Er torrenting ulovligt i Canada


Vi lever i en dag og alder, hvor folk i den vestlige verden frygter at blive arresteret for ting, de siger og / eller gør på Internettet, og det mener vi bogstaveligt. Derfor i dag’s emne er dedikeret til vores læsere i Canada: torrenting er ulovligt i Canada?

Vær sikker, mens torrentingFår startet med en af ​​de bedste VPN'er til torrenting: ExpressVPN ▸

Den mest kraftfulde VPN på markedet dækker alt fra en torrenter’s hastighed og sikkerhed behov.

NordVPN ▸

Ikke kun den hurtigste VPN i øjeblikket, men også en, der har nogle gode tilbud for brugerne.

CyberGhost ▸

Billig og brugervenlig - CyberGhost tilbyder en fantastisk serverliste og gode P2P-muligheder.

Uden for meget hårdt, lad’s komme lige ind i kødet af emnet.

Er torrenting ulovligt i Canada?

TL; DR: Nej.

Canada er et meget interessant land med hensyn til håndhævelse af ophavsretlige love. På den ene side Canada’s straffelov dækkede ikke problemer med krænkelse af ophavsret, såsom torrenting og lignende. På den anden side, hvis du downloader “følsom” ting, der skaber kriminaliseret indhold, kan du falde ind under Canada’s straffelov og ansøgningsbøder og endda fængselstid. Som sædvanligt drejer alt sig omkring arten af ​​det indhold, du har’genoverførsel via torrenting, ikke på teknologien, i sig selv.

Spændende i Canada

Canadiere og torrenting er synonymt, da fildeling er almindelig praksis for at downloade alle typer indhold i Canada, hvad enten vi’taler om copyright-beskyttet indhold eller på anden måde. I henhold til OECD-rapporter, brugte Canada den største procentdel af befolkningen i verden ved hjælp af torrenter tilbage i 2004, men i dag er Canada næsten ikke i top-10 med hensyn til at downloade ophavsretligt beskyttede anfægtelser. Imidlertid er torrenting stadig meget populært i Canada på grund af landet’s førsteklasses internetinfrastruktur, der tilbyder nogle af de hurtigste download-hastigheder i verden.

Derfor er torrenting af film og tv-shows (underholdningsrelateret kæmper mest) blevet mere og mere populært, især i de sidste par år, samt download af bøger, sange og dokumentarer. Apropos torrents popularitet i Canada, ifølge officielle forbrugerundersøgelser, 75 procent af Canada’s netizens er i god status for så vidt angår copyright-lovgivningen, dvs. det store flertal af canadierne hævder aldrig at downloade copyright-indhold.

Cirka fem procent af canadierne, der får adgang til tv, film og andre typer digitalt indhold online, siger imidlertid, at de forbruger det respektive indhold ulovligt. Den føderale bestillingsundersøgelse interviewede over 3300 canadiere over tolv år.

Alligevel fandt en meningsmåling foretaget af Kantar TNS, der interviewede canadiske ældre (over 65 år), at halvdelen af ​​de adspurgte netizens erhverver mindst en del af deres digitale underholdning på ulovlige måder. Én ud af fire canadiere siger, at de ignorerer meddelelser om krænkelse af ophavsret fra deres internetudbydere, hvilket betyder, at mindst 25 procent af canadierne forbruger piratkopieret indhold på den ene eller den anden måde, inklusive torrenting. De demografiske linjer med hensyn til krænkelse af ophavsret i Canada er temmelig uskarpe, uanset region (landdistrikt / by), køn og beskæftigelsesstatus. Alligevel synes piratkopiering at være hyppigere blandt de unge og underligt nok blandt rige canadiere (husstandsindkomster på $ 100.000 eller mere). Undersøgelsen fandt det “I forhold til de samlede internetbrugere er det mest sandsynligt, at torrenting er mænd (62%) og overvejende 18 til 34 (52%) år.”

Juridiske dokumenter, der definerer brugen af ​​torrent-websteder / filer

Canada’lovgivning med hensyn til torrenting drejer sig om loven om ophavsret til modernisering, der blev indført i 2011. Her er et par uddrag fra loven, der kan være interessant at torrente aficionados fra Canada:

-Begrænser størrelsen af ​​lovbestemte skader for tilfælde af ikke-kommerciel overtrædelse til mellem $ 100 og $ 5.000 for alle overtrædelser i en enkelt procedure for alle værker. Lovbestemte skader for kommerciel krænkelse spænder fra $ 500 til $ 20.000 pr. Krænket værk.

-Vedtager a “varsel-og-varsel” ordning, der kræver, at internetudbydere videresender enhver meddelelse om krænkelse modtaget fra ophavsretsejere til de pågældende abonnenter.

Juridiske konsekvenser for torrentering af ophavsretligt beskyttet materiale i Canada

Fortryllende ophavsretligt beskyttet materiale i Canada (forudsat at du bliver fanget i handlingen) er ikke en kriminel, men en civil lovovertrædelse, hvilket betyder, at du i værste tilfælde kan’Jeg modtager en bøde, men du’Jeg står ikke i fængselstid. For ikke-kommercielle overtrædelser af ophavsretten er minimumbøden $ 100, mens det maksimale udgør $ 5.000 (for alle overtrædelser i en bestemt retssag, ikke pr. Overtrædelse).

Torrenterrelateret retssagsstatistik i Canada

Ifølge canadiske aviser begyndte indehavere af ophavsret at slå ned på internetpirater efter en lov, der blev vedtaget i 2016, og som kræver internetudbydere at sende e-mail-meddelelser til deres klienter, der bliver fanget og downloader copyright-indhold.

Selv hvis de fleste ignorerer disse e-mail-meddelelser, som de’Hvad angår ikke bogstavelige trusler om retsforfølgelse, blev ca. 1000 canadiere sagsøgt siden 2017 af filmholdere. I nogle tilfælde Canada’s føderale domstole har beordret “online-pirater” til at betale lovbestemte skader på $ 5.000 stykket til LHF Productions LLC og Headhunter LLC. Der er også ukendt antal mennesker, der er involveret i John-Doe-retssager, der har betalt uafklarede forlig på grund af påståede krænkelser af ophavsretten.

Sådan torrent sikkert i Canada

Nu kommer den sjove del, som vi’Jeg lærer, hvordan man torrent sikkert og anonymt i Canada. Forudsat at du allerede har en BitTorrent-klient installeret på din maskine, her’s en kort trin-for-trin tutorial:

Trin 1: Vælg en VPN-tjenesteudbyder og download / installer softwaren på din computer ved at følge instruktionerne.

Trin 2: vælg en P2P-server (husk, at nogle VPN-udbydere tilbyder dedikerede servere til torrenting) og opret forbindelse til den.

Trin 3: Kontroller, om din rigtige IP-adresse er skjult, før du starter torrenting. Klik her for at se din rigtige IP-adresse, og kontroller den derefter igen med VPN-tjenesten startet og se, om den ændrer sig.

Trin 4: når VPN-forbindelsen er etableret, og din rigtige IP-adresse ændres, kan du med sikkerhed begynde at torrente.

Bedste VPN til torrenting i Canada

Endelig vil vi nu anbefale dig den bedste VPN-tjenesteudbyder til torrenting i Canada. Og vinderen er Astrill VPN.

Inden du spørger, her er de vigtigste grunde, der gør Astrill VPN til det bedste valg til torrenting: først er virksomheden det baseret på Seychellerne, et land, der ikke gør det’t har lov om datalagring, hvilket betyder, at du’Jeg bliver helt dækket af privatlivets fred. Derudover har Astrill mere end 300 servere i over 62 lande, skaber en højere enhed VPN-tjenesteudbyder med top notch og venlig live chat support (en temmelig sjælden funktion) og sofistikeret software.

Naturligvis, P2P-applikationer er tilladt og understøttet i OpenVPN eller StealthVPN tilstand på udvalgte servere, og al din webtrafik er krypteret vha AES-256. Softwaren leveres med den obligatoriske kill-switch-funktion, der automatisk lukker din internetforbindelse i tilfælde af, at softwaren går ned eller bliver kompromitteret, og dermed forhindrer din IP i at blive afsløret for tredjepart sammen med indbygget beskyttelse mod DNS, IPv6 og WebRTC lækager.

Det’Det er meget vigtigt at lære, at Astrill tilbyder dig dedikerede servere til BitTorrent-baserede apps, der er optimeret til P2P / torrenting, dvs. dig’Vi drager fordel af flammende downloadhastigheder for dit yndlingsindhold og ubegrænset båndbredde.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me