De absoluut beste alternatieven voor Vuze in 2020


Hoewel Vuze de zelfbenoemde gemakkelijkst te gebruiken en beste torrent-downloadsoftware is die op internet beschikbaar is, is het niet moeilijk om tal van alternatieven voor Vuze te vinden die elk hun eigen verdiensten hebben. Veel gebruikers vinden bijvoorbeeld dat de Vuze-app geweldig is voor pc, maar niet zo goed voor Android. Dus besloten we om een ​​kijkje te nemen en te kijken of we een torrent-downloader konden vinden die elk kamp blij maakt.

U kunt Vuze anoniem gebruiken met een VPN of proxy. Uw IP-adres geeft uw locatie op de wereld weg, en dus wanneer u een site zoals Vuze gebruikt, moet u het verbergen, zodat anderen u niet kunnen vinden. Versleuteling helpt ook je torrents, omdat sommige internetproviders deze sites smoren zodat ze pijnlijk traag in gebruik zijn.

Wees veilig terwijl torrenting Begin met een van de beste VPN's voor torrenting: ExpressVPN ▸

De krachtigste VPN op de markt bestrijkt een hele torrenter’s snelheid en beveiligingsbehoeften.

NordVPN ▸

Niet alleen de snelste VPN op dit moment, maar ook een die een aantal geweldige aanbiedingen voor gebruikers heeft.

CyberGhost ▸

Goedkoop en gebruiksvriendelijk - CyberGhost biedt een geweldige serverlijst en goede P2P-mogelijkheden.

De beste VPN of virtueel particulier netwerk voor Vuze is NordVPN. Dit is om twee redenen. Ten eerste werkt het geweldig voor Windows en Apple. En ten tweede is de online live-ondersteuning die ze bieden ongeëvenaard. Als het gebruik van een VPN een nieuwe ervaring voor u is, is deze ondersteuning van onschatbare waarde.

Je kunt echter ook onze volledige lijst met beste VPN's voor torrenting bekijken, waar je nog een aantal andere providers zult vinden.

U’Ik hoor zinnen als “militaire krachtcodering” komen veel naar voren in discussies over VPN's. Maar don’Laat je niet afschrikken door dit soort taal, het installeren van een VPN moet een eenvoudige ervaring zijn. We raden aan om tutorials over Reddit en YouTube te gebruiken als je echt vastloopt.

BitLord

Het eerste Vuze-alternatief dat we willen bespreken, is BitLord, een gratis torrent-software die ook wordt gepromoot als bijzonder gebruiksvriendelijk.

BitLord vs uTorrent - de startpagina van BitLord

BitLord is betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken. Het heeft een schoon en gemakkelijk te navigeren ontwerp, en dus zou het een goede zijn voor beginners om hun tanden mee te knippen. Een ander groot voordeel is dat je tijdens het torreren van je bestanden kunt streamen en ervan kunt genieten.

Het verschil tussen streaming en torrenting is als volgt. Een torrent deelt de last van een download onder een aantal clients, en dus draagt ​​elke persoon een deel van het bestand bij. Wanneer u klaar bent, bevindt het hele bestand zich op uw computer. In het geval van een film kun je deze steeds opnieuw bekijken. Met streaming krijg je het bestand eigenlijk nooit, en zodra je uitlogt is het voor altijd verdwenen.

Voordat we verder gaan met onze volgende keuze, kan de eenvoud van BitLord ook worden gezien als een nadeel voor sommige meer ervaren torrenters. Als je gewend bent om veel opties voor je torrents te hebben, kan dit Vuze-alternatief het een beetje beperkt voelen.

WebTorrent Desktop

WebTorrent Desktop is een ander bekend alternatief voor Vuze en is een gratis en open source. Als je het softwareontwikkelingsplatform GitHub bekijkt, ben je hier’De code voor deze torrent is voor iedereen beschikbaar.

WebTorrent is erg snel en stelt de gebruiker in staat om meerdere bestanden tegelijk te torreren. Nogmaals, het stelt de gebruiker in staat om films te streamen of naar audioboeken te luisteren tijdens torrenting. Er is de toegevoegde bonus dat van alle torrents die hier worden behandeld, deze de meest verbluffende interface heeft. De verhouding zaaimachine-uitloger is goed.

qBittorrent

qBittorrent is een ander gratis en open source Vuze-alternatief en is zeer bekend, het bestaat al 12 jaar. Don’t laat je niet afschrikken door deze lange levensduur, in plaats van te worden onderdrukt en gesmoord, gebruiken veel mensen deze torrent-software nog steeds op een veilige, snelle en veilige manier.

qbittorrent beoordeling

Als u bijzonder veiligheidsbewust bent en code kunt lezen, is het mogelijk om de bestanden op GitHub te controleren en te zoeken naar dodgy-code. Voor degenen die minder geneigd zijn om dit te doen, zullen de hoge snelheid van de torrents, de eenvoudige interface, vrij van te veel advertenties, en de relatief weinig opslagruimte die het in beslag neemt, voldoende zijn om te overtuigen dat dit een superieure torrent is. Er is hier genoeg om mee te spelen en daarom is het het meest geschikt voor de consument die een beetje ervaring heeft met het gebruik van torrents.

Zondvloed

Deluge moet het best genoemde Vuze-alternatief zijn, denkend aan de overvloed aan inhoud die we allemaal consumeren via torrenting-software.

Deluge torrent-client voor de veiligheid

De interface is eenvoudig en het kleine drop-logo is netjes. Maar don’Om je voor de gek te houden, is er veel ruimte om Deluge te gebruiken’s geavanceerde functies. De site is vrij van advertenties en stelt u in staat uw torrents aan te passen, terwijl u een kleine hoeveelheid opslagruimte op uw computer in beslag neemt. Er zijn ook enkele geweldige plug-ins, zoals een RSS-feeddownloader, die standaard wordt geleverd met enkele andere torrents.

transmissie

Transmissie is een lichtgewicht Vuze-alternatief dat op alle platforms beschikbaar is.

Transmission torrent client review

Hoewel er enkele schandalen met Transmission zijn geweest, namelijk dat sommige bestanden ransomware bleken te verspreiden, hebben de mensen achter Transmission de problemen in de kiem gesmoord en hebben ze ertoe bijgedragen om het tot een haalbaar Vuze-alternatief te maken. Sommige gebruikers zullen de zeer reserve-interface een beetje gebrekkig vinden, omdat eenvoudige dingen zoals bestandslijsten niet direct beschikbaar zijn.

uTorrent

μtorrent is een Vuze-alternatief dat een behoorlijk aandeel toegewijden aantrekt.

uTorrent downloaden

Toegegeven, het is een beetje traag, maar weegt nog steeds minder dan de meeste eerder genoemde torrents. Je kan zetten μtorrent op een externe harde schijf en maak dus meer ruimte op uw bureaublad vrij. Een valkuil van μtorrent is dat in tegenstelling tot veel van de bovengenoemde torrents de code niet beschikbaar is op sites zoals GitHub en er dus geen manier is om de code uit te checken. Sommige gebruikers klagen dat de advertenties niet alleen irritant zijn, maar ook gebruikers naar sites duwen die ze liever vermijden.

Hoe veilig te blijven tijdens torrenting

Het is belangrijk om veilig te blijven terwijl je torrent.

Eenvoudige stappen zijn onder meer het installeren van antivirussoftware, het gebruik van een VPN en het lezen van de beoordelingen van bestanden voordat u ze torrent. Je moet ook zoeken naar bestanden met veel seeders, wat betekent dat ze binnen de torrent-gemeenschap betrouwbaar moeten zijn.

Een iets geavanceerdere optie is om
de code op open source torrents te bekijken of forums te lezen waar mensen die dit hebben gedaan hun inzichten kunnen delen, met name als ze’heb schadelijke code gevonden.

Ons algemene oordeel voor het beste Vuze-alternatief is qBittorrent.

Zonder advertenties, een simplistische en schone interface en veel updates, zou deze software geschikt moeten zijn voor de meeste gebruikers en voldoen aan uw torrent-behoeften, zowel op Android als op Apple.

Dus, welke van de Vuze-alternatieven die hier vandaag worden vermeld, gebruikt u in 2020? Zijn er belangrijke die wij’heb gemist?

Iedereen die we’heb vermeld dat problemen hebben? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me