Dette er de 6 bedste alternativer til Yify


Vi ved, at Yify er en alvorlig god kilde til torrenter og kan give os alle Yifi-filmoverførsler, vi har brug for, men er der nogen Yifi-alternativer derude, der kan tjene os bedre? Vi er glade for at rapportere, at vi har fundet mange andre gode alternative sider, hvis du kunne lide at bruge noget andet end Yifi-torrenter.

Husk, hver gang du bruger en torrent, hvad enten det drejer sig om Yifi-film eller endda noget andet fra en alternativ kilde, skal du beskytte din identitet, når du downloader online. Selv når du bruger en officiel Yifi-side eller endda en Yifi-strøm, skal du stadig tage forholdsregler for at beskytte din identitet ved hjælp af en VPN.

Vær sikker, mens torrentingFår startet med en af ​​de bedste VPN'er til torrenting: ExpressVPN ▸

Den mest kraftfulde VPN på markedet dækker alt fra en torrenter’s hastighed og sikkerhed behov.

NordVPN ▸

Ikke kun den hurtigste VPN i øjeblikket, men også en, der har nogle gode tilbud for brugerne.

CyberGhost ▸

Billig og brugervenlig - CyberGhost tilbyder en fantastisk serverliste og gode P2P-muligheder.

Så nu, hvor du er sikker på at surfe online, lad’s se på, hvad nettet har at tilbyde for et godt alternativ til Yify!

Housemovie

Hurtig, nem og fuld af gode torrenter, der kan downloades!

Housemovie

Vi tror, ​​at Housemovie bestemt vil blive et husnavn, som det går! Det’er en fantastisk online biograf, der indeholder nogle af de bedste Yifi-alternativer, vi har fundet. Film præsenteres med fuld boksomslag og metadata, linkene er lette at finde, og tilbudet er rigeligt!

Streaminglink findes, og de fungerer i en acceptabel hastighed, der er ingen pop-ups eller irriterende overlay-annoncer eller quizzer / undersøgelser, der skal udfyldes. Det’er bare et brugervenligt Yifi-alternativ. Selvom der ikke er nogen Yifi-torrenter på dette websted, er der masser af gode Yifi-streams, der gør det værd at være, mens du besøger.

Movie4k

En portal til tusinder af links af høj kvalitet og et imponerende Yifi-alternativ!

Movie4k

Movie4k er tilgængelig på mange sprog, hvilket gør det til en meget populær service, der nydes over hele verden. På grund af dette er linkvalget stort og vokser altid. Folk, der leder efter europæisk biograf og film uden for Hollywood-rige, vil helt sikkert være glade for at finde Movie4k.

Udover internationale film er der masser af amerikanske favoritter, som alle kender og elsker. Med tv-shows og blockbusters alt der tilbydes der’s et stort udvalg, der er meget opdateret.

Webstedet er også bygget med en stor søgefunktion og inkluderer fulde metadata fra IMDb, hvilket gør denne Yifi-film til en alternativ til bogmærke for sikker. På trods af at de ikke har nogen Yifi-torrenter, gør webstedet det med sit enorme udvalg og internationale sprogfunktioner.

CmoviesHD

Hurtig og fuld af et bredt udvalg af titler. Et godt alternativ til Yifi-film

CmoviesHD

Cmovies.hd har masser af film der tilbydes og har mange pæne browsemuligheder såsom IMDb metadata og internationale titler via browsing efter land - hvilket bestemt gør dette til et interessant Yifi-alternativ.

Webstedet er hurtigt og funktionsrigt med en dejlig sort stil, der er let på øjnene til browsing om aftenen. Strømmene indlæstes hurtigt og gjorde oplevelsen fordybende og beslægtede med at bruge en premium streamingtjeneste. Det’s en ganske imponerende opsætning Cmovies kører og bestemt nogen værdig’s bogmærkeliste som et alternativ til Yifi-film.

Mens vi gennemser Cmovies, bemærkede vi nogle problemer med nogle tredjepartsannoncer, der ikke indlæses, som det kan ses på skærmbilledet. Men webstedsproducenterne er kloge til at sikre, at disse problemer ikke er i konflikt med resten af ​​webstedet’s funktionalitet, og kom ikke i vejen for at kunne nyde den brede vifte af underholdningstitler, der tilbydes.

1337x

Let at bruge med et stort udvalg. Et godt Yifi-filmalternativ til dig

En gennemgang af torrentwebstedet 1337x

Vi finder 1337x.to at være et af de bedre Yifi-alternativer til Yifi-torrenter derude bare på grund af sidehastighedens indlæsningstider og det enorme udvalg af tilgængelige film. Derudover er der masser af fantastiske funktioner på webstedet, der gør det nemt at søge efter en ny titel. Af disse grunde mener vi, at alle burde vide om 1337x som et gyldigt Yifi-filmalternativ.

Udover bare titler, har 1337x også torrent-downloads til mange kategorier som spil og apps - hvilket betyder, at udbuddet kan holde dig der i timevis bare ved at gennemse listerne. Webstedet har ikke nogen irriterende annoncer eller pop-ups, så du don’t behøver at bekymre dig om, at dette kommer i vejen eller giver dig noget malware, hvilket bestemt er et plus.

Xmovies8

En enorm ressource til online shows med en kraftfuld søgemaskine

Xmovies8

Xmovies8 har alt, hvad du har brug for for et godt Yifi-streamalternativ, så du vil kunne finde både tv-sæsoner og blockbuster-titler her. Listen opdateres regelmæssigt, selvom den ikke indeholder alle de nyeste titler. Ikke desto mindre har den et kæmpe bagside, der giver dig masser af muligheder, når du søger efter ældre udgivelser.

Der er ingen irriterende reklamer, der ødelægger oplevelsen, som er fantastisk at se, og integrationen med IMDb er flydende og intuitiv til virkelig at tilføje brugeroplevelsen. De relaterede filmfunktioner fungerer godt og er nøjagtige nok til at give en interessant rejse gennem webstedet’s tilbud.

Alt er også mærket og giver en masse detaljer om filmen’s metadata, så det er også en leg at finde ud af mere om titlen. Dette gør Xmovies8 til en dejlig brugeroplevelse generelt og værd at tilføje denne liste over alternativer.

9xmovies

Et bredt udvalg af film fra hele verden, inklusive mange dual-audio titler

9xMovies

Hvis du leder efter asiatisk film og Yifi-film et sted, vil 9xmovies være lige op på din gade! Det indeholder bogstaveligt talt hundreder af tusinder af pakistanske, hindi og Bollywood-film med dobbeltlyd og dubs. Det er en massiv portal til den asiatiske filmverden. Udover dette indeholder det også alle de almindelige amerikanske og europæiske serier og film, du kunne forvente af et Yifi-filmdownload-websted.

Der er ingen irriterende pop-ups eller distraherende annoncer på dette websted, bare masser af links til titler i uskarphed og regelmæssige opløsninger. På grund af alle disse fantastiske funktioner synes vi virkelig, at dette websted er et værd at være et bogmærke på din Yifi-liste over alternativer.

Husk at bruge en VPN

Det er ingen hemmelighed, at din IP-adresse udsættes, og at dine downloads kan spores og overvåges, mens du downloader torrents. Derfor anbefaler vi at bruge en VPN, når du torrenser, da det maskerer din offentlige IP-adresse og sikrer, at din identitet er beskyttet. Du kan vælge din VPN pålidelige fra vores bedste VPN til torrenting-liste.

Så hvilke af de bedste Yify-alternativer, der er anført her i dag, bruger du i 2020? Er der nogle større, som vi’har savnet?

Nogen som vi’har du opført, der har problemer? Fortæl os det i kommentarerne herunder!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me