Hoe torrenting te versnellen: 7 supersnelle hacks


Torrenting is gewoon een andere manier om bestanden van de ene naar de andere computer te verspreiden. Hoewel veel mensen torrents associëren met illegale download, wel’is gewoon een technologie. Dat zou hetzelfde zijn als zeggen dat YouTube illegaal is omdat er nummers zijn die het auteursrecht op YouTube breken.

Torrenting is slechts technologie. Wat u ermee doet, maakt het legaal of onwettig. Het’Het is aan jou om ervoor te zorgen dat je torrents legaal en ethisch probeert te gebruiken.

Wees veilig terwijl torrenting Begin met een van de beste VPN's voor torrenting: ExpressVPN ▸

De krachtigste VPN op de markt bestrijkt een hele torrenter’s snelheid en beveiligingsbehoeften.

NordVPN ▸

Niet alleen de snelste VPN op dit moment, maar ook een die een aantal geweldige aanbiedingen voor gebruikers heeft.

CyberGhost ▸

Goedkoop en gebruiksvriendelijk - CyberGhost biedt een geweldige serverlijst en goede P2P-mogelijkheden.

In dit artikel zullen we je helpen bij het gebruik van torrents en uiteindelijk hoe je torrenting kunt versnellen. Maar eerst, het’s belangrijk om te weten waarom en hoe torrenting werkt, dit is om ervoor te zorgen dat je een basiskennis van torrents hebt voordat je je verdiept in het versnellen van torrents.

Dit zijn de verschillende delen die we vandaag gaan behandelen:

 • wat torrenting zo speciaal maakt
 • hoe torrenting werkt in 2018
 • hoe te downloaden met behulp van torrents
 • de must-haves van torrenting
 • hoe torrenting op 7 eenvoudige manieren te versnellen

Wat maakt torrenting zo speciaal?

Vandaag binnen’s wereld hebben we verschillende methoden om bestanden van internet te downloaden. De conventionele downloadmethode is het kopiëren van een bestand van een externe server. Andere opties zijn het downloaden van bestanden vanuit de cloud met behulp van cloud-sharing services.

Met torrenting is het delen van bestanden een beetje anders en dit zijn redenen waarom het opvalt.

 • Bij het downloaden van torrent-bestanden profiteer je van de volledige toegang die je hebt met je internetverbinding. Downloads zijn’t beperkt bij gebruik van torrents voor downloads; u krijgt de snelste snelheid die uw verbinding kan bieden.
 • De kwaliteit van downloads is op het hoogtepunt bij het downloaden van bestanden met torrents. Torrents helpt beschadigde en niet-reagerende bestanden op te lossen. Om deze reden zijn bestanden die worden gedownload via torrents van hoge kwaliteit.
 • Afgezien van torrent-clients die profiteren van de hele technologie door advertenties weer te geven, zijn torrents open source en vrij van reclame
 • Het’s ook belangrijk om op te merken dat torrents don’t is afhankelijk van een enkele server. Je neemt alleen bits van een gebruiker’s machine om een ​​download van een bestand naar uw machine te voltooien.

Hoe torrenting werkt in 2018

Wat ongelooflijk is aan de torrent-technologie, is dat in plaats van dat de gegevens op een server staan ​​met beperkte verbindingen, de torrent het bestand in stukken opsplitst terwijl het vanaf alle computers op iedereen deelt.

Dat is de eenvoudige technologie achter torrents.

Dit type bestandsuitwisseling is veel efficiënter dan andere vormen van downloaden, omdat er zoveel verbindingen tegelijk kunnen worden gemaakt, waardoor het de meest efficiënte manier is om bestanden op uw computer met anderen te delen.

Om met torrents te werken, zijn er enkele belangrijke dingen die je moet doen’Ik moet het doen.

Koop een betrouwbare Bit Torrent-client

De eerste stap bij het downloaden van een torrent-bestand is het gebruik van een betrouwbare torrent-client. Een Bit Torrent-client helpt je al je downloads op één plek te beheren.

Er zijn veel torrents-clients die er zijn, vasthouden aan betrouwbare bronnen is de sleutel om ervoor te zorgen dat uw computer veilig is voor adware. uTorrent en Vuze zijn twee betrouwbare bronnen waar u uw torrent-client van kunt krijgen. Voor dit voorbeeld gebruiken we uTorrent.

 1. UTorrent downloaden. Kies uit de prijsoptie volgens uw behoeften en download.

uTorrent gratis en betaalde abonnementen

 1. Installeer de torrent-client. Vergeet niet om voorzichtig te zijn bij het installeren van de torrent-client. Als u niet downloadt van een betrouwbare bron, is dit het geval’s mogelijk voor de installateurs om te worden geregen met schadelijke malware.

uTorrent-installatieprogramma

 1. Je krijgt je uTorrent-interface als volgt.

uTorrent-interface

Zoek een betrouwbare torrent-site of tracker-site

Nu we een torrent-client hebben, hebben we nu een betrouwbare torrent-site nodig met lijsten met torrent-bestanden. Deze sites doen in de meeste gevallen niet’Om de torrent-bestanden te hosten, dienen ze alleen als tussenpersoon.

Een eenvoudige Google-zoekopdracht laat je enkele openbare torrent-sites zien waarmee je kunt beginnen.

Het’Het is belangrijk op te merken dat sommige torrent-sites dat niet doen’t te lang op het net blijven voordat u afsluit. Op het moment dat dit artikel werd geschreven, is Kickass Torrents mirror / nieuwe site (katcr.co) nog steeds live, en we zullen dit gebruiken voor onze gids.

Download uw torrent-bestand

Zodra u op de startpagina van Kickass Torrents bent, kunt u:

 1. Zoek naar een item of klik op “overschakelen naar volledige pagina” om toegang te krijgen tot de voorpaginabestanden.

KickAss Torrents spiegel 2

 1. Nadat u het gewenste bestand hebt gevonden, klikt u erop. In de onderstaande afbeelding hebben we gekozen “Poppenspeler…”Klik op de “Magneet downloaden” en als u uw uTorrent-client hebt geïnstalleerd zoals hierboven weergegeven, start uw download automatisch.

Kickass Torrents download magneetlink

 1. Het magneetbestand zal uw uTorrent-clientsoftware activeren. Selecteer een pad waarin u uw bestand wilt opslaan en klik op OK zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding.

uTorrent-magneet - hoe torrenting te versnellen

 1. Het downloaden begint na het selecteren van een pad om het bestand op te slaan.

uTorrent downloaden

Nu we je hebben laten zien hoe torrenting werkt en hoe je mogelijk je eerste torrent-bestand kunt downloaden, het’De tijd laat zien hoe je torrenting kunt versnellen met behulp van de geschetste methoden

Hoe torrenting op 7 eenvoudige en snelle manieren te versnellen

Veel mensen willen grote digitale bestanden binnen een fractie van seconden downloaden of overbrengen. Velen
hebben een goed account kunnen houden bij een van de meest veeleisende particuliere BitTorrent-trackingserviceproviders om hun torrent-ervaring te versnellen.

Er zijn een aantal geweldige manieren om torrents te versnellen, maar jij’Ik moet de beste methoden vinden die voor u werken.

In dit gedeelte laten we verschillende manieren zien om torrenting te versnellen.

1. Controleer uw internetverbinding van uw internetprovider (ISP)

Ze kunnen uw maximale downloadsnelheid bepalen op basis van uw abonnement. Het meest basistype is de inbelverbinding waarbij de verbinding via een telefoonlijn plaatsvindt.

Als u dit type gebruikt, kunt u overwegen een upgrade uit te voeren naar een breedbandverbinding voor snellere toegang. De optie voor breedband omvat DSL (Direct Service Line) of een kabelverbinding. Uw ISP zou in staat moeten zijn om hun snelheid voor elke verbinding te bevestigen.

2. Geef prioriteit aan uw downloads

Als je veel torrent-bestanden tegelijkertijd downloadt, is de kans groot dat de download langzamer verloopt. Download eerst de belangrijkste en doe de rest later. Probeer indien mogelijk slechts één bestand tegelijk te downloaden. Dit zal je snelheid aanzienlijk verhogen.

Als u meerdere torrent-bestanden downloadt, klik dan met de rechtermuisknop op het bestand met minder prioriteit en klik op pauze. U kunt doorgaan met het volgende bestand nadat het bestand met prioriteit is gedownload.

uTorrent downloads pauzeren

3. Download torrents met hoog aantal seeders

Torrents met een groter aantal leechers naar seeders zijn langzamer en zullen aanzienlijk langer duren om te downloaden dan het omgekeerde. In sommige gevallen maakt een torrent-bestand met weinig tot geen zaden de hele download onvolledig.

Een manier om dit te omzeilen is om te controleren of je favoriete torrent-site het bestand filtert op basis van het aantal seeders.

Bijvoorbeeld, Kickass Torrents rangschikt hun bestanden met bestanden met top honderd seeders aan de rechterkant van hun homepage.

Kickass Torrents top 100 door zaden

4. Maak gebruik van Seedbox

Seedbox-apparaten zijn recent populair geworden onder BitTorrent-gebruikers. Wanneer geïnstalleerd in high-speed netwerken, kan seedbox de overdrachtssnelheid van torrent een boost geven & maak het gemakkelijker om te werken via elke browser die overal ter wereld staat.

Maar het moet niet verkeerd zijn dat seedbox-gebruik alleen beperkt is tot snelheidsverbetering van BitTorrent-overdracht.

Seedbox-diagramAfbeeldingsbron.

De ‘seedbox’ is niet zo'n bekende term dat velen van ons er bekend mee zouden zijn. Een speciale en privéserver die is ontworpen om te downloaden & het uploaden van grotere digitale bestanden met hogere snelheden staat bekend als een speciale seedbox.

Er zijn verschillende voordelen van seedbox-services:

 1. hoge snelheid: Toegewijde of gedeelde seedbox-servers werken sneller dan de gebruikelijke thuisgebaseerde internetservice.
 2. Direct downloaden en uploaden faciliteit: Seedboxen staan ​​onbeperkte bandbreedte toe bij het uploaden van bestanden & help ze op beide manieren sneller over te stappen.
 3. economisch voordeel: De seedbox biedt de gebruiker de mogelijkheid om economisch voordeel te behalen met betrekking tot de kosten & prestaties die afwezig zijn in het geval van niet-seedbox-gebruikers. Het stelt hem / haar ook in staat een gezond toegewijd seedbox-account aan te houden.
 4. 24 uur per dag toegang tot torrents faciliteit: Seedbox is veel beter dan BitTorrent-trackers omdat ze gebruikers op elk gewenst moment toegang tot seedbox-servers bieden & overal ter wereld.
 5. geen risico op ISP-aftopping: Aangezien het seedbox-verkeer geen ISP-accountgegevens bevat, loopt de gebruiker geen risico op ISP-capping.

Er zijn serviceproviders die seedboxen gedurende een bepaalde periode uitgeven met een betalingsplan. Enkele aanbevolen providers zijn:

 1. Seedbox.io
 2. RapidSeedBox
 3. DediSeedBox

5. Wijzig cliënt’s aantal verbinding

Verhoog de snelheid door wijzigingen aan te brengen in het aantal verbindingen. De reden achter het wijzigen van het aantal verbindingen is om overbelasting te voorkomen.

Er is geen specifiek nummer om het aantal verbindingen naar te wijzigen, maar als je met de nummers speelt, heb je misschien betere resultaten, afgezien van wat we aanbevelen.

Een goed nummer om mee te beginnen is 150-170 voor wereldwijde maximale aantal verbindingen en 100-120 voor maximale aantal verbonden peers per torrent.

Volg deze stappen om dit te bereiken

 • Klik op optie
 • kiezen voorkeuren uit de vervolgkeuzelijst
 • kiezen bandbreedte van de beschikbare optie wijzigen ze uw instellingen in de getallen die in de onderstaande afbeelding worden weergegeven

uTorrent-bandbreedte

6. Voeg een firewalluitzondering toe aan de client

Een andere effectieve manier om de snelheid van je torrent-bestanden te verhogen, of het nu gaat om uploaden of downloaden, is door een firewall-uitzondering toe te voegen aan je torrent-clientsoftware. Een firewall-uitzondering toevoegen aan uTorrent

 • Klik op de optie in de linkerbovenhoek van de uTorrent-client
 • bevind zich “voorkeur” in de vervolgkeuzelijst
 • Klik op “Verbinding“ van het linker tabblad
 • Controleren “Voeg firewall-uitzondering toe

uTorrent-verbindingsvoorkeuren

7. Beperk de globale upload- en downloadsnelheden van de klant

Om de snelheid van torrents te verhogen, beperk je je torrent’De wereldwijde upload- en downloadsnelheden van de klant helpen de zaken sneller te laten verlopen. Deze methode is alleen geprobeerd op populaire torrent-clients zoals BitTorrent, uTorrent en qBitTorrent.

De meeste klanten hebben hun upload- en downloadsnelheden ingesteld op 0 (onbeperkt), wat niet raadzaam is.

Het perfecte bereik om uw uploadsnelheid te behouden, ligt tussen de 70-80%, terwijl de downloadsnelheid op 0 moet blijven.

Volg deze eenvoudige stappen om deze instelling te wijzigen met uTorrent:

 • Klik op de optie in de linkerbovenhoek
 • bevind zich Voorkeur in de vervolgkeuzelijst
 • Klik op bandbreedte
 • Stel de globale uploadsnelheid in op 70%
 • Klik Van toepassing zijn vervolgens OK

uTorrent limiet bandbreedte

Daar heb je het, de hierboven beschreven stappen laten je precies zien hoe je torrenting sneller kunt maken.

Er zijn geen vaste formules om dit te bereiken, maar met veel proeven en fouten van jouw kant zul je in staat zijn om
te vinden wat het beste voor jou werkt.

Heb je nog andere tips of trucs om torrenting te versnellen? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

12 − 7 =

map