Er torrenting ulovligt i Singapore?


Da Singapore er et højtudviklet land i Sydasien med den nyeste generation af internetinfrastruktur, som uden tvivl er en af ​​de bedste i verden, i dag’s artikel er rettet mod at torrentere aficionados, der bor der. Lade’s begynder med det grundlæggende.

Er torrenting ulovligt i Singapore?

TL; DR: Ingen.

Men der’er et advarsel om det: det afhænger alt af hvad du’genoverførsel.

Da Peer to Peer alias P2P-teknologi i det væsentlige er en online platform til deling af filer, er det eneste, der kan få dig i problemer i Singapore, indholdets karakter. Hvis materialekilden er kosher, og den person, der uploader det respektive onlineindhold, har tilladelse fra ophavsretsejeren til at gøre det,’s alle enhjørninger og regnbuer.

Vær sikker, mens torrentingFår startet med en af ​​de bedste VPN'er til torrenting: ExpressVPN ▸

Den mest kraftfulde VPN på markedet dækker alt fra en torrenter’s hastighed og sikkerhed behov.

NordVPN ▸

Ikke kun den hurtigste VPN i øjeblikket, men også en, der har nogle gode tilbud for brugerne.

CyberGhost ▸

Billig og brugervenlig - CyberGhost tilbyder en fantastisk serverliste og gode P2P-muligheder.

Torrent i Singapore

Siden vi’Vi har allerede besvaret spørgsmålet “torrenting ulovligt i Singapore,” lade’s kig hurtigt på historien om torrenting i landet. Da Singapore er et af de mest teknologisk avancerede lande i verden, hvor langt de fleste husstande er forbundet til internettet via en bredbåndsforbindelse, er torrenting og fildeling generelt meget populært. Ifølge officielle data gør mindst halvdelen af ​​befolkningen (en ud af to interviewede personer) det ikke’t har en “moralsk sag” med download af ophavsretligt beskyttet indhold via torrenting.

Dog det’det er sjovt at lære, at 80 procent eller 4 ud af 5 Singaporere hævder, at respekt for intellektuel ejendom er vigtigt, jf. Intellektuel ejendomsret i Singapore’s seneste undersøgelse. Torrenting er en stor ting i Singapore på grund af to hovedfakta: flammende hurtige internethastigheder og et enormt antal gratis / åbne (dermed anonym) trådløse LAN internetadgangspunkter, der er tilgængelige på internetcaféer og offentlige biblioteker.

En anden grund, til hvilken torrenting er udbredt i Singapore, er at der’er en mangel på lovlige midler til download / streaming af digitalt indhold. Det er overflødigt at sige, at torrenting er det mest populære blandt de yngre Singaporere, henholdsvis 18-24 år, demografisk, hvoraf næsten 40 procent siger, at de regelmæssigt downloader film og tv-shows via torrenting.

Juridiske dokumenter, der definerer brugen af ​​torrent-websteder / filer

Den relevante lovgivning vedrørende brug af torrent-websteder og inddragelse i torrenting er The Copyright Act (Singapore) 2014.

Juridiske konsekvenser for strømning af ophavsretligt beskyttet materiale i Singapore

I henhold til Singapore straffelov, hvis dømt for forsætlig og betydelig krænkelse af ophavsret for at opnå en kommerciel fordel af denne slags, du kan blive bøde med op til $ 20.000, og du kan også sidde i op til 6 måneder i fængsel. Gentagne lovovertrædere kan blive bøde med op til $ 50.000 og kan afse op til 3 års fængsel.

Forældelsesloven for overtrædelse af ophavsret i Singapore er 6 år. Det’det er værd at nævne, at copyright-lovgivningen i Singapore er baseret på australsk lovgivning.

Torrenterrelateret retssagsstatistik i Singapore

Apropos retssagsstatistikker tilbage i 2006 indgav Recording Industry Association of Singapore (RIAS) de første retssager, der var relateret til henholdsvis torrenting, ulovlig deling af musikfiler, i henhold til frihandelsaftalen USA og Singapore. Et år senere, i 2007, begyndte en anime-distributør (Odex) at spore op og endda sende juridiske trusler mod torrent-brugere. Singapore’s domstole beordrede internetudbydere til at afsløre abonnenter’ personlig information.

Odex-brev til ophør og afståelse blev sendt til brugere så små som ni år gamle, og disse handlinger førte til udenfor domstolsafviklingen for mindst $ 2.000 pr. Person. For nylig blokerede internetudbydere i Singapore et antal torrentwebsteder efter ordrer fra landet’s High Court, herunder The Pirate Bay og Kickass Torrents.

Sådan torrent sikkert i Singapore

Nu kommer den sjove del, som vi’Jeg lærer dig, hvordan du torrent sikkert og anonymt i Singapore. Forudsat at du allerede har en BitTorrent-klient (uTorrent / BitTorrent / hvad som helst) installeret på din maskine, her’s en kort trin-for-trin tutorial:

Trin 1: Vælg en VPN-tjenesteudbyder, og download / installer softwaren på din computer ved at følge instruktionerne.

Trin 2: Vælg en P2P-server (husk, at de bedste VPN-udbydere tilbyder dedikerede servere til torrenting) og opret forbindelse til den.

Trin 3: Kontroller, om din rigtige IP-adresse er skjult, før du starter torrenting. Klik her for at se din rigtige IP-adresse, og kontroller den derefter igen med VPN-tjenesten startet og se, om den ændrer sig.

Trin 4: Når VPN-forbindelsen er etableret, og din rigtige IP-adresse ændres, kan du med sikkerhed begynde at torrente.

Bedste VPN til torrenting i Singapore

NordVPN er den bedste VPN til torrent i Singapore. Sandheden er, at med hensyn til torrenting er NordVPN næsten for god til at være sand, hvilket gør det ideelle valg, hvis du’leder efter den bedste VPN-tjenesteudbyder til at surfe på nettet sikkert og helt anonymt.

Læs vores fulde NordVPN-anmeldelse

Til at begynde med er NordVPN fremragende til begge torrenting & P2P og videostreaming, da den kan prale af mere end 5.7000 servere spredt over hele verden og bruger de bedste VPN-protokoller i branchen, som standard er OpenVPN sammen med kryptering af militær kvalitet til alle dine data (AES 256- bitkryptering henholdsvis).

De vigtigste funktioner, der gør NordVPN til et fremragende valg til torrenting, inkluderer en stram nul-logs-politik, det faktum, at det tilbyder en gratis SOCKS5-proxy, samt det faktum, at virksomheden har base i Panama - et land, der ikke’t har lov om opbevaring af data.

Selvom ikke alle deres servere tillader torrent, er dem der faktisk er optimeret til P2P-fildeling, dvs. optimeret til torrents, hvilket betyder, at du’Jeg drager fordel af flammende hurtige downloadhastigheder.

Anbefalet læser:

Bedste VPN for Singapore

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me