De 10 beste sites voor stripboeken in 2020

Stripboeken hebben een verrassend lange geschiedenis. Het eerste stripboek werd gedrukt in 1837 en het moderne stripboek dateert uit 1933. Natuurlijk is de wereld van stripboeken de afgelopen 180 jaar veel veranderd..

Lezers moesten vroeger door speciaalzaken en wederverkopers zoeken om hun favoriete strips te vinden, maar digitaal publiceren en vorderingen op internet hebben een uitbarsting van toegankelijke inhoud gecreëerd. De moderne lezer heeft zoveel opties beschikbaar dat het enige dat hen tegenhoudt, de meest betrouwbare plek is om hun stripboeken te verkrijgen.

Dat is waar torrenting van pas komt.

Wees veilig terwijl torrenting Begin met een van de beste VPN's voor torrenting: ExpressVPN ▸

De krachtigste VPN op de markt bestrijkt een hele torrenter’s snelheid en beveiligingsbehoeften.

NordVPN ▸

Niet alleen de snelste VPN op dit moment, maar ook een die een aantal geweldige aanbiedingen voor gebruikers heeft.

CyberGhost ▸

Goedkoop en gebruiksvriendelijk - CyberGhost biedt een geweldige serverlijst en goede P2P-mogelijkheden.

Met een betrouwbare torrenting-site kun je een hoogtepunt vinden met honderden stripboek-torrents voor snelle en eenvoudige download. Daar’Het is niet nodig jezelf te kwellen met een zoektocht naar de beste plaatsen om strips te torreren. Wij’heb het onderzoek voor je gedaan.

Hier is een overzicht van de 10 beste plaatsen om torrents in stripboeken te vinden in 2020:

  1. Ebookee
  2. The Pirate Bay
  3. 01Torrent
  4. 1337x
  5. Boeken-Share
  6. TorrentOff
  7. Kickass Torrents
  8. WorldWide Torrents
  9. GetComics
  10. TorrentRoom

1. EBOOKEE

EBOOKEE, zoals voorgesteld door de naam, is een eBook-torrenting-site die duizenden stripboektitels biedt.

Ebookee

Deze site heeft een nogal rommelige startpagina, maar wat EBOOKEE mist in strakke vormgeving, maakt het goed met een snelle en efficiënte zoekmachine. Een van de leukste functies van EBOOKEE is de vaak bijgewerkte top tien-lijst die je helpt verborgen schatten te vinden tussen hun vele titels.

Hoewel er geen is “comics” categorie in het hoofdmenu, de “comics” tag in het midden van de bestemmingspagina betekent dat de site gemakkelijk kan worden gebruikt voor uw torrent-behoeften voor stripboeken.

Ebookee stripboeken

2. De Piratenbaai

De Pirate Bay is waarschijnlijk de oudste site op onze lijst, en het heeft de catalogus om ervoor te laten zien.

The Pirate Bay

Hoewel The Pirate Bay een veel gebruikte, bekende website is, is het nadeel dat de URL voortdurend verandert. Een lijst met proxy's voor toegang tot de website is echter te vinden op proxybay.bz.

Pirate Bay stripboek torrents

Als u bereid bent om een ​​proxy te gebruiken om toegang te krijgen tot The Pirate Bay, zult u het waarschijnlijk de moeite waard vinden! Er zijn honderden stripboek torrents beschikbaar op de site en zoeken op “anders” is een snelle manier om ze te vinden tussen alle muziek en video's.

3. 01Torrent

01Torrent heeft een grote verzameling stripboeken die te vinden zijn onder de site’s “eBook” sectie.

01Torrent voor torrents van boeken

01Torrent is een van de meest intuïtieve websites op onze lijst, met een eenvoudig categorie- en zoeksysteem.

Helaas bevat deze website een vrij groot aantal klik-geactiveerde pop-ups, die over het algemeen een beetje frustrerend kunnen maken, maar de grote catalogus plus de beschikbaarheid van pop-upblokkering maakt 01Torrent de moeite waard om te bekijken.

4. 1337x

1337x is een andere site met een enorme catalogus, maar overweldigende hoeveelheden pop-ups en advertenties.

Een beoordeling van de 1337x torrent-site

1337x heeft een grotere lijst met stripboeken dan veel van de andere sites die we hebben’vermeld en de lay-out van de webpagina is intuïtief en visueel aantrekkelijk.

U’Ik wil deze website gebruiken met een pop-upblokkering, vooral omdat de advertenties de neiging hebben om voor volwassenen te worden beoordeeld, wat niet abnormaal is voor een torrenting-site die films voor volwassenen bevat. Ondanks dit nummer is 1337x absoluut een van de beste torrenting-sites voor stripboeken op onze lijst!

5. Boeken-delen

Books-Share is een snelle, pop-up gratis, gemakkelijk te navigeren plek voor torrenting van stripboeken.

Boeken-Share

Net als andere sites op deze lijst heeft Book-Share een snelle zoekmachine, maar met het extra voordeel van het werken met onderwerpen en ISBN-nummers. De website heeft een speciale strip- en grafische romanssectie, iets dat niet veel van de andere sites beschikbaar hebben gehad.

Een ander groot voordeel van Books-Share is dat ze constant op zoek zijn naar nieuwe titels uit de community, wat betekent dat er regelmatig nieuwe titels worden toegevoegd.

boeken-strips delen

6. Torrent Uit

TorrentOff is een andere website met een zoek-naar-vind-stijl, met miljoenen beschikbare bestanden.

Torrentoff

Net als de andere zoek-naar-vind-sites, is er geen’t een specifiek “comics” categorie, maar honderden stripboek torrents zijn gemengd tussen de andere labels.

Gelukkig gebruiken de zoekresultaten bij het zoeken naar een stripboektitel op TorrentOff “grappig” tag om u te helpen snel uw keuze uit de lijst te vinden.

TorrentOff stripboek torrents

7. Kickass Torrents

Kick Ass Torrents is een van de vreemdste sites op onze lijst, maar het is hier om een ​​goede reden.

katcr.co - Kickass Torrents spiegel

De bestemmingspagina is ongelooflijk rommelig, maar biedt openlijk meer informatie over de torrents dan welke andere site dan ook’heb gekeken.
Er is geen duidelijke rijm of reden voor de lijst met items onder hun categorietabs, maar er zijn meer resultaten dan de meeste andere sites die we’heb gezocht.

Het beste van Kick Ass Torrents is dat ondanks het rommelige uiterlijk van de rest van de site, de zoekmachine je in staat stelt je resultaten op te splitsen in gemakkelijk te doorbladeren categorieën met tabbladen!

KickAss Torrents spiegel 2

8. Wereldwijde torrents

Nog een visueel opvallende website - WorldWide Torrents heeft een strakke bestemmingspagina met handige categorietabs, waaronder een specifiek voor strips.

WorldWide Torrents

Deze site is geweldig vanwege de grote selectie strips en grafische romans. Helaas kunnen klik-geactiveerde pop-ups het zoeken op deze site een beetje zwaarder maken dan andere.

Bovendien is er geen zwevende zoekbalk meer wanneer u eenmaal vanaf de startpagina navigeert. Als u op de zoekfunctie klikt, gaat u naar een afzonderlijke, onhandige zoekpagina, die dat niet is’t wat je verwacht na het landen op zo'n goed ontworpen startpagina. Ondanks dit, de beschikbare bestanden, gecategoriseerd zoeken en grote hoeveelheid zaden maakt WorldWide torrents een geweldige keuze voor torrenting van stripboeken.

9. GetComics

GetComics is de enige specifieke torrenting-site voor stripboeken op onze lijst, wat betekent dat ze een van de beste stripselecties hebben die beschikbaar zijn.

GetComics

Een van de leukste functies van GetComics is dat alle tabbladen en categorieën van de organisatie specifiek van toepassing zijn op strips, waardoor het de gemakkelijkste manier is om precies te vinden wat u zoekt.

Ze hebben zelfs een indie-weeksectie waar je een grote groep onafhankelijk gepubliceerde strips tegelijk kunt downloaden om je te helpen iets nieuws te vinden om van te genieten!

10. TorrentRoom

De laatste site op onze lijst - TorrentRoom heeft een simplistische bestemmingspagina met een eenvoudig te navigeren menu.

TorrentRoom

Deze website heeft, net als andere niet-komische specifieke torrent-hubs op onze lijst, geen specifieke stripcategorie. De categorielijst is echter netjes ingedeeld, zodat u de “comics” subset, gelegen binnen “anders.”

Met meer dan 91.000 titels die momenteel in de stripset voorkomen, heeft TorrentRooms net zoveel te bieden als sommige van de meer bekende websites die we’heb besproken.

TorrentRoom stripboeken

Veiligheid tijdens het zoeken naar torrents voor stripboeken

Liefhebbers van stripboeken hebben een hele wereld aan hun vingers als het gaat om het aantal online torrents voor stripboeken. De overweldigende hoeveelheid opties kan er vaak toe bijdragen dat men minder bewust is van het belang van veiligheid bij torrenting.

Hackers kunnen en zullen hun weg vinden naar uw privéinformatie als u niet op uw hoede bent voor wat u klikt, downloadt of installeert tijdens torrenting.

Bovendien is het’Het is gemakkelijk om per ongeluk malware en virussen op te halen die uw computer en persoonlijke bestanden kunnen verwoesten. Dit is n’t zelfs om de persoonlijke verantwoordelijkheid op zich te nemen met betrekking tot auteursrechten en de federale straffen die worden opgelegd aan degenen die schuldig zijn bevonden aan digitale piraterij.

Daarom is het zo belangrijk om een ​​goede VPN te gebruiken bij het zoeken naar torrents voor stripboeken. Een VPN beschermt uw digitale identiteit via meerdere methoden, hoewel de meeste dit bereiken door uw IP-adres om te leiden naar een gedeeld IP-adres.

Het gebruik van een VPN doet dat niet’het betekent dat je je downloadsnelheden moet opofferen. Veel VPN's, waaronder NordVPN en ExpressVPN, bieden snelle downloads met eersteklas beveiliging.

NordVPN NordVPN 9.5 / 10 Onwettige privacypraktijken, geavanceerde beveiligingsfuncties en betrouwbare geo-blokkeermogelijkheden maken NordVPN de onbetwiste marktleider. Wat uw behoeften ook zijn, met deze VPN bent u verzekerd - alles vanaf slechts $ 3,49 per maand.

 • Uitstekende beveiliging
 • Geweldige serverlijst
 • Geweldig voor Netflix
 • Goed voor torrenting
 • Zeer eenvoudig in gebruik
 • Betaalbare prijzen

Welke site is het beste?

Als het gaat om torrents in stripboeken, zijn er veel geweldige opties die er zijn. Als u op zoek bent naar een echt obscure of moeilijk te vinden titel, is het waden door enkele van de meer populaire sites zoals The Pirate Bay.

Maar als u de algehele beste ervaring wilt, moet u een kijkje nemen op GetComics.

GetComics is onze favoriete site voor het downloaden van torrents voor stripboeken.

Hun slanke ontwerp, stripboekspecifieke functies en ondersteuning van onafhankelijke werken werken allemaal samen om je de algehele beste ervaring te geven.

Koppel dat met het gebruik van een geweldige VPN en de stripwereld je oester is. Bekijk onze lijst met de beste VPN's om te helpen beslissen welke aan uw behoeften voldoet.

Dus, welke van de beste stripboek torrents die hier vandaag worden vermeld, gebruik je in 2020? Zijn er belangrijke die wij’heb gemist?

Iedereen die we’heb vermeld dat problemen hebben? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Aanbevolen leest:

Hoe torrents veilig te downloaden?

Hoe torrenting te versnellen?

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me