrentklient.

 • Pålidelighed: hvis du’igen på jagt efter software, der gør jobbet - downloader torrenter og intet mere end dig’vi er kommet til det rigtige sted. BitTorrent er en temmelig standard torrenting klient med ikke mange ekstra detaljer.
 • Fleksibilitet: I modsætning til uTorrent er BitTorrent overhovedet ikke fleksibel. Det understøtter imidlertid torrenter, magnetlink og filer i søgemaskinerne. Det ligner uTorrent’s bare væsentlige ting med den ekstra fordel at være i stand til at skabe torrents også.
 • Lagerplads: Mens BitTorrent faktisk er let, indeholder det annoncer, der irriterer mange brugere, men hvis du’er en af ​​de mennesker, der bare vil torrent og ikke mere, det er fint for dig.

Dom: BitTorrent var den originale torrentklient. Det er faktisk ansvarlig for al den torrenting software eksistens, så selvom det er ganske grundlæggende og fuld af annoncer, anbefaler vi det, fordi det er sikkert at bruge uden nogen bekymringer.

hvis du’ser du efter endnu mere sikkerhed, mens du torrenser, anbefaler vi at opgradere til BitTorrent Pro, som har den ekstra bonus uden annoncer..

Konklusion

I sidste ende, som du kan se, er der faktisk et par uTorrent-alternativer derude. Du skal bare kigge meget efter dem. Som vi har vist dig, lønner det sig alt, at søgning, og vi’vi har afsløret nogle store torrentklienter, der endda kan overhale uTorrent’s popularitet.

Vores foretrukne torrentfil var især qBittorrent.

Vores foretrukne uTorrent-alternativ er qBittorrent.

Hvis du ser på qBittorent, du’Jeg finder det perfekte match til uTorrent. Det ligner meget softwaren, men det er bedre. Du kan sige, at qBittorrent er den nye og forbedrede version af uTorrent.

Nogle af torrentklienterne her har brug for dig for at lære deres interface igen, hvilket ikke alle ønsker. Det perfekte svar på besværet er blot at vælge qBittorrent.

Så hvilke af disse uTorrent-alternativer, der er anført her i dag, bruger du i 2020? Er der nogle større, som vi’har savnet?

Nogen som vi’har du opført, der har problemer? Fortæl os det i kommentarerne herunder!”

Anbefalet læser:

Sådan downloades torrents sikkert?

Sådan fremskyndes torrenting?

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me