Er torrenting ulovligt i Australien

Torrenting, også kendt som P2P-fildeling, er en meget populær bestræbelse for Aussies, men først skal vi besvare et grundlæggende spørgsmål.


Vær sikker, mens torrentingFår startet med en af ​​de bedste VPN'er til torrenting: ExpressVPN ▸

Den mest kraftfulde VPN på markedet dækker alt fra en torrenter’s hastighed og sikkerhed behov.

NordVPN ▸

Ikke kun den hurtigste VPN i øjeblikket, men også en, der har nogle gode tilbud for brugerne.

CyberGhost ▸

Billig og brugervenlig - CyberGhost tilbyder en fantastisk serverliste og gode P2P-muligheder.

Er torrenting ulovligt i Australien?

TL; DR: Nej.

Som den almindelige tommelfingerregel er det, så vidt vi ved, at downloade indhold via torrents ikke ulovligt i noget land. Djævelen er dog i detaljerne: det afhænger af hvilken type indhold du har’genoverførsel. Pointen er, hvis du’gen downloader ophavsretligt beskyttet materiale via torrenting, dig’genoptager en ulovlig aktivitet i henhold til australsk lov.

Spændende i Australien

Ifølge officielle undersøgelser er torrenting i Australien ikke så populært, som det plejede at være som det’har været faldende siden 2014. Faldet i popularitet hævdes at skyldes den større tilgængelighed af lovligt indhold, ifølge en undersøgelse fra den australske regering, ligesom streamingtjenester som Stan og Netflix.

Hyppigheden af ​​forbrug af digitalt indhold i Australien 2018

Med hensyn til torrenting-præferencer bruger de fleste australiere BitTorrent-klienter til at downloade film, musik og videospil. Det’det er værd at nævne, at da den australske regering blokerede mere end halvtreds piratwebsteder, der var kendt for at dele tv-shows og film ulovligt efter en klage fra en gruppe af organisationer mod ophavsretstyveri (Creative Content Australia), faldt torrenting med 20 procent årligt på året siden 2014. For eksempel brugte 21 procent af australiere i 2016 piratkopieret indhold sammenlignet med 16 procent i 2017.

Torrenting i Australien er mest populært blandt 18-24-årige, hvor næsten halvfjerds procent af den respektive gruppe indrømmer at have deltaget i en eller anden form for torrenting / online piratkopiering i henhold til en rapport fra 2010. Imidlertid mere end halvdelen af ​​landet’s befolkning brugte torrenting-software til piratkopiering af tv-shows og film ifølge den samme rapport, dvs. torrenting er enormt populær blandt Aussies, uanset alder og social status.

Som en sjov faktoid har den amerikanske ambassadør Jeffrey Bleich for et par år siden bedt australierne via en Facebook-meddelelse om at stoppe med at downloade (ulovligt) den 3. sæson af Game of Thrones. Pointen er at australiere tager deres torrenting alvorligt.

Juridiske dokumenter, der definerer brugen af ​​torrent-websteder / filer

Den australske regering vedtog for nylig en række love, der tillader det “Storebror” at spore sine borgere online, og vi’genfortæller om obligatorisk datalovgivning og en føderal domstolsafgørelse, der giver myndighederne mulighed for at anlægge sag mod individ “pirater.” I juni 2015 vedtog det australske parlament The Billeting Ændringsforslag (online krænkelse) Bill, der sigter mod at begrænse online piratkopiering.

Juridiske konsekvenser for torrentering af ophavsretligt beskyttet materiale i Australien

Den relevante lovgivning om download af ophavsretligt beskyttet materiale er en lov, der blev vedtaget i 1968 henholdsvis den australske copyright-lov. For at blive en strafbar handling skal brugere, der engagerer sig i at torrente copyright-indhold, gøre det i kommerciel skala. Dog, hvis sagsøgt af rettighedsejere, kan uploadere / delere blive tvunget til at betale lovbestemte / kompenserende skader, der stort set ikke er omfattet, dvs.’s intet specificeret maksimumsansvar efter australsk lovgivning med hensyn til intellektuel ejendomsret.

Torrenterrelateret retssagsstatistik i Australien

Den gode nyhed til torrentende aficionados er, at Australien ser ud til at praktisere en “laissez faire” politik med hensyn til piratkopiering af internettet. Grundlæggende er der ingen registreringer af mennesker, der er bøde i Australien for at have krænket landet’s online copyrightlovgivning med hensyn til torrenting.

Sådan torrent trygt i Australien - brug en VPN!

Nu kommer den sjove del, som vi’Jeg lærer, hvordan man torrent sikkert og anonymt i Australien. Forudsat at du allerede har en BitTorrent-klient (uTorrent / BitTorrent / hvad som helst) installeret på din maskine, her’s en kort trin-for-trin tutorial:

Trin 1: vælg en VPN-tjenesteudbyder og download / installer softwaren på din computer ved at følge instruktionerne.

Trin 2: Vælg en P2P-server (husk, at nogle VPN-udbydere tilbyder dedikerede servere til torrenting) og opret forbindelse til den.

Trin 3: Kontroller, om din rigtige IP-adresse er skjult, før du starter torrenting. Klik her for at se din rigtige IP-adresse, og kontroller den derefter igen med VPN-tjenesten startet og se, om den ændrer sig.

Trin 4: Når VPN-forbindelsen er etableret, og din rigtige IP-adresse ændres, kan du med sikkerhed begynde at torrente.

Bedste VPN til torrenting i Australien

NordVPN er uden tvivl den bedste VPN til torrenting i Australien. Hvorfor? Der er flere grunde, og de vigtigste er om privatliv og sikkerhed. Australien er en del af fem-øjens alliancen, der skaber en anglophone efterretningsalliance mellem 5 stater (Australien, Canada, New Zealand, Det Forenede Kongerige og De Forenede Stater); dybest set overvåger Australien al internettrafik, inklusive borgere’ privat kommunikation via ECHELON-overvågningssystemet, blandt andet.

Panama-baserede (at’er et stort plus med hensyn til jurisdiktion) NordVPN har opnået legendarisk status blandt torrentende aficionados på grund af dets nul-logs privatliv centreret politik. En VPN-udbyder, der klart håndhæver en nul-log-politik betyder, at alle dine online aktiviteter, inklusive torrenting, ikke gemmes af NordVPN’s servere, og det samme gælder for din IP-adresse og dit navn, inklusive “metadata.” Intet opbevares eller deles med nogen, inklusive Big Brother.

Og når vi taler om sikkerhed, tilbyder NordVPN AES-256-kryptering som standard for al deres netværkstrafik, inklusive torrenting. Dertil kommer du’Du kan drage fordel af forskellige forbindelsesprotokoller sammen med en indbygget kill-switch-funktion, som vil beskytte din anonymitet, når du torrent, selvom din internetforbindelse falder af en eller anden grund.

Torrenting handler om downloadhastighed, og her skinner NordVPN virkelig, da det tilbyder verdensklasse og pålidelige tjenester til torrenting, ligesom en dedikeret IP-adresse, som giver dig den samme IP-adresse på specifikke servere sammen med Tor Over VPN og dobbelt VPN. Tor Over VPN-ting er en temmelig unik funktion, og det vil gøre din internettrafik praktisk talt ikke sporbar. hvis du’når det drejer sig om en torrent galning, vil denne funktion få dig til at sove bedre om natten.

Og så der’s Dobbelt VPN-funktion, som tilbyder dobbelt beskyttelse, som ved dobbelt kryptering, som navnet antyder. Ifølge sikkerhedseksperter er denne kryptering grundlæggende uknuselig. Brug af denne seje funktion kan imidlertid provokere et fald i downloadhastigheder. Men hej, sikkerhed først, højre?

Sidst, men ikke mindst, opfordrer NordVPN faktisk til torrenting, da de tilbyder servere på deres enorme netværk (over 5.700 servere i 60 lande) som er optimeret til P2P-deling, dvs. når du vælger en P2P-server, du’Jeg bliver automatisk tilsluttet den bedste til torrent, baseret på din placering og forbindelsestype. Og du kan også vælge en server manuelt fra en liste over lande. Endelig er NordVPN kompatibel med alle større operativsystemer’es, inklusive macOS, Windows, Linux, iOS, Android osv., og det tillader seks samtidige forbindelser fra en konto.

Anbefalet læser:

Bedste gratis VPN for Australien

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me