Er torrenting ulovligt i USA


hvis du’re en stor fan torrenting, dig’vi landede på det rigtige sted som i dag’s artikel vil besvare et grundlæggende spørgsmål: er torrenting ulovligt i USA? Det “torrenting problem” kan beskrives kortfattet i tre enkle spørgsmål: er det lovligt? Er det sikkert? Og hvis svaret på det første spørgsmål er “ingen,” hvad sker der så, hvis du bliver fanget? Lade’s begynder med det vigtigste spørgsmål, spørgsmålet om lovlighed, og vi’Jeg finder det ud derfra.

Den retlige status for torrenting i USA

TL; DR: Det’er lovlig.

Men der’er et advarsel om det: det afhænger alt af hvad du’genoverførsel.

Som det er tilfældet med mange ting i livet, når vi’snakker om torrenting i USA, vi’behandler et mangesidet spørgsmål, dvs. dette spørgsmål kan ikke besvares med et enkelt ja eller nej. For at gøre det virkelig simpelt, hvis du downloader ophavsretligt beskyttet materiale, du’genovertræder loven.

Og før du spørger, er torrenting ikke ækvivalent med piratkopiering. Her’s deal: torrent-protokollen er bare en teknologi udviklet til at hjælpe folk med at downloade indhold lettere. Det’s arten af ​​det respektive indhold, der gør torrenting ulovligt eller ej. Og amerikansk lov skelner mellem at downloade ophavsretligt beskyttet og ikke-ophavsretligt beskyttet materiale.

Vær sikker, mens torrentingFår startet med en af ​​de bedste VPN'er til torrenting: ExpressVPN ▸

Den mest kraftfulde VPN på markedet dækker alt fra en torrenter’s hastighed og sikkerhed behov.

NordVPN ▸

Ikke kun den hurtigste VPN i øjeblikket, men også en, der har nogle gode tilbud for brugerne.

CyberGhost ▸

Billig og brugervenlig - CyberGhost tilbyder en fantastisk serverliste og gode P2P-muligheder.

Spændende i USA

På trods af hvad nogle måske synes, er torrenting i USA stadig meget populært. Desuden er USA førende i verden i denne henseende med næsten 28 milliarder besøg på torrentwebsteder / downloadportaler / streamingwebsteder pr. 2018-data. Mens de fleste (53 procent af disse besøg) går til streamingwebsteder som Spotify og Neflix, er der stadig titusinder af mennesker, der bruger torrenting-klienter til ulovligt at downloade film, tv-serier (læs Game of Thrones, den mest piratkopierede tv-serie i 2016), musik eller bøger.

Fildeling i Nordamerika-graf

Når vi taler om demografi, har unge voksne en tendens til at bruge torrentingsklienter mest, og vi’henviser til mennesker mellem 18 og 29 år. Ifølge statistiske data har over halvdelen af ​​denne demografiske downloadet indhold ved hjælp af torrenter. Internetbrugere mellem 30 og 49 år er også kendt for at downloade indhold via torrents med jævne mellemrum, hvor 27 procent eller mere rapporterer, at de’har downloadet ophavsretligt beskyttet indhold. Kun 12 procent af amerikanere over 50 har rapporteret, at de har downloadet filer via torrenting.

Det er sandsynligt, at studerende henter indhold fra internettet end ikke-studerende, da downloadadfærd er forbundet med både uddannelsesniveau og husstandsindkomst i USA, dvs. folk, der tjener mindre, har en tendens til at downloade mere ulovligt indhold.

Det’Det er også værd at nævne, at de fleste bruger torrenting til at downloade film og tv-shows / serier (ca. 24 procent af amerikanske forbrugere) sammen med musik (35 procent af amerikanske forbrugere) og bøger (mindst 16,5 millioner mennesker i USA downloadede bøger i 2017).

Juridiske dokumenter, der definerer brugen af ​​torrent-websteder / filer

Hvis du ønsker at få en bedre forståelse af problemet, skal du lære om legaliseringen, der definerer brugen af ​​torrent-websteder og / eller filer i Nordamerika. I USA har vi Family Entertainment and Copyright Act, en føderal lov, der blev vedtaget i 2005, og som består af to sektioner: Artisten’s lov om forebyggelse af rettigheder og tyveri og lov om familiehjemmefilm.

Det tidligere afsnit øger sanktionerne for krænkelse af ophavsretten både på software og film. der’s også Music Modernization Act 2018, der regulerer copyright-spørgsmål til lydoptagelser / musik med hensyn til digital streaming og ting af den art. Ældre føderale love inkluderer DMCA og CTEA fra 1998 og også loven om ikke-elektronisk tyveri (1994), der giver mulighed for straffeforfølgelse af personer, der udøver krænkelse af ophavsret under visse omstændigheder.

Juridiske konsekvenser af torrenting af ophavsretligt beskyttet materiale i USA

hvis du’hvis du bliver fanget med torrenting af ophavsretligt beskyttet materiale i USA, kan du blive udsat for fængsel (i værste fald) eller husarrest og bøder. For eksempel, efter at FBI lukkede det enormt populære BitTorrent-websted EliteTorrents.org tilbage i 2005, anbragte webstedsadministratorerne sig skyldige på anklager om kriminel sammensværgelse, og nogle tiltalte modtog fængselsstraffe (5 måneders fængsel + 3 års prøvetid), hjemmearrestation eller bøder ($ 3000 - $ 15.000). For nylig blev brugere, der blev fanget af at downloade musik ulovligt, sagsøgt af Recording Industry Association of America og tvunget til at betale cirka $ 750 for hver enkelt downloadede sang.

I tilfældet med Virgin Records America, Inc mod Thomas-Rasset, blev de tiltalte prøvet for en jury og beordret til at betale $ 220.000 for 24 sange, hun stillede gratis til rådighed for offentligheden.

Torrenterrelateret retssagsstatistik i USA

Dette emne er meget vigtigt for torrent-freaks, fordi antallet af internet-piratkopiering / copyright-relaterede retssager er stigende. De fleste sager om krænkelse af ophavsret i USA domineres af 2 relativt ukendte virksomheder, Strike 3 Holdings (hvad’s i et navn, ikke?) og Malibu Media.

Lige i første halvdel af 2018 overbelastede disse to virksomheder de amerikanske domstole med over 1.700 separate fildelingsrelaterede retssager. Der var lidt over 6.000 fildelingsrelaterede sager i alt i 2018 ifølge Justitia.

Grundlæggende centrerer deres forretningsmodel mod trussel, da de fleste sager er retssager. At tage sager til retssag, bortset fra et par offentliggjorte eksempler, er alt for risikabelt med hensyn til sandsynligt økonomisk afkast. I det sidste årti synes antallet af sager om ulovlig fildeling at have været relativt konstant.

Sådan torrent sikkert i USA

Nu kommer den sjove del, som vi’Jeg lærer, hvordan man torrent sikkert og anonymt i USA. Forudsat at du allerede har en BitTorrent-klient installeret på din maskine, her’s en kort trin-for-trin tutorial:

Trin 1: Vælg den bedste VPN til torrent og download / installer softwaren på din computer ved at følge instruktionerne.

Trin 2: Vælg en P2P-server (husk, at de bedste VPN-udbydere tilbyder dedikerede servere til torrenting) og opret forbindelse til den.

Trin 3: Kontroller, om din rigtige IP-adresse er skjult, før du starter torrenting. Klik her for at se din rigtige IP-adresse, og kontroller den derefter igen med VPN-tjenesten startet og se, om den ændrer sig.

Trin 4: Når VPN-forbindelsen er etableret, og din rigtige IP-adresse ændres, kan du med sikkerhed begynde at torrente.

Bedste VPN til torrenting i USA

Det er sikkert, at den bedste allround VPN-tjenesteudbyder til torrenting i USA er ExpressVPN. Hvorfor? Det’det er virkelig enkelt: For det første har ExpressVPN over 3.000 servere i 94 lande, hvilket betyder dig’Jeg drager fordel af den hurtige, hurtige downloadhastighed overalt i verden.

Dertil kommer, at ExpressVPN har en stram nul-logs-politik og tilbyder ubegrænset båndbredde og support til P2P på alle dets servere. Men det bliver endnu bedre: Virksomheden er baseret på De Britiske Jomfruøer, som er et privatlivsparadis uden dataopbevaringslove at tale om. Alle disse funktioner gør ExpressVPN til det bedste valg til torrent i USA.

Anbefalet læser:

Bedste VPN for USA

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me