Ultrasurf VPN til Firestick

Streaming af indhold er hurtigt ved at blive nummer én måde at forbruge tv, sport og film på. Gamle stil kabel- og satellitsystemer erstattes hurtigt af teknologier som Amazon Firestick. Denne slanke lille enhed tager streamingindhold fra Internettet og stråler det til Smart TV'er. Med en simpel fjernbetjeningsgrænseflade giver det brugere mulighed for at vælge programmer, indstille tidsplaner, installere apps og endda spille spil. Så du kan se, hvorfor ældre former for tv-udsendelser kæmper.

I 2019 Amazon’s Fire TV-streamingtjeneste har samlet 30 millioner brugere, og det’er nøje fulgt af konkurrenter som Roku, Apple TV og Google Chromecast. Samtidig er officielle indholdsbiblioteker blevet udvidet via uofficielle tjenester som Kodi - hvilket gør Firesticks endnu mere tiltalende for folk, der ønsker et maksimalt valg til deres aftenunderholdning.

Der kan dog være sikkerhedsproblemer for Firestick-brugere at tage i betragtning, især hvis de er afhængige af Kodi eller lignende tjenester. Denne blog vil se på en sikkerhedsløsning, som mange Firestick-brugere henvender sig til: Ultrasurf VPN. Kunne det være fornuftigt at bruge Ultrasurf VPN til Firestick? Lade’s finde ud af det.

Hvorfor vil du bruge en VPN med Amazon Firestick?

Ultrasurf VPN til Firestick-2Før vi grave i Ultrasurf’s sikkerhed bona fides, hjælper det sandsynligvis med at redegøre for, hvorfor Virtual Private Networks spiller en vigtig rolle for Firestick-brugere.

der’det er ingen tvivl om, at Amazon’s Firestick giver ejere adgang til et stort bibliotek med streamingindhold. Det inkluderer masser af helt lovlige kilder, såsom Crackle, Netflix, HBO Now, ESPN og BBC iPlayer. Med en simpel fjernbetjening, der synkroniseres problemfrit med de fleste Smart TV'er, kan du streame alle slags tv-, film- og sportsindhold let.

Men der er begrænsninger. Firestick-ejere kan f.eks’t har altid adgang til det fulde udvalg af Netflix-indhold. Forskellige lande har forskellige biblioteker, afhængigt af den lokale efterspørgsel og copyright. Så når du rejser til udlandet, kan du opleve, at vigtige shows er arenaer’t tilgængelig. Og nogle streamingtjenester er måske helt uden for grænserne. Ved at dirigere din trafik tilbage gennem amerikanske servere, kan VPN'er hjælpe med at løse dette problem.

Så er der mindre legitime streamingtjenester. Firestick kan bruges til at få adgang til streamingbiblioteker som dem, der er tilgængelige via Kodi (som er arenaer)’t altid 100% lovligt). Ved at installere en VPN på din Firestick kan du beskytte dine streamingaktiviteter mod outsiders og minimere risikoen for, at indehaver af ophavsret og retshåndhævelse vil være i stand til at undersøge dine vaner. Vi don’t tilskynde til ulovlig streaming, men hvis du vil, er en VPN ikke’t et valgfrit ekstra.

Hvordan klarer VPN'er at løse disse problemer? Nå, at oprette forbindelse til en VPN-server udfører to relaterede ting:

  • Det ændrer din IP-adresse til en, der er givet af VPN. Dette skjuler din rigtige IP og følgelig din placering / identitet, uanset hvilken onlinetjeneste du har’igen adgang.
  • På den anden side af ligningen kan din internetudbyder kun se dig oprette forbindelse til VPN-serveren i stedet for din faktiske online destination.

Denne kombination giver dig mulighed for at omgå geo-blokkering pålagt af indholdsplatforme og overvågning fra din internetudbyder.

Introduktion af Ultrasurf: et af de ældste værktøjer til beskyttelse af personlige oplysninger i onlineverdenen

Der er mange VPN'er på markedet lige nu - nogle er gode, andre er elendige. Ultrasurf er ikke’t den mest berømte VPN omkring, men kunne det være en anstændig mulighed for Firestick-brugere?

Virksomheden har været i drift siden 2001, så det’s positivt geriatrisk efter moderne standarder. Startende som et værktøj til at slå censur i det kinesiske fastland, Ultrasurf tilbød kryptering og IP-anonymisering, ligesom enhver god VPN. Og det gør det stadig.

På nuværende tidspunkt er Ultrasurf helt gratis at bruge, men det er ikke’t en klassisk VPN, så don’t narre. I stedet for at bruge en selvstændig klient fungerer Ultrasurf som en slags browser-tilføjelse og skaber sikre tunneler, når brugerne navigerer på nettet. Data overføres stadig fra brugercomputere til centrale servere, og det’er stadig krypteret, men det’er virkelig mere beslægtet med en proxy end et fuldt sprængt virtuelt privat netværk.

Det gør det ikke’du mener, at du ikke burde’t bruge det med Amazon Firestick. Det er jo det’er gratis at bruge, har en lang track record med at slå censur og har en verdensomspændende brugerbase.

Hvad der lidt tæller med Ultrasurf er manglen på en dedikeret Firestick-klient. Amazon driver et bibliotek med VPN'er, der er godkendt til at arbejde med dets operativsystem, og Ultrasurf isn’t inkluderet. Men don’antager det’det er slutningen af ​​historien.

En hurtig og nem guide til, hvordan du installerer Ultrasurf VPN på Firestick

Normalt ville du bare være i stand til at navigere til Firestick-browseren og vælge en VPN-download, men det’er ikke tilgængelig her. I stedet for dig’Jeg skal konfigurere et værktøj kaldet Firestick Downloader, før du kan få Ultrasurf til at fungere. Dette er ikke’t for kompleks og at have Downloader kan være nyttigt til andre formål, så det’det er under alle omstændigheder en god idé.

Her’Sådan installeres Ultrasurf VPN på Firestick:

  • Indlæs din Firestick, og åbn hovedmenuen. Klik nu på søgefunktionen, og søge efter “Downloader.”
  • Når først du’Vi har fundet Downloader-værktøjet, Vælg “Få” mulighed, og Downloader-appen tilføjes til din Firestick.
  • Din tur’Jeg bliver nødt til at åbne Downloader, som du ville gøre med enhver Firestick-app. Dette giver dig muligheden for at downloade tredjepartsapplikationer, der er’t tilgængelig via Amazon Store.
  • Det næste trin er at downloade Ultrasurf APK. For at gøre det, dig’Jeg skal indtaste linket “https://apkpure.com/ultrasurf-beta-unlimited-free-vpn-proxy/us.ultrasurf.mobile.ultrasurf”
  • Når du’Når du har indtastet linket i adressefeltet, indlæses Firestick-webbrowseren. Du skal føres til et APK-downloadwebsted til Ultrasurf.
  • Brug browseren til Klik på knappen Download på denne side. Downloader skal registrere filen og downloade den automatisk til din Firestick.
  • Når Ultrasurf APK er blevet downloadet, starter installationen med det samme. Følg anvisningerne, og Proxy føjes til dine Firestick-værktøjer.
  • Ultrasurf skal nu være tilgængelig, ligesom enhver anden app på din enhed, så gå videre og åbn den. Når du opretter forbindelse, bliver din streaming krypteret.

Er Ultrasurf VPN til Firestick en god mulighed?

Nu hvor du’har været ude af besværet med at installere Ultrasurf, er du velkommen til at prøve det. Hvis hastighederne er superhurtige, har du måske fundet et gratis Firestick-værktøj til beskyttelse af personlige oplysninger, der imødekommer dine behov. Men det’er vigtigt at være opmærksom på nogle potentielle ulemper forbundet med denne udbyder.

For det første er Ultrasurf en gratis VPN. Det lyder godt, men det’er ofte et advarselsskilt. I den digitale verden. gratis produkter er med rette berygtet for at fungere som gateways til datadeling og commodification. Ideen er normalt, at brugere er produktet, hvilket fører udviklere til at finde kreative måder at hente værdi på.

Siden Ultrasurf startede, er incitamenterne til at indsamle data og sælge dem til tredjepart steget eksponentielt, så virksomheden er muligvis ikke en koselig gruppe af censur-korsfarere længere.

F.eks. Indrømmer Ultrasurf-webstedet, at virksomheden indsamler 30 dage værd af brugerdata, hvilket ikke er’t er altid tilfældet med VPN'er. Tjenesten er også baseret i USA og erklærer, at den vil overholde alle juridiske anmodninger. Dette kan gøre ulovlig streaming en lille smule mere risikofyldt. Og med VPN'er, der er tilgængelige i sikre jurisdiktioner som Panama (såsom NordVPN), hvorfor tage denne risiko?

Installer en VPN for at gøre Firestick-streaming sikrere end nogensinde

Mens Ultrasurf muligvis ikke er det perfekte værktøj til jobbet (selvom det kunne fungere for nogle mennesker), er det ikke noget, du kan gå forbi som Firestick-bruger, at have en VPN. Med enorme mængder indhold, der gøres off-limit via geo-blokering, og alvorlige bekymringer om privatlivets fred for dem, der bruger tjenester som Kodi, er det’er bare en no-brainer til at installere en VPN af høj kvalitet.

Anbefalet læsning

Bedste VPN til Fire Stick

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me